הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

קודם, אמרתי לכם וזה :) דבר שני, אם אוסקר קורא פה אני מציע לו מכל הלב לא לבוא להפועל. הפועל בדיוק חיפהלה זה מועדון חולה שאף מאמן לא יכול להצליח בו. רק רוצה להזכיר את רב"ש שבחצי השני של העונה הקבוצה שלו התחילה להיראות כמו קבוצה ובמקום להמשיך איתו זרקו אותו קיבינימט בשביל יסמן של חג'ג.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

3. Raulito Madridista

לא לכל מאמן הייתי ממליץ להגיע להפועל ת"א כרגע, זה נכון, אבל עשה לי טובה ואל תנקה מאשמה את רן בן-שמעון. אפילו הרס"ר קשטן לא קיבל כזו יד חופשית ברכש, שכר עצום וצ'ק פתוח להביא מכל הבא לידי - שכטר, זגורי, גרזיציץ', אוראל דגני ועוד זרים כמו סאשה שהיה שחקן טוב אבל לא מספיק טוב וצמד בלמים ליצנים. לא הגענו לבתים בליגה האירופית לראשונה מזה הרבה זמן, לא עברנו שלב בגביע(הפועל חיפה ניצחה אותנו בבלומפילד), לא ניצחנו אף קבוצת צמרת עד הרביעייה נגד מכבי חיפה בפלייאוף. רב"ש נכשל בגדול ועל השטויות שלו אנחנו עדיין משלמים ועוד נשלם. לא רציתי שיפטרו אותו אבל הפועל הייתה חייבת מאמן ב-1.90 כנראה בגלל התקציב והמציאות החדשה אחרי שקפצו מעל הפופיק, אבל רק אל תציירו את העונה הזו כמוצלחת כי היא ממש לא.

- כן, הפועל ת"א הזמינה כתבת פרגון, היא צלצלה לוואלה ספורט ול-One, נו באמת. על מכבי חיפה לא כתבו דברים דומים בקיץ, עד כמה רוני לוי הוא גוארדיולה. נו באמת.

4. DRORIKO Member

היא היתה מוצלחת כי נבנתה קבוצה ובסוף עליתם לאירופה, כשבדרך אתם משחילים לנו רביעיה בפליאוף. את זה כל זה שכחת מסתבר
    נכון שדמארי שהיה השחקן הכי חשוב בקבוצה עזב בקיץ, אבל עדיין שחקנים שפרחו תחת רן כמו זגורי,כמו ליאור לוי,כמו שסה פשוט התפיידו תחת דומב. אם רן היה נשאר הקבוצה בפירוש לא היתה מדרדרת ככה.
    צודק שההתנהלות הכלכלית באותה שנה היתה לא נכונה,אבל זאת כבר אשמה של הכשלונר הסדרתי רמון. הבעיה שכמו שכבר כתבתי השנה אתם חוזרים על אותה טעות. להביא מאמן בכיר זאת החמרה של הטעות הזאת כי זה להגדיל עוד יותר את התקציב,מה גם שאתם משלמים כל שני מאמנים בו זמנית.

5. Raulito Madridista

רב"ש לא אשם שהקבוצה קפצה מעל הפופיק, הוא אשם שהוא בנה קבוצה לא טובה בהרבה כסף. זו הייתה קבוצה לא מאוזנת. הפועל הייתה חייבת לשחק עם שלושה קשרים באמצע משום שגורדנה חור הגנתי אבל גרזיצ'יץ' לא יודע למסור יותר מ-5 מטר קדימה, ומצד שני הוא שם את שכטר ודמארי שידרכו זה על זה. רב"ש אשם כי הוא נכשל עם דני עמוס והמגן השמאלי שלנו היה בכלל ליאור לוי שהוא ימני ברגל ושחקן בינוני בסה"כ. רב"ש אשם שהוא הביא זרים בינוניים. אם אתה שם את סאשה בהפועל של העונה שעברה הוא נראה פירלו, אבל זה לא זר של קבוצה שאמורה לרוץ לאליפות או להילחם על מקומות 2-3, שלא נדבר על צמד הליצנים קולין את איליץ'. עבודרחימי שבא 'בחוואה' הכי דומה לשחקן כדורגל מבין הזרים. רב"ש לא השתמש מספיק בטועמה גם. בקיצור, לא הגיוני שהפועל בעונה שעברה לא ניצחה אף קבוצת צמרת לפלייאוף. אגב, הבטחנו את ההעפלה לפלייאוף העליון רק במחזור 25 או 26 עם ה-5:4 ההזוי על אשדוד בי"א.

6. DRORIKO Member

אני אישית חושב שהיתה טעות מצדכם לשחרר את רן. מה גם שבניגוד למה שאתה אומר לא רק שלא חסכתם על הפיטורים שלו הייתם צריכים לשלם גם עליו גם על ברקוביץ' ועל גם על דומב(ואחרי זה גם על השריף). מי לעזזל הרואה החשבון שלכם?

7. Raulito Madridista

היה לחץ גדול בהפועל להביא את בן-שמעון ושהוא לא יגיע למכבי חיפה, הוא קיבל חוזה אסטרונומי של איזה 2 מיליון שקל. לא שזה חכם, אבל בכל-מקרה הפועל לא הייתה יכולה לעמוד בשכר שלו(הוא לא קיבל את כל החוזה, אני משוכנע, הפועל חסכה לפחות חצי מיליון שקל). ונחזור לכדורגל ונעזוב בצד את הכלכלה - לא הייתי בעד הפיטורים שלו. בזמנו הייתי בגמר ליגת האלופות בליסבון וכתבתי אפילו בפורום - "כמה ימים לפני אתה מגיע לשיא של הכדורגל ונוגע בשמיים כשראמוס נוגח לרשת ואיקר מניף את גביע אירופה של ריאל מדריד..ואז אתה נזכר בקבוצה השנייה שאתה אוהד, הפועל ת"א, וקורא שאסי דומב הוא המאמן". רב"ש נכשל בהפועל, חד וחלק, הוא לא מודה בזה אבל זה הכישלון לא נעלם. מה נזכור מהקדנציה שלו, שישראל זגורי נראה כמו שחקן כדורגל? רק עם ורמוט שחזר מפציעה, דמארי שהוא קיבל בירושה ושכטר שכל הליגה רדפה אחריו - הפועל הייתה חייבת להיראות יותר טוב.

אין לי בעיה לעבור איתך שוב על מה שהיה.
    - הדחה מאירופה עוד לפני שלב הבתים! הפועל מפסידה בבלומפילד לפנדורי אחרי 1:1 במשחק הראשון. הובלנו אפילו בגומלין משער של דמארי.
    - הדחה מהגביע כבר במשחק הראשון - מול הפועל חיפה, ועוד בבית.
    - נכשל בבחירה בין הקורות - העדיף את עמוס שהוא פחות צעיר, לא מחובר להפועל וגם שוער בינוני - במקום קליימן שהיה יותר זול, אהוב ע"י הקהל ופוטנציאל.
    - נכשל עם הזרים.
    - אותם אחוזי הצלחה כמו פרדי דוד.
    - ניצחון ראשון על קבוצת פלייאוף עליון - במחזור ה-28!
    נעזוב בצד את הדרבים. הרקורד מול מכבי חיפה - 4 נקודות מתוך 12| הרקורד מול ק"ש - 5 נקודות מתוך 12| הרקורד מול באר-שבע - נקודה מתוך 12| הפסד לבית"ר בטדי בשיא הרשלנות|
    - תבוסה 4:0 בדוחא, אחריה אמרו שכנראה שרב"ש יפוטר| 4 נצחונות בכל הסיבוב הראשון - 4 נצ', 4 תוצאות תיקו, 6 הפסדים.
    - תיקו ביתי עם רעננה, תיקו ביתי עם סכנין.

8. Hapoel_Tel_Aviv Member

@Raulito הכל נכון אבל החלופות שהיו אז (אסי דומב את ברקוביץ') וביחס לזה שהוא הסכים לקצץ 50% והחלופות שאתה רואה שיש עכשיו (למעט אלי כהן שעוד העריכו את ביתר בחצי העונה של 2013) אז כן היה צריך להשאיר אותו.

9. Raulito Madridista

לא אמרתי שהיו צריכים לפטר את בן-שמעון, ברור שהיה צריך להמשיך עונה נוספת. הוא מאמן שהצליח במקומות אחרים ולא אחד שהגיע לפני דקה וחצי, הכוונות שלו גם היו טובות, אבל פשוט צריך להעמיד דברים על דיוקם. העונה הראשונה שלו בהפועל הייתה כישלון גדול ואני לא קונה את הנעת הכדור הסתמית הזו או את הקשקושים שלו לתקשורת(מתחבא מהכישלון) - חוסר מזל זו תופעה של פעם-פעמיים, הוא פשוט בנה קבוצה רכה ללא אופי. התוצאות היו גרועות, הבסיס של הקבוצה לא היה מספיק טוב כמו גם השחקנים הזרים שהגיעו, עם חלוץ קצת פחות אלוהי מעומר דמארי אנחנו בכלל לא היינו מגיעים לפלייאוף. באר-שבע של אז לא הייתה מפלצת וכלל לא 'רצנו' איתם למקום השני. הכי קל לשחק יפה ולתת בראש כשאין על מה לשחק, כשאין לחץ.

10. Turgi Guest

הפועל ״חסכה״ על הפיטורים של בן שמעון חצי מיליון שקל.
    אותם חצי מיליון שקל שהוא תבע לפני שנה.

11. DRORIKO Member

באר שבע של אז היתה יותר טוב מבאר שבע של העונה הקודמת. בעיקר כי ברדה היה חם אש. וגם היה לך חלוץ מטרה אמיתי ולא את השודד בטרנינג הזה שאפילו הוא לא מבין איך הוא שם 28 שערים בעונה.

12. סמואל אטו Member

רב״ש בהפועל כישלון גדול.
    ככה בדיוק מגיעים למצב שבו את מפטר מאמן מחזור שני. גם הוא כישלון גדול. ברור.

13. סגול בדם Member

האמת, בבדרך כלל אני בעד לתת צ'אנס למאמנים {בעיקר זרים} , אבל פה ראינו מהרגע הראשן שהאיש פשוט עב"ם , לא מחובר , לא מכיר את השחקנים , והכי חשוב שלדעתי הוא לא רצה להיות פה.
    מאמנים זרים בארץ עד היום הצליחו רק עם ג'ורדי , אבל זה לא בגלל ג'ורדי שלא תטעו , זה בגלל הדרך , המאמן מקבל סקירה מלאה על הקבוצה ויש מישהו מעליו שמכווין אותו ,
    בהפועל בא אדון מנדיונדו , לא מכיר את השחקנים הישראליים, שם על זה את הראש שלי . אם היה מישהו מעליו שיגיד לו פשוט" אדוני , אבו עביד הוא לא מגן שמאלי בשום מצב , אלטמן שחקן נחמד , אבל הוא בטח שלא חלוץ , תעלה עם דודו ביטון , אה ויש דבר כזה שנקרא אימונים טקטיים , יהיה נחמד אם תעביר אחד כזה מדי פעם שיצדיק את תעודת הפרו שלך, לעשות משחקונים וכושר זה נחמד , אבל אתה לא מורה לספורט בתיכון , באת לאמן כדורגל "

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

@Raulito אז כן, גם במכבי חיפה הזמינו כתבות. זה לא כזה מפתיע בהתחשב בכך שכל דבר אצל הירוקים מודלף תוך 2 דקות וחצי לתקשורת.

15. alexshw Member

אני חושב שהנהלות המועדונים שכושלים קשות צריכים את התקשורת כדי שהיא תלבין את פני המנהלים ותטיל את האשמה על אחרים.
    זה לא מקרי שבמכבי חיפה והפועל ת"א הנושא התקשורתי הפך לבורדל. זה מגיע בעידוד מוחלט של ההנהלה.
    במכבי ת"א לא צריך להסביר ולתרץ בתקשורת. רואים את ההצלחה במגרש. הם לא צריכים את התקשורת

מצב נושא:
הנושא נעול.