טוב מה אני יגיד??!! פשוט גועל נפש!!!!! לי קשה לעקל את עדיין....ואולי אנילא יעקל את זה.... פשוט לרצוח בדם קר ילדה קטנה..פשוט חרפה ובושה לכול המדינה שלנו!!! אני עדיין בשוק אבא שצריך לנשק ולחבק ולאהוב לא עושה את כול זה ורוצח את ביתו הקטנה איך אפשר?איך??
מותר לתקן אותך? אתה מתכוון ל"לעכל" כמו "מערכת עיכול" ולא "לעקל" כמו "לעקל רכוש"... אבל מה שבאמת חשוב זה המקרה המזעזע... איך אבא יכול לרצוח תינוקת... ועוד את התינוקת שלו!
העונש מוות השני שנקבע בישראל, חוץ מאייכמן היה לדימאניוק (זה השם, לא צוחק), איזה שומר אוקראיני או משהו במחנה השמדה שכמעט בטוח שזה היה הוא, אבל מישהו העיד שזה לא הוא, או משהו כזה והוא הצליח להחלץ מעונש מוות. במלחמת השחרור אני חושב שנתנו גזר דין מוות למישהו במלחמה, אבל זה היה לדעתי בבית משפט צבאי ואני ממש לא זוכר ולא יכול לבסס את הטענה.
ניראה לי שאחר כך גילו שזה הוא אבל אי אפשר לשפוט אותו כי הוא כבר נשפט על הדבר הזה, משהו מטומטם שאם יצאת זכאי ואתה אשם ניצלת, ואם נגיד אמרו שרצחת וישבת בכלא למרות שלא רצחת אתה יכול לרצוח את אותו בן אדם.
לפני קום המדינה ניתן עונש מוות לאיזה אחד בפלמ"ח. עשר שנים אח"כ התגלה שזה היה טעות. עונש המוות הרישמי השני שניתן בישראל היה לג'ון דמאניוק(איזה מזל בשבילו שהוא לא היה ילד ישראלי), שנחשד שהוא היה "איוואן האיום", עוזרו הצמוד של היטלר ואחראי על מלא מחנות השמדה. בסוף התגלה שזה לא הוא.
עדיף שישימו אותו בכלא עד סוף החיים. שיסבול. אם יתנו לו עונש מוות הוא כבר לא יהיה בחיים כדי לסבול ומגיע לו לסבול כמה שיותר. צריך לשים אותו בכלאלכל החיים ולעשות לא כל יום עינויים אבל לתת לא למות מוות טבעי.....
גם אני ראיתי מזמן סרט על איזה שישבה בכלא כי האשימו אותה שהיא רצחה את בעלה, ובעלה בכלל היה חי. ואז כשגילו שהוא חי היא השתחררה והיה מותר לה לרצוח אותו. אבבל נראה לי שבסוף היא לא הרגה אותו.
ראיתי את הסרט הזה היה לה מותר לרצוח את בעלה כי היא ריצתה את הזמן על זה אז כשהיא עושה את זה היא בעצם "מחזירה" חוב אבל לא משנה זה לא הנושא אני חושב כמו זהובניק ואמרתי את זה מקודם שצריך לענות אותו כמה שיותר הבן אדם הזה לא מגיע לו למות הוא לא שווה את הכדור
צריך לענות אותו עד שיגעון!!! זה לא יאומן!! ועכשיו גם גילו שנור הילדה השניה הנעלמה גם מתה ואותה מצאו בבור ביוב!!!