הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

התכוונתי לגיא לוי.
    למרות שלדעתי גם גוטמן, אבל זה כבר לא הנקודה.

2. עידן444 Member

גיא לוי לא גזען. בסך הכל אמר את האמת.

hbs7, oFiRzZz, Nigel de Jong ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. Fabio Junior Member

מסכים.
    1. נתחיל בזה שסאגת מינוי המאמן בהחלט הייתה מבישה.
    אחרי הפלופ שמכר לנו קריספין ,כבירי ניסה ללכת על בטוח, ובסוף פשוט אכל אותה מכל הכיוונים.
    אבל להגיד שהוא הבעלים הגרוע בהפועל? זה בהחלט יהיה קשה..כולנו הספקנו לשכוח שהוא הביא שחקנים עם פוטנציאל טוב (לטעמי לפחות) גם לבוגרים וגם לנוער, השקיע בציוד ובמתחם האימונים, הוציא הרבה גורמים בעייתים מחודרוב..
    אתם חושבים שכבירי מפחד מהאוהדים? שכחתם מה היה בקיץ עם שי אבוטבול.
    שכחתם מההתרוקנות המוזרה של הקופה בתקופת טביב ושכחתם את כל הקדנציות של רמון אצלנו.
    מקווה שכבירי ישאר איתנו עוד שנים רבות.
    2. גיא לוי, אם אני זוכר נכון, הצליח עונה אחד עם באר שבע בלאומית, וחצי עונה בבית"ר. לא לזה פיללנו. שיהיה בהצלחה.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

4. עידן444 Member

הוא עלה ליגה לא באחד המקומות הראשונים בליגה עם הרבה עולות. קשה לקרוא לזה הצלחה. בטח לא בפה מלא.

5. סמואל אטו Member

עשה עבודה יפה גם בהפועל חיפה והישג היסטורי עם נבחרת ישראל.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

חחחח ״שכחתם מה היה עם אבוטבול״... כל בלומפילד רצה את אבוטבול בחוץ אז מה אתה רוצה להגיד?

כבירי מביך בהתנהלות שלו, אין מה להתווכח על זה. גיא לוי מאמן מצוין ויצליח בהפועל כי הסגל שם מתאים לו נהדר, ואין צורך להתעסק בכמה דברים שאמר בעברו.

7. Raulito Madridista

אמיר כבירי מגיב על השתלשלות האירועים והתנהלות הקרקס של הפועל ת"א:
    "לאחר פיטורי ססאר מנדיונדו, החל תהליך לאיתור מאמן חדש. אני מודע לכך שהתהליך היה ארוך מאשר תכננו, בדקנו ובחנו אפשרויות רבות עד שקיבלנו את ההחלטה שאנו מאמינים שהיא הכי טובה ונכונה למועדון. צר לי על כל הקרקס התקשורתי שהתנהל בתקופה הזו, חלק גדול ממנו אינו בשליטתנו ולא היה לנו חלק באינפורמציה השגויה שהוצגה בכלי התקשורת אבל אני כן לוקח אחריות על ההליך הארוך שלא הוסיף לנו הרבה כבוד - נלמד מכך ונתקן להמשך. אני רוצה לאחל בהצלחה לגיא ולברך אותו על הצטרפותו למועדון ואני בטוח שביחד איתו נוכל לממש את הפוטנציאל הקיים בקבוצה".
    בחשבון הפייסבוק שלו כבירי הוסיף : "התקופה האחרונה לא הייתה בהתאם לדרך שקיוויתי ורציתי להפועל תחת ניהולי. הסברים ותירוצים לא מעניינים והאחריות כאן היא שלי. אני יודע שלקהל של הפועל מגיע הרבה יותר ואני אעשה הכל כדי ללמוד מכך ולתקן להמשך - כדי להעמיד את הקבוצה הכי טובה, ושתביא לכולנו גאווה. אני קשוב לכם, מודע לבעיות ולתלונות, אבל כאחראי אני מקבל את ההחלטות בהתאם למה שאני רואה לנכון כטובת המועדון עם כלל השיקולים, גם אם לא תמיד כולם מסכימים. אני מקווה באמת שמכאן נצא לדרך חדשה, ויש לי רק בקשה אחת - תמשיכו להתמקד בעידוד הקבוצה כפי שעשיתם עד היום ובואו נשמור על אחדות הקהל. אם יש לכם טענות רק אני הכתובת, אבל במגרש בואו נהיה כולם ביחד למען הפועל".

גיא לוי עצמו: "שמח להצטרף למועדון גדול ומכובד כמו הפועל ת"א. אני בא כדי לעבוד קשה ביחד עם ההנהלה, הצוות המקצועי והשחקנים כשהמטרה היא קודם כל לנצח ולהביא את הקבוצה למקום בו היא צריכה להיות במעלה הטבלה. זה לא הזמן ליותר מדי דיבורים, יש הרבה עבודה".
    ומי ידריך את הקבוצה ביום שבת נגד רעננה? וואליד באדיר, המאמן הזמני הארוך בהיסטוריה. לאחר-מכן יחזור לתפקיד עוזר המאמן.

אז כבירי לוקח אחריות אבל זה לא מספיק. בואו נראה איך תהיה ההתנהלות מכאן והלאה, נניח בינואר כשהפועל חייבת חיזוק ברור בשתי עמדות - שוער, כי הרוש כנראה גמור - וגם בעמדת החלוץ, כי דודו ביטון לא שחקן כדורגל והשאר צעירים נטולי ניסיון.

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/15
  8. סגול בדם Member

הדרך - שכונה .
    המינוי- הכי טוב שהפועל יכלה לקבל , מאמן שמתאים לצעירים

בנושא אחר : מישהו פה מכיר או יודע משהו על אביתר יגוני?

9. oranfu Member

תגידו, לא יכול להיות שכל השמות האלה שרצו באוויר זה כי כבירי לא הדליף כלום והעיתונאים סתם זרקו לאוויר?

בקשר לאלישע, אני דווקא מסכים עם הקטע לא להחתים אותו. מבחינתם הוא חלק מהכתם של אותו משחק שרוכים והם לא רוצים אותו במועדון. לגיטימי לחלוטין מבחינתי. קיבלו את פישונט ואבוקסיס? יש כאן הבדל והוא ששני השחקנים עשו הכל על מנת לנצח לטובת קבוצתם. וגם אם קיבלו פעם מישהו, זה לא אומר שצריכים לעשות זאת שוב.
    והכי חשוב, זה לא כאילו אלישע הוא איזה מאמן שחבל לפספס...

חייל שוקולד ו-Fabio Junior אוהבים את זה.
  10. Hapoel_Tel_Aviv Member

אחד מהמאמנים היחידים בארץ שראוי לתואר :"מאמן כדורגל" - בניגוד לאנשים כמו אלישע שכל תפקידם זה להיות נחמדים למשל.
    מאמן טוב או מאמן רע זה ויכוח אחר.
    ישלי תחשוה שמדובר במינוי שעשוי להיות מוצלח. יש לו ניסיון עם צעירים, הצליח בבית"ר, אדם די חרוץ ורעב שמבין כדורגל ונראה לי שיכול להגשים את מה שכבירי רצה שזה להשתמש במערכות הסטט' שהמועדון קנה ולהשקיע מזמנו.

11. Turgi Guest

הוא בודאות נפגש עם אלישע. לא יודע לגבי השאר אבל גם כבירי הודה שהדרך שבה נעשה המינוי הייתה גרועה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. oranfu Member

כמובן שיכול להיות שחלק מהדיווחים נכונים, אבל כל כך הרבה שמות נזרקו לאוויר שאני לא אתפלא אם לתקשורת לא באמת היה מושג ופשוט ירו לכל הכיוונים.

13. Fabio Junior Member

מה?
    נראה לי שלא הבנת מה כתבתי
    אתה חושב שכל אוהדי הפועל היו בעד להעיף את שי אבוטבול?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/15
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כתבתי שעלתה המועמדות של גיא לוי לנתניה, כאחד שראה את גיא לוי מאמן את הקבוצה שלו בשתי קדנציות שונות, מצד אחד מדובר באחד מהמאמנים הטובים בארץ מבחינה טקטית והבנת משחק, מצד שני מדובר באחד מהמאמנים הכי חלשים מנטלית בארץ, לא יציב ברמות קיצוניות.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  15. Turgi Guest

אמר את מה שכולם חושבים. זה לא הפריע לעמותה המהוללת לבקר אותו.
    פורסם שהוא אמור להתנצל על הדברים ביום ראשון. אז הוא גזען או לא?

מצב נושא:
הנושא נעול.