הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Turgi Guest

"כרגע לפחות, וואליד באדיר הוא המאמן עד סוף העונה" או שוואן המציאו ציטוט, או שכבירי יותר הזוי ממה שחשבתי.

2. Raulito Madridista

לא הייתי אומר שהפועל מועמדת לירידה גם אם באדיר חסר ניסיון, הסגל שלנו עדיין יותר טוב משל מספיק קבוצות, הליגה הזו פח אשפה ובלומפילד לבדו שווה כמה נקודות. ברור שהפועל עומדת בפני רצף משחקים קשה מאוד ואני לא פוסל רצף של נקודה מתוך 12, ובכל-זאת. להפועל ת"א חסר מנהיג, זה נכון, אבל זה לא תירוץ מספיק טוב כדי להשאיר את שי אבוטבול ואני מבין שהפועל רצתה לבנות מאפס. הסגל בשנה שעברה היה איום ונורא והעונה זה לא המצב. אני מסכים שהפועל חסרה קראק אמיתי חוץ מאנטל אולי, אבל הדוגמא של לינגאנה לא נכונה, הוא בן 25 ולא בסוף הקריירה והוא לא הגיע כשחקן מוביל. על רכישתו של ורטה הייתי מוותר. כמובן שבשלב מסוים הפועל ת"א איבדה את הצפון. הייתי מצרף עשרה שחקנים חדשים, לא 20.

3. honigman123 Member

הפועל תל אביב לא תרד, יש לה סגל שחקנים מספיק טוב.
    הבעיה שוואליד עם כמה שאני אוהב אותו נראה שהוא לא משריש טקטיקה ודרך בקבוצה, ונראה שהקבוצה פשוט לא מתקדמת.
    שחקנים צעירים כמו בומבה רייכרט אבו עביד אלטמן חייבים מאמן שיפתח אותם, ובמגרש הם פשוט נראים כמו אנשים עם פוטנציאל אבל בלי דרך לבטא את זה באופן שוטף.
    אני מאוד מקווה שזה לא נכון, יש מספיק מאמנים פנויים (גיא לוי, אלישע לוי, מוטי איוניר) שגם אם הם לא המאמנים שאני הייתי רוצה שיובילו את הפועל, הם עדיין עדיפים על באדיר...

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  4. Hapoel_Tel_Aviv Member

הגורל של באדיר יחרץ בדרבי.
    ניצחון בדרבי והוא ישאר אלא אם כן יגיע משבר מבחינת ציברת נק'.
    הפסד בדרבי - אם ננצח בב"ש אז אולי ישאר, תלוי גם בתוצאה וביכולת.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מי שחושב שסגל שחקנים "טוב" זה המדד לאם קבוצה תרד ליגה או לא טועה ובענק. צריך סגל פייטר, צריך מאמן מספיק מנוסה. הסגל של הפועל לא מתאים לקרבות התחתית לדעתי.

6. Raulito Madridista

הליגה השנה כל-כך חלשה ככה שאני לא מסכים עם מה שאתה אומר, ברור שסגל שחקנים הוא לא חזות הכל, אחרת רעננה לצורך העניין כבר ממזמן הייתה בלאומית. אבל בלומפילד לבדו שווה כמה נקודות, וגם הסגל של הפועל לא קרוב למצות את הפוטנציאל שלו. כנראה שיש חילוקי דעות ביני לבינך על היכולת של בומבה למשל, על אבו-אביד. לגבי אנטל אני מניח שגם אתה בדעה שהוא קשר טוב מאוד אם כי די מחמיצן.
    לא חושב ששני המשחקים הקרובים יכריעו לגבי עתידו של באדיר, במועדון לא עיוורים. באר-שבע ומכבי הן לא ברמה של הפועל. גם יכול להיות שנובס בדרבי לצערי. יש לשחקנים כמאמר הקלישאה 'סף שבירה נמוך'. אם אחרי הבושה נגד סכנין, בה גם לבאדיר יש חלק כמובן, לא היה זעזוע - זה לא יקרה גם אחרי הדרבי.

אני מכוון בכלל לפלייאוף עליון ואפילו קצת יותר, אם יגיע חלוץ נורמלי בינואר. מבחינתי אם מכבי חיפה תמשיך לחלטר אז גם מקום רביעי הוא אופציה. אולי אני אופטימי מידי אבל למרות האכזבה הגדולה עד עכשיו - אני רואה עתיד לא רע להפועל, גם בטווח הקצר.

7. alexshw Member

oFiRzZz, Drama, orimor2212 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  8. Hapoel_Tel_Aviv Member

זה יכל להתקבל בתחילת העונה. העובדה שמאז ספטמבר אין מאמן זה בושה של כבירי שמשתווה לבושה של דומב&רמון עונה שעברה.

מתוך כל השמות יש 2 שמות שלא מוזכרים ויש לי הרגשה ששוב פעם העמותה דחפה את האף שלה. שתי המאמנים זה המאמנים של בית"ר בעונה שעברה - מנחם קורצקי וגיא לוי. לדעתי שניהם מתאימים להפועל, קורקצי קצת יותר כי הקבוצות שלו די הגנתיות וזה מה שהייתי רוצה לראות כעת, גיא לוי יודע לעבוד עם צעירים.

שניהם נכשלו בלשונם, מנחם קורקצי בפרשת האוהד וגיא לוי שבסך הכל אמר משהו כדי לרצות את האוהדים וזה לא היה נשמע גזעני לפי הזכור לי אלא בסך הכל אמר שכרגע זה לא יהיה נכון, והאמת שהוא צודק כי זה יכל לפגוע בעונה של בית"ר וסתם להרוס התעקשות כמו שקרה עם אלי כהן בעונת 2013.
    זה שהם לא מוזכרים - אני כמעט בטוח שזה עבודה של העמותה.
    הם עדיפים מבחינתי על כל השמות כמו קלינגר,איווניר וכ'ו
    הבעיה שאף אחד לא יחשוב על איזשהם מחאה או ביקורת וזה רק הורס. אם לא יגיע מאמן עד אחרי הפגרה הבאה הולכת להיות לנו עוד עונה קשה של סכנת ירידה, והפעם לא אגרנו מספיק נק'.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גיא לוי יקח אתכם למעלה, הרבה יותר מקורצקי. יש לכם כוח אמיתי בהתקפה, וזה מה שלוי צריך.

10. Raulito Madridista

אלי גוטמן לוקח את הפועל ת"א, משנה שוב סדרי עולם ותוך שנה וחצי מעמיד קבוצה לאליפות..זה תסריט של סרט הוליוודי, זה טוב מדי. האובססיה של כבירי לגוטמן קצת מוגזמת ופאתטית. אין מה לעשות, הפועל חייבת פלאסטר זמני, אי-אפשר להמציא 'יש מאין'. הפועל צריכה מאמן. תכנית ארוכת טווח תחכה, קשה לבצע דברים כאלה גם ככה בכדורגל הישראלי. אף-אחד לא חשב שהפועל תיראה ככה בפתיחת העונה הזו, גם עם מאמן שהיה לגביו סימן שאלה וגם אם אין חלוץ נורמלי ומדובר בשחקנים חדשים, הרי גם הליגה עצמה חלשה. יאללה, תתקדמו: לא איוניר או קלינגר. דרור קשטן, למרות שהוא זקן, אלישע לוי, עם כל הכבוד למשחק השרוכים או אפילו גיא לוי.

11. סגול בדם Member

הבניה של הקבוצה הזאת היא מזעזעת , איך לעזאזל לא הביאו חלוץ אחד נורמלי כל הקיץ
    זה וינטרה שהתאבדו עליו כל הקיץ ?
    לגבי רייכרט - הוא סופר מוכשר אבל מליון יורו זה מחיר מוגזם
    בכסף הזה אני מביא שני זרים תותחים

Drama אוהב/ת את זה.
  12. Raulito Madridista

קצת חדשות מהימים האחרונים:

- הפועל תמנה מאמן תוך שבוע, ולפי מה שפורסם, אם זה לא יהיה גוטמן אז מי שימונה הוא דרור קשטן.
    - לא חשוב מי יהיה המאמן, הפועל מתכננת להתחזק בינואר בשוער בעל שיעור קומה, בהנחה שהפציעה של הרוש תמשיך להשבית אותו, כשהמועמד הבכיר הוא אופיר מרציאנו שלא משחק בבלגיה כרגע, וגם חלוץ(כרגע אין שמות באוויר).
    - לוקאס וינטרה לא מרוצה מהמצב בישראל ועשוי לבקש לעזוב. אישתו לוחצת עליו בין היתר. בהפועל לא צפויים לעמוד בדרכו.
    - וואליד באדיר יעמוד על הקווים בדרבי בכל-מקרה. והוא יחזור להיות עוזר מאמן לאחר-מכן.

13. Hapoel_Tel_Aviv Member

איפה ראית את מרציאנו ואת וינטרה?

14. Turgi Guest

בהפועל גדל שי אבוטבול חדש לפי צנציפר.
    ופיצות.

15. Hapoel_Tel_Aviv Member

אם כבר שי אבוטבול החדש זה דודו דהאן אלא אם כן מישהו יפתיע אותי וספורי ולקס לא יפתחו מחר.

מצב נושא:
הנושא נעול.