הפלייאוף העליון יוצא לדרך: ב"ש שוב מועדת, מכבי שוב מנצלת, הפער נקודה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏11/3/16.

1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יש ספק כי ואלפורט רק עם חצי גוף מאחוריי ההגנה כששנייה לפניי הוא היה בקו אחד. אתם צריכים להתחיל לחשוב מהראש של הקוון ולא של הטלוויזיה.

2. Butragueño מנהלים

בוא לא נסחף. שוב, לביא לא יצא בקפיצת קראטה לעבר קלאודימיר, ויתרה מזאת, מהרבה מאוד זוויות ניתן לראות שהמגע הראשוני היה עם הכדור - מה שמבסס את העובדה שהפגיעה הייתה יזומה ע"י קלאודימיר ולא ע"י לביא. כמובן שזו עדין עבירה (משחק מסוכן) ועדין אפשר לקבל על זה כרטיס - אבל לא יותר מצהוב. לביא הרים את הרגל מעבר לקו הברך של השחקן היריב (שעל פי החוק היבש גורר שריקה למשחק מסוכן).

3. Turgi Guest

אם רק היו מדברים פה על כל טעות שיפוט מהזווית של השופט.
    אהבתי, נאמץ את זה.

4. Butragueño מנהלים

אני מסכים שזה לא נבדל ברור, אבל הפאשלה של הקוון מסיבה פשוטה - יש תמונה שרצה באינטרנט שרואים שהקוון בכלל לא בקו הנכון כדי לשפוט, כלומר, מבחינתו השריקה/אי שריקה הייתה עניין של מזל. באותה מידה יכל היה לשרוק לנבדל כאשר ולפורט היה בעמדה חוקית.

EO11 אוהב/ת את זה.
  5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אז מאיזה זווית נדבר, זווית הטלוויזיה הלא רלוונטית?

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בתור אחד שיושב על הדשא במזרחי, הקוון אתמול היה זוועה. זה לא סותר כמובן שמדובר במקרה גבולי.

7. Turgi Guest

ברור.
    מהזווית שעליה תמיד אנחנו מדברים!

8. Turgi Guest

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אתה אולי. אני ממזמן למדתי שכל עוד החוקים כל כך פרמטיביים תמיד חייבים להתחשב בגורם האנושי.

10. Turgi Guest

כולנו.
    אתה אולי שונה.
    אם היינו משלימים עם זה שהמשחק הזה בלתי אפשרי לשיפוט לא היו מדברים פה כל נושא מחזור על השופט.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מצטער שאני מטריל את הדיון, אבל ממתי הפכת לדובר הפורום ולמייצג שלו?

12. Turgi Guest

חבר אין סיבה לריב. אני בגדול מסכים איתך. ללא עזרים טכנולוגיים, זה משחק קשה מאוד לשיפוט. נבדל זה החוק הכי קשה שיש לקוון.
    זו עובדה די ברורה. פעם ראשונה שאני רואה שיש בפורום התחשבות בשופט. אולי אני לא שמתי לב.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה ממש לא נבדל גבולי. זה נבדל ברור.
    יכול להיות שקשה לקוון לזהות את זה, אבל זה לא משנה את העובדה שזו טעות שיפוט חמורה.

לזווית הראייה אין השפעה על המובהקות של מקרים במהלך המשחק, היא רק יכולה להסביר טעויות.

בכל אופן, יש לציין, ששערים בנבדל שמאושרים, על אף ההשפעה הגדולה שלהם, הרבה יותר מתקבלים ומובנים בעיני מאשר טעויות שיפוט כמו פנדל מונפץ (או להיפך) וכד'.

14. סיונרה Member

העובדה ששחקנים ישראלים מדייקים ב50% מהמסירות שלהם ליותר מ3 מטרים די עוברת מתחת לרדאר, בעוד משופט בליגה שלנו מצפים לסטנדרט גבוה יותר.
    אין מה לעשות, שופטים טועים ויטעו, קוונים בטח שטועים ויטעו.
    מספיק שבנאדם רושם "במבט ראשון היה נראה לי..." כבר אי אפשר לבוא בטענות לשופט. ושוב, הדאגה לבטחון השחקנים חשובה יותר. אם השופט חושב שתיאורטית שחקן יכל להפגע מהעבירה ברמה קשה יותר, האדום מוצדק מאין כמוהו.

orimor2212 ו-amn אוהבים את זה.
  15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

האדום הוא, כמו במקרה נוסא וכמו במקרה אוגו משבת, צהוב על משחק מסוכן. מה שכן, אני חושב שזה יותר נוטה לכיוון האדום מהאחרים, האקט הזה של הרמת רגל לגובה כזה הוא נשלט יותר.