הפלייאוף מתחיל: מכבי חיפה מפסידה, הפועל ת"א מנצחת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/4/11.

1. Don Joan Roman Member

איי איינגובה איינגובה איזו טעות בשער השני של האדומים, והעבירה בכלל מטומטמת.

2. danielone Member

חבל חבל, הייתי רגוע חשבתי יגמר תיקו, אמרתי אולי בני יהודה תעשה מהפך, אבל לצערי הפועל לקחה את המשחק ממש בשניות האחרונות, והרסה לי את כל השמחה.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת הסיבה שאיינוגבה לא בלבל של השוערים הטובים בארץ ו/או עדיין בבני יהודה אם תרצו.
    הוא יכול לנעול את השער משחק שלם ואז לקבל גול כזה מפגר למרות גם שדין מורי העגל(בלם העתיד של ישראל פחחח) יכל להרחיק את הכדור מהר יותר.

מכבי חיפה חייבת לתת להפועל בראש בשבת, בשביל הכבוד שלה בעיקר, זאת תהיה פגיעה קשה בתדמית של המועדון אם בשנתיים האחרונות הם יפסידו איזה משחק גורלי רביעי ברציפות מאז ה0-1 של קטן.

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/11
  4. WellNeverDie Member

השחקנים בבני יהודה נראו כמו ילדים שבחיים לא סיימו 90 דקות. הם הפסיקו לשחק - לא בגלל הסתגרות, פשוט היו עייפים. בלילי עומד 20 דקות ולא זז עד החלוף..נו באמת, בחיים לא גמרתם משחק שלם? זה נראה ככה.

וכן, אני אוהד חיפה מתוסכל. אני מאוד רוצה ומאמין שאנחנו יכולים לנצח את הנבלות בקרית אליעזר - כל זאת בתנאי שאלישע עולה בלי קטן התוקע (קטן, קולמה, משומר. מהאמצעי נפטרנו, האחרון הוא ברירת מחדל עכשיו בגלל עותמאן הפצוע, ורק קטן צריך לחמם את הספסל). אישית, הייתי מעדיף את גולסה על בוקולי - בוקולי לא מדויק כבר המון זמן, בעיטות חלשות וקשה לו. ונקווה שסיידו יתן את משחק חיוו ויראה שהוא שווה משהו בזכות עצמו ולא בגלל שהוא פחות אפס מקולומבאיני.

מצד אחד - אמן שננצח, אמן שניקח את האליפות.
    מצד שני - אני רוצה את אלישע הרחק מבת גלים. עטר נראה מושלם במקומו - מאמן מעולה, הראה מה הוא יודע ובנוסף לכל גם סמל.

האם נוכל לראות גם אליפות וגם את אלישע עף מפה? אני יכול רק להתפלל לשתיהם, למרות שסביר שגם שתי האופציות לא יתממשו.

5. alexshw Member

לצערי מכבי חיפה נכנסה בחסות המדיניות של שחר ובחסות הפאניקה של המאמן שלה ללופ של הפסדים ואכזבות במאני טיים.
    זה יכול ללכת לשני הצדדים, אך יש לי חשש גדול לגבי מוצ"ש. לא כי הפועל ת"א כזו גדולה, אלא בגלל אותו לופ.
    אם אדון שחר לא היה עקשן, ולא היה מתקמצן על שני גרושים, היינו מביאים את תמוז וטועמים מן השמפניה.
    פעם זה לא היה קורה לנו.
    שחר השתנה מאוד מאז ההדחה מול מאלמו.

אם ניקח אליפות, זו תהיה אליפות בלי בעלים.

6. Los Che Member

בני יהודה פראיירים, רק הטעות של קשה של יינוגבה סידרה להפועל 3 נקודות שאולי יעניקו לה את האליפות(הרי בני יהודה יודעת איך לעשות את זה... )במשחק שלחלוטין יכל להיגמר בתוצאה הפוכה עם כמות המצבים\חצאי מצבים של הכתומים. עם כל הכבוד לבלילי, הוא שחקן שחוק לגמרי ואין רגל מסיימת טובה בהתקפה שלה. פדרו גלאבן מספר 1 בבני יהודה, שחקן בלבל אירופי, אםרק היה לו שחקן נורמלי להכניס לו כדור לגול, 3 נקודות היו בצד הכתום

אבל מצד שני, יאמר לזכות הפועל ת"א שהיא פשוט קבוצה ווינרית, קבוצה של מאני טיים, והיא הוכיחה את זה ב10 הדקות האחרונוות עם הלחץ האדיר שגרם לפאוול על זהבי ומשם להשמטה של יינוגבה.
    נדמה שהתסריט משנה שעברה חוזר על עצמו, הפועל מתעלה וחיפה רועדת, אני מקווה מאוד שלא כי אני בעד מכבי חיפה השנה, מגיע להם. המשחק בשבוע הבא ישפוך הרבה אור על הדברים....

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

למרות התפוקה של תמוז בהפועל ת"א, אני יותר משמח שהוא לא לובש ירוק.
    לפני היותו שחקן כדורגל, הוא צריך להיות ספורטאי למופת ולשמוע את הריאיון שלו אחרי הניצחון בגביע על בית"ר גרם לי להקיא מרוב גועל.

אני לא אחזור בי מדבריי אפילו אם אותו תמוז יבקיע נגדנו שער מכריע בשבת הקרובה.

8. alexshw Member

עזוב נו.
    רוי קין היה לעיתים ספורטאי גועל נפש, יש רבים שיגידו שלא רק לעיתים, אלא תמיד. ועדיין הוא השחקן השני האהוב עליי בכל הזמנים באירופה. השלישי קנטונה - גאון כדורגל וחוליגן צרפתי בגוף אחד.
    מה אני יתחיל לברור שחקנים לפי ראיונות בתקשורת?

העיקר מהו תורם למועדון שלו. אני רוצה לזכות בתארים. יש המעדיפים "למות יפים". אני נגד האסכולה הזו.
    מכבי חיפה הוא מועדון הישגי.
    הישגיות הוא העיקרון המנחה שצריך להיות. כל היתר היא דרך להשיג אותה. כמובן גם הדרך מאוד חשובה.

אני לא צריך בקבוצה שחקנים שיחייכו ליריבים שלהם אחרי שחטפו מהם בראש במאני טיים.

הראיונות בתקשורת אחרי משחקים מעניינים לי את התחת. אני לא מקשיב להם בכלל. הדבר היחידי שאני לא סובל זה כששחקנים הכי גרועים במגרש מתראיינים.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עזוב נו.
    תרשה לי לא להכביר במילים על הפיסקה הראשונה שלך, להזכיר את רוי קין וטוטו תמוז באותה נשימה זה עוול גדול מאוד לאירי ולא משנה שנתת אותו בתור דוגמה.
    אני, בניגוד אליך, בעד האסכולה שציינת. תמוז אמנם כדורגלן מעולה ולא גיליתי את זה מהיום, אך לא הכל מתחיל ונגמר ביכולת המקצועית.
    האופי שלו מעורר אנטיגוניזם בעיניי, אני גאה ששחקן כמוהו לא משחק עבור מועדון הכדורגל מכבי חיפה, גם אם מקצועית הוא היה יכול מאוד לעזור לנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/4/11
  10. alexshw Member

ההשוואה כמובן חלילה לא על פי יכולת מקצועית, אלא בנושא של מי מתנהג איך.
    אולי בגלל זה אתה אוהד באנגליה את אברטון ואני יונייטד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אבל בארץ, איך שלא תסובב את זה מכבי חיפה הוא מועדון הישגי. וזה לא מעניין אף אחד שתמוז דיבר כך או אחרת אחרי איזה משחק.
    אף אחד לא יזכור את זה. זוכרים את התוצאות במגרש. עובתית איבדנו בטפשות סקורר פוטנציאלי שנחת אצל היריבה הגדולה על התואר.

לפי האסכולה שלך ברקוביץ' לא היה צריך לשחק במכבי חיפה. לא היה צריך בזמנו להביא את האווירון. גם רוסו היה לעיתים פרחח.

11. Raulito Madridista

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/6/Black354X281/224826.Xxx

אין יופי אז בא האופי. איזה טירוף בגול של טוטו בסיום - העונה כל משחק הולך קשה. לא הייתי סולח לשחקנים אם שוב היינו יוצאים פראיירים אחרי ש-15 אלף אוהדים באו ונתנו הערב את הגרון הרבה לפני תחילת המשחק ועד סיומו, במשחקי הבית חייבים לנצח. הצגנו שיפור היום אבל זה עדיין לא מספיק ומשהו תקוע במשחק ההתקפה. סהר מדרבל אבל מחמיץ, תמוז גומר את האוויר מוקדם מידי. כשורמוט הוחלף המצב לא השתפר כי זה גדול על אלרואי כרגע להיות חלק מקבוצה ברגעים המכריעים האלה של העונה. הרגע המרגש הערב בבלומפילד - מהארן לאלא חוזר למגרשים - התגעגנו! כפי ששתי המוליכות נראות - הן יאבדו עוד הרבה נקודות במשחקי הפלייאוף חוץ מהמשחק בשבוע הבא.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עידן, אם כבר מחקת חצי מההודעה שלי, תמחק את כולה, תודה.

13. Igi Member

המטרה לא הייתה לקוות למשהו מבנ"י, כי זה היה צפוי שהפועל תשיג עוד איזה 1-0 דחוק ומגעיל בשיניים. המטרה היא לנצח בשני או במידה וייצא תיקו לא לפשל עד סוף העונה ובטוח הפועל כבר תמעד(ואני מניח שגם אנחנו אבל נעזוב את זה).

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד להפועל ת"א שבתוך מחזור אחד מצליחה לצאת מפיגור של 5 נק' לעלות ליתרון של נקודה...אם יזכו באליפות שיהיו כנים ושיודו ללוזון.

על הדברים הבאים כבר אין לי חשק לדבר. אם מכבי חיפה רוצה לזכות באליפות, להראות שלוזון לובש למיטה פיג'מה אדומה אז פשוט ננצח. אין יותר תירוצים, זה להיות או לחדול. שוב, אין לי דבר נגד הפועל ת"א, אבל בשום מדינה בעולם אפשר להרוויח 6 נק' במחזור אחד...אם בתוך שני מחזורים האדומים היו לוקחים את ההובלה אני הייתי אפילו מוחא להם כפיים, כרגע כולי תסכול מחוסר הספורטיביות של לוזון ומהלוזריות של הקבוצה שלי.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כמו שאמרתי לפני המשחק הזה, אף אחד לא יעשה בישבילנו את העבודה, בטח שלא הפועל תל אביב. אין ברירה, צריך לנצח את הפועל, והגיע הזמן האמת, שסוף סוף הקבוצה שלנו תחזור להראות את הווינריות שאפיינה אותה עד התקופה שאלישע לוי הגיע לקבוצה, ותראה שהיא מסוגלת לעשות את זה במאני טיים.
    לא ביקשתי הרבה, 1:0 קטן, בדיוק כמו זה שהעניק לנו את האליפות בעונת 08/09.