הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

הודעת המועדון ביום חמישי:

http://images.one.co.il/images/d/dmain/ms/gg1222978.Xxx

לאור הפרסומים בתקשורת הרומנית(הבעלים של סיטוואה בוקרשט אמר 'דיברתי עם פיינטילי והוא רוצה לחזור')הבהיר מיחאי פינטילי להנהלת הקבוצה כי לא שוחח עם אף קבוצה או כל גורם ברומניה או בכל מקום אחר.
    "אני גאה להיות הקפטן של הפועל ת"א ואני מחויב בכל ליבי למועדון, לקבוצה, להנהלה ולאוהדים. כולי מרוכז בהצלחת הקבוצה ואני לא מתעסק בשום דבר אחר. יש לי חוזה בקבוצה ואין לי שום רצון לעזוב", אמר פינטילי.
    הקפטן פינטילי חתום על חוזה ארוך טווח בהפועל ת"א והינו בורג חשוב בקבוצה בה הוא זוכה להערכה רבה מהצוות ומחבריו לקבוצה ואין כל כוונה לשחררו.
    השחקן, שסובל ממתיחה חזקה בשריר הירך האחורי, ימריא ל-48 שעות לטיפול אצל רופא הנבחרת הרומנית ולא יהיה בסגל למשחק הקרוב.

פיינטילי מאוד לא מחובר ולא תורם כמעט כלום מקצועית. אני לא אתפלא אם זה נכון, עאלק קפטן. אגב, אני הכי מפחד ששגיב יחזקאל יעזוב בינואר, היחיד שיודע כדורגל מבין 'החלוצים' שלנו. גם אם יש לו בעיות משמעת - חובה לשפשף אותו. להשאיל אותו? אוי ואבוי!!

Fabio Junior אוהב/ת את זה.
  2. Fabio Junior Member

לפי דעתי פינטלי שחקן חכם, מהקשרים האחוריים הטובים בליגה. סובל כמו רוב השחקנים מזה שהקבוצה לא מאומנת.
    הבנתי שיחזקאל לא משותף בגלל בעיות משמעתיות, אבל כמה זמן? מאמין בילד הזה, לצערי רואה אותה עושה לנו "פיו פיו" עוד כמה שנחם כמו הילד—חרא משער 5 וכיום מקריית שלום.

Sent from my MX4 using Tapatalk

3. Raulito Madridista

פתיחות העונה המסויטות של הפועל ת"א

הפועל ת"א 2015/16: 38% הצלחה

4 נצחונות, 3 תוצאות תיקו, 6 הפסדים - יחס שערים 18-9
    - 5 הפסדי בית בסיבוב!
    - 6 משחקים בלי אף שער.

- הכי הרבה גולים במשחק: ניצחון 3:1 על בני-יהודה.

http://msc.wcdn.co.il/w/w-970/1996470-18.Xxx

http://msc.wcdn.co.il/w/w-970/2006489-18.Xxx

http://msc.wcdn.co.il/w/w-970/1968168-18.Xxx

הפועל ת"א 2014/15: 44% הצלחה
    5 נצחונות, תיקו ו-6 הפסדים - יחס שערים 19-15
    * ללא הדרבי התל-אביבי
    * משחקי רדיוס מחוץ לבלומפילד
    * מקום רביעי אחרי תשעה מחזורים
    - רגע השיא: ניצחון 3-2 על באר-שבע במשחק מצוין, 3:0 על הפועל חיפה בפתיחת העונה
    - 3 הפסדי בית בסיבוב

הפועל ת"א 2007/08: 18% הצלחה
    ניצחון אחד, 3 תוצאות תיקו ו-6 הפסדים - יחס שערים 11-5
    - הניצחון היחיד היה בדרבי
    - יכולת סבירה בפתיחת העונה נגד מכבי נתניה(0:0) ובית"ר ירושלים(הפסד 2:1)
    - 6 משחקים ללא שער זכות
    - הפסד 2:0 להרצליה באצטדיון רמת-גן במשחק שנחשב לביתי
    - 4 הפסדי בית

הפועל ת"א 2004/05: 33.3% הצלחה
    3 נצחונות, 2 תוצאות תיקו ו-6 הפסדים - יחס שערים 13-11
    - 6 משחקים בלי שער זכות
    - רגע השיא: ניצחון 2-1 בטדי, הכי הרבה שערי זכות - 3:1 על הפועל נצרת עילית
    - 3 הפסדי בית בסיבוב

כמו שכתבתי בדיון המחזור, אני מיואש, אני לא רואה איזה שינוי קיצוני בינואר.
    ב-2004-05 היו לו מנהיגים כמו גרשון, אבוקסיס, אלימלך. וגם אח"כ את שייע
    ב-2007/08 היו שוער כמו אניימה שהתחיל גרוע אבל השתפר, באו צמד הבולגרים ובלומפילד רעד
    בעונה שעברה הליגה כאן הייתה בדיחה ועוד היינו פחות גרועים, הפועל נלחמה, היו שחקנים כמו אבוטבול ולוקאס סאשה.
    העונה הכי מפחיד אותי שבלומפילד לא מביא נקודות כבר והפועל ת"א לא דומה לכלום.

אני לא תולה תקוות בחודש ינואר, לא יגיע רכש אמיתי כמו איזה טוטו תמוז. צריך להשתמש במה שיש. לדעתי הפועל חייבת לעבור לשחק עם שני חלוצים, כל אחד ייתן קצת ואולי נגנוב איזה גול, ואם לא אז 4-2-3-1 קצת אחר. אריאל הרוש שיהיה בריא או מרציאנו לשער - דחוף, זה ייתן קצת ביטחון להגנה. הייתי מסיט את אבו-אביד לעמדת המגן השמאלי ונותן צ'אנס אחרון לוינטרה וגם לפינטילי, שחקן בקאליבר שלו, בגילו, בניסיונו - חייב לתת טיפה יותר גם אם המצב רע. הלאה - רייכרט צריך לפתוח על הספסל ומשה אוחיון יהיה סופר-סאב. שלישיית קשרים התקפית מהירה יחסית כמו בומבה-אנטל-אלטמן כשגם סיראז' נאסאר הוא אופציה במקום אנטל לדוגמא. ושגיב יחזקאל, דמו בראשו של מי שיחתום על טופס ההשאלה שלו.

אריאל הרוש; ורטה, גוטליב, וינטרה, אבו-אביד; אלטמן, לינגאנה, פיינטילי\אוחיון, בומבה, אנטל; שגיב יחזקאל

4. alexshw Member

יהיו בינואר מספר לא מבוטל של שחקני מכבי חיפה על המדף, יהיו גאדיר, ורד.
    זר במקום לינגאנה.
    לא יהיו שם שחקנים לאליפות אבל מספיק בשביל להשאר בליגה ואולי אפילו להתפלח לפליי אוף עליון(שזה בכלל יחשב להישג יחסית למצבה הניהולי והכלכלי של הפועל).
    עם הבלגן שלכם קשה לצפות להרים וגבהות.

5. Raulito Madridista

הישארות בליגה תיהיה הישג, בעצם אמרת כבר הכל.
    לא כך תיארתי את הסיטואציה עם הכניסה של כבירי לניהול. היו הרבה טעויות, זה נכון, אבל הסגל הנוכחי באמתה רבה יותר טוב מהעונה שעברה אבל תחושת הריקבון רק עולה. אז הבנו שזו עונה פיננסית והזויה, התחילה עם שוקו ולחמנייה בקייטנה בארץ במקום מחנה אימונים, קשקשת של ברקוביץ'. העונה ציפיתי שנחזור ליהנות מכדורגל, קבוצת צמרת שמחה שמשכיחה את הטראומה מהעונה שעברה. הקבוצה לא החלימה, הקהל עדיין לא החלים. ויש גבול כמה כסף כבירי יכול להוציא לדעתי. גאדיר ו-ורד אם יחזרו לארץ לאו דווקא שחקנים זולים והפועל צריכה חלוץ טוב. אגב, כל עניין 'שחקני מכבי חיפה על המדף' זה להמשיך את המסכנות מהעונה שעברה, בין אם זה גוזלן, שחר הירש או לא יודע מי. בסוף נקבל את שכטר. מסכים שאת צירוף השחקנים החדשים היו צריכים לעצור על 10 ולא 20, יש שחקני סגל ומובילי מגבות שבכלל לא שומעים עליהם כבר, ובכל-זאת, היה מקום לחריש עמוק אבל לא ככה.

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי מי החליט שהפועל תל אביב צריכה לחשוב בכלל על ירידת ליגה. יש פה כמעט חצי ליגה עם סגל חלש ממנה באופן ברור ואם לא פנדל מפוקפק שנשרק היום היא מוצאת את עצמה היום במקום השישי שמוביל לפלייאוף העליון. היכולת של הפועל תל אביב רעה אבל ככה גם של 75% מהליגה.

ואיזה טענות יש לך על המצב הכלכלי והניהולי של הפועל מתחילת השנה, חוץ מהעובדה שהקבוצה לא מצליחה מקצועית? גם סאגת המאמן אמנם נמרחה יותר מדי זמן אבל אני מסכים ב100% עם העיקרון מאחוריה שהוא לא למהר להחתים מאמן בינוני לפני שממצים את כל האופציות בשוק.

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/15
  7. alexshw Member

מי שטען זה דור.
    לגבי המצב הכלכלי קודם תשלמו על ורמוט. לגבי המצב הניהולי באמת צריך להסביר?

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז שדור יענה.
    את עסקת לאוטרן אתה יכול להכניס לסעיף הניהולי כי מדובר בסכום לא באמת גבוה וכל חודש יוצא הרבה יותר כסף על דברים אחרים. ומבחינה ניהולית לא אני ולא אתה יודעים מה ההסכם בין הקבוצות שם, יכו ללהיות שגם אמיר כבירי לא באמת יודע איזה ירושה השאירו לו ולכן הוא בוחן את האופציות, והעובדה היחידה שאנחנו כן יודעים זה שכבר 3 שנים אנחנו קוראים כתבות בהקשר של העסקה הזאת על קנסות והרחקות של הפועל מאירופה ובפועל הקבוצה לא נקנסה אפילו בדולר. לא יודע מה איתך, מה שאני מבין מהעניין הוא שמדובר פה או בהרבה רעל מהתקשורת, או בניסיונות של לאוטרן הפעיל לחץ על הפועל, או שילוב של ה2.

ואתה מוזמן להסביר לגבי המצב הניהולי. יכו ללהיות שאני רגיל למה שהלך בשנים האחרונות בהפועל(על כך שהניהול היום הוא הכי טוב שהיה בהפועל בשנים האחרונות בפער יש הסכמה?), אבל אין לי יותר מדי תלונות ואת אלו שיש אפשר לייחס לעובדה שכבירי הוא בחור בן 35 שנכנס לכדורגל לפני פחות מחצי שנה.

9. alexshw Member

מה ז"א לא יודעים מה ההסכם. הגרמנים בדרך להתלונן לפיפ"א.

מצב ניהולי? כל ההתנהלות מול מאמנים וכל ענייני הרכש. מיליון יורו על שחקן בגלל פוסטים בפייס לפני 4 שנים.

10. Hapoel_Tel_Aviv Member

ממה שזכור לי גם הגרמנים היו חייבים להפועל כסף עליהם במשך הרבה זמן, קשה לי להאמין שסתם הפרו הסכם שיודעים שייצא מזה בלאגן.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגרמנים בדרך להתלונן לפיפ"א? איזה פחד.

כתבתי על ההתנהלות מול מאמנים ולהתלונן על הרכש זה להיות חכם בדיעבד, אם היו מביאים לי את התקציב של הפועל בתחילת העונה הייתי עושה איתו דברים מאוד דומים. גוטליב, אלטמן, נאסר, הרוש, ורטה - כולם שחקנים שהערכתי גם לפני שהגיעו להפועל. רייכרט, בין אם אתה תופס ממנו ובין אם לא, מיתג את עצמו כאחד הכישרונות הגדולים בארץ בשנים האחרונות ונתן שנה שעברה חצי עונה טובה מאוד בהפועל נוראית ובנסיבות אישיות לא פשוטות בכלל(אנדרסטייטמנט). הגזימו עם הסכום ששילמו עליו וזאת אחת הטעויות הבודדות שעשו ביחד עם המינוי של מנדיונדו(הדבר היחיד בנושא המאמנים שאני יכול לקרוא לו טעות) והויתור על החתמת חלוץ. הכל טעויות מקצועיות ולא ניהוליות.

12. alexshw Member

בסדר אל תפחדו מסנקציות של פיפ"א.
    על התנהלות של רייכרט דובר עוד בקיץ וכך גם סכום ההעברה הצחיק אותנו.
    כמו כן העבירו ביקורת על התנהלות עם מנדיונדו. הכל כתוב כאן.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה שאני אפחד מסנקציות של פיפ"א אם אני שומע איומים עליהם כבר 5 שנים?
    סכום ההעברה של רייכרט אכן היה מוגזם, ואכן הייתה טעות במינוי של מנדיונדו שידעו לתקן, וזאת הייתה הטעות היחידה בתחום המאמנים העונה. אם אתה כותב פה שכבר לפני שלושה חודשים העברת ביקורת על ההתנהלות עם מנדיונדו, אני מניח שאתה מסכים שאין שום בעיה עם זה שהפועל לקחה את הזמן כדי למצות את האופציות עם המאמנים שיש בשוק, ולא מיהרה עוד פעם להחתים מאמן לא מתאים.

בקיצור אם אלה כל הדברים שיש לך נגד ההנהלה של הפועל אני נשאר בדעתי שכבירי הוא הצלחה גדולה, בטח אם מסתכלים על הפיאסקו מה היה פה עד לפני חצי שנה. כבירי בחצי שנה הראשונה שלו בכדורגל שינה את ההתנהלות של הפועל לחיוב בצורה הרבה יותר גדולה ממה שגולדהאר עשה בחצי השנה הראשונה שלו במכבי, גם אוהדי מכבי יכולים להעיד.

14. Hapoel_Tel_Aviv Member

גאדיר עדיין שייך לחיפה?
    לא הייתי לוקח אף אחד משחקני חיפה (חוץ מגאדיר אם שייך), זה סתם להמשיך להתנהל באופן חובבני ולקחת דברים שחיפה לא צריכה, זה שלא ששכטר או ידין הם שחקנים ששווה להשקיע בהם.
    הייתי מביא חלוץ שני כלשהו, אולי מהארן לאלא שמספק מספרים בקבוצה גרועה כמו הפועל חיפה ואני לא מבין למה לא מוערך, אולי שחקן הדאבל האחרון שאפשר להביא ושעשוי איכשהו להצדיק את מקומו, כמובן לא כחלוץ ראשון.
    להתבסס על חלוץ אחד זה גם דבר רע מאוד. אני רוצה שיהיה מצב כזה, נגיד מצב של: גאדיר/חלוץ בכיר, לאלא , יחזקאל ומחמיד כחלוץ רביעי (ושישחק בנתיים בנוער, הוא לא יכל להשפיע בבוגרים) ובמקרה הצורך אם נתקעים אז רק כאופציה חמישית אתה שם את אלטמן/אנטאל/נסאר כחלוצים.
    אבל נראה לי שהכיוון בכלל לא שם כי מכל מקום אני שומע על חיזוקים לקישור

15. alexshw Member

לא, גאדיר נמכר ללוקרת תמורת כחצי מיליון יורו.
    בסכנין זה עבד בגדול התבססות על גאדיר בפרט במתפרצות. היום הפועל זו קבוצה מדרג דומה, עם כמה שעצוב לכם לשמוע. הוא חלוץ שצריך שיבנו עליו כחלוץ המרכזי הראשון.

מצב נושא:
הנושא נעול.