הפלייאוף העליון יוצא לדרך: ב"ש שוב מועדת, מכבי שוב מנצלת, הפער נקודה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Mar 11, 2016.

1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין אפשרות לבטל כרטיס אדום בביה"ד של ההתאחדות.

2. Turgi Guest

כבר היו מקרים יותר חד משמעיים שלא בוטלו.

עידן444 likes this.
  3. amn Member

רק כדי לחדד - אפשר לבטל את הכרטיס, אי אפשר לבטל את ההשעייה.
    (כלומר, אם יבוטל הכרטיס, לביא לא יורחק לשני משחקים אם יקבל עוד אדום ישיר העונה)

4. oranfu Member

שכטר בעצמו מודה שבחיפה הוא לא הצליח כלום. לא לעצור כדור, לא לתת פס פשוט ואפילו לא לרוץ. להגיד שלא היתה הצטרפות זה נכון אבל לא זאת הסיבה ששכטר הראה יכולת מבישה.

5. Butragueño מנהלים

שכטר יגיד מה שיעשה לו טוב לקריירה הנוכחית. ואם לשבח את שחקני בית"ר וטביב בהבאתו ולתת להם את הזכות להיות הסיבה לעלייה ברמתו יעלה את המניות שלו בקבוצה, אז ברור שיגיד את זה.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא ראיתי בשכטר של חיפה שום דבר שמתקרב לשכטר של בית"ר או הפועל, גם במשחקים שהייתה דומיננטית. בחיאת, הוא היה נראה אצלכם כמו הגרסה הזולה של שלומי אדרי.

וממש מתחילים להגזים עם האדום הזה.

7. עידן444 Member

בהקשר לשיחה שהיתה כאן יותר מוקדם לגבי מליקסון.
    רואה עכשיו ניתוח של אורי קופר לגבי הסתננויות לרחבה והקרב הערב בין המסתנן הטוב בעולם תומס מולר לבין יובנטוס- הקבוצה שמצטיינת במניעת שטח ליריב.
    מה שיותר תפס לי את העין זה הנתונים לגבי שחקני הקלאץ׳.
    מסי, הכדורגלן הטוב בעולם, מפגר בנתון בזה בליגת האלופות בפער עצום מרונאלדו, וגם נמצא מאחורי מולר ולבנדובסקי.
    במאני טיים בולטים שחקני הקלאץ׳ ומעניין אותי לדעת מה הנתונים בליגה שלנו אצל השחקנים המובילים.
    אין לי ספק שברדה עולה באופן משמעותי על מאור מליקסון.
    אז נכון שצריך להתייחס לעוד אלמנטים במשחק שאולי מליקסון מתבלט בהם יותר אבל בכל זאת תחושת הבטן שלי היא שלא ממנו תבוא הישועה בימים קשים. אבל ימים יגידו...

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. Butragueño מנהלים

רק כדי לשים סוף לדיון הזה. אם תסתכלו שוב על העבירה, תראו שהוא לא מרים את הרגל כמו שרובכם מדמיינים. הוא הרים את הרגל בצורה אנכית, ועצם הכניסה של קלאודימיר ברגל יוצרת את המגע, שללא ספק מצדיקה כרטיס צהוב. אין כאן כוונה בכניסה עם הרגל בשחקן היריב, כלומר, אם נטע לביא היה מרים את הרגל באותה צורה ומוסיף דחיפה קדימה עם הפקקים - הרחקה למס' משחקים. היות והוא הרים על מנת לפגוע בכדור, ואכן פגע קודם בכדור, לטעמי, וכמו שזה נראה - לדעת איגוד השופטים, לא הגיע כאן אדום.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

http://www.interload.co.il/upload/7311105.Xxx

10. Butragueño מנהלים

כי להראות תמונה קפואה זה הדבר הכי הגיוני לעשות, נכון?
    ????? ?????? ?????, ???????? ?? ????? ?? ????
    יש פה תקציר של המשחק, באיזור 3:00. אתה מוזמן לראות את נטע לביא מרים את הרגל (אל הכדור) לפני שקלאודימיר מגיע, ומכאן אני מבסס את מה שאני אומר בתגובה מעל. מה גם שנטע לביא פוגע בכדור ומוריד מים את הרגל, ולא מנסה ליצור מגע עם הגוף של קלאודימיר. אבל מה אני אגיד לך, צודק, העלת תמונה מהפגיעה עצמה בלי האירוע עצמו, בלי לדעת מי יזם את המגע, אם נטע לביא קופץ קדימה או נשאר במקום, בראבו.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כל מה שהראתע זה שלביא היה רחוק מפוזיציה נורמלית להשגת הכדור. להרים את הרגל לגובה כזה ובצורה כזו זה מסוכן.

12. Butragueño מנהלים

מסכים שזו לא פעולה טריוויאלית של משחק, אבל מפה ולהוציא אדום ישיר זה ללכת רחוק. גם בסקשן של הרמות רגל יש רמות סיכון (נאני מול ארבלואה או דה יונג על צ'אבי אלונסו) ולכן לשופט חייב להיות שיקול דעת. יכול להיות שבגלל שזה היה חכמון זה מעלה את האינטריגות אצל אנשים, היהירות והשחצנות שלו להוציא אדום מיד עם השריקה בלי להתייעץ עם קוונים או עוזר השופט. נניח וזה אכן מקרה מאוד גבולי, והנה אנחנו מדסקסים על זה פה, אני לא רואה סיבה לא לעצור שניה, להתייעץ עם העוזרים שלך ולשמוע את דעתם. אני לא אומר שאחד מהם ידע בוודאות שמגיע צהוב, אבל שופטים טובים ופחות טובים ממנו הלכו להתייעץ.
    ברור שאם זה היה אדום ראשון או שני העונה לא היה כזה כעס במכבי חיפה (ואצלי בפרט), אבל עצם היד הקלה על ההדק מולנו להוציא אדומים מריח לא טוב. בעוד שיש בארץ קבוצה ששופט הלך להסתכל במצלמה (!) באמצע המשחק כדי לבטל פסיקה, אצלנו שופטים חושבים שהם ה'.

oranfu and EO11 like this.
  13. סמואל אטו Member

יש לך כישרון גדול בלקחת דברים שאין קשר ביניהם ולעשות סלט.
    מי אמר שלהיות שחקן קלאץ׳ מחייב אותך להיות זה שכובש שערים?
    ומה הקשר בין הסתננות לרחבה למאור מליקסון שהוא פליימייקר?

14. עידן444 Member

לא יודע במה יש לי כשרון. אני יודע במה לך אין כשרון וזה הבנת הנקרא- בדרך כלל כשהמשפט מכיל יותר מאלמנט אחד.
    אז כרגיל נעבור לבדידים-
    ההסתננויות לרחבה לא נכתבו בהקשר של מאור מליקסון.
    כשדיברתי בהקשר של מאור מליקסון הזכרתי את השם שלו- רק בשבילך אדגיש את זה.
    בהקשר לשאלה המודגשת- מי אמר לי? אף אחד. זה מה שהציג אורי קופר בסטטיסטיקה ולזה התייחסתי. אין לי סטטיסטיקה של בישולים במאני טיים וזה גם פחות מעניין כי לא סתם אורי קופר הציג את הנתון הזה- כי שחקן קלאץ' בדרך כלל נמדד בשערים מכריעים.
    ואם אתעלם לרגע מההתייחסות שלך אלי ואתייחס לגוף הדברים שלך בנושא הסתננויות- אני ממש לא רואה במאור מליקסון פלייימייקר אלא אם כן אנחנו מגדירים פליימיקרים באופן שונה. מאור מליקסון הוא קשר התקפי רב גוני שיכול לבוא לידי ביטוי גם באגפים וגם מאחורי החלוץ- די דומה למסי ורונאלדו לצורך העניין- וכן, אני מצפה ממנו גם להסתנן לרחבה.
    "להסתנן" במילון- "נכנס בחשאי וללא רשות". בכדורגל זה אומר לבוא מאחור בלי שאף אחד שם לב אליך ולעשות פעולות משמעותיות. מבחינתי כל שחקן במגרש שהוא לא חלוץ יכול להסתנן. מקשרים זה אפילו מתבקש.

15. סמואל אטו Member

הבנת הנקרא שלי בסדר גמור.
    זה אתה שפתחת בהודעה שלך על היכולת של שחקנים להסתנן ולכבוש שערים ואז דיברת על מליקסון. אתה יודע, קוראים נושא והפסקאות אמורות להיות קשורות, ככה זה עובד.

כל השאר לא רלוונטי והזוי.
    יש שחקנים שמבקיעים גולים ויש שלא.