הפתח-תיקוואיות, סכנין, עכו, אשדוד, והעולות החדשות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏9/7/11.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

למכבי פ"ת יש סגל סביר שמשחק בשביל שחקן אחד.
    הזרים שלהם פלופ, ההגנה שלהם מסננת וההתקפה בדיחה ( בואו נמשיך לחכות שדני פרדה יפרוץ )
    חשבתי הם ימשיכו במסורת של אמצע טבלה ועונה סבירה אבל מהרגע שהיה סיפור טל בן חיים ידעתי שהם ייכשלו העונה.

מכבי פ"ת זאת קבוצה שבנוייה אך ורק על טל בן חיים
    הניצחון בנתניה זו הברקה שלו, את הפועל חיפה גם קטמון מנצחת
    באשדוד טל בן חיים התעורר ל10 דקות וסחף את הקבוצה למהפך

טל בן חיים עוזב בינואר, מכבי פ"ת מועמדת רצינית לירידה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/10/11
  2. BayernFan Member

מסכים עם זה שמעליי בהחלט, ואני אוהד הקבוצה. הסגל חלש מאוד ואין שום דבר להציע.
    אמרו אליפות ועם מאמן שכזה וסגל שכזה הקבוצה באמת מועמדת רצינית לירידה.
    בלבול מאמן של ליגה לאומית ואף פחות מזה, אני לא מבין למה הביאו אותו לקבוצה שרוצה אירופה.

3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לא נורא
    אני נותן לבלבול חודשיים עד שהוא עוזב ( ואני במצב רוח נדיב היום כי אולי גם שבוע לא יהיה לו )

אבל מי שתקבלו במקום לא פחות גרוע, העיקר שהמשפחה תצליח.

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

מעניין אותי מי זה שחי בסרט שמכבי פ"ת תיקח אליפות. ואיך אתה אומר שאתם מועמדים לרדת ליגה כשאתם סך הכל 5 נקודות מהמקום הראשון? הפועל ב"ש, הפועל חיפה וגם היריבה העירונית שלכם במצב הרבה יותר גרוע, ואתם רחוקים שנות אור מהם כרגע.

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מכבי פ"ת תצטרך לקחת הרבה נקודות עד נואר ולקוות שזה יספיק לה

אני לא רואה אותם לוקחים הרבה נקודות אחרי שטב"ח הולך.
    קבוצה מאוד חלשה

הפועל חיפה, באר שבע וגם הפועל פ"ת ( שכבר ירדה ) ייקחו נקודות ולא מעט.

אל תשכח שיש 3 יורדות ואחת שהולכת למבחנים ככה שמכבי פ"ת צריכה לסיים מקום 12 בשביל להינצל וזה יהיה להם קשה מאוד.

6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

ועדיין, אני לא מאמין שמכבי פ"ת תרד ליגה. כמו שהפועל חיפה נראית עד עכשיו, לא הייתי בונה על זה שהם ייקחו יותר מדי נקודות עד ינואר (אלא אם ניצן שירזי ישים את המפתחות וילך הביתה), וזה לא שרמה"ש נראית יותר טוב, ובקיצור יש לנו מספיק קבוצות בליגה שיהיו במצב יותר קשה ממכבי פ"ת עד ינואר ויש יותר סיכויים שירדו.

חוץ מזה, נניח ומכבי פ"ת תגיע למצב שבו היא יורדת ליגה, לוזון תמיד יכול להודיע שמקפיאים את הירידות מליגת העל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

7. matanbl22 Member

מכבי פ"ת לא כזאת חלשה כמו שאתם חושבים יש לנו סגל בסדר גמור ואפשר לסיים מקום 5 בשקט

8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לאחר יום ארוך במהלכו ארגון אוהדי הפועל פ"ת היה על סף רכישת המועדון התגלה פרצופם האמיתי של מפרקי המועדון.

ארגון האוהדים ( חשוב לציין שזה ארגון האוהדים בלי איש העסקים ציון דלל איתו היה פיצוץ ) הגיש למפרקי המועדון הצעת רכישה על סך 1.75 מליון שקל כרבע מליון שקל יותר ממחיר המינימום אותו דרשו.
    זוהי הצעת הרכישה היחידה שהוגשה למפרקים ועל כן היא הייתה אמורה להתקבל כתאריך היעד נגמר מחר עם כניסת החג.

המפרקים הודו באוזניי האוהדים שאין להם כוונה למכור להם את הקבוצה גם אם זאת תהיה האפשרות היחידה.

היה מידע מקדים מאחד אנשי המערכת שטען שהמפרקים לא מתכוונים למכור לאוהדים את הקבוצה כי זאת הוראה שהם קיבלו מגבוה, בירור בנושא הוביל לכך שנחשף קשר ישיר בין אחד ממפרקי הקבוצה לאפי צפריר ( חברות קרובה ושיתוף פעולה בפירוק הפועל רמת גן בעבר למרות שצפריר טען שלא היה חלק מהקבוצה במהלך הפירוק )
    לאחר בדיקה עם בית משפט עולה ניגוד אנטרסיים חמור בכך שאפי צפריר בעצם מינה את אותו מפרק בעצמו ושהוא עדיין חלק מהמערכת שנקראת הפועל פ"ת

כל הפגישה עם מפרקי הקבוצה הוקלטה ונמצאת בידי ארגון האוהדים ונשקלת פנייה לבית משפט ע"מ לפסול את עו"ד ליאור דגן ו/או לתת מיידית את הקבוצה לידי האוהדים על סמך הצעת הרכישה.
    יש לציין שאם הקבוצה לא נמכרת עד לתאריך 30.11 עבודת המפרקים נגמרת והקבוצה עוברת לידי בית משפט שיחליט בדיון בודד מה יעלה בגורלה של הקבוצה ( לרוב במקרים כאלה הקבוצה נכנסת להליך פירוק קבוע ומפסיקה פעילות ) ארגון האוהדים שוקל גם לחכות עד תאריך זה וברגע שבית המשפט יהיה הגורם המחליט מה גורל הקבוצה לעתור ולבקש את הקבוצה כדרך של "מפלט אחרון"

אנחנו לא נוותר, הפועל שלנו - ביידים שלנו.

9. aloneli Member

למה בעצם הם עושים בעיות?
    אם יש כסף לפי מה שאתה אומר אזה למה הם נגד?

10. אלי מתחן Member

משהו שלא ברור לי קרייזבלו 5. זה נשמע כמו שחיתות חסרת תקדים, איך זה שאני קורא על זה רק פה בפורום?

11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אלון, יש אנשים במערכת וכאלה שהיו בעבר שיודעים שברגע שהאוהדים מקבלים את הקבוצה הספרים נפתחים ואז יידעו באמת כמה העסק היה רקוב בעשור האחרון
    כנראה שבאמת יש להם מה להסתיר.

Mister Joe Cool, אתה לא מצפה שייצאו עם זה לתקשורת
    כמו שאמרתי אנחנו לא נכנסים לעימותים עם המפרקים על גבי התקשורת
    אנחנו הולכים לבית משפט וכמה שפחות סיקור תקשורתי ככה יהיה יותר טוב
    כל אוהדי הפועל פ"ת שנמצאים בסוד הדברים מעודכנים על ההתפחויות בפורום נפרד כדי למנוע מאנשים עם אינטרס לפגוע להדליף ולחבל במהלך

גם מה שאני רשמתי פה הוא סיכום מאוד גדול של הדברים
    יש עוד דברים שכרגע יש בקשה לא לפרסם
    השחיתות מאוד גדולה, מנסים לכסות את התחת על עשור של הריסה

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל ההתנהלות של מכבי פ?ת עם מרקו בלבול זה ביזיון ענקי, עזבו את זה שרצו לפטר אותו כבר במחזור הראשון כאילו יש להם שם איזה קבוצה לאליפות(וגם התוצאות שלו עד כה לא כאלו רעות) אבל כל הדרך שהתנהלו איתו באולטימטומים, צורת הפיטורין המכוערת והתגובה של עמוס לוזון היום ?בלבול המאמן הכי גרוע שהיה כאן ב15 השנה האחרונות? רק מראות כמה אין כאן דבר כזה שנקרא כבוד לתפקיד המאמן, כל זה מתקשר גם לדרך ההתנהלות של כל המדינה עם לואיס פרננדז שהפך לאויב המדינה כאן.

וכמובן חייבים לציין שהמועמד המוביל להחליף את בלבול הוא אייל לחמן...

13. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אם אני אייל לחמן, אין מצב שאני חותם בתור מאמן במכבי פ"ת. לא רק בגלל צורת ההתנהלות של הלוזונים, שהיא מבחילה ברמות של ראיתי כבר הרבה זמן, אלא גם בגלל שידוע שהתוכנית שלהם היא שלא רחוק היום שבו ייטב לוזון יהיה המאמן הראשי. אני אישית לא הייתי מוכן שיפטרו אותי בשביל מישהו שסך הכל אימן את קבוצת הנוער של מכבי פ"ת עד עכשיו.

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/11
  14. סטפן שאלוי Member

ייטב לוזון הובס אתמול 5:1, לנגד עיניו של עו"ר ההתאחדות לכדורגל בישראל, שהוא במקרה אבא שלו.

אחלה משפחה: אבי, עמוס, איציק, ייטב, גיא, ובן אחותם הקשר המהולל עידן בן אביבה מליחי.

לא שכחתי מישהו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אורי לוזון אח של גיא
    תמיר לוזון הבן של אבי
    אביב לוזון הבן של איציק שקשור למחלקת הנוער
    אופיר לוזון מנהל קבוצה
    דור מליחי אחד של עידן שחקן במחלקת הנוער
    וכמובן אי אפשר לשכוח את חבצלת לוזון האחות המהוללת

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/11