הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

הוא חולה על הפועל, זה לא ברור עדיין?

זה לא בעל תפקיד בהפועל שעושה את זה. שחקנים תמיד מדברים בינם לבין עצמם על הדברים האלה. כאן זה אפילו לא שחקן של הפועל (בזמנו) שעשה את זה. זה כל כך לא כמו מה שקרה עם צ'ורצ'יץ' או ורמוט...

ושוב אני אומר, אלטמן בכלל היה שחקן חופשי הקיץ אם אני לא טועה, אז אפשר לדבר איתו כמה שרוצים ואין כאן בכלל שום בעיה, אפילו לא קלושה ביותר.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלטמן לא היה שחקן חופשי אבל הזכויות שלו היו שייכות להפועל במסגרת עסקת ורמוט. לו הפועל היתה מודיעה בכתב שהיא לא מעוניינת בו הזכויות היו נלקחים ממנה. זה לא שהוא באמת שכנע אותו חחח

3. סמואל אטו Member

תגיד אתה רציני?
    ״להצטרף אליו בהפועל״ - להצטרף אליו.

עדיין לא מבין?

4. oranfu Member

הוא כבר ידע שהוא יהיה בהפועל? חוץ מזה שלא רשום שרייכרט אמר להצטרף אליו אלא להצטרף להפועל.

רייכרט קיבל החלטה לא להישאר במכבי ת"א בכל מחיר. התנהלות של אפס, אבל אני לא מבין איך אתם מקשרים עכשיו את הקטע הזה להפועל. ולהגדיל ולהשוות את זה לורמוט ולפיצה של פנאן...

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  5. Raulito Madridista

יש לי סקופ! גורם בהפועל תל-אביב שביקש להישאר בעילום שם אמר לי: ליאו מסי יחתום בהפועל - אם ברצלונה תשחרר אותו בחינם.
    מצחיק איך כל שחקן 'מקושר' להפועל. קודם בן-בסט, עכשיו אלירן עטר. הם מרוויחים משכורת גבוהה ובטח שאין לנו כסף לשלם גם על הכרטיס. נחזיק אצבעות שיקרה נס ודודו ביטון יבקיע פה ושם. וגם צריך לחזור למתכונת הישנה והטובה - כל מצב נייח היה פעם חצי גול של הפועל.

לגבי אלטמן ואבו-עביד - הם רוצים להוכיח את עצמם, מלאי מוטיבצייה. שחקנים צעירים בסה"כ שלא יודעים עדיין מה זה תקשורת. טבעי שהראיונות די מנותקים מהמציאות.

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  6. סמואל אטו Member

יש לכם מיליון יורו לקנות את רייכרט, אבל אין לכם שליש מזה כדי לקנות את עטר?
    יותר מהגיוני שעטר יחתום בהפועל אם ישוחרר מחיפה.
    והגיוני מאוד שהוא ישוחרר בקרוב מחיפה.

7. alexshw Member

למה שמכבי חיפה תמכור את עטר לקבוצה בארץ? זה יהיה מהלך מפגר.
    יותר הגיוני שהוא ישב בצד

8. Hapoel_Tel_Aviv Member

הייתי שמח מאוד אם זה יקרה, אבל שחר לא פרייאר והוא ידרוש עליו הרבה כסף שאני לא יודע אם הפועל תרצה להשקיע, בנוסף לחוזה גבוה ולעובדה שעטר למרות שהוא יכול לשחק כחלוץ בודד או כחלוץ שני הוא יותר קיצוני ואני מבין שזה אחת הסיבות לריב עם רוני לוי, יש יותר מידי דברים שימנעו את זה.

9. סמואל אטו Member

יותר מפגר יהיה להשאיר אותו בצד בזמן שאתה משלם 2 מיליון שקל.
    אז מה עם זה למועדון אחר בארץ?
    משחקי האגו האלה זה בדיוק השכונה ששחר מתנהל לפיה. גם מכבי ה״גדולה״ ידעה להיפרד מרייכרט.

10. alexshw Member

ברוב המקרים זה נכון לשחרר ואפילו להשתתף בשכר, אבל אם זה שחקן פח. עטר בכל זאת ישראלי בכיר, שהוא יותר קורבן של מערכת רקובה ויכול להצליח בקבוצה אחרת בארץ.
    אבוחצירא או גבאי לא יעשו יותר מדי בקבוצה אחרת.

שוב כל מקרה לגופו.

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  11. Hapoel_Tel_Aviv Member

ידעה לעשות עסקה חלומית מבחינתה עליו.
    אתה לא משתתף במשכורת של שחקן עם הרבה משכורת שהוא גם אחד השחקנים הטובים בליגה, אתה עושה את זה רק מנטלים ומנודים שמבקסימום יהיו שחקנים סבירים בקבוצה אחרת.

12. סמואל אטו Member

נו ואחרי זה מתלוננים שמכבי קונה שחקנים כדי שישבו בספסל.

שחקן שאין לך שימוש בו צריך לשחרר.
    זה לא בריא לתדמית, זה לא לשחקנים שיבואו וזה לא בריא לקארמה.
    תדאג שהקבוצה שלך תהיה טובה, אל תפחד שקבוצות אחרות יהיו טובות. זה ילדותי.

13. סמואל אטו Member

כבירי ווייצמן יכולים לשלם את השכר המלא של עטר.

14. Raulito Madridista

בן רייכרט הוא הרבה יותר מקשר צעיר ונמרץ עם פוטנציאל גדול, ככה זה מהזווית של הפועל. כבירי רואה ברכישה הזו מעין שיפור של 'המיתוג' של הפועל, של המעמד שלה והיחס של האוהדים כלפיה. אני לא אומר שאני מסכים עם סדר העדיפויות הזה, אסור היה להפועל להקל ראש בעמדת החלוץ, אבל ככה רואים את זה בהנהלה. והכיס של הפועל מוגבל, רוב השחקנים לא הגיעו בסכומים גבוהים, ככה שהמחיר המוגזם של רייכרט הגיע ע"ח דברים אחרים. אגב, עטר מרוויח 300 אלף דולר, אולי יותר וזה סכום קצת גבוה מצד הפועל, אף-אחד לא משתכר בצורה כזו. רייכרט מקבל משכורת חייל בשנה הראשונה - 5000 שקל בחודש.
    אגב, אפשר לצחוק על הפועל ולקטול אותה עד מחרתיים. בפועל, לא בנו קבוצה לשנה אחת. יש להפועל הרבה שחקנים מהנבחרת הצעירה וכאלה שבהחלט יכולים להיות מהטובים בליגה עוד שנתיים-שלוש: גוטליב, אבו-אביד, רייכרט, עומרי אלטמן, שגיב יחזקאל שכבר ישנו. רמזי ספורי - דווקא לא, הוא לא שחקן כדורגל.

אלירן עטר לא רלוונטי מבחינת הפועל. אני מאמין שזה לא סוף הסיפור שלו במכבי חיפה, שבכל-מקרה לא תשחרר אותו ליריבה לצמרת. מה שכן, אם חיפה רוצים להמשיך להיות מגוחכים הם יכולים להציע טרייד למכבי - עטר בתמורה לבן-בסט.

15. סמואל אטו Member

במה עטר שונה מבן שהר או טוטו תמוז שפנו אליהם והציעו להם להצטרף? בן שהר אפילו טוען שההצעה של הפועל הייתה גבוהה משל ב״ש.
    תפסיק לעשות מהפועל מסכנים.

עדכון -

http://m.ynet.co.il/Articles/4693634

לא רלוונטי?

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/15
מצב נושא:
הנושא נעול.