הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

http://msc.wcdn.co.il/w/w-635/1953511-54.Xxx

מאוד מופתע שהעניין נסגר, חשבתי שזה ייגרר עד לסוף אוגוסט, האמת שלמכבי היה קייס הרי רייכרט הפר חוזה ויש דם רע בין המועדונים כבר תקופה ארוכה. אני מבסוט, אני מאמין בילד גם אם המחיר צורם. משחק עם הרבה תשוקה ומלחמה, מהיר, עושה גם הגנה וגם התקפה והוא עוד ילד שהיה תחת סיטואציה קשה מאוד והיה מוקף בחרא של שחקנים. והוא אוהד הפועל! חשוב לציין - יותר מלגיטימי שהפועל רצתה לקבל אותו במינימום עלויות. ועל הפועל הטילו כל חרא אפשרי, שחטו את המועדון בתקשורת בעוד על מכבי מסתכלים כאילו מדובר בניהול ברמה של באיירן מינכן, זה אחרת. וכן, מרגש לראות כמה הוא רצה לשחק בהפועל ולא שאנחנו כאלה גדולים. להעדיף את מכבי נניח מצד ורמוט זה הכי קל אבל כשבן מעדיף לשחק בהפועל שהיא קבוצה עם סימן שאלה גדולה מאוד, לא מתמודדת על ליגת האלופות וגם ירוויח פחות, והוא עוד היה נחוש ונעול וסגור על הפועל לפני שכבירי השתלט על המועדון ושג'ורדי הגונב דעת לא יספר סיפורים - זה מרגש.

אני רוצה להתייחס להודעה מהעמוד הקודם: אין באמצע? זה או מכבי ת"א או מכבי פ"ת? אף קבוצה בארץ לא הצהירה על אליפות חוץ ממכבי. ואיפה מכבי חיפה נמצאת בדירוג המעניין שלך? גם היא פיספסה הרי את טוטו תמוז שהולך בעקבות הכסף. כמובן שהפועל אחלה אותה בסוגיית החלוץ ומעניין מה יהיה.

2. Turgi Guest

ספורט5 טוענים שהפועל קנתה חצי מהכרטיס של רייכרט. החצי השני נשאר אצלו.
    כביריץ׳ השתגע!

3. קשר שמאלי Member

מכבי תל אביב קנו אותו ב750 אלף יורו ושילמו לו 250 אלף דולר בעונה

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

השתגע או לא רק הזמן יגיד
    בכל מקרה עסקה מצוינת של מכבי
    נפטרה משחקן עם אופי פרבלומט
    קנתה אותו ב700 אלף שקל ומכרה אותו ביותר מ4 מיליון וגם הבטיחה לעצמה עוד אחוזים במקרה של עסקה עתידית

5. Turgi Guest

הפרסומים אומרים 280 על חצי כרטיס.
    השכר שלו שולם מקסימום על חודשיים. יוני, יולי.
    רק אומר

6. קשר שמאלי Member

הפרסומים = הפרסום של שירלי בר דיין כתבת החצר שלכם

Telkiyski אוהב/ת את זה.
  7. Turgi Guest

מה שנוח לך.

8. סמואל אטו Member

כל קבוצה רוצה שחקן במינימום עלויות, מפה ועד להמריד אותו נגד הקבוצה שלו, להצמיד לו עו״ד שיפצח במסע הסתה מלא שקרים ובסוף לפצוח בבוררות חסרת בסיס כדי להשתחרר בחינם, המרחק ארוך.

ואל תשלה את עצמך.
    רייכרט מעדיף לשחק בהפועל על פני מכבי, אבל אם הוא היה נפגע כלכלית, אז הוא היה ״רק מכבי!״ היום.

9. Telkiyski Member

ענק.
    איזה כיף.
    ניצחון ראשון אמיתי על מכבי בעידן הנוכחי (חוץ מהשלישייה שהם אכלו במחצית של משחק האליפות שלהם בדרבי אבל זה היה על המגרש).

מגיע למועדון המתועב והדורסני הזה. מגיע לג'ורדי קרויף שחטא בחטא ההיבריס וחשב רק איך אפשר להשפיל את הפועל כמה שיותר בעסקה הזאת ובסוף הפסיד את רייכרט בעצמו.

הם כמובן יספרו עכשיו סיפורים כמה הם מרוצים מהעסקה ושירלי בר דיין תרצה חצי שעה בחדשות הספורט על איך מכבי הרוויחה ואיך ג'ורדי קרויף עשה בצפר לכולם כמו שאנחנו כבר רגילים, אבל זה ניצחון ענק של הפועל. בעיקר תדמיתית, אחרי העסקה הנוראית מלפני חצי שנה בדיוק.

*ותודה לדן אייבנדר שלא הסכים לעבור אלינו

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  10. alexshw Member

מה מגיע לו בדיוק? הם קיבלו מה שרצו. מיליון יורו על ישראלי פרובלמטי וחובבן. עסקה מעולה.
    הם גם לא צריכים אותו ממש מבחינה מקצועית

11. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

@itai וואלה, אם זה מה שגורם לכם להרגיש טוב עם עצמכם, אז ניצחתם אותנו. אין לי מושג איך ולמה, אבל ניצחתם.

orimor2212, idans10 ו-EO11 אוהבים את זה.
  12. Telkiyski Member

המשמעויות של העסקה הזו הן בעיקר תדמיתיות ומורליות, עבור אוהדי הפועל.
    ברור שרייכרט הוא לא איזה "שובר שוויון" או משהו כזה, אבל מבחינתי יש חשיבות עצומה לזה שהוא בהפועל בסוף.

מגיע לג'ורדי קרויף על הדורסנות שלו, על זה שהוא ניסה להשפיל את הפועל כמה שיותר בעסקה ההיא, ובסוף קיבל אותה בהפוכה.
    אה, בעצם לא, הם קיבלו מליון יורו. עכשיו יהיה להם כסף שהם כ"כ נואשים לו לחיזוק שהם כ"כ צריכים, כדי אולי לנסות להשתחל לפליאוף העליון.

זה מה שמצחיק במכבי, לא משנה מה קורה ומה יקרה, הם תמיד יגידו שהם יצאו המנצחים, שהם לא נדפקים אף פעם ובכלל הכל גם היה מתוכנן מראש.
    כמו שקרויף טוען שהוא בכלל לא רצה את שכטר.
    אם אדון קרויף היה יודע מראש שיש סבירות שזה מה שעתיד לקרות עם רייכרט, הוא היה משאיל להפועל 8 שחקנים לפניו חוץ ממנו.

13. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

לא אמרתי שתיכננו הכל מראש, אני רק לא מבין במה בדיוק ניצחתם. רציתם לקבל את רייכרט בחינם, שילמתם עליו בסוף מיליון יורו. הרי אם הייתם באים עם ההצעה הזאת מההתחלה לא היה צריך להיכנס לכל הסיפור המסריח הזה.

14. Telkiyski Member

מי רצה את רייכרט בחינם?
    ושוב, זה לא עניין של כסף, למרות שאצלכם הברירת מחדל היא לחשוב ככה באופן טבעי.

15. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

מי רצה? לכאורה המועדון שלך רצה. אני בספק אם רייכרט ביוזמתו עשה את כל הבעיות האלו למכבי.
    ועוד פעם, גם העניין של הניצחון התדמיתי הזה שאתה מדבר עליו לא מובן לי.
    אה כן, זה נחמד שאתה יודע מה הברירת מחדל של המחשבות שלי, רק מעצם העובדה שאני אוהד מכבי. הבנתי, אין באמת מה לדון איתך.

מצב נושא:
הנושא נעול.