הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע איך זה מתבטא שהפועל בדרג דומה לסכנין ההיא, בפועל גם אם הפועל תשחק 5 שנים בליגה הלאומית ותעלה חזרה לליגת העל עדיין קבוצות ישחקו נגדה כמו שמשחקים נגד קבוצה גדולה,כלומר יתקפו עם מעט שחקנים ולא ישאירו שטחים מאחור. מאותה סיבה מה שמצליח לרב"ש בפתח תקווה נכשל בהפועל.

היום לדוגמא היו הרבה הגבהות והכנסות כדור לרחבה ולא היה חלוץ בסגנון של טוטו תמוז או עומר דמארי שיעשה איתם משהו. גאדיר לא היה משנה את התוצאה. מה שהפועל צריכה זה חלוץ ברמה של גאדיר אבל בסגנון של תמוז או דמארי. השוק הישראלי כל כך דל שאני לא מצליח לחשוב על אחד כזה, אולי סליחי, אולי ארבייטמן(לא תופס ממנו במיוחד אבל עונה על ההגדרה).

2. alexshw Member

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איך לא חשבו על זה קודם? למה אוהדים לא נכנסים לחדר ההלבשה לעתים תכופות יותר לדבר עם השחקנים?

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אז בהנהלת הפועל החליטו שמי שיגיע ללא חולצה אדומה לא יורשה להיכנס ליציעי בלומפילד וכספו לא יוחזר.
    אין ספק שמאחורי המועדון האדום עומדים אנשים שקולים, שמתמקדים בעיקר ויודעים כיצד לא לערב את עצמם בתביעות פוטנציאליות.

6. Hapoel_Tel_Aviv Member

איך לא חשבו שמייסד עמותת הפועל אוסישקין וחבר הנהלה בה מעל ל5 שנים יכנס לחדר ההלבשה פעם אחת?

EO11 אוהב/ת את זה.
  7. סמואל אטו Member

חבל לא קראו ליענקלה הוא קצת יותר מנוסה בלהרביץ תורה בשחקנים שלו.

orimor2212 אוהב/ת את זה.
  8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הוא לא המאמן, לא מנהל מקצועי ואפילו לא מנהל הקבוצה. הוא ממקימי הפועל אוסישקין (ענף אחר בכלל), מקומו לא בחדר ההלבשה.

9. Hapoel_Tel_Aviv Member

אם אתה חושב שרק גורמים מקצועיים ממצאים בחדר ההלבשה בכדורגל הישראלי אפילו במכבי אתה כנראה חי בעולם אחר.

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה אומר שזה בסדר?
    ויכול לומר לך בביטחון שבמכבי אפילו ג'ורדי לא נכנס לחדר ההלבשה במחצית.

11. סמואל אטו Member

הבעיה שלכם שזה לא רק חדר ההלבשה( שזה לחלוטין לא בסדר) אלא שזה פולש לשאר התחומים.
    באותה צורה מנהלים את האתר אינטרנט שלכם, את התדמית הציבורית שלכם וגם את מסע הרכש שלכם.

12. Hapoel_Tel_Aviv Member

בנתיים המועדון מקבל מכה כלכלית מכיוון אחר, הסגירה של מכבי עם פ"ת משאירה את הפועל עם היציע המערבי באיכסצטדיון או עם האצטדיון בנתניה. בשניהם אין יתרון ביתיות ובנתניה יהיו 3-6 אלף (בהתאם למצב הקבוצה) מנויים.

13. Fabio Junior Member

לכולכם ברור שזו עוד אחת מההמצאות של נדב צנציפר, כן?

Sent from my MX4 using Tapatalk

14. Raulito Madridista

לגבי המצב הניהולי - אי-אפשר להתעלם מכך שמנדיונדו לא מאמן והוא חאפר. וגם כל הסאגה עם גיא לוי לא הועילה למערכת. כבירי אדם עם כוונות טובות, בינתיים אין לו מושג בניהול. אני מאמין אגב שחלק מבורסת השמות הייתה הפלצה של הכתבים כמו צנציפר שמאוהב בעצמו, ומצד שני - יש בחלק מן האמת. אלישע היה במרחק חתימה, גם קשטן, אפילו קלינגר לפי הראיון שלו בסופ"ש.

לגבי סגל השחקנים - גם אני הייתי בונה את רוב הקבוצה באותה הצורה. אנשים שלא ישבו בבלומפילד בעונה שעברה שבוע אחרי שבוע ואכלו את הלב חושבים שאם פאלאח או סאשה וזגורי היו נשארים זה היה משנה משהו. אבו-אביד, רייכרט(לא בסכום הזה), ורטה(בערך), אלטמן, בומבה - שחקנים מוכשרים שאפשר לבנות עליהם. גם אנטל הוא זר שהוכיח את עצמו בארץ, לפינטילי יש רזומה, וינטרה שיחק בספרד ושיימן - חשבנו שהוא יותר טוב. ועדיין, זו בדיחה שלא ידעו מה קורה עם הרוש שאולי לא היה צריך לשחק נגד בית"ר בכלל ושימו לב איזה שוער מחליף יש במכבי חיפה או מכבי פ"ת, וכמובן שנפלנו עם החלוץ. הפועל פתחה את העונה בלי חלוץ, וקשה לשחק בלי שוער ובלי חלוץ.

וכן העסק פשוט לא מתחבר. לא יודע להסביר למה, אבל זה ממש לא זה ואני מודאג, מה-זה מודאג לגבי ההמשך.

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  15. Drama Guest

בהתחשב במה שכבירי חילק, סאשה היה צריך להישאר. טעות של ההנהלה.

היו גם סכומים מופרזים ששולמו. כבירי בעונה ראשונה היה צריך ללכת על בטוח. להשאיר את סאשה, להחתים את ארסו או פאס בטרייד, להחתים את פירס ולהמר על חלוץ 9. טעות גדולה לא להחתים את אלעד גבאי, אין להם בימין מגן ראוי.
    בומבה שחקן מעולה והתקפי מאוד, אבל צריכים לעבוד איתו על קבלת החלטות. אין לו עם מי לשחק, חסר בבירור חלוץ 9. להציע טרייד תמורת לאלא או קדוסי (עם כל האירוניה) זה לא רעיון רע.
    חייב עוד בלם טוב, דבר שחסר להפועל מאוד. מקווה שיצליחו לפרוע את החוזה עם וינטרה.
    לינגאנה היה השחקן שלהם הכי טוב על המגרש מולנו יחד עם בומבה אבל הוא מתופקד כקשר אחורי אבל יותר מתאים לו לשחק 50/50 שמשחרר כדור מהר.

הרוחות שנושבות בינואר הם נכונות, יש כבר פירסומים על פירס ואני מאמין שבהמשך הם גם יפנו לפאס. איתם אני מאמין שנראה את הפועל באירופה.
    יש לי גם תחושה שגל שיש יחתום וגיא גומברג יהווה קלף מיקוח באחד הטריידים. בכל מקרה צריך גם מגן ימני, עופר ורטה לא יכול לאייש את העמדה.

מצב נושא:
הנושא נעול.