הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 18, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fabio Junior Member

אגיד שוב, גם אם טוני ספורנו בכבודו ובעצמו עובר לידי אני לא אמור לדפוק לו גרזן בראש.
    יש מספיק חוליגנים כדוגמאת יורי בקהלים האחרים. לא פחות ואם מתייחסים לבית"ר אז הרבה יותר. אתה לא רואה אותם מונשמים בבית חולים. את כל התופעה הזו של אלימות עקב קבוצת כדורגל צריך להפסיק, אבל נסיון רצח זו קפיצת מדרגה. ולהגיד שלא מסוכן היום להסתובב עם חולצה של הפועל זה בדיחה.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Last edited: Oct 8, 2015
  2. סמואל אטו Member

צנציפר מדווח שהפועל תחכה לגוטמן שיסיים את הקמפיין עם הנבחרת.
    אני ממש מופתע...

3. Ice Cream חסה

נכון, ראיתי סתם אוהד תמים שהרופאים נאבקים על חייו, ועדיין הם לא ישובו לעולם להיות מה שהיו. וראיתי אוהד תמימה שלא נאלצו להנשים אותה, אבל הסתובבה שנה עם תחבושת על היד. וראיתי שחקני כדורגל ש-2 רימוני הלם מפספסים אותם במעט. זה שיורי לא הורשע בכלל על מקרה שביטה (כך שמעתי) ואחרים קיבלו רק עבודות שירות זה חמור פי שניים.
    אם זה מסוכן להסתובב עם חולצה של הפועל (אין ממש גיבור מי שכן מסתובב) - למה לדעתך לה פמיליה ארבו להסעה של האולטראס, ולא אחרי איזה אבא עם 2 ילדים שיצאו מכפר סבא? זה הרבה יותר קרוב לכל הנתנייתים וההרצליינים שם... ולמה כשהם התנפלו על האולטראס של הפועל, הם לא הכו בלי אבחנה אלא לפי עד ראייה כיוונו את זה לאוהד ספציפי? אולי כי יש להם סכסוך עברייני עם רשומה של דקירות עם אותו אדם ספציפי מבין כל האנשים שמסתובבים עם חולצה של הפועל?

4. Fabio Junior Member

אז הלה פמילייה תוקף רק אוהדים ספציפיים, רק את אלה שמגיע להם?? ממש חבורה של באטמנים..

קרא קצת, תרענן את הזכרון.
    שוב, בכל קהל "גדול" בעולם יש חוליגנים, אני אפילו לא קרוב לנסות להצדיק אותם, זה לא אומר שיש לי את הזכות לנסות לרצוח אותם.
    הלה פמילייה קיצוניים יותר, ומורן ענבר נותן רק מספר דוגמאות לתיקפת אוהדים תמימים שכל פשעם הוא לאהוד הפועל תל אביב.
    לא סתם גם בתקשורת העולמית בשוק מלה הפימלייה, וכן, גם בשאר המדינות יש חוליגנים.

עריכה: למי שלא עובד הלינק:
    http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/08/31ab76fbd107be672d01718c85c10d96.Xxxhttp://images.tapatalk-cdn.com/15/10/08/d4562f5b39939faa3c1515f37b92e33c.Xxxhttp://images.tapatalk-cdn.com/15/10/08/1ae7bfe41a5136619c13c55e883158de.Xxx

5. Turgi Guest

אם לה פמיליה זה בטאמנים אז יורי זה רובין?

EO11 likes this.
  6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

סתם שתדע, האוהד שנדקר בשנתו הוא... יורי סלדצקי.
    אף אחד שלה פמיליה לא קיצוניים, אבל אתה חוטא כאן בפופוליזם, כנראה כי אתה לא יודע במי מדובר ולא מכיר דברים.
    גם אנשי אולטראס הפועל, ויורי טאליבאן בפרט, אורבים לאנשים תמימים ותוקפים אותם. אוהד הכח סיפר שאותו יורי חיכה עם חבריו לאוהדי הכח עם אלות אחרי משחק בין הקבוצות. יורי עצמו כנראה דקר חבר לה פמיליה לא מזמן, יורי עצמו פצע חפים מפשע. מרבית המקרים פשוט לא יוצאים החוצה.

מספיק שטויות, גם קראתי טור של אידיוט שמשוכנע שזה גם פוליטי וזו אלימות הימין נגד השמאל.

זה מקרה מזעזע, אבל אין מה לרחם על אף אחד.

7. Fabio Junior Member

שוב אחי..לא מכיר את אותו יורי, כנראה שהוא בכלל לא תמים, זה לא מצדיק נסיון רצח.
    יש מספיק דוגמאות, כמו שהבאתי כאן, שהלה פמילייה תקף גם אנשים תמימים בלי קשר למעשיהם עוד לפני.
    לא יכול לדעת מה עובר לך בראש כשאתה מצדיק את הפעולות של הארגון הזה..

8. Turgi Guest

אתה שוב מיתמם.
    אתה לא מכיר את יורי.
    אתה כן מכיר את לה פמיליה.
    אתה לא מכיר את האירועים המיוחסים ליורי וחבריו.
    אתה כן מכיר את האירועים המיוחסים ללה פמיליה.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איפה הצדקתי את זה?
    לא מצדיק שום פעולה כזו, אבל אוהדי הפועל בעצמם עושים דברים כאלה וגם הם תוקפים לפעמים אנשים תמימים, ויורי עצמו חטא בניסיונות רצח (לדקור זה גם ניסיון רצח, וגם, נגיד, לירות פצצת תאורה על יציע). באותה מידה שאתה מגנה את לה פמיליה אתה צריך לגנות גם את אולטראס הפועל, אבל לא - כל הרוח הכללית היא כמה אוהדי הפועל מסכנים וכמה הם הופכים לקורבנות יותר מכולם.

10. Fabio Junior Member

בוא אני אגלה לך סוד..גם בקהל של מכבי יש לא פחות חוליגנים, וגם בקהל חיפה..
    הרוח הכללית היא כמה אוהדי הפועל מסכנים כי החוליגנים של מכבי+בית"ר נוטים לתקוף אותם יותר

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני באמת לא מבין איך זה קשור, ומתי טענתי אחרת.
    למרות שאני מוכרח לציין שקרו מעט מאוד מקרים של תקיפות כאלה בין מכבי-הפועל. בדרך כלל יש תגרות מתוכננות ואידיוטיות בין הארגונים השונים ולא יותר מזה.

האמת היא שבקרב הגדולות לפחות, בעיקר לה פמיליה ויורי המדובר יחד עם חבריו (אנשים ספורים), תוקפים ככה סתם אנשים תמימים.
    וכאן לה פמיליה ויורי תוקפים אוהדים מכל הקבוצות. אתה פשוט פחות שומע על זה, כי רוב המקרים לא מתפרסמים.

12. Fabio Junior Member

לפי דעתי יש לא פחות חוליגנים בפנאטיקס מבאולטראס הפועל, אבל אי אפשר להשוות את שניהם ללה פמילייה.. רק אתמול כמה מחבריהם התקשרו לכבירי להודיע מה הם מתכננים לעשות לו.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

וערן זהבי היה צריך להחליף מספרי טלפון.
    ופואד אפילו פרץ למגרש כדי לתקוף אותו.

אין הבדל גדול בין חלק מאולטראס הפועל ללה פמיליה. יחד מדובר בשני הארגונים הכי בעייתיים בישראל.
    לכל קהל יש חוליגנים, אבל אלה של הפועל ובית"ר הם יותר הארדקור, ופועלים בתדירות גבוהה יותר.

14. DRORIKO Member

גם אני לא מכיר את יורי,מסיפורים שאני שומע עליו הוא מצדיק היטב את הכינוי שלו. ועדיין מה שעשו לו זה ניסיון רצח לכל דבר. זה בדיוק כמו שכשמנסים להתנקש ב"חייל" של משפחת פשע זה נחשב לניסיון רצח, והרבה עבריינים הלכו לכלא על דברים כאלה . אסור לך לקחת את החוק לידיים, למעט מקרים מאד חריגים(שוקי בסו למי שמכיר)

15. Fabio Junior Member

חחחחח..
    באותו משחק שפואד פרץ למגרש (לא מצדיק חלילה), פרצו עוד שישה פואדים צהובים שעילפו מאבטח.
    מה שמם אתה יודע? גם להם עשו כזה עליהום? גם לכם לא חסר חוליגנים ואני בספק אם יש לכם פחות חוליגנים משיש באולטראס..זוכר את הצבא שהיה הורג בשביל נמני עד לפני כמה שנים?

oranfu likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.