הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Turgi Guest

מסכים כמעט עם הכל.
    פשוט יש אנשים שחושבים שהקהל של הפועל שונה ונאור.

ההנהלה של הפועל, לעומת אחרות, לא עושה כלום. להפך. היא בדרך כלל מתייפייפת ומשחקת אותה הקורבן.

2. Hapoel_Tel_Aviv Member

אפשר לחשוב שאלי טביב באמת פועל כנגד הLF, במכבי יש זרים אז זה לא מעניין אותם כ"כ ארגונים למינהם אבל גם שם יש עדיין תופעות כאלה, לחיפה פשוט אין יריבויות אמיתיות אז אתה לא רואה הרבה מקרים אבל גם שם יש לפעמים מקרים כאלה.

יותר מזה גם אם היו רוצים לפעול אין באמת איך לפעול באופן שהקבוצה לא תפגע.
    זה התפקיד של המשטרה ובתי המשפט.

3. Turgi Guest

מסכים.

4. Fabio Junior Member

כל מילה בסלע.
    פשוט בושה..

Sent from my MX4 using Tapatalk

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

להנהלות אין שום כוח כנגד האוהדים, אפשר פה ושם לתבוע אישית איזה אוהד ולפגוע לו בכיס אבל אני לא מצפה מטביב או כבירי להיות שוטרים ולהתעסק בזה יום וליל.

מבחינתי ההנהלות עושות את שלהן כאשר הם משלמות מדי שבוע למשטרה, זה שהיא לוקחת את הכסף ולא עושה כלום זאת הבעיה הגדולה שלנו.
    אם אני בעלים של מועדון אני מארגן יחד עם שאר ראשי הקבוצות השבתה של הליגה עד שיהיה כאן סדר בחוקים, לא יתכן שהקבוצות גם משלמות למשטרה וגם נושאות באחריות במידה והמשטרה(שגם קובעת את כמות השוטרים) לא מבצעת את תפקידה כמו שצריך. זה נוגד כל היגיון אפשרי.

שי, Fabio Junior ו-Hapoel_Tel_Aviv אוהבים את זה.
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ההנהלות יכולות לעשות לאוהדים בית ספר כפי שדודי מזרחי וקורנפיין הוכיחו.

7. Turgi Guest

איך אמרו פה? מסוכן להסתובב עם חולצה של הפועל בימים אלה.
    ממש נרדפים....

ONE - 1

8. Raulito Madridista

השיר "בתאונת מטוס קלה" הוא מגעיל, ילדותי ומטומטם, אבל כמובן שאין בו קשר למציאות. באותה מידה אוהד מפגר של מכבי היה יכול לחבר אותו דבר על הפועל ת"א כדורגל\כדורסל. הרבה יותר מפריע לי השיר 'איפה אבא של רגב' - לתפוס טרמפ על טרגדייה אנושית זה הדבר הכי שחור שיש. אני סולד מהשיר הזה וליבי עם רגב פנאן, אני סולד משירי השואה. מגעיל אותי מה שעשו מחוץ לחדר ההלבשה של בית"ר כלפי עומר אצילי. אני סולד מאולטראס הפועל, אנחנו נסתדר גם בלי החארות האלה.
    פעם הייתי יושב ממש באמצע של 4-5, מעל השער וגם בשורות המרכזיות-תחתונות. מעודד בטירוף בלי קשר לתוצאה, מוריד חולצה גם בגשם. השנה התחלתי כבר ללכת יותר הצידה וגם לעלות גבוה, להיות 'פחות מעורב' ולראות את המשחק בשקט. השלב הבא לדעתי הוא אם אעשה מנוי בכלל זה יהיה לשער 7.

הקהל של הפועל מגעיל אותי ואני אומר את זה בעצב. מגעיל אותי מה שעשו לאוהדי בית"ר. זה בכלל לא חשוב מי יותר גרוע. המועדון הזה רקוב גם על הדשא, גם בניהול וגם ביציעים. ואני לא אופטימי. אחת, שתיים, איכס.

9. Hapoel_Tel_Aviv Member

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כל הכבוד לכם. אתם הוכחה שאפשר לשנוא את מכבי/בית"ר ועדיין להיות בני אדם. חבל שרובכם, הקול השפוי, שותק.

11. Hapoel_Tel_Aviv Member

de Middenweg ו-Turgi אוהבים את זה.
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה הקשר? שיריבו בינם לבין עצמם, להנהלות אין קשר לזה. אם אוהד פותח אבוקה והקבוצה נענשת, תביעה אחת תספיק כדי להרתיע מאוד את אלו שיתכננו לעשו דברים דומים בעתיד.

13. Bon Argumentum Ad Hóminem

עזוב תביעה, אפילו לבטל מנוי/להרחיק מכלל המשחקים של הקבוצה יראה על יותר רצינות ממה שנעשה עד כה במועדונים.

14. Hapoel_Tel_Aviv Member

אפשר להרחיק אבל אז (כמו שקרה אתמול במכבי-סכנין) המשטרה לא תאכוף בכלל את ההרחקה והםי כנסו למשחקי חוץ.

15. Turgi Guest

מוזר. זה שגינה את המארב של לה פמיליה לאולטרס הפועל שכח לגנות את המארב של אולטרס הפועל לאוהדי מכבי.

EO11 ו-de Middenweg אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.