הפלייאוף העליון יוצא לדרך: ב"ש שוב מועדת, מכבי שוב מנצלת, הפער נקודה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏11/3/16.

1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה כתבתי שהשופט לא ראה את זה?

2. Love Is Red Member

ככה זה מרגיש שכולכם כותבים פה שהשופט לא ראה ולפיכח גאדיר מורחק כמו עם ההרחקה של טב"ח הבלם...

3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. תקרא שוב.

ב. גאדיר צריך לעמוד לדין בכל מקרה, בדיוק כמו טב''ח. אף אחד לא התעניין אז מי ראה ומה ראה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  4. amn Member

בפעם המיליון (אני מתחיל להרגיש שאני יכול לכתוב בג'יבריש, כי גם ככה חלק נכבד מכם לא טורח בכלל לקרוא, או שכמו שהצעתי מקודם, פשוט מתעלמים כשזה לא מסתדר עם האג'נדה שלכם (מצחיק, כי זו הטענה שלכם כנגד אוהדי מכבי תל-אביב)) - במקרה של טל בן-חיים אנחנו יודעים (על סמך העדות של טל בן-חיים) שהשופט דיבר איתו והוא עדיין הועמד לדין.
    במקרה של גאדיר, כרגע אנחנו לא יודעים, ולצורך העניין, על סמך תקדים טל בן-חיים (שהעיד שהשופט ידע והתייחס למקרה) זה לא משנה.

חשבתי שיש רצון למאבק אליפות צודק ושוויוני. שכל הקבוצות ישחקו תחת אותם התנאים.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני לא מבין את הסובייקטיביות של חלק מהמשתמשים כאן. לי אישית יש העדפה די ברורה במירוץ לאליפות, אבל גם בין מכבי לב"ש וגם במקרים של בית"ר אני יודע להיות אובייקטיבי.

אין שום טיעון הגיוני נגד העמדת גאדיר לדין. הוא פגע ללא כדור פגיעה די רצינית? חייב לעמוד לדין ולקבל עונש דומה לשל טל בן חיים. אי אפשר לעשות איפה ואיפה.

amn, Turgi, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שנפתחה הפריצה במקרה טב"ח (הבלם) והרחקה בגלל צילומי טלויזיה , אז אין מנוס . גם גאדיר צריך להיות מורחק .
    לא יודע למה יש פה בכלל ויכוח בנושא.

amn אוהב/ת את זה.
  7. Love Is Red Member

גם גאדיר וגם סה צריכים להיות מורחקים נקודה, הנה אובייקטיביות.
    נראה אם אוהדי מכבי מסוגלים לזה...

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. סיונרה Member

יש בזה משהו טיפשי שהשימוש במצלמות תופס רק במקרים שבהם יש איזו דחיפה שמחוץ למגרש כדורגל אף אחד לא היה מסתכל עליה. שחקני כדורגל אמורים להיות ספורטאים קשוחים ונופלים מכל ליטוף עם היד.
    על עבירות אלימות של שחקנים במהלך המשחק, כאלו שבאמת יכולות לגמור קריירה לא זכור לי (ויכול מאוד להיות שהיה, אני באמת לא מעודכן) שהרחיקו שחקן ליותר מדי זמן. אני מתעלם מהרעש התקשורתי שגרם להרחקתו של ראיוס.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הפרסומים, בעקבות מקרה בן חיים התקנון שונה וכעת השופט הוא היחידי שיכול להרחיק שחקן ואין אפשרות להשתמש בטלויזיה -
    ONE - מספר 1 בספורט

אם זה ככה, אז בשבת היה לנו מאבק אליפות צודק ושוויוני כשגם סה וגם גדיר לא הורחקו למרות שהיו צריכים לראות את האדום (וכאן אני עוד בא לקראת מכבי שכן אדום למבשל השער במחצית הראשונה הוא קריטי הרבה יותר מאדום בדקה 90 לחלוץ באר שבע במשחק שנגמר בתוצאה 0-0) ובכך הסיפור נגמר.

אגב, אתה יכול להגיד אנחנו כשאתה מדבר על אוהדי מכבי תל אביב, אתה לא צריך להתנסח כאילו הם חיצונים אליך. בתחילת הדרך חשבתי שאתה די משקיף מהצד, אבל אחרי ההודעות האחרונות די ברור שאתה אוהד שרוף של מכבי, וזה בסדר, פשוט זה מצחיק לקרוא הודעה כאילו אתה צופה מהצד וטוען שאוהדי באר שבע לא רוצים מאבק שיווני כשכל האוהדים שלנו כאן טענו שמגיע לגדיר השעיה בעוד אתם טוענים שלסה לא מגיע הצהוב הראשון בעוד שברור שהסימון היה לשופט להראות לו כמה זמן השוער מחזיק את הכדור.

10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שבאמת (אבל באמת) לא מבין את ההבדל בין מקרה סה לבין מקרה גאדיר הוא פשוט רפה שכל.

orimor2212 ו-Turgi אוהבים את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ראיתי את המקרה עם סה, אבל נראה לי שגם אין ממש צורך לדבר עליו. בשום מקום מדברים על העניין. ראיתי עכשיו את התקציר של המשחק אתמול, נאדה. את שלי אמרתי, אם הרחיקו את טב"ח אז צריך גם להרחיק את גאדיר. סוף ויכוח.

amn אוהב/ת את זה.
  12. Civil Anti Madridista

התנסחות למופת, ולתכלס - אורלנדו סה (על סך פעולותיו עד לדקה 36) היה צריך להיות מורחק אתמול?

13. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לטעמי לא. אבל גם אם כן, מה הקשר לגאדיר?

14. אבי סנדור Member

חברים אפשר לדון שעות על מה מגיע ולמי מגיע..מה שאותי מכעיס זה שבסופו של דבר הבכיינות משתלמת.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

העברתי לפני כמה דקות לערוץ 11 ומאוד הופתעתי לגלות שהמשחק הנוסף לא היום אלא מחר.