הפלייאוף העליון יוצא לדרך: ב"ש שוב מועדת, מכבי שוב מנצלת, הפער נקודה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Mar 11, 2016.

1. קשר שמאלי Member

בושה שנותנים לשופט המסומם הזה לשפוט בליגת העל

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ב-2013 שונה החוק כך ששחקן אשר היה בעמדת נבדל והכדור הגיע אליו לאחר מגע יזום של שחקן הגנה, אינו עבר עבירת נבדל.

מתוך ויקיפדיה. הכדור שינה לגמרי את מסלולו והגיע לואלפורט אך ורק בגלל קינן. זה לא נבדל.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מדהים, משחק כל כך טוב ומהנה, ודווקא במשחק כזה חכמון קובע במו ידיו את זהות המנצחת, איזה אפס, צריך לשבת בחוץ עד לסוף העונה, ושידחפו אותו לפרישה.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה טועה, מגע ייזום זה כאשר הכדור בשליטת אותו שחקן הגנה, או ניסיון בעיטה שלו. הכדור בסך הכל פגע בדקל קינן, אם בזמן הבעיטה של שכטר היה נבדל, אז זה נבדל.

oranfu and Sir Alex Ferguson like this.
  5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא יודע, אני הנחתי ועדיין מניח שסטייה כל כך גדול של הכדור שוברת את קו הנבדל. שלא לדבר על כך שקינן בגלל הסיט את הכדור עם היד...

והאמת? ראיתי את האדום בשידור חוזר. לא היה אדום רק בגלל שקלאודמיר הוא זה שקפץ לרגל של לביא, אבל היה פה צהוב מאוד בוהק. זה ממש לא רחוק ממקרי אוגו ואייגיבור שחפרו עליהם פה כל השבוע.

להגיד גם שכואב לי שחיפה סבלו משיפוט? בדרך כלל לא נעים לנצח ככה, אבל אם זה ימנע מחכמון להיות שופט מליגת העל אז דיינו ובכלל, כיף לראות שבפעם הראשונה אצלו אנחנו לא אלה שנדפקים חזק.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

גודל הסטייה לא משחק תפקיד. כאשר כדור נבעט ובסך הכל פוגע בשחקן הגנה, ומגיע לשחקן שבנבדל- זה נבדל. לא היה נבדל אם קינן היה מנסה ישר לבעוט והכדור היה מתפלק לו אחורה, אז לא היה נבדל.

Sir Alex Ferguson likes this.
  7. Butragueño מנהלים

אתה טועה ומטעה.
    כאשר המגע בכדור של שחקן ההגנה הוא לא יזום, הנבדל נמדד מרגע שחרור הכדור של שחקן היריבה, ולא שחקן ההגנה.
    במקרה הזה, הנבדל נמדד כאשר הכדור יוצא משכטר.

Sir Alex Ferguson likes this.
  8. Butragueño מנהלים

אני עדין זוכר את חכמון הורג לכם משחק. אם אני לא טועה הוא דמיין איזשהו נגיעת יד של דסה נגד הפועל, ותמוז עשה סימפוזיון וחכמון נפל בפח.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בית"ר לא צד פה, היא נהנתה מהשיפוט אתמול וזה בסדר גמור, בדיוק כמו שנדפקה מחכמון בעבר.

הבעיה פה היא אלי חכמון, שחייב לעוף כבר מהנוף שלנו.

oranfu and de Middenweg like this.
  10. Butragueño מנהלים

מה שנורא בכל העניין הזה, שכבר היום טפר יעלה לשידור בכל מיני תחנות ויתחיל לגונן ולומר משפטי מחץ בסגננון "מהזווית של חכמון אפשר לראות בוודאות שמגיע אדום" , "השופט היה הכי קרוב לאירוע" , "סומכים על חכמון ב-100%" , "יש גיבוי מלא" , "אי אפשר לכעוס על קוון שעושה עבודה קשה" וכל מיני גיבויים הזויים. במקום פשוט להגיד "חכמון טעה ויענש". בר נתן לפחות הוציא את עצמו (או לפחות כמה נטען) לחופשה, מעניין אם גם חכמון יבין לבד שהוא כבר לא צריך לשפוט העונה, ובכלל.

de Middenweg likes this.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק, הבעיה שלי בכלל לא היתה עם בית"ר אלא בעיקר עם עוד אדום שדפקו לנו. זה לא רק חכמון אלא רב השופטים. אין לי בעיה עם ק"ש, אבל לא יכול להיות שפעמיים העונה השופט מוציא אדום ואחר כך חוזר בו. למה התקשורת לא מדברת על זה? ושוב הבעיה היא פה לא ק"ש אלא השופטים.

אני לא אוהב לדבר על כל מיני קונספירציות נגד מכבי חיפה, אני מניח שזה לא ככה, אבל לא יכול להיות שמתוך שמונה המורחקים חמישה מהם גבוליים ביותר או אפילו לא אדום. שוב אני אומר, איפה התקשורת?

12. Turgi Guest

ברור שהיה נבדל.
    אם קינן היה מוסר אחורה - אין נבדל.
    הכדור ניתז ממנו ולכן הנבדל ברור.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

רחוק מלהיות ברור, במיוחד כשמדובר במהלך זורם ולא עומד קרי הרמה או מצב נייח. מדגיש מחדש את החשיבות של עזרים טכנולוגיים.

ד״א, מעניין שבחיפה לא מדברים על כך שמשומר וסטויקוביץ׳ הציגו אתמול משחק אלים במיוחד וחכמון ריחם עליהם במחצית השנייה רק בגלל האדום של לביא. שהצוות המקצועי והשחקנים יתחילו להתעסק בכדורגל וישאירו את כל השטויות האלו לקהל.

14. Turgi Guest

אני חושב שאין ספק.
    אין שם מסירה של קינן.
    סטויקוביץ' תמיד אלים ואם אני לא טועה לא הורחק אף פעם.

15. amn Member

לגבי לביא - אותי באופן אישי מצחיק שבוחנים את זה לפי כמה השחקן שממול נפגע.
    לא כדי לעורר את הדיון על גאדיר (לא עולה לי כרגע דוגמא מקבילה אחרת), זה כמו הטענה שאם עדי נמני היה נופל ועושה הצגה אז גאדיר היה מקבל אדום/מזומן לבית הדין.

אם קלאודמיר לא מסית את הראש והגוף הוא אוכל עם קשית בשבועות הקרובים. לא כי נטע לביא בהכרח שחקן אלים, אלא כי הוא ביצע פעולה מסוכנת. ומזוויות שונות של הצילום זה נראה באמת כמו אדום, ומזוויות אחרות צהוב.

המדד לא צריך להיות מידת הנזק שנגרם לשחקן היריב. אם שחקן יורק על שחקן יריב אבל מפספס, הוא עדיין לא צריך להיות מורחק?

Maccabi Diamond likes this.