הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אבל הם באמת פנו ודיברו איתו. תקשורתית - הידיעה הזאת נכונה. אבל הוא לא יבוא: יקר, ויש גם בעיה אישית.

2. סמואל אטו Member

יהיה קשה מאוד לשכנע מאמנים לעקור את החיים שלהם למועדון שמפטר מאמנים אחרי 2 מחזורים.

DRORIKO ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני באמת לא חושב שאיזשהו מאמן יסרב להגיע להפועל בגלל הנימוק הזה.

4. alexshw Member

אפילו למכבי חיפה מגיעים שזה באמת גהנום לעבוד בה וכישלון כמעט ודאי. כנ"ל בית"ר עם ההתנהלות של טביב

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  5. DRORIKO Member

אוסקר לא טיפש. הוא מכיר טוב את הפועל. הוא יודע שזה מועדון עם הנהלה בעייתית שמקשה על המאמנים שלה(בעונת האליפות שלו עברו בהפועל 4 מאמנים!). גם את הבלוף של "הפועל חדשה" לא יכולים למכור לו לאחר שפיטרו מאמן אחרי 2 מחזורים.
    לדעתי הוא יכול למצוא לעצמו קבוצה בצ'מפיונשיפ או משהו ברמה הזאת,בטח אחרי העונה הטובה בברייטון. הסיבה שהוא עזב את ווטפורד עונה שעברה היתה בכלל בריאותית. השאלה כמה הוא בריא היום.

6. סמואל אטו Member

באמת?
    הרי ברור שהתכוונתי למאמנים זרים.
    אילו מאמנים זרים עבדו בבית״ר תחת טביב?

7. alexshw Member

בסוף זה קודם כל עניין כספי. ניקח את סאלה - לא היה לו מושג לאן הוא מגיע אבל ראה חוזה טוב עבורו והגיע.
    תיאורטית אם טביב ירצה לשלם טוב גם הוא ימצא מאמן זר. העניין פה זה החסכנות שלו

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/15
    Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  8. קשר שמאלי Member

גם מאמנים זרים צריכים להתפרנס

9. סמואל אטו Member

אין ספק בכלל, אבל זה חלק מהעניין.
    האפשרות להביא מאמנים זרים הפכה קשה ויקרה יותר בגלל שהם מודעים לכך שהמאמן הקודם פוטר אחרי 2 משחקים.
    מאמנים עם כבוד עצמי לא יסכימו כל כך מהר להגיע להפועל ואם כן הם יבקשו סכומים גדולים שבמקרה והפועל יפטרו גם אותם זה יהיה שווה להם.

10. DRORIKO Member

סאלה לא הכיר את הליגה הישראלית,אוסקר מכיר גם מכיר. אוסקר יכול לאמן בצ'מפיונשיפ,הסיבה שהוא יושב בבית היא לא כי אף קבוצה לא רצתה אותו אלא סיבה בריאותית.

אגב אם אני לא טועה היו גישושים גם מצדנו עם אוסקר אבל זה ירד מהפרק עוד לפני שעלה.

11. Hapoel_Tel_Aviv Member

3 מאמנים.
    לאחד קראו ניצן שירזי ז"ל והפועל נאלצה להחליף אותו כי הוא חלה, גם בזה ההנהלה של הפועל אשמה?
    לשני קראו אבוקסיס והוא נכשל, לשלישי פרדי דוד.
    לגבי אוסקר - גם מכבי לפני שהוא בא הייתה קבוצה כזאת, קבוצה שכמעט גם פיטרה אותו, קבוצה שהוא עזב לפני תחילת העונה בהפתעה, הכל בסופו של דבר תלוי בכסף ובאם יש לו הצעות אחרות טובות יותר.

זה שיש כמה מאמנים זה לא אומר הרבה, יש הרבה ליגות שמפטרות מאמנים ומאמנים עוזבים לפני תחילת העונה אפילו, מה שחשוב מבחינת מאמן זה מוסר תשלומים שאין במדינות כמו רומניה,טורקיה,יוון,קפריסין,אפילו בליגה השנייה בספרד, וחוץ מנתניה לא היה מקרה כזה גם בישראל (גם לא בהפועל - ועיכוב של חודש במשכורת זה עדיין לא אותם דברים כמו שקורים שם כי בסוף קיבלו הכל).

12. Drama Guest

בתור מי שעבד בטורקיה ואחי עדיין עובד עם השוק הנ"ל, שילמדו בכל העולם מה הוא מוסר תשלומים מהם. אין איחורים ואין פאלטות עם כסף. כמובן שצריך לדעת עם מי לעבוד, בכל מדינה יש חאפרים ונוכלים, אבל הרוב המוחץ ראוי להערכה בקטע הזה. ברומניה באמת שמעתי וזה לא פעם ראשונה, אבל טורקיה ממש לא.

13. Hapoel_Tel_Aviv Member

אוקיי, כנראה טעיתי, ממה שזכור לי היה שם בלאגן גדול של משכורות שהוביל להרחקה של קבוצות מאירופה ולעוד מקרים של כמעט, וגם לאחרונה המקרה עם אנטאל שחייבים לו כסף.

14. DRORIKO Member

4 אם כוללים את שביט אבל אני סתם קטנוני. אבוקסיס פוטר ופרדי אמנם לא אבל גם לא המשיכו איתו את החוזה.וכמובן שהבלאגן בהפועל לא מסתכם רק בתחלופת מאמנים,ומי כמוך יודע את זה.

אוסקר אמנם הגיע לקבוצה עם עבר בעייתי, אבל הוא גם הגיע לקבוצה בעקבות המלצה חמה של חברו ג'ורדי קרויף שהבטיח לו שבתור מנהל מקצועי הוא יקבל ממיץ' את כל הסמכויות ושתחתיו הוא יכול להרגיש בטוח.

ושוב אוסקר היה יכול להיות היום בצ'מפיונשיפ. שם אין בעיה של מוסר תשלומים. הוא לא שם מסיבות בריאותיות ככל הנראה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/15
  15. Drama Guest

הבן אדם בא אומר לך תיתן לי את כל(!!!!) הכסף שמגיע לי ואני הולך לחתום בקבוצה אחרת ולהרוויח לא רחוק. מה הם פרייארים ?

מצב נושא:
הנושא נעול.