הפרמייר ליג, מח' 19: ארסנל - ווסט האם, ברנלי - ליברפול, יונייטד - אסטון וילה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏26/12/23.

1. oranfu Member

השופט עוצר את המשחק כי גארנצ'ו מתח שריר?

2. k_700 Member

ג׳קסון לא נותן כלום בלינק אפ.
    תסתכל על השער שנפסל לך ותבין איך שער כזה יכול להיות רק עם 4-5 שחקני התקפה שמסוגלים לשחק בנגיעה ולתת תנועה כזאת.

אם גארנצ׳ו נפצע עכשיו אנחנו על 18 פצועים, חולים ומחוררים. זה הזיה.
    בעולם אוטופי אפשר לפתוח שמירה במנג׳ר ולקנות את איוון טוני, אבל הוא מושעה כי הימר על משחקים. מה לעשות? עולם אכזר.

נערך לאחרונה ב: ‏27/12/23
  3. DaveTheSave Member

פאקינג נס חג מולד מה שהיה כאן.
    אחלה מחצית שניה של יונייטד

4. alexshw Member

אקמול לחולה סופני.

avdz7 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לתת קרדיט לטן האח על השינוי אחרי הפיגור הכפול. שיחקנו כדורגל מצוין והיינו צריכים לסגור את הפיגור עוד במחצית הראשונה.

הויילנד הוא שחקן הרבה יותר מעניין מג׳קסון וגם יותר מעניין מפרופילים אחרים של שחקנים מסוגו שהיו זמינים בקיץ בשוק. הוא יכול להתפתח לאחלה חלוץ בעתיד, לרוע מזלו הוא נפל על מועדון שמתנהל בצורה שכונתית ופשוט הפיל עליו בעונת ההתאקלמות שלו בליגה לחץ וציפיות בגלל תג המחיר והעובדה שהוא החלוץ היחידי בסגל (ויסלח לי מרסיאל) והלחץ גרם לו לקרוס וראינו בגול כמה לחץ השתחרר.
    עוד שחקן שנפל קורבן לצורת ההתנהלות שלנו, אבל בגלל שהוא צעיר יש לו זמן לשקם את עצמו, הבעיה היא שאנחנו מסוגלים להמשיך להפיל עליו הכל למרות שהוא לא מוכן עדין מנטלית ומקצועית.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. MaxAaRons Member

מה זה להפיל עליו הכול ? זה או שאתה מפיל עליו הכול או שאל תחתים אותו בכלל.
    בגלל זה אני כל הזמן אומר משה ,השחקן הזה לא לרמות האלו כרגע.
    ואין טעם להשוות לאחד כמו אלבארז ,יש שחקנים שבגילאים האלו מוכנים ויש כאלו שלא מוכנים,רק לפי הסטטיסטיקות של השחקן שקשורת בxg אתה יכול להבין שזה לא חלוץ לרמה של טופ 4-5 באנגליה.
    הוא חלש בסיומת וזה עובדה מוכחת בשטח.
    הוא גם לא קליני מספיק בשליש האחרון וכל משחק אתה רואה את זה.
    כן יש לו לינק אפ פליי ,הוא שומר טוב על הכדור ,הוא משחק טוב עם הגב לשער ,הוא מהיר והוא יכול לרדת גם אחורה לבנות את המשחק.
    יש פה פוטנציאל -אבל זה שפסז רצתה אותו זה לא אומר כלום.
    זה שבסופי של דבר אתה החתמת אותו ולא את גונזאלו ראמוס (שחקן אוברייטד שיגמור בוולבס ) או קולו מואני (ראשפורד לעניים).
    זה לא אומר שום דבר לטווח הקצר אחי.
    הוא לא יתרום מספיק כי הוא לא מסוגל לתרום מספיק.
    אם אתה תגיד שמעמיסים עליו מנטלית או הנביא יגיד זה כי מקטומיני משחק ,וטן האח מאמן גרוע.
    זה לא אומר שהיה צריך לבצע את ההחתמה האומללה הזו מלכתחילה.
    גם אם הקבוצה הייתה רצה כמו שצריך הוא לא היה מנפק לך מספרים וואו כי בסוף הוא טועה פרסונלית שהוא מגיע למצבים.
    ואם היה לידו עכשיו האלאנד כמו שיש לאלבארז בסיטי אז היה לו יותר קל ,אז לא צריך שיהיה לו יותר קל.
    אם יש לך חלוץ וורלד קלאס בסגל מספיק שיהיה לך אפילו עציץ כמו מרסיאל בתור מחליף.
    מה אני צריך את הוילנד על תקן האלבארז שלי בסגל ? אני גם צריך את ההאלנד\קיין.
    ואם אין לי כזה בשוק אז שומר תכסף.

ב70 מיליון של הדני אני מביא קשר תותח \בלם תותח ועוד נשאר עם עודף.
    נותן למרסיאל הרכיכה לשחק במידת הצורך או לראשפורד לחלטר שם.
    ומביא איזה יצור זול כמו וגהורסט.
    בדיוק כמו עונה שעברה.

7. k_700 Member

לא, יש גם אופציה שלישית.
    האופציה השלישית אומרת שאולי תהיה לו שנה התאקלמות לא חלקה אבל באקלים נוח יותר מהשנה השנייה תקבל שחקן אחר לגמרי.
    אלה היו האופציות בקיץ. או ללכת על אוברייטד יקר מאוד(אפילו יותר) כמו קולו מואני או להמר.
    ההימור שלך יכול להיות ג׳קסון מרטינז או הויילן. אם מנחם אותך לשלם פחות ולמצוא את עצמך עם חלוץ בינוני לגמרי בדצמבר וזה יעשה לך טוב, אז בכבוד.

נכון, המהלך החכם היה להביא עוד חלוץ איתו וכן כולנו רצינו והמלצנו על מרכוס תוראם(טוב כמעט כולנו). אבל גם להיות קטנוני עם זה זה מגוחך כי מראש האופציות הזולות הטובות בקושי היו קיימות.
    ותוראם דרך הסוכן שלו דחף לסגור מהר עם אינטר מוקדם מאוד בקיץ כשעוד חיכית לעשות מהלכים כדי להתחיל להזיז דברים.
    וכן זה עדיין פספוס שלנו.

זה שפסז׳ רצתה את הויילן לפני שהיא סגרה את קולו מואני וראמוס מראה לך שגם הם הבינו שמדובר בכשרון גדול מאוד. כזה שקסם להם יותר מהשני חלוצים שמשה חשב שהיינו צריכים להביא(״אם לא קיין״).
    הציעו עליו 60 מליון שזה גם סכום גבוה, ניהלו איתו ועם הסוכן שלו מומ והבינו שהשחקן מחכה לנו.

אין דבר יותר מגוחך מלהציג את סיטי כמקור השוואה.
    אההה הם הביאו את אלבארז עם האלאנד? שמע איזה הברקה.
    עוד מעט תספר לי שעסקת האלאנד היא 59 מליון פאונד ולא מעל ל200 מליון.
    אתה הרי יודע ש:
    1. לא היה שום האלאנד בשבילך על המדף.
    2. אתה לא רלוונטי לקיין עם המשכורת שלו אז אתה בטח לא רלוונטי להאלאנד עם המשכורת שלו.
    3. היית מוגבל בקיץ הזה לבערך 120 מליון פאונד נט ספנד וגם זה עם כוכבית לגבי השכר שיכולת לפזר.
    כן, מנהל מקצועי איכותי היה הופך את הקיץ הזה להרבה יותר טוב, יעיל ובעיקר גמיש כי גם היה דורש להעיף מפה את מקטומיני ודוחף את מגווייר לעזוב בשלב שעוד היה לו מה להפסיד אם היה מסרב.

אי אפשר לבנות על מארסיאל.
    ברגע שהוא החלוץ היחיד שיש לך בסגל הוא נפצע אחרי שבועיים וחוזר לשחק במרץ שבועיים.
    במצב כזה היית עם הוגיל או מקטומיני כחלוץ על מלא מלא- 9 עם הגב לשער 90 דקות בכל משחק ובכל שבוע בלי גיבוי.
    זה נקרא התאבדות.

כל האחריות על העונה הזאת היא על טן האח. הוא מבחירה רציונלית ומודעת הלך כל כולו מושקע במקטומיני מאז ברנטפורד.
    הוא בחר להתאבד איתו והוא קיבל 0 כדורגל בכל המפעלים פרט למשחק אחד מול פאלאס בגביע הליגה.
    לא מפתיע שבפעם האחרונה ששיחקת כדורגל, כשפורסט מובילה אצלך 2-0 אחרי 4 דקות, האפס הזה ישב על הספסל.
    בזבזת חודשים על גבי חודשים כשבדרך כל השחקני התקפה שלך מאבדים את הכשירות, את הבטחון, את החשק לחיות וקשרים שמשחקים לידו מופקרים כשאת השחקן כדורגל הכי טוב שלך הפכת לפועל שצריך לשחק 8 בשבילו.
    חרקירי במודע.

היום בפעם השנייה העונה הזאת שיחקת כדורגל בליגה וכדורגל מצוין, גם בפיגור.
    זה מראה ש:
    1. הקבוצה הזאת מסוגלת עם הכלים שיש לה ללחוץ גבוה, גם קבוצות איכותיות.
    2. לייצר מצבים והמון.
    3. להבקיע שערים יפים כשמשחקים על היתרונות של השחקנים שלך. השער שנפסל קסום, זה מה שהיינו צריכים לקבל בכדורגל של טן האח, ההוא שניסה ליישם משהו בעונה שעברה.
    חבל מאוד שזה מגיע מאוחר מדי. אני סקפטי שהוא יכול להציל משהו מהמצב הזה.
    אני עוד מפחד שריבוי פציעות מחזיר פה את מקטומיני להרכב, לנצח.

בינואר מרטינז, קאסמירו, מאונט על טיימלין שונה אמורים לחזור. הגיע הזמן. מקווה מאוד שישמרו על כשירות אחר כך כשהעונה כבר גמורה אפשר לפחות להתחיל לבנות פה משהו.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לדוגמא כתבתי שאם לא קיין והולכים על הויילנד צריך גם ללכת חזק על תוראם (שכתבתי עוד בינואר שעבר ששווה לשלם עליו קצת כבר אז ולקחת אותו) כדי לא להפיל הכל על הילד.
    כשיש לך את מרסיאל כחלוץ השני, כלומר שבוע כן, שבוע לא ושבוע למה לא, וגם בשבוע שכן הוא יכול לנפק יכולת חלשה, אז אתה מפיל הכל על הכתפיים של הויילנד ולשחקן בגילו שבמילא יש לו את הבוסריות שלו זה להקשות עליו עוד יותר את עונת ההתאקלמות.

העונה הנוכחית כבר אבודה כמובן ועכשיו צריך להתמקד בעתיד ואיך אנחנו נותנים להויילנד תנאים כדי שיצליח, ועדין לטעמי אחת הסיבות המרכזיות לכישלון העונה הייתה שהלכנו על חלוץ בוסר אחרי עונה שבה הבקענו פחות מכל הצמרת ועוד בעונת שיא של ראשפורד שידענו שלא תחזור (כמובן שלא חשבנו שתהיה התרסקות כל כך גדולה אבל היה ברור שמדובר בשנה שיהיה לו קשה לשחזר).
    אתה צריך לעשות הכל כדי להיות הכי טוב שאתה יכול, ולבזבז 200 מיליון בקבוצה עם לחץ וציפיות כמו שלנו על שחקני רוחב או שחקנים שאולי בעתיד יהיו שם (ובסכום ששילמנו על הויילנד שהופך אותו לחלוץ המרכזי שלנו ולרכש יקר עם כל הלחץ והציפיות שבאים עם זה) זאת דרך בטוחה לכישלון ודיברתי על זה כל הקיץ עוד לפני ששיחקנו העונה דקה של כדורגל.

9. k_700 Member

לא, בינואר האחרון אתה רצית את גאקפו כחלוץ.
    כן , גם ב50 מליון.
    הדברים היחידים שכתבת על תוראם בינואר היו-
    ״תוראם מסיים חוזה בקיץ אז יכול להגיע בחינם, רכש קלאסי בשבילנו עם משכורת שמנה שתתקע אותו אצלנו להרבה מאוד זמן.״
    ״תמי אברהם, טוראם, צעד קדימה ושניים אחורה אם אלה השמות שעולים אצלנו כרגע...״
    http://www.asoccer.co.il/threads/מנצסטר-יונייטד-2022-23-עידן-חדש.35151/page-212#post-2626391

לי זה נשמע כמו ביקורת רכש מעט מזלזלת לקיץ.

10. k_700 Member

שלושה שערים בשלוש דקות בברנטפורד.

11. Footballover Member

כמות הטעויות של קולוויל העונה... אין מה לראות, קבוצה רכה כמו מרגרינה. לא אנקונקו ולא מסי יעזרו לנו בהתקפה.

12. Sturridge Member

זה כאילו שהוא לא משחק בעמדה שלו…

13. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

קולוויל עם חצי עונה איומה וטעויות שלא קשורות לתפקוד שלו כמגן. רכות, טעויות במיקום ובקריאת המשחק, בפעולות הגנתיות פשוטות. אני חושב שספגנו עליו יותר מעל כל שחקן אחר ובפער לא קטן.

Footballover אוהב/ת את זה.
  14. Footballover Member

ועדיין, אתה מצפה לקצת יותר awareness במצב כמו זה. זה לא קשור לעמדה, זה נטו חוסר ריכוז.
    בסדר, אם לא הוא אז זה יהיה מישהו אחר. הם רק מחכים לרגע לדפוק אותך. אתה יודע שהטעות תגיע בכל משחק מול כל יריבה. באמת הזיה של חוליית הגנה הם בנו פה

15. WhitRM Member

ההגנה של סיטי העונה היא פשוט זוועה. לא נורא, עונה הבאה פפ יקנה עוד בלם ב80+ מיליון יורו במקרה הכי גרוע.