הפרמייר ליג, מח' 36: אברטון תפריע שוב לסיטי? ארסנל מארחת את ברייטון. מתחמם המאבק על טופ 4.

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by alexshw, May 12, 2023.

  1. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    לא עוקב כמו בעבר אבל ברייטון זה פרויקט מדהים ומרגיש שזה המקום הכי טוב עבור שחקן צעיר באירופה, אולי אחרי דורטמונד.
    דה זרבי לא יקבל מאמן העונה אבל מבחינתי קונדטנדר ראוי אפילו שהשלים רק חצי עונה. עשה עבודה מדהימה. התואר כנראה יילך בצדק להאו (או לעוזר המוזר שלו, לא ממש ברורה חלוקת התפקידים בצמד הזה).
     
    Scouser Tommy likes this.
  2. Footballover Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    2,281
    Likes Received:
    1,461
    ברור שכן, מה עשיתם מסיטי, מכונות לא אנושיות?

    אין ספק שסיטי הקבוצה הטובה בעולם, אבל בואו לא נשכח את ההטרלות של גווארדיולה בתחילת העונה, כשאנשים דיברו על איך הלאנד בעצם תוקע את המשחק שלהם למרות הגולים וכו' וכו'... הם לא נראו טוב, ארסנל היו מדהימים. נכון שסיטי דפקו ריצה מפחידה וכל הכבוד להם, אבל ארסנל ירתה לעצמה ברגל מול סות'ון, מול ליברפול, מול ווסטהאם וגם היום. כן, ברייטון מדהימה, אבל אין לארסנל תירוץ להראות ככה כשהיא במירוץ אליפות.

    ארסנל היו אחרי 29 משחקים בפער של איזה 8 נקודות על סיטי שהייתה עם משחק חסר. המצב בו היא נמצאת היום, זהו רבותיי, שלשול.
     
    WhitRM likes this.
  3. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,065
    Likes Received:
    7,209
    ברצינות? כל משחק ששיחק בו חוץ מהמשחק האחרון מול אברטון כשעלה מחצית שנייה למשחק די גמור.

    אפילו בהפסדים שלהם הוא היה מהשחקנים היציבים שלהם על הדשא.
    לכל אחד בעולם זה פחות או יותר ברור שהוא בעונה אדירה חוץ מלמישהו שמהקיץ מסמן מסע ג׳יהאד נגדו.

    לא נורא, זה לא הפעם הראשונה ולא האחרונה שהערכה שלך תתפוצץ בפנים.
    הכל טוב.
     
  4. די קאניו אגדה Member

    Joined:
    Nov 14, 2022
    Messages:
    4,084
    Likes Received:
    262
    מה אתה אומר על וורד פראוס ?
    האם אתה לוקח אותו קשר רביעי \חמישי ברוטציה במקום מקפרד?
     
  5. WhitRM Member

    Joined:
    Feb 22, 2023
    Messages:
    1,374
    Likes Received:
    368
    Gender:
    Male
    ארסנל סיפקה עונה אדירה בליגה, כל התנאים היו לטובתם.
    עפו מהגביעים ומהאירופה בשלב מוקדם לכן לא היה יותר מדי מסגרות להתחרות בהן. פפ עם ההטרלות הרגילות שלו שנתן לארסנל פער עצום.
    אבל בסוף ארסנל זאת ארסנל, תמיד תמצא לדרך לחרבן את זה.
    עכשיו נשאלת השאלה, האם האו צריך לקבל את מאמן העונה עם ניוקאסל או ארטטה על העונה עם ארסנל?
    אישית, אני הייתי מעניק לארטטה את הפרס אפילו השילשול בסוף. ארסנל עברו את רף הציפיות מהם[מקום 4]אחרי כל השנים הם יחזרו לליגת האלופות, נתנו פייט אדיר על מירוץ האליפות והובילו את הטבלה 95% מהזמן.

    דבר אחד בטוח, עונה הבאה הם לא יצליחו לשחזר את ההישג הזה והם יהיו חייבים להתחזק בצורה משמעותית בקיץ אם הם רוצים לסיים שוב בטופ 4.
     
  6. די קאניו אגדה Member

    Joined:
    Nov 14, 2022
    Messages:
    4,084
    Likes Received:
    262
    אדי האו חייב לקבל את הפרס אם הלוזרים יעפילו לצאמפיונס
    הסגל של ניוקאסל זה צואה לעומת הסגל של ארסנל.
    ניוקאסל זה אסטון וילה\ברייטון רק בצבע שונה בחולצות.
    האו עשה שם עבודה אדירה העונה.
     
  7. SoD Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    582
    Likes Received:
    235
    אף אחד לא זוכר מקום שני. אם ינפו את זה בעונה הבאה, יש לזה ערך. אם לא, אז זה פשוט לאנרלוונטי
     
  8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    13,010
    Likes Received:
    5,804
    לדעתי זה אדי האו מול ארטטה.

    מה שכן, ואולי הוא לא קונטנדר, אבל מה שגארי אוניל עשה העונה ראוי להערצה. בקיץ היה די ברור שלבורנמות׳ אחד הסגלים החלשים ביותר בליגה, ובפתיחת העונה הם הציגו את הכדורגל העלוב ביותר שראיתי בפרמייר ליג בשנים האחרונות.

    הייתי בטוח שהם ופורסט (רכש מאסיבי בחלון אחד = 100% כישלון) יהיו היורדות הבטוחות העונה.
     
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,158
    Likes Received:
    7,304
    לא הבנתי למה זה חייב להיות מנוגד. כן, ארסנל בעונה מצוינת, גם מבחינת איכות הכדורגל, גם מבחינת קידום הצעירים שלהם, גם מבחינת תוצאות עד למאני טיים, אבל כן היא גם קרסה במאני טיים. שלוש תוצאות תיקו רצופות, אחת מול הקבוצה החלשה בליגה, אחת מול ליברפול אחרי יתרון מבטיח כשליברפול היו בשיא המשבר שלהם ועוד אחת מול ווסטהאם שהיא גם בעונה סופר חלשה, זה להתרסק במאני טיים, לא פחות.

    בסוף אלה הרגעים שמבדילים בין עונה טובה אבל אחת שמקסימום יישארו ממנה כמה רגעים לעתיד (אלא אם היא תהפוך לעונת הבנייה שאחריה ארסנל תקח אליפות ותשמש עבורה כמקפצה), לעונה אדירה שנשארת בזיכרון לעוד הרבה מאוד שנים.
     
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,158
    Likes Received:
    7,304
    כשאתם עשיתם 99 בעונת 2019/2020 הם עשו 100?
    זה הרגיש שהמשחקים של פפ הכניסו אותם לפער שהם כבר לא האמינו באמת שהם יחזרו ממנו. בטח באותו רצף של 8 משחקים שהם הפסידו לברנטפורד, לנו ולספרס ועשו תיקו עם אברטון. שלוש תוצאות התיקו של ארסנל לדעתי החזירו לסיטי את האמונה יותר מניצחונות שלהם.
     
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,158
    Likes Received:
    7,304
    גם מה שלופטגי עשה בוולבס ראוי לציון. הוא הגיע כשהם במקום ה-19 עם 10 נקודות אחרי 13 מחזורים! עכשיו הם במקום ה-13 כשהם מבטיחים את ההישארות הרבה לפני המחזור האחרון.
    גם מרקו סילבה עם עונה אדירה בפולהאם (אפילו כשמיטרוביץ שהוא המוציא לפועל העיקרי שלהם הורחק לתקופה ארוכה הם המשיכו לכבוש ולעשות תוצאות יפות).
     
    WhitRM and Clock End Stand like this.
  12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    13,010
    Likes Received:
    5,804
    אמת. לא מעט ראוים העונה.
    אמרי הפך את וילה, גם את העבודה של תומאס פרנק כבר לקחנו כמובנת מאליה, עונה גדולה גם שלהם.
     
    oranfu and Sir Alex Ferguson like this.
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,873
    Likes Received:
    18,485
    עשינו 79 מ81...אתה מבין מה קרה בעונה הבודדת שסיטי לא לקחה אליפות ב6 השנים האחרונות?
    גם להם יש גבול.

    זה לא מקרי שהם לקחו 5 מ6, זה לא יכל ללכת לכל כיוון ובמקרה הם סיימו עם 5.
    במאבק אליפות צמוד יש חשיבות גדולה למנטליות ולעמידה בלחצים. הם יודעים לעשות רצפים ולתסכל את היריבה שנצמדת לטלוויזיה ומחכה לראות אותם מפילה נקודות.
    בסופו של דבר בשורה התחתונה, בשנה היחידה שהם לא לקחו, זאת הייתה שנה שהם בכלל לא התמודדו. זה מה שמצריך ממך כדי לעקוף אותם.
     
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,158
    Likes Received:
    7,304
    אבל עובדתית כשארסנל עמדה בלחץ, סיטי המשיכה לאבד נקודות, בטח בתקופה שפפ שוב התחיל עם ההטרלות שלו.

    ברור שלסיטי יש יתרון גדול, בטח על ארסנל, גם על ליברפול, כשהיא עם תקציב בלתי נגמר, סגל בלתי נגמר, ולאור המידע שנחשפנו אליו גם כניראה רמאות בלתי נגמרת שמאפשרת להם להגיע להשקעות ולסגל הזה למרות שמבחינת הכנסות היא אמורה להיות רחוקה משם ואין סיכוי בעולם שהיא עומדת בכללים שקבוצות אחרות כן נאלצות לעמוד בהם.
    אבל אני לא לפחות לא הרגשתי לאורך העונה שסיטי היא רמה מעל הליגה או שזה שלה לאבד. בדיוק להפך. ברוב העונה היא רדפה אחרי ארסנל, הייתה מאוד פגיעה לאור הרבה טעויות של פפ, ובשלב מסוים התפתח פער שזה הפך להיות לחלוטין של ארסנל לאבד. וזה אכן מה שקרה.

    לא מדובר באליפות שלקחו לפני שנתיים נניח כשאנחנו סיימנו במקום השני, כשהיה ברור בכל העונה שזה תלוי רק בהם ושהם באמת יעשו כמה נקודות שצריך בשביל אליפות, לא משנה אם 86 או 90 או 95, כי הם באמת היו ברמה משלהם.

    לאורך תקופה של כמה שנים היציבות שלהם עם פפ, ביחד עם התקציב, הסגל והרמאות הופכת אותם לגורם הכי חזק באנגליה כי הם יציבים ואי אפשר להזיז אותם, בניגוד לליברפול וארסנל שבגלל הכללים מוגבלים כלכלית ולכן אשכרה משלמות על טעויות ברכש. אבל בעונה ספציפית? צריך להסתכל על היריבה ועל הרמה שלהם. הסיכוי היחידי אגב שהם יפסיקו לשלוט זה אם אנחנו/צ'לסי/ניוקאסל או במילים אחרות מועדון עם כסף דומה גם נמצא את היציבות והאיכות, כי לקבוצות כמו ארסנל וליברפול אין סיכוי להתמודד איתם לאורך זמן...
     
  15. Andrei Kanchelskis Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    4,436
    Likes Received:
    418
    מוזר שאף אחד פה לא מציין את תומאס פרנק המאמן הדני הנפלא של ברנטפורד(מי ידע עליו בכלל עד לפני שנתיים?) שעושה בה עבודה מדהימה כבר עונה שנייה ברציפות והשנה בכלל הצליח לקחת קבוצה אלמונית למרחק נגיעה ממקום שמוביל לאירופה, וגם הכדורגל ההתקפי שהוא מנהיג ראוי להרבה סופרלטיבים. הוא הכי ראוי בעיני להיות מאמן העונה אפילו יותר מאדי האו מאחר ולפחות בעיני הצלחתו של האו אינה מפתיעה כי יכולות האימון הגבוהות שלו כבר היו ידועות ממזמן.