הפתח-תיקוואיות, סכנין, עכו, אשדוד, והעולות החדשות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏9/7/11.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אותי זה כן מעניין כי אני יודע כמה זה מעצבן לנסוע אחרי זה למשחק חוץ ולשלם הרבה על כרטיס
    אז כמו שאני לא רוצה שידפקו אותי אני מאוד לא רוצה שידפקו את האוהדים של הקבוצה שבאה לשחק אצלי בבית.

בנושא של כרטיסי נוער, אני לא שמעתי הרבה פעמים על בעיות בהפועל פ"ת עם כרטיסי נוער ואני מאוד מקווה שזה יימשך ככה ( ואם יקום פה האוהד מכבי פ"ת שמסתובב פה ויגיד לי שבדרבי אנחנו לא מוכרים כרטיסי נוער אז אני אומר מראש שהוא צודק וזה בא כמחווה למה שהם עושים לנו בכל דרבי )

2. ~Omri~ Member

אוהדי פ"ת יישבו במזרחי גם במשחק נגד בית"ר?

3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מחיר הכרטיסים למשחק בין הפועל פ"ת לבית"ר ירושלים יהיה 40 שקל לנוער/נשים/חיילים/סטודנטים

80 שקל למבוגר

מוגזם.

5. Don Joan Roman Member

רק שיהיה מספיק נוער ונסתדר

6. aloneli Member

נכון שזה מוגזם,אבל זה המחיר שיש כמעט בכל איצטדיון בארץ אז קשה לצפות שבמושבה יורדיו את המחירים. שזה משחק חשוב הם מרשים לעצמם אפילו לעלות את המחיר ולעשות קופה.

7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

משחקים נגד מכבי חיפה ודרבי הם משחקים שמביאים לא פחות קהל ממשחק נגד בית"ר ירושלים

ובשניהם היה 60/30 אז אין שום סיבה להעלות את המחירים.

8. Don Joan Roman Member

כמה מילים על הפועל פ"ת, לא ראיתי הרבה משחקים שלה העונה ובחלק מאלו שראיתי אני חייב לומר שיניב לוזון פשוט מסרס את הקבוצה הזאת, אז נכון יש לו הברקות כמו הגול נגד הירוקים ונכון שהוא שחקן עם בעיטה טובה ומסירות לא רעותב כלל אבל קבלת ההחלטות שלו פשוט כ"כ גרועה שזה לא יאומן, היום היו לו לפחות 2 מצבים להכניס כדורים לגול והוא בעט בשלומיאליות, אני חושב שטוב יעשה לנדאו אם יוריד אותו לספסל, ייתן את סרט הקפטן לצרפתי וישחק עם וואסי, פישביין וארמון בן נעים בהתקפה.
    לדעתי ההרכב של פ"ת צריך להיות: אג'ידה, אנטבי, סטולר, אדו, בן ארי, אסוס, שן, צרפתי, וואסי, בן נעים ופישביין.

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אני מתחילת העונה טוען שיניב לוזון הורס את המשחק של הפועל פ"ת ולא רק שהוא הורס הוא גם מסרס את צרפתי
    הם פשוט לא מסוגלים לשחק ביחד וצרפתי שחקן יותר טוב שכשלוזון לא על המגרש משחק הרבה יותר משוחרר.

העלו פה לפני כמה זמן טור של מישהו מוואן שטען שיניב לוזון מנהיג את הפועל פ"ת והוא שחקן גדול שנמצא בצל של השחקנים בעמדה שלו שמשחקים בליגת העל ואז טענתי שאין לכתב מושג וכנראה הוא לא ראה אותו משחק בחיים.
    הוא לא ראוי ללבוש את סרט הקפטן ולא ראוי להיות דקה על המגרש, על כל גול שהוא נתן הוא מחמיץ 5
    היו השנה משחקים שהוא לבד יכל לשים שלושער כולל משחק בראשון לציון שהשאירו אותו 3 פעמים אחד על אחד מול השוער והוא החמיץ ( נגמר 0-0 תבינו לבד מה הייתה משמעות של ניצחון על ראשון לציון בטבלה )

בקשר להרכב שהעלת, מסכים עם הרוב
    לפישביין אין מקום בליגה ארצית גם הביאו זר צרפתי חדש שנכנס היום בחילוף הראשון הייתי שם אותו במקום פישביין
    ואת אייל שן מגן ימני כשלורן בן ארי משחק קיצוני ימני ובן נעים נכנס יותר לאמצע

10. Don Joan Roman Member

מפריינטה לא התרשמתי אבל הוא פגש היום את מתנאל בן סימון אז זה לא חכמה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    ומי שכתב שיניב לוזון שחקן גדול כנראה לא ראה כדורגל בחיים שלו.

11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

פריינטה עשה הרבה יותר מאוראל אדרי וזה לא חוכמה גדולה

זאת קבוצה שמורכבת מ4 שחקנים סבירים ועוד 14 סמרטוטים שיהיה להם קשה למצוא קבוצה גם בליגה שנייה
    זה מה שיש ועם זה יצאנו למלחמה, בנתיים אנחנו לא מפסידים בה ( הירידה הייתה ידועה מראש אבל אנחנו מוכיחים שלמרות המינוס אנחנו לא מתפרקים ועדיין בלי המינוס אנחנו מעל הקו האדום )

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

" יאללה ניצחתם, גם לוח התוצאות שייך לכם "

http://img585.imageshack.us/img585/9636/img5616k.Xxx

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הישועה של הפועל פ"ת מתקרבת בצעדי ענק

כי גם לנו מגיע מיץ' גולדהאר משלנו...

14. ראיין אדלי Member

...
    פספסתי משהו?

15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

עוד לא פיספסת כלום ידידי

אם הכל יילך כמו שצריך ולא יהיה מי שיפריע ( והשבוע הוא לא יכול להפריע בגלל שאמא שלו מתה ) אז אולי כבר בימים הקרובים ה"מפרקים" כבר לא יהיו "מפרקים"

ויותר מזה באמת שאני לא יכול להגיד יותר.