הפלייאוף העליון יוצא לדרך: ב"ש שוב מועדת, מכבי שוב מנצלת, הפער נקודה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Mar 11, 2016.

1. DRORIKO Member

דווקא האפריקאים השנה בסדר גמור

2. Civil Anti Madridista

דוידזאדה עם השנים נראה כמו יורש מבטיח למשומר.

קשר שמאלי likes this.
  3. עידן444 Member

ראדוניץ׳ אחלה חלוץ. הוא ״חתול בשק״ בגלל בעיות כשירות, נראה לי שגם קצת בעיות בשריר החשק.
    לגבי צה ומדוניאנין- אם מכבי ת״א תזכה באליפות הם יכנסו לרשימה של פריצה, זהבי, והבחור שברח לי שמו שהגיע לק״ש בינואר- ככאלה שהגיעו בינואר ונתנו פוש רציני.
    זו תהיה פעם שניה עבור ג׳ורדי. האיש כנראה יודע להתנהל בינואר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מצטער בשביל אוהדי ב"ש, אבל שוב אנחנו רואים משחק שבו המארחת שולטת, הולכת קדימה, אבל נתקעת לחלוטין לפני השער של היריבה שלה. אם בתוך הדקות הראשונות אחרי ההפסקה ראינו שמץ של סענה סביב שערו של גלזר אז שוב ב"ש לא מסוכנת. לדעתי הבעיה מתחילה במרכז השדה, שחקן כמו מליקסון נורא חסר. בוזגלו יותר מדי עסוק עם עצמו. בצורה הזאת אין למובילת הטבלה הרבה מה להציע מול קבוצה שמגינה טוב.

5. DRORIKO Member

אליהם תוסיף את ברק בדש ב-2014 שתרם לא מעט,כולל השער הלנדאוי במשחק העונה, וכולל הבישול לזהבי בשער שניצח את הדרבי

6. עידן444 Member

ברח לי מהראש השם של דויד סולארי, אתה מצפה שאזכור את הפרטים האלה? [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. DRORIKO Member

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שים את זהבי במקום בוזגלו וב"ש מובילה עכשיו...

DRORIKO likes this.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב"ש מסתבכת ורעננה עם טיפה אומץ עוד יכולה לנצח. ראוניץ' הזה ליצן לא נורמלי. אהה, וגם גאדיר. הבחור הזה לא מוסיף דבר לב"ש.

10. DRORIKO Member

גרינפלד בתצוגת שיפוט נוראית

11. amn Member

מעבר לזה שלא שורקים לאוגו עבירות, שזה מדהים (כי בדרך כלל מכל נפילה שנגרמת על ידי שחקנים בגודל הזה שורקים פה בליגה, כמו שקורה לפריצה), הייתה לו עבירה שרק לי הזכירה את האדום של איגיבור מול בית"ר? בוא נראה אם כל מי שהיה נחרץ באותו מחזור שזה אדום לאיגיבור, יגיד שגם אוגו היה צריך לקבל פה אדום.

וגם גאדיר יכול וצריך היה לקבל אדום.

Maccabi Diamond, orimor2212 and Turgi like this.
  12. DRORIKO Member

אבל בוזגלו אמר שהישראלים הכי טובים משחקים בב"ש ;)

amn and de Middenweg like this.
  13. Raulito Madridista

כל העונה ברק בכר עם פוקר-פייס ועכשיו ראינו אותו רוצה לקבור את עצמו אחרי התיקו וזה מובן. לפני שבועיים הפער היה 5 נק' בטבלה ובמאני-טיים באר-שבע עושה במכנסיים בינתיים, ועדיין: באיזו זכות חלק מהקהל מרשה לעצמו לשרוק בוז?
    בינתיים בוזגלו מרגיש חייב לקבוצה אחרי הפנדל הכושל וגם ההחמצה המזעזעת ממטר, אבל באר-שבע צריכה להגיד תודה על הנקודה. רעננה הייתה מצוינת. טסה קדימה למתפרצות אבל הייתה לוקה בחסר במסירה האחרונה. ראדוניץ' וקאנגוואה עשו הכל נכון חוץ מלכבוש. באר-שבע שלטה בכדור אופטית בלבד. החילופים של ברק בכר היו נכונים אבל לא הצליחו לעזור. לא התרשמתי מגאדיר שקיבל הרבה כדורים אבל היה חלש, בן-שהר לא היה מספיק מעורב.

הליגה רותחת, בקיצור. הצהובים מבסוטים מאוד עד עכשיו. באר-שבע נכשלה מול המלחמה הפסיכולוגית שלהם.

amn and de Middenweg like this.
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

תיקו מוצדק, בידיוק כמו נגד סכנין.
    הקטע לדעתי הוא שב"ש מסוגלת לא להפסיד פעמיים נגד מכבי ת"א כי שם אין לה מה להפסיד, בטח במחזור הבא כי היא עוד מובילה את הטבלה. לי כבר ברור שמכבי ת"א תצטרך להיות זו שיוזמת אבל הבעיות של קבוצתו של בכר מאד גדולות מול שאר הקבוצות בפלייאוף העליון. המשחק ההתקפי נחלש מאד ולב"ש אין שום רעיון איך להרוס באנקרים של היריבים שלה. הקישור ההתקפי שלה חלש מאד כי מליקסון נורא חסר. בוזגלו היה ונשאר שחקן חלש למאני טיים וחוץ מזה אין לב"ש כרגע דבר בשביל להכריע משחקים. שהר וגאדיר לא שייכים לרמה הזאת. וואקמה ייעדר מספר שבועות.

הניחוש שלי, במחזור הקרוב ב"ש אולי עוד תשרוד, אחרי זה מכבי ת"א תעבור אותה ותזכה באליפות. לא מן הנמנע שהיא שוב תזכה ביותר מפרס אחד. במצב הנוכחי אפילו מכבי חיפה המסכנה עוד עלולה להעיף את ב"ש מהגביע.

15. Hapoel_Tel_Aviv Member

חבל מאוד שהמשחק הראשון הוא בטרנר ולא בבלומפילד, היתרון של המקום הראשון די נאבד במקרים כאלה.
    לא טוען שזה נעשה מראש לטובת מכבי/ לטובת ב"ש כיוון שזה נקבע בכלל לפני 3 שנים, שיש לך מאבק צמוד עדיף להיות שני בסדר משחקים הזה.

מישהו זוכר אגב מתי בוזגלו הבקיע פנדל? אני זוכר אותו רק מחמיץ ולא זוכר לאחרונה שהוא כבש.