הפועל ת"א 2018/19 - האימפריה עוד תחזור

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏17/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

לדעתי אגב העזיבה של אורליצקי לא מקרית

2. Mahranlala Member

עלילות הנוכל אמיר כבירי - חלק II

• המפרק מעלה חשד לפיו אמיר כבירי הוא צינור להעברת כספים של דניאל קרול, בעקבות העברות חשודות שכוללות העברת כספים דרכו לכבירי ומכבירי לקבוצה באותו יום
    • הרבה מאוד השקעות שלקח אמיר כבירי הם בכלל הלואוות - למשל קוטיגו, ונרשמו כאילו כבירי שילם אותם, חלק מהםה יו הלוואות על חשבון המועדון
    • כבירי השתמש בקובץ וורד עם חתימה של הפועל ושל מורשי החתימה כדי להעביר לעצמו כספים מחשבון הקבוצה
    • כבירי ניכה צ'קים של הפועל בריבית גבוהה, ערבב צ'קים פרטיים שלו עם צ'קים של הפועל תוך ספיגת הריבית על חשבון הצ'ק שמיועד להגיע לקבוצה.
    • לא שילמו ביטוח לאומי כבר מתחילת 2016, והיו התרעות על כך, ניר ענבר וכבירי ניסו לבטח את עצמם בביטוח מנהלים שימנע נגדם תביעות, אבל רמי כהן בהתחלה התנגד, ולאחר מכן יניב משולם התריע בפניהם שמדובר בעבירה פלילית, כל זאת נעשה שבמהלך ינואר ופברואר 2016 עשה המועדון 16 חוזים חדשים עם שחקנים/בעלי תפקידים.
    • יניב משולם העביר בשנה האחרונה התראות לבקרה, בעיקר בנושא חובות אופ"א, אך לא התקבלה תגובה מהבקרה, וגם האהזרות שהעביר לכבירי התעלמו.
    החלק הבא והאחרון קשור לבעלי התפקידים שהיו לפני/אחרי כבירי, מני וייצמן, בכור צבאן וכ'ו

3. Mahranlala Member

@EO11
    זה ה8 מיליון שדברת עליהם:
    https://i.imgur.com/AsLV7em.Xxx

4. Raulito Madridista

כל-כך הרבה כתבות ותגובות על הפועל והפירוק, מזל שזה לא משפיע בשום צורה על הקבוצה הנוכחית אם כי מעניין מה עם החובות לאופ"א ועד מתי נאכל אותה על דמויות כושלות כמו מנדיונדו, אבדי והבלם דוס-סאנטוס. מעניין גם מה יכתבו מחר בעיתון ובמה יתמקדו. לדעתי - כולם שקרנים.

https://img.wcdn.co.il/f_auto,w_700/2/7/0/2/2702270-46.Xxx

ובחזרה לכדורגל: החלוץ נריוס ואלסקיס(31) חתם בקבוצה עד לסיום העונה עם אופצייה לשנה נוספת. בבני-יהודה כבש 11 שערי ליגה ב-49 משחקים(סה"כ: 14 שערים ב-60 משחקים).

באף אתר לא כתוב על התקדמות עם שחקנים אחרים מועמדים. השאיפה היא ללטוש עיניים לבאר-שבע ולנסות לקבל את חנן ממן או בן-בסט, גם חן עזרא נשמע מדהים בעיניי אפילו יותר ואולי הוא צריך 'תיקון' על חצי העונה הכושלת בהפועל(היה גם פצוע), אבל מאמין שיילך לבית"ר. לגבי קלאודימיר אני סקפטי מאוד, לא בכל עונה נותנים בראש ככה במצבים הנייחים.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

העיקר שהאפס מאופס הזה יכתוב פוסטים בפייסבוק, חתיכת ליצן.

6. סמואל אטו Member

הפוסטים שלו בפייסבוק היו גם הסימן לעתיד עוד כשרק הגיע להפועל. לא זוכר המדוייק, אבל היו שם כל מיני הודעות ילדותיות.

בחייאת, כל הסאגה סביב בן רייכרט, רק בן-אדם הזוי יוצר סיטואציה כזאת.
    העיקר אוהדי הפועל חגגו את ה"ניצחון" על מכבי. כמובן שגם בהודעה לתקשורת הוא הגיב כמו ילד בן 12 מתלהב.

7. alexshw Member

המשטרה תעשה עם זה משהו?

8. DRORIKO Member

אתה יודע מי עוד ידוע בהודעות הילדותיות שלו.....

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  9. Mahranlala Member

הסיפורים האחרונים בדו"ח הקשורים לתקופת כבירי (וקצת לרמון):

"המביא והמוציא" - בעלי הפועל תל אביב בפועל, מני וייצמן:
    - מני וייצמן היה לאורך כל הדרך, החל מהמחאה נגד טביב ועד ההליכה לפירוק.
    - ידע על הכל וכל צעד שנעשה בהפועל היה טעון אישורים שלו והיה בעל אחריות אישית לכל המחדלים שנעשו.
    - היחיד שלא גנב כספים מהפועל - אלא נהפוך הוא - כנראה שהשקיע הכי הרבה כספים בהפועל מאז ומעולם.
    - שילם המון חובות של המועדון - מעל ל15 מיליון שקלים, מעבר לכל ההשקעות שהשקיע.
    - הרבה מהשקעותיו נרשמו כהשקעות של אמיר כבירי.
    - נתן ערבות אישית לכל ההלוואות והשגעונות של כבירי, וגם על רייכרט הייתה ערבות שלו.

האנשים שהשקיעו בהפועל ת"א כסף - והומרו לשטרי הון (חוץ מוייצמן): חגג', תושב וצבאן.
    במסגרת שטר ההון אמרו שאי אפשר לפרוע אותו עד אחרי פרעון כל החובות.

תשלום לבכור צבאן בניגוד להתחייבות:
    צבאן העניק הלוואה להפועל של מיליון שקל תמורת ריבית, והפרעון שלה יהיה כשדמארי יימכר.
    לאחר מכן ההלוואה הוארכה.
    בנובמבר 2014 הפועל קיבלה מכתב מאופ"א - שאומר לה שלא הוזרמו כלל כספי בעלים ב2012,2013,2014 ושיש גרעון של 12 מיליון יורו.
    על מנת לעקוף את הדוחות של אופ"א, לקחו את הלוואות הבעלים והפכו אותם לשטרי הון,
    כמה ימים אחרי שעשו את התרגיל עם אופ"א, נתנו לאותו צבאן את הכסף.

10. קשר ימני Member

מה עם איזה עונש על חוזים כפולים?

11. Mahranlala Member

"רמון וכבירי מרבים להציג עצמם בתקשורת וגם בחקירה בפני המפרקים כדמויות טרגיות
    שבאו "להציל" ונפגעו ולכן, כביכול, אין לבוא אליהם בטענה. כבירי אף טוען כי טעה שלא
    הקשיב לגורמים שונים שהזהירו אותו כי הוא מכניס ראש בריא למיטה חולה וצועד
    בבטחה לקראת קריסה. ואכן העובדה כי כבירי ניצב בסוף "משחק הכיסאות" מול כיסא
    ריק - קריסת החברה - היא עובדה טרגית גם לו , גם לחברה, גס לנושים וגס לקהל
    האוהדים. אולם כאמור בדו"ח זה , להתנהלותו של כבירי ב"משמרת האחרונה" לפני
    הפירוק, הייתה השפעה אדירה על העמקת חדלות הפירעון והקריסה הבלתי נמנעת."

"תקופת מני ויצמו במהלכה הוהזקו זכויות הניהול תחילה ע"י רמוו ולאחר מכו ע"י כבירי
    - התנהלות מני ויצמן מאחורי הקלעים והתנהלות רמון וכבירי אשר פורמאלית ניהלו את
    הקבוצה במשך ארבע עונות וחצי , קשורה קשר סיבתי ברור והדוק לקריסת החברה . משך
    2014/15 - ע"י דמון, 2015/16 ומחצית עונת 2016/17 , 2013/14 , ארבע וחצי עונות ( 2012/13
    - ע"י כבירי) החברה צוברת גירעונות הולכים וגדלים ופועלת בסביבת חדלות פירעון
    ההופכת מהר מאוד לחדלות פירעוו מובהקת וברורה . מחזיקי זכויות נ יהול חסרי יכולת
    כלכלית (רמון ולאחריו כבירי), דוחים את הקץ באמצעות דחיית התחייבויות והקדמת
    הכנסות , ומגיעים עד לשימוש בתעלולים פיננסיים העולים כדי ניהול עסק בתרמית כאמור
    בסעיף 373 לפקודה"

על חיים רמון:
    "שניצר הזהיר אותו , שניצר הוא אדם כזה יקה כזה , אתה יודע, והוא אמר לו , יואב
    שניצר , אתה יודע. חיים היה בשיא השחצנות, אמר לו - אני עו"ד, אני ממלא מקים
    ראש הממשלה , אני זה, אני יודע, כל החיים הייתי כאן, שר בריאות, קראתי את
    החוזה, אני יודע, וגס יש לי כיסוי מלא, יש לי יגאל אהובי"

"סילבן שלום אמר לי שמי שעומד מאחוריו זה מרטיו שלאף. מאחורי מי? ת. מאחורי חיים. שאלתי
    את חיים - חיים , זה נכון? סילבן אמר לי שמרטיו עומד מאחוריך. אז הוא אומר לי -
    אני לא צריך אף אחד, אני יודע את העבודה ואני אהפוך את הקבוצה הזאת
    לאימפריה."

[​IMG] https://i.imgur.com/LYeW5DE.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/19
  12. DRORIKO Member

הרושם שלי מהיממה האחרונה לגבי חיים רמון זה שהוא לא ביצע עבירות פליליות או לקח לכיס. הוא פשוט ניהל את הקבוצה בצורה מחורבנת למדי. מנהל כדורגל זה מקצוע לכל דבר, באירופה אפילו מלמדים את זה באוניברסיטה. אתה לא יכול לקפוץ מהיציע ולהגיד "תנו לי לנהל, הייתי שר, הייתי חבר כנסת, מה זה כבר קבוצת כדורגל". אני גם לא יודע אם האקלים הבעייתי מסביב בכלל מאפשר לך לנהל את המועדון. ראה אייל ברקוביץ' שנשבר לו מכל הבלאגן והחליט לעזוב באמצע העונה(אגב שמו לא מוזכר בכלל בדו"ח למיטב ידיעתי).
    דווקא לגבי טביב יש חשד שלקח לכיס אבל לך תוכיח.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

קודם כל, מדו״ח המפרק יוצא שלגביי רמון יש חשד שהוא לקח כסף לכיס. טביב בוודאות השתמש בכסף של הפועל בשביל צרכים אישיים, אבל מי שבוודאות לקח כסף זה כבירי ונראה שגם סכומים אדירים, מדובר במיליונים. האיש הזה, ואני ואחרים שרובם כבר לא כאן אמרנו את זה מהרגע הראשון, הוא נוכל או ליצן או שניהם ביחד.

אבל אם מישהו צריך לעמוד לדין ולשלם את המחיר הכבד ביותר, זה עופר אורליצקי.

Mahranlala אוהב/ת את זה.
  14. DRORIKO Member

טוב הלכתי קצת לאיבוד בכל הסבך הזה. תקראו לי כשחוזרים לדבר על כדורגל.

15. קשר ימני Member

היועץ המשפטי של ההתאחדות, זה שאמור להעמיד את הפועל תל אביב לדין על חוזים כפולים.
    אחד קוראים אותו עו"ד עמית פינס.
    אני מניח שלא יעמיד אותה לדין, כי אותו עמית פינס, היה היועץ המשפטי של אותה הפועל תל אביב.
    עו"ד עמית פינס: "אין שום סיבה להעניש את הפועל תל אביב בחומרה. זה מעשה של אוהד בודד" - סגור לי ת'פינה - הארץ
    אחר כך, יספרו לכם שהמדינה של ביט"ר והמיצ'ייה.
    על ההסתדרות ומפאי הם לא יודעים שום דבר.

Nigel de Jong, abcd, Jakur ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.