הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הזוי לגמרי אם נכון.

2. Raulito Madridista

הלכתי הרגע למשרדי 'לאן' בדיזינגוף ליד הבית שלי וחידשתי את המנוי. עונה תשיעית ברציפות. לבשתי את חולצת ה-I am Hapoel וראיתי את האוהד המוכר מהיציע, ההוא עם החולצה 'אינעל העולם' מבסוט והולך לחדש גם כן.
    אם נאמר את האמת, הדבר האחרון שמעצבן אותי זה חוסר התחרותיות ועונות גרועות, זה הרבה מעבר. העובדה שאין עם מי להזדהות בקבוצה הזו וגם בעונה הבאה בלומפילד לא. אני גם חושב שהשם הזה הפועל ת"א ספג מכה תדמיתית, מכות קשות בעונות האחרונות ולאו דווקא בגלל עונות מחורבנות אלא כל המסביב - חיים רמון, המעבר של גילי ורמוט, שער 8 לבית"ר, אלי טביב ועוד ועוד ועוד, ועכשיו כבירי עם המשכורות וגם אינסוף ההדלפות. משהו באהבה להפועל דעך.

אני מתכוון לשלוח מייל די זועם להפועל ת"א ואני בספק אם יענו לי, ובכל-זאת.
    850 שקל עולה חידוש המנוי, וכנראה שגם המחיר הזה רק כי אני סטודנט. נראה לי לא הגיוני בעליל:
    1. אני מנוי כבר 9 שנים ברצף.
    2. אני חבר עמותה.
    3. אני סטודנט.
    4. אני הולך לראות את הפועל ת"א ולא את באיירן או ארסנל לפי מה שזכור לי.
    5. בעונה הבאה משחקים במושבה, יש את ענייני הדלק, המרחק ועוד. וזה לא חשוב שמדובר בנסיעה של חצי שעה. לדעתי המחיר לא מוצדק.
    # אוהדים שחידשו מנוי בקבוצותיהם - מה המחירים ליציע הכי זול?

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  3. Butragueño מנהלים

לפי מה שהסקתי אתה גר ליד דיזינגוף, החיים כבר אמורים להיות יותר שמחים */aaa021

4. amn Member

במכבי - 850 ש"ח למזרחי עליון זה המחיר הכי זול (למחדשים).

https://d2rzrj43xu3sj9.cloudfront.net/wp-content/uploads/2016/06/MTA_fa93d2745f438b2629f3c4bacc30cf62.Xxx

5. Hapoel_Tel_Aviv Member

בהפועל:
    שער 5,7,8 - יציע 10-14, נדמה לי שמזרחי בפ"ת (המקבילה במכבי ליציע מזרחי עליון, רק שבפ"ת אין קומות) - 850 שקל נוער/חייל/סטודנט/אישה 950 שקל מבוגר (מנוי חדש - 950 נוער/חייל/סטודנט/אישה, 1100 מבוגר)
    מנוי לוחם - לשערים 5,7,8, ניתן ל5 משחקים בלבד וללוחמים בלבד - 250 שקל.
    שער 13 (יציע 6 בפ"ת) - 1690₪ למחדש, 1840₪ לחדש , מבוגר +1 - 2000 (2200), מבוגר+2 - 2400 (2500)
    שער 2 (יציעים 3,5 בפ"ת) - 1690 (1840), הורה +1 - 2690 (2890), הורה + 2 - 3690 (3990).
    תאי כסף/זהב - 5500 (6000)

ניתן לראות כי המנויים של הפועל יותר יקרים בקצת פרט לתאי הכסף שזהים וליציע החדש שהוכנס במכבי E-PLUS, כנראה גם שמדובר במנויים היקרים בליגה.

6. Raulito Madridista

אני שונא לרדת לעובי הקורה בנושאים כאלה ולהיות קטנוני אבל בעבר המחירים היו יותר שפויים - אני זוכר על 760 שקל. אנחנו עדיין משלמים את 'מס שכטר?' שבכלל מכרו אותו באמצע העונה הנבלות האלה? ומצטער, אבל למכבי יש את הקייס לדרוש מחיר קצת יותר גבוה מהפועל, אין מה לעשות, עניין של תקופה והישגים(ומצד שני הם סגרו על אירוח בנתניה). אני בכלל חושב שוותק של מנוי זה נושא חשוב, אם אני בשנה הבאה מנוי כבר עשור אז לא מגיע לי צ'ופר? הרי את הדבר החשוב ביותר שזו הצלחה מקצועית הם לא מסוגלים לתת אז לפחות שיהיה משהו אחר כמו מחיר נורמלי*

* אני עוד זוכר את הדיבורים על 'מתנה לאוהדים' בעונת הצ'מפיונס, ולא, הכיפה של הפועל ת"א כסמל המסחרי של שכטר והמשחק בזלצבורג זה לא נחשב. והיו גם דיבורים על 'סרט הדאבל' וחבל שהזיכרון היחיד שיש לאוהדים חוץ מהתמונות במחשב, העיתונים ומראה עיניהם אלה קטעים ביוטיוב. חבל

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. Drama2 הסמל מעל הכל

דור תפנה למנהלת הליגה

8. amn Member

מנוי לוחם היה למכבי גם בבלומפילד, מניח שיישאר גם לנתניה. מעבר לזה, אין הנחות בכלל (אין יותר מנוי אישה/חייל/סטודנט/נוער וכו').

9. Drama2 הסמל מעל הכל

וינטרה צפוי להישאר ?

10. Telkiyski Member

11. Hapoel_Tel_Aviv Member

גוטמן לא רוצה אותו אבל הוא בעל חוזה גבוה, יש דיווחים שקושרים אותו לאומוניה ניקוסיה אבל הם לא מוכנים לשלם את כל המשכורת שלו והם דורשים שנשתתף בשכר.

12. Drama2 הסמל מעל הכל

מי צפוי לשחק בתור בלם מחליף ומגן ימני מחליף ?

13. Civil Anti Madridista

חידשתי במשפחות, 580 ש"ח.

14. Raulito Madridista

מבזק חדשות:

- לא פחות מ-2000 אוהדים דאגו לחדש את המנויים שלהם לקראת העונה הבאה, ככה הפועל פירסמה אתמול ברשתות החברתיות.
    - הקשר האוקראיני רוטאן אמר שתוך שבוע יכריע לגבי עתידו ויודיע האם יצטרף להפועל ת"א. קראתי שבקבוצה פסימים לגבי האפשרות שיצטרף.
    - רמזי ספורי עוזב את הפועל ת"א לראשונה מאז עלה לבוגרים בעונת 2012/13 תחת המאמן יוסי אבוקסיס והוא מצטרף אליו בהשאלה לסכנין.
    - פערים גדולים מול אביחי ידין ואוראל דגני. השכר של ידין עומד על 1.4 מיליון שקל בעוד לגבי דגני הירוקים דורשים 300 אלף דולר.
    - הסוכן של קלאודיו בומבה וליביו אנטל יפגש עם הנהלת הפועל ת"א כדי לדון מה עושים. נראה שגוטמן יתן להם צ'אנס כמו גם לדודו ביטון או זגורי וישאיר חלק מהם אחרי מספר אימונים.

אני מאוד מקווה שהפועל חושבת על אופצייה ב' למרות שלמכבי חיפה יש אינטרס ברור לשחרר את ידין והיא גם לא משלמת לו ופוגעת בו. לגבי דגני זה קצת נאיבי מבחינת הפועל לרצות לקבל אותו בחינם ואני לא מבין למה העיסקה לא הייתה קשורה יחד עם זו המתסכלת של אבו-אביד. הפועל זקוקה לחלוץ נוסף אגב.

15. Hapoel_Tel_Aviv Member

2000 זה קצב קצת נמוך מהעונה שעברה וזה די הבסיס, צריך שיפרסמו השבוע עוד עדכון כדי לבחון כמה חידשו.
    הולך ומסתמן כי דמארי לא נספר בליפציג ויכול להיות שיש פתח לקבוצות ישראליות להביאו, עכשיו הולך להיות כל הרעש בנושא ומקווה שלא נצא מביכים בעניין, אם יש כסף אז להביא ואם אין אז לרדת ונתפלל שלא יילך למכבי.
    בעמוד כלשהו של הפועל נטען כי ליפציג החליטה להשאילו, זה אולי נותן פתח כלשהו להגעתו אלינו, מאמין שיש איכשהו כסף לממן את המשכורת, או רובה בטח אם זה לעונה ודמי ההעברה הם בעיה.

מצב נושא:
הנושא נעול.