אשדוד אגב יצאה בקמפיין של מנויים, כשהמחירים הכי גבוהים עומדים על 480 שקל למבוגרים, נערים, חיילים, סטודנטים ופנסיונרים משלמים 240, עובדי הנמל משלמים 360, שחקני מחלקת הנוער 40 שקל ונשים וילדים חינם למגרי. עד כה הקבוצה מכרה יותר מ-1000 מנויים והיא מכוונת ל-2000. שיהיה בהצלחה.
בן זקן לא שם כסף. הוא כן שם ערבויות בבקרה וזה למקרה יוצא דופן של חריגה בתקציב ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ). בנוסף, העירייה נותנת לקבוצה הפח הזאת בין 5 ל-7 מיליון שקל כל שנה, וביחד עם ההכנסות ממכירות שחקנים (מתן אוחיון 600 אלף יורו, מקרייב מיליון דולר ועוד), וכמובן הטוטו, שמוטו וכל הבלייד, בן זקן מעמיד תקציב של 12-13 מיליון שקל. אני משוכנע שהוא אפילו מכניס קצת לירות לכיס. בכל זאת, תבדוק כמה שחקנים אשדוד מכרה מאז שהוא בקבוצה משנת 2000.. עזרן, אוחיון, רביבו ומקרייב הם רק חלק.. אנשים מבחוץ לא יודעים על פועלו של האיש, וזה מה שמחרפן אותי. משום מה הפכו אותו לבת יענה כזו שאסור לגעת בה, ציירו אותו בתקשורת כאיזה נדבן ואחד שרק תורם, אבל לא יודעים מה קורה בשטח. הוא והפמליה שלו הרסו את הכדורגל בעיר עם האיחוד המטונף הזה שהחריב כל חלקה טובה, ועיר של מעל 200 אלף תושבים בקושי שולחת 1500 איש למשחקי בית. זה אומר הכל. הקבוצה נמצאת במוות קליני כרגע.
אני רוצה רבע הוכחה שעיריית אשדוד משלמת 5-7 מיליון שקל כל שנה למ.ס. אשדוד, זה אחד הטיעונים הכי מפוברקים שיכולת לתת. הוא טוען שהוא כבר מוכן לתת את הקבוצה לכל אחד שיתחייב לשלם לה כסף והיא כבר מעיקה לו בכיס, ושבלי התרומה של חיים רביבו הוא לא יכול היה להמשיך להעמיד את הקבוצה, הוא משקר? אפשר לדעת לאן אשדוד הגיעה לפני בן זקן? איך שהוא הגיע דווקא אשדוד התחילה לייצר יותר שחקני נוער, והגיעה להישגי השיא שלה (מקום 4, שתי תוצאות תיקו מול דומז'אלה, חצי גמר גביע, גמר גביע השוקו). לגבי האוהדים? פה העניין הוא המגרש המעפן הזה יא' באמצע שכונת מגורים, וזה שמדובר בקבוצה שאין לה בסיס היסטורי של אוהדים, ואין לה איזה משהו שימשוך אוהדים להגיע למשחקים (למרות שהנה השנה נמכרו יותר מ-1000 מנויים כבר).
משקיע חדש לקבוצת הכדורגל של הפועל ראשל"צ אבי ללוז, איש עסקים ומנכ"ל קבוצת א.ש.א.ל, ישקיע כמיליון וחצי שקל במועדון הכתום. יש מועדונים שמצליחים למצוא משקיעים ישראלים שלא באים לעשות סיבוב על הדשא.
ראשון בגלגול הנוכחי בכלל נראית כמו מועדון שיש לו סיכוי להשתקע בליגת העל כמה שנים. ניהול שפוי, מאמן צעיר ומבטיח, הרבה כישרונות צעירים ורכש נקודתי ונכון, נראה שפגעו שם גם בזרים ואפילו שחקן גמור כמו אסי בלדוט מצליח להחיות את עצמו שם, אני לא אופתע בכלל אם הם ישארו העונה בליגה בטח שיש את הפועל פ"ת(יורדת בטוחה) ועוד קבוצות חלשות כמו בית"ר, סכנין ורמה"ש.
בית"ר חלשה?! יש לה תקציב מהגבוהים בליגה, מאמן מהשורה הראשונה, יו"ר עם תואר שני, הקהל הכי גדול, איצטדיון הכי גדול ויפה בארץ, ומתקן אימונים ברמה אירופית.
מכבי פ"ת עלולה לפטר את מרקו בלבול אם יפסיד במחזור הקרוב http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.105549.html מה לא יעשו כדי למנות את ייטב לוזון.
מבחינת הפועל פ"ת, אין זמן יותר טוב לתפוס את מכבי חיפה, נכון היא נתנה 4 לנתניה, נכון היא תגיע אחרי גנק, אבל משחק בקריית אליעזר בלי קהל? מוריד באופן ניכר את סיכויי חיפה אף על פי שגם אז היא פייבוריטית גמורה לנצח (אם לא ב-100 אחוז עם קהל אז עם 70-80 אחוז בלעדיו, ועדיין זה 20-30 אחוז שלא היו להפועל פ"ת עם קהל...).
בכלל סיני הוא המועמד להחליפו. ייטב עם כל הכבוד לא יצליח לאמן בבוגרים, אין לי ניסיון מספיק. [/quote] מה זה משנה מה הוא יודע? הוא הבן של אבי לוזון, וזה מה שקובע. היום בארוחת הערב אצל סבתא עליזה, יתקבלו ההחלטות, אחרי החריימה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx