הפתח-תיקוואיות, סכנין, עכו, אשדוד, והעולות החדשות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏9/7/11.

1. אלי מתחן Member

הוא כן שיחק עם אנסומבו, בעונה אחרי זה. הוא שוחרר בין העונות של פרננדז וארדילס.

2. Ice Cream חסה

לאן אלי ששון נעלם באמת?

3. Don Joan Roman Member

יש לו תפקיד במחלקת הנוער, אני לא זוכר בדיוק מה, יכול להיות מאמן קבוצת ילדים או משהו.

4. matanbl22 Member

אני כמעט בטוח שהוא פרש בסביבות גיל 25 והוא מאמן קבוצה במחלקת נוער של ביתר

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אתמול נערכה פגישה בין יוסי בראון נציג חברת ההלבשה "ג'יבובה" ( givova ) בישראל לבין ארגון אוהדי הפועל פ"ת
    בפגישה הצהיר בראון שגיבובה קיבלה החלטה סופית להתחיל במשא ומתן לקניית הפועל פ"ת
    אחרי שבמהלך החודש האחרון החברה בדקה את הנושא היא החליטה ללכת על זה בשיא הרצינות ומתכוון כבר מחר להיפגש עם אפי צפריר על מנת לקדם את התהליך.

בפגישה עם בראון הוא הציג לארגון את החזון של החברה שמבוסס על שאיפה למצויינות ועל שילוב הקהל כחלק בלתי נפרד מהמועדון דברים שמאוד קרובים לחזון של ארגון האוהדים
    כהשאיפה היא שאם ואכן המהלך ייצא לפועל אז givova יהיו הגב הכלכלי של הקבוצה ויעמידו תקציב מכובד לקבוצת ליגה על ( כשהם לוקחים בחשבון שסיכוי גדול שהקבוצה תרד העונה ליגה והבטיחו שזה לא מה שיעצור אותם ושהמטרה במידה ונרד היא לעלות בתוך עונה אחת )
    לgivova יהיה נציג ישראלי שישמש כמנכ"ל הקבוצה ונציגי האוהדים ייכנסו להיות חלק מהנהלת הקבוצה בבחירות דמוקרטיות שייערכו בין כל אוהדי הקבוצה.

המטרה היא ליצור שיתוף פעולה בין הקבוצה לקהל בכך שהאוהדים יהיו אחראים על כל צד השיווק, פרסום, מכירת כרטיסים ומנויים וgivova יהיו אחראים על כל השאר.

המטרה היא לצאת לדרך כבר בינואר הקרוב בחיזוק הקבוצה בצורה מסיבית במטרה לנסות ולעשות את הנס ולהשאיר את הקבוצה בליגה
    אבל מוקדם מידי לדבר כי כבר ברור לכולם שיש אנשים רעים במערכת שלא ימכרו את הקבוצה בקלות.

כמובן שבמידה והמשא ומתן בין givova לקבוצה יצליח האוהדים יוותרו על פנייתם לבית המשפט.
    במידה והמשא ומתן לא יצליח ( ואין סיבה שזה יקרה כי כסף זאת לא הבעיה ) אז האוהדים יפנו לבית המשפט.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קרייזי בלו, אבל אם אני זוכר נכון, כבר הגעתם להבנות עם משהו שרצה לרכוש את הקבוצה לפני חודש- חודשיים, והאנשים הרעים במערכת טרפדו את העסקה. במה זה שונה הפעם? או שאני מתבלבל בכלל.

7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הייתה יוזמה של ארגון האוהדים ביחד עם איש עסקים לקנות את הקבוצה
    בעקבות חילוקי דעות היא לא יצאה לפועל

לפני שבוע האוהדים הגישו הצעה לקניית הקבוצה ונדחו בטענה שלא רוצים למכור לאוהדים את הקבוצה.

פה באה חברה מכובדת בעלת שם בינלאומי מבוססת כלכלית
    זה כבר לא "סתם האוהדים האלה"
    החברה היא זו שתקנה את הקבוצה לא האוהדים

האוהדים ייכנסו לפעולה רק אחרי שהרכישה תתבצע.

אם לא ימכרו את הקבוצה לגיבובה זה יהיה סירחון אדיר
    כבר לא יהיו פה תירוצים.

זה כמו שדיאדורה או לוטו ייקנו את מכבי חיפה
    גיבובה היא אחת החברות הכי עשירות באיטליה, כסף וערבויות בנקאיות לא יהיו בעיה בכלל.

8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שאלה לאוהדי מכבי פ"ת והפועל פ"ת שמסתובבים פה ואם יתר הגולשים רוצים להביע דעה אז וואלקם

מה עמדתכם לגבי איחוד הקבוצות?
    אם תקומו מחר בבוקר ותשמעו שהחל מהעונה הבאה תהיה קבוצה אחת לעיר פ"ת ויקראו לה עירוני פ"ת מה תרגישו?

ולפני שתשאלו, זה לא קורה אבל זה גם לא דיבורים באויר.

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/11
  9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר של אחותי אוהד את הפועל פתח תקווה. הוא לא מי יודע מה שרוף והוא הולך אולי למשחק אחד בעונה. כשהעלתי את הסוגיה הזו בפניו, הוא כמעט הקיא לי מול הפנים.
    כשהייתי בכלא הצבאי (לפני כמה שנים), היה איתי אוהד של הפועל פתח תקווה (על היום השלישי שלו בכלא הוא חגג פז"מולדת 3. איזה באסה זה) שאמר לי בצורה המפורשת ביותר שאם זה יקרה, הוא לא יראה יותר שום משחק בכדורגל הישראלי.

וגם אני, כאחד שלא אוהד אף אחת מהקבוצות, אבל אוהב מאוד את הכדורגל הישראלי, מעדיף שזה לא יקרה לעולם. איחודי קבוצות לא הוכיחו את עצמן. אני זוכר היטב את הפועל אשדוד והכח רמת גן וכמה צבע ועניין כל אחת מהן הוסיפה ואני רואה היום את התוצאות של אותם איחודים.

בזמנו חשבתי שכל קבוצות השרון, להוציא את מכבי נתניה והפועל גפר סבא, צריכות להתאחד. היום אני מבין שגם זה היה רעיון רע. איחודים, לטווח הרחוק, לא מוכיחים את עצמם. המורשת, המסורת, הקהל - כל זה נעלם רק בשביל, כביכול, תשתית טובה יותר.
    קבוצה מאוחדת בפתח תקווה תביא לכך שאוהדי הפועל רבים ידירו רגליהם מהמגרשים (אולי יקימו את הקבוצה מחדש) והבסיס הקטן שנוצר במכבי יעלם.

10. matanbl22 Member

לוקח אוטובוס לפ"ת מגיע עם ג'ריקן מלא בדלק ו קופסת גפרורים שורף את מתחם האימונים של מכבי ושל הפועל ושורף גם את ביניין העירייה

11. סטפן שאלוי Member

יש עם זה בעיה, כמו שהיתה ואולי גם קיימת כשאיחדו שתי קבוצות באשדוד, וכך נולדה לה מ.ס. אשדוד.

בפ"ת, נכון להיום, שתי הקבוצות במצב כלכלי נוראי, אחת מהן בפירוק רשמי, השניה בפירוק בפועל.

העניין הוא, שכדי להושיב יחד באותו דירקטריון את הלוסונים יחד עם "מנהלי" הפועל פ"ת, יהיה קשה, אלא אם כן אולם הישיבות ימוקם במתחם-סירקין, או במתחם מתקן-אדם, או בתוך בסיס ההפעלה של הימ"מ של משמר-הגבול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

וזה עוד לפני האיחוד בין מחנות האוהדים...

אוקצור: לא יילך בשום פנים ואופן מבחינה מעשית, למרות שנכון להיום זה מתבקש כלכלית.

12. matanbl22 Member

מכבי פ"ת במצב כלכלי יציב מאד.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קשה למצוא עד כה איחוד בין שתי קבוצות, גם בליגת העל וגם בליגה הלאומית שיצר משהו טוב, ייתרון כלשהו. גם מבחינה כלכלית עוד לא ראיתי קבוצה שהשתדרגה באופן משמעותי, ובטח שהקהל שאיכשהו משתי קבוצות שהיו מביאות כל אחת מהן 4000 אוהדים למשחק, פתאום מגיעים 2500 אוהדים לקבוצה המאוחדת.

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מתי מכבי הביאה 4000 אוהדים למשחק? באיזה שנה זה קרה אם בכלל?

ולאחד את הלוזנים עם המפרקים של הפועל פ"ת? קל מאוד

ד"א הלוזונים מתים לאיחוד וזה לא חדש
    רק שעכשיו גם ראש העיר לא מתנגד

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

איחוד יביא לקבירתו של הכדורגל באם המושבות, כפי שקרה באשדוד, חבל שלא לומדים מטעויות.