ועוד על מחלקת הנוער של מכבי לוזון פ"ת: 5 מאמנים במחלקת הנוער התפטרו, לאחר שעמוס לא שילם להם משכורות זה זמן. תגובתם: "יש להם אינטרסים". נכון: לקבל משכורת בזמן זה אינטרס של כל עובד, בכל מקום עבודה.
חח אחד השחקנים הכי עקומים והכי סטלנים שהיו אי פעם בבית"ר, אני זוכר איך הוא בא והתחיל לחקל פחיות קולה לאוהדים ולקח אותנו סיבוב באאודי TT כדי להתחבב עלינו. הדבר הטוב היחיד שאני אזכור ממילחי זה את הבומבה שלו לרשת של הנבלות האדומות.
הוא גם היה עושה מסחרה בפלאפונים בחדר-הלבשה, וכל פעם כשהוא לא היה בהרכב, אמא שלו היתה מצלצלת לפניג'ל, ומשגעת אותו. אם תרצו, זו האם-אמא של מאור-בר בוזגלו. גם ישנה שמועה שהוא היה מדליפן סידרתי. מעניין מה הוא עושה היום: פתח דוכן בשוק של פ"ת, לא רחוק מהבית בו גדלו אמו ואחיה? אפשר כבר עכשיו לשלוח לו את חורר בן-חושף בתור שותף, הם יוכלו למכור ביחד תיקים, ונרתיקים.
דוכן של קבצן הוא לא מסוגל לנהל. בטח יש מנהל מקצועי, והוא "משגיח" עליו ומשחק טקסס-הולדם בחדר האחורי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
יש לו מסעדה בתל אביב. ולעניין הפוקר בחדר האחורי, תצחק תצחק אבל הוא ועוד שחקנים בהווה וגם בעבר פותחים שולחן מדיי פעם. הוא וחן עזריאל מתחרים ראש בראש על תואר "הברז הדולף" הכי גדול בבית"ר ירושלים מאז ומעולם והכי מצחיק גם שכשהוא שיחק הוא היה חבר טוב של פניג'ל ושות' אז הוא ידע עוד לפניי כולם מה קורה. מה שכן אפשר לומר לטובתו של מליחי זה שהוא עזר המון לאוהדים.
הטוטאל-לוסון מציעים ללחמן להיות מאמן-חונך לייטב לוסון עד לסוף העונה, ואז ייטב לוסון יתמנה למאמן. :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx אין איזה לוסון צעיר בתור עוזר?
אני לא מבין למה עומר גולן הורחק ל-3 משחקים. לפי העדויות, השופט הוא זה שהתחיל את הסיפור והתגרה בגולן כשאמר לו "בגלל זה אתה משחק עשר דקות במכבי פתח תקווה" ואז בתגובה גולן אמר לו "אפס". גולן צריך לקבל עונש, קודם כל לא 3 משחקים, ודבר שני גם השופט צריך לקבל איזשהו עונש, זה שהוא שופט זה לא אומר שמותר לו לעשות הכל, כמו ששחקנים צריכים לכבד את השופטים, גם השופטים צריכים לכבד את השחקן.
מי אמר שזה באמת מה שהשופט אמר לו? בנתיים שמעתי רק את גולן טוען את זה ואני יכול לבחור שלא להאמין לו. עומר גולן הלך לבית דין והודה שהוא קרא לשופט אפס וקיבל מה שמגיע לו אם הוא יוכיח שזה מה שהשופט אמר לו אז גם השופט יצטרך להיות מורחק
גם עזריאל? את זה לא ידעתי. לא חסר אבל סיבות לא לחבב אותו... אני זוכר את מליחי דווקא באור יותר חיובי, סיימנו במקום הרביעי כשהוא ואנסומבו היו הקשרים האחוריים שלנו לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אנסומבו הגיע עונה אחר כך, הוא היה בקישור האחורי עם קאלדרה וטל בנין בעונה שסיימנו מקום רביעי. שחקן שהגיע וקיבל חוזה יקר יחסית לשנה ולהנהלה שהייתה אז, והתגלה כקשר בינוני מאוד, אחרי שעזב את בית?ר לא הצליח לשקם את עצמו ופרש. ובטח שיש הרבה סיבות לשנוא את עזריאל הוא שחקן בית שזה כבר כל הרע בכדורגל בטח עדיף שחקני רכש כמו ליאור ראובן, רוני גפני ופאולו דה לה האסה האפס שלא יודע לתת פס על מטר.
אני חייב להחזיר: אלף, למה יש לי תחושה שאם פאולו דה לה האסה היה משחק שנה אחת במחלקת הנוער של בית"ר היית רואה טוב-טוב את הפסים המדויקים שהיו לו? (בעיקר לרוחב, הוא יותר תיקל וסגר). בית, אם חן עזריאל לעומת זאת לא היה רושם רזומה בבית"ר אורן ירושלים, היית שם לב שהוא עצלן וחלוץ מוגבל מאוד, היית שומע את הראיון שלו ברדיו שהוא בכה ששום לא נותן לו לשחק בעמדה שלו, היית רואה שהוא אמר ל"הארץ" שאו שהוא מקבל חוזה משודרג או שקורנפיין ישחרר אותו, היית מבין בכל המעבר שלו לחיפה שהוא לקח לעצמו ולסוכן שלו 700 אלף שקל שהיו יכולים להגיע אלינו ולפתור חלק מהבעיות והלחץ שלנו והיית מצליח לקרוא לפני 2 הודעות את מה ש-DJR מספר על ההרגלים שלו מחדר ההלבשה.
הוא אל שיחק יחד עם אנסומבו, וסיימנו במקום הרביעי כשהוא היה בסגל והקשרים הפותחים היו קאלדיירה(שמשחק היום בהפועל פ"ת), טל בנין, אבי נימני ואלי ששון.