כן אני רציני, והם אשכרה פאתטים שמאמינים לעצמם! והכל בחסות איווניר גנב הדעת המסריח. מתלהב לי יחד עם השחקנים והקהל מניצחון אחד! אחד! אחרי 8 שהם לא ניצחו והפסידו איזה 6 רצוף, שתבין מספיק שהיו מנצחים חצי מהמשחקים שהפסידו, בוא נניח מכבי פ"ת עם 2 הפנדלים, עכו כשהובילו 2:0 ואת הפועל ב"ש במחזור האחרון, אז מכבי היתה עם עוד 7 נקודות, משמע 57, זה 58 אחרי קיזוז זה 29, עם הניצחון אתמול וההפסד של מכבי חיפה זה היה 32 כשהפער מהפועל יכל להיות 4, זה עוד הגיוני כשיש עוד משחקים בין כולם...אבל לא, איווניר האפס המאופס הזה עם הטקטיקות הבזיוניות שלו והחלפת שחקנים וכל ההתנהלות הוביל אותנו למינוס 20! לפני קיזוז וו-10 אחרי. והנה גם התיאוריה: הפועל לא מנצחת את בני יהודה, בשבת הפועל וחיפה מסיימות בתיקו ביניהן, מכבי ת"א מנצחת את בני יהודה. במחזור לאחר מכן הפועל מנצחת את נתניה ומכבי מנצחת את מכבי חיפה. במחזור לאחר מכן בדרבי מכבי מנצחת את הפועל ומכבי חיפה מנצחת את קרית שמונה, במחזור האחרון מכבי מנצחת את מכבי נתניה בבלומפילד ובני יהודה לא מפסידה למכבי חיפה והפועל לא בקרית שמונה ואז מגיעים למשחק על האליפות/לוקח אליפות.
סוף סוף חזרנו לנצח וסוף סוף חזרנו להבקיע בבית. לא ראיתי את המשחק אבל הבנתי שמכבי הציגה משחק טוב. דבר אחד חיובי מכל העונה הזו - אלירן עטר. איזה חלוץ ענק, יש לו 21 שערים בכל המסגרות ו-17 בליגה, סוף סוף חלוץ שלא נבהל מכל הלחץ שיש במכבי ת"א וכולם צריכים לקחת דוגמא ממנו. יש לו כל כך הרבה כדורגל, הוא אפילו התחיל למסור ולא ללכת כל הזמן לבד וזה כבר מראה על שינוי. עטר השחקן היחיד שהיה טוב כמעט לאורך כל העונה. אלירן עטר בחור אחושרמוטה, אלירן עטר עולה :aaa021:
כמה יכאב הלב אם מכבי חיפה שוב תבעט בדלי ותפסיד את האליפות, ועם רב תודות לשיטת הקיזוז של אלי לוזון. מגיע לה העונה יותר מהפועל לזכות באליפות, אלישע לוי עושה עבודת קודש לדעתי עם סגל שקוצץ לו. חיפה אולי לא אטרקטיבית כמו הפועל ת"א אבל סופר יעילה וחזקה. נגד נתניהאתמול זה משחק שכולו ניר דוידוביץ', השוער והטעויות במשחקים הכי קריטיים... כמה חוסר מזל למכבי חיפה. בכל מקרה המשחק שלה הוא מול הפועל ת"א עצמה יכריע, האדומים הוכיחו התעלות רבה במשחקים בינהם ולכן הכף לטובתם, לחיפה זהו ה-מבחן של העונה כולה=לנצח את הפועל במאני טיים.
http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/5/182545.Xxx הפועל תל אביב - בני יהודה http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/1/182551.Xxx יום - שני, תאריך - 25/04/2011, שעה - 20:45, מיקום - אצטדיון בלומפילד http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/6/182036.Xxx הפועל תל אביב מגיעה למשחק כשהיא מדורגת במקום ה-2 ובמאזנה ישנן 33 נקודות. במחזור החולף ניצחה הקבוצה 2-1 את הפועל רמת גן של ירון הוכנבוים. במהלך השבוע החולף ניצחה הקבוצה 1-0 במסגרת שלב רבע גמר גביע המדינה את ביתר ירושלים של רוני לוי. למרות הנצחון על נועלת הטבלה, האדומים יצאו עם תחושות רעות מהמשחק, כיוון שלא הציגו בו יכולת טובה. בניגוד מוחלט לעונה החולפת, עושה רושם שהעונה הפועל תל אביב לא מגיעה למשחקי הפלייאוף כשהיא חדה ובשיא כושרה ובקבוצה תולים תקוות שעכשיו, כשכל משחק הינו מכריע ושאין מקום לאבד נקודות, השחקנים יתעלו כפי שהם עשו עד כה בשנתיים האחרונות. אוהדי הקבוצה הגיעו לאימון המסכם וניסו לעורר את שחקניהם עם צלחת האליפות וגביע המדינה מהעונה החולפת. הבשורה המשמחת המרכזית מבחינתם של האדומים היא חזרתו של וינסנט אניימה. השוער, שלא פתח בין קורות הקבוצה חודש וחצי לערך, החלים מפציעתו, השלים אימון מלא ויקווה למשחק חזרה טוב מצידו. בשורה משמחת נוספת היא חזרתו של הבלם הסלובני, מריו פצ'לקה, שיפתח לצידו של בוואן פרנסמן. דדי בן דיין ישוב להרכב הפותח על חשבונו של גל שיש. יתכן כי גילי ורמוט לא יוכל ליטול חלק במשחק, מאחר והוא סוחב פציעה במפשעה וחש ברע בימים האחרונים. במידה ויעדר, מי שיחליפו יהיה אלרואי כהן. עמרי קנדה ימשיך לקבל את האשראי בהרכב הפותח. הרכב משוער: וינסנט אניימה; בוואן פרנסמן, מריו פצ'לקה, דדי בן דיין, עמרי קנדה; שי אבוטבול, אביחי ידין, אלרואי כהן, ערן זהבי; בן שהר, טוטו תמוז. http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/1/037/294.Xxx חוזר לעמוד בין הקורות. וינסנט אניימה. http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/2/182032.Xxx בני יהודה מגיעה למשחק כשהיא מדורגת במקום ה-5 ובמאזנה ישנן 24 נקודות. במחזור החולף ניצחה הקבוצה 2-0 את מכבי פתח תקווה של פרדי דוד. הקבוצה של דרור קשטן נמצאת בכושר נפלא ובמחזור החולף היא הצליחה לתרגם את יכולתה להעפלה למשחקי הפלייאוף העליון, לאחר שניצחה במאבק ישיר קבוצה נוספת שהיו לה יומרות זהות. עכשיו, לאחר הקיזוז, בני יהודה נמצאת בעיצומו של מאבק מול 3 קבוצות נוספות כל הכרטיס לאירופה ובכושר הטוב שהיא נמצאת בו, אין לה שום כוונה לוותר עליו. העובדה שרק לפני שבועיים ניצחו הכתומים את הדאבליסטית מחדירה אמונה רבה בקרב השחקנים של דרור קשטן. משה ביטון לא יהיה בסגל הקבוצה עקב עונש השעיה מהאימונים שספג עקב הפרעות משמעת. שחקנים נוספים שלא יהיה בסגל עקב פציעות הם איבן גרידו ומוחמד אבוזייד. פרט לכך, דרור רשטן לא מתכוון לערוך שינויים ומתכוון לתת את האשראי להרכב שהעפיל איתו במחזור החולף לפלייאוף העליון. הרכב משוער: דלה איינוגבה; דין מורי, אביב חדד, איציק עזוז, כפיר אדרי; לירוי צעירי, קסטוטיס איביסקביצ'יוס, ננד מרניקוביץ', שלו מנשה, פדרו גלבן; פיני בלילי. http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/1/075/070.Xxx אימת הטוענות לכתר. לירוי צעירי.
מכבי חיפה שוב בועטת בדלי של עצמה. המשחק אתמול היה מאסט ווין מבחינתם ובמקום זה הם הפסידו. כל הכבוד למכבי נתניה, ראובן עטר עושה שם עבודה מדהימה, אגב עטר הוא המאמן עם הכי הרבה נצחונות על מכבי חיפה(6 במספר) ואאני די משוכנע שאם אלישע לוי שוב ייאבד את האליפות העונה, נראה את עטר בעונה הבאה בקריית אליעזר, אבל בחזרה להווה - אני די מאוכזב עבור מכבי חיפה כי זה היה יכול להיות המשחק שבגללו היא הפסידה את האליפות ועוד בבית. אני לא רוצה שוב לפתוח רגליים נגד חיפה בבלומפילד...
אתה צודק לגבי איווניר, מכבי ת"א חייבים להביא שנה הבאה את דרור קשטן אם הם רוצים לחזור להתחרות על כל התארים, אין מאמן שיותר מתאים למכבי בפרק הזמן הנוכחי, עם ההתנהלות המגחכת של הנהלת הקבוצה בשנים האחרונות רק מאמן מנוסה ורציני עם קבלות שלא מתעסק בשטויות יכול להוציא אותה לדרך חדשה.
איך ידעתי שזה יגיע, האמת שציפתי שזה יגיע משחם אבל כנראה שהחלטתם לחלק כוחות בלבלבל במוח, קודם כל מה שעשו על עזריאל זה פי מיליון יותר פנדל מהצלילה של הזולל שווארמות ו-2 אי אפשר להשוות בין המעמד, הרגישות וההשפעה של 2 ההחלטות. בנוגע למשחק: רמת גן צריכה להודות לאיתי ארקין שנתן אתמול תצוגה נהדרת ומנע לפחות עוד ארבעה שערים משחקני בית"ר ואני שואל: איפה החדות הזאת מול השער הייתה נגד עכו וק"ש? גול אחד שם והיינו בראש שקט, עכשיו חובה להמשיך ולעשות את העבודה גם נגד הפועל פ"ת, זה יהיה קשה יותר אבל זו הזדמנות מצויינת לנקום על 2 ההפסדים אולי הכי משפילים שהיו לנו העונה(במיוחד ה2:0 בבית) ואולי עם קצת מזל(ניצחון של אשקלון בעזרת השם על סכנין) לדחוף גם אותם למאבקי ההישרדות בליגת העל למרות שהם כבר שיחקו נגד החלאות מהכפר. נ.ב הגול השני של בית"ר אתמול היה גול קבוצתי פשוט אדיר אני לא יודע מה הראו/יראו בתקציר אבל זה היה מהלך של 16 מסירות שהתחילו מהרוש ועברו כמעט אצל כל שחקן בקבוצה עד שהגיעו לברוכיאן שהכניס לעזריאל(ושנייה אחריי שמסר חטף וואחד בומבה ששווה כרטיס אדום בוהק לאדון בוקסנבוים) שנתן מסירה טובה לאיבינדר שעשה מהלך ענק השכיב את המגן מסר שטוח לעזריאל שבעט חלש בנגיעה לרשת, גול קבוצתי גדול משראה עד כמה הקבוצה השתפרה תחת רוני לוי.
כמה בכי ירוק זה לא להמאין. לא פלא שיש לכם תקהל הצלחות מספר 1 בארץ אל תדאגו, מחר הפועל עושה 1-1 והדאבל שלכם ניפגש ב26.5 בחגיגות שלכם בחוף דדו סלמתאק
גם ניצחון שלנו היום לא מבטיח שום דבר, יהיו עוד הרבה שינויים ותהפוכות בפיסגת הטבלה עד לסיום העונה. אבל אני לא אסלח לשחקנים אם הם לא יעשו את העבודה היום, זה יהיה ביזיון שוב לאבד נקודות נגד בני-יהודה בבית. אחרי הבשורה הגדולה שהגיעה ממכבי נתניה - אסור לנו לפספס, נכנסים למאני-טיים. לצערי אני חושב שבמקום לראות את הפועל עולה למגרש באטרף כדי לכבוש את הפיסגה - נראה שחקנים עוד יותר לחוצים ומסורבלים. מקווה שהקהל ייתן את שלו היום, חייבים לעודד 90 דק' בלי הפסקה ואני אישית אגיע למגרש הרבה לפניכן. אני בעד לפתוח עם ורמוט על הספסל אם הוא כשיר או לא. חבל שדדי חוזר להרכב כי שיש מצויין אבל נקווה שהמנוחה הועילה לו. ברוך שובך אניימה! יאללה הפועל!
בני יהודה לא פראיירית בכלל אבל אני בספק גדול אם אותה תוצאה של לפני שבועיים תוכל להיות גם היום. להפועל תל אביב יש הזדמנות ענקית לעלות למקום הראשון ולהגיע למשחק העונה כשהיא מעל למכבי חיפה אבל לפי איך שהיא נראית בשבעוות האחרונים, זה יהיה קשה מאוד. הפועל צריכה להתעלות על עצמה ולקוות ליום חלש של בני יהודה כי כיום קשה מאוד לעצור את החבורה של דרור קשטן. לפי דעתי בני יהודה לא תנצח, מקסימום תיקו מבחינתה וכך אני גם מקווה שיהיה. כל תוצאה מלבד ניצחון של הפועל תהיה טובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מחצית עם קצב מצוין בבלומפילד. הפועל ת"א משחקת מצוין כמו שהיא יודעת, העובדה שזה כבר פלייאוף ורגע האמת נתנה לה תמריץ גדול והשחקנים האדומים שוב נראים רעבים, תענוג לראות את משחק הצירופים של הזה שלהם. ורמוט, זהבי(האיש למשחקים הגדולים, איזה שחקן אדיר, היום כבר בלתי ניתן להגיד שזה צירוף מקרים, הבחור שם בזמן הנכון תמיד!) וסהר בלטו מעל כולם לפי דעתי. הפועל הייתה קצת גדולה על בני יהודה, אפילו הכניסה אותה להלם עם השער של זהבי, אבל יש לבני יהודה את הכלים לכבוש שער שוויון, היא צריכה קצת להעיז ולהיות יותלר מדויקת(גאלבן).
מאז הגול של זהבי הפועל שולטת אופטית אבל בני יהודה מגיעה למצבים, אך כמה גלבאן מוכשר, פשוט שחקן שגדול על בני יהודה בכמה מידות.
הפועל נראת טוב יותר מהמחזורים האחרונים, השער של זהבי היה יפה וטוב לראות שהוא חוזר לעיניניים בזמן הנכון, אבל ההגנה של הפועל היא זוועתית ובני יהודה יכולה להבקיע מכל הזדמנות. חיביים לנסות לכבוש את השני והשלישי, אסור ללכת אחורה. כצפוי 1-1, שוב ההגנה המזעזעת הזאת הפועל, גל שיש כל כך חסר ביטחון ושומר כל כך גרוע, והפועל במקום לכבוש את השני והשלישי מפסיקה לשחק. נמאס לי מבן סהר וטוטו תמוז, קבלת ההחלטות שלהם כל כך רעה ומעצבנת, בן סהר תמיד רץ עם הכדור כאילו הוא נכנס בקיר, בלי שום שכל, טוטו תמוז תמיד עם הגב והמסירות וההחלטות שלו כל כך רעות, לא אכפת לי כמה הם כבשו העונה זה לא מזכיר את ההתקפה המסודרת והטובה של הפוע ל בעונה שעברה. כנראה שהעונה תזכה באליפות מי שתיהיה פחות גרועה.
אין אמון בתימנים האלו... יום שבת זה הזמן של מכבי חיפה וחסר להם שלא, רק שאלישע לא יסרס את הקבוצה שלו עם הרכב הזוי(ורד ל-90 דקות וקטן מחוץ להרכב) ונמנע מעוד אליפות לזבלים.