הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גם השתתפות של 200-250 אלף יורו מצד הפועל זה בסביבות המיליון שקל, ואני בספק אם לייפציג תסכים לתנאים כאלו. הייתי יותר הולך לכיוון של 60-40%.

2. Raulito Madridista

קצת חדשות:
    - בגדול, הפועל ת"א מתקשה להחתים שחקנים חדשים. היה קשר אחורי זר שכבר סיכם את תנאיו אבל טרם צורף.
    לוקאס וינטרה, קלאודיו בומבה וליביו אנטל מסרבים לוותר על שכרם(ובצדק) והפועל ת"א די תקועה כרגע.
    - דווח שאביחי ידין מערים קשיים על הקבוצה ונכון לעכשיו הוא יצטרף לפתיחת האימונים של מכבי חיפה. מנגד נכתב שגוטמן שוקל להציע לו את תפקיד הקפטן.
    - לפני שבוע דובר על כך שאבו-אביד בדרך למכבי חיפה ובלי קשר הפועל מנסה לפתח מו"מ מתקדם עם חן עזרא.

בעוד יש שחקנים שהפועל מנסה לעשות עליהם שריר מה שאסור מבחינה חוזית וחוקית כמובן - אביחי ידין שהוא כבר לא ילד(באוקטובר בן 30), שהקהל סלח לו על הדרך המסריחה בה עזב את הפועל('אהרוס את הפועל') ובהתחשב בכך שהקבוצה לקחה אותו כשאף קבוצה לא הסתכלה עליו חוץ משורה וחצי שנכתב שבית"ר בתמונה שלו - אביחי ידין מסרב לחוזה של 1.1 מיליון שקל לעונה. מאוד מאכזב ומעצבן. למרות שיש לו חלק גדול בשיפור של הפועל והוא לא בורח מאחריות - יאללה, שיילך. מעצבן.

3. Butragueño מנהלים

גורובסוב הזה לא חתם כבר?

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

פערים ממש קטנים במשא ומתן. הוא רוצה שילינו לו שש משכורות לכל היותר, אבל ההערכה היא שיתגמש לעבר הדרישה של כבירי שנעול על שבע לכל הפחות.

amn אוהב/ת את זה.
  5. קשר שמאלי Member

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שחקנים בהפועל תל אביב התלוננו אתמול שעדיין לא קיבלו משכורות לא?

8. amn Member

אבל כבירי הבטיח שיעביר את המשכורות! תנו לו הזדמנות!
    למה אתם נטפלים רק להפועל?
    גם דון שימון עיכב את המשכורות! ועכשיו איימו על אמבקווה שאם לא יקצץ בחצי לא יישאר.
    תראו! זהבי קילל את דקל קינן.
    הקהל של בית"ר אלים!

מקווה שחסכתי/סיכמתי את התגובות של אוהדי הפועל.
    תוהה מתי נתחיל לראות פה מישהו מהם אומר ש"הגיעו מים עד נפש". בכל זאת, מועדון וקהל שחורטים על דגלם בין היתר את ערכי הסוציאליזם שמלין משכורות שוב ושוב כבר חודשים ארוכים.

EO11 ו-orimor2212 אוהבים את זה.
  9. Butragueño מנהלים

אין איזשהו שלב פה אופ"א צריכה להתערב? ואם הלכתי רחוק מדי, מה עם ארגון השחקנים? זנדברג? מישהו?

10. amn Member

בהפועל השחקנים מוכנים לשתוק מסיבה לא ברורה, בנתניה שעשו רעש זה לא הזיז כלום לאף אחד... ושם לפחות האוהדים ניסו להזיז דברים בדרך כזו או אחרת.

פה הקהל של הפועל בפועל מקדש כל פעולה של כבירי בשם האהדה, אז לא, אני לא רואה מישהו עושה משהו.

orimor2212 ו-EO11 אוהבים את זה.
  11. Raulito Madridista

אמרתי כבר טריליון פעם שזה לא נראה טוב שכבירי לא משלם משכורות. אף-אחד לא עוצם עיניים. מה זה 'תנו לו צ'אנס' - יש לנו ברירה אחרת? אני יכול לשים כסף ולנהל במקומו? כן, זה לא מציק לי ברמה היסטרית כי אבא שלי ואמא שלי לא עובדי המועדון - אבל זה מציב סימני שאלה לגבי העתיד ולדעתי כן מרחיק שחקנים מהפועל ת"א. המאבק על חן עזרא מאוד לא פשוט, גם מכבי ת"א בתמונה אני מאמין והסכומים מרקיעים שחקים. אני מאוד אשמח אם יגיע להפועל וכאן מובטח לו שיהיה שחקן משמעותי כך שכדאי לו לשקול את זה. כבר הרמתי ידיים בנוגע לדיון הזה, על הפועל ת"א צריך לדבר בוואטספ או במקום אחר.

amn, דווקא כי אתה אחד שאני כן חושב שאפשר לדבר איתו - נטו הודעה של הטרלה פה למעלה, מה אתה מצפה שנגיד עליה? וכמובן שני האוהדים הראשיים. מעניין אם אני הייתי מגיע ומטפטף בדיון של מכבי שוב ושוב את אותם הדברים או כנ"ל בדיון של בית"ר - מה היה קורה.

Fabio Junior אוהב/ת את זה.
  12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מה זה לא נראה טוב?!?! זה לא חוקי, מדובר ברמיסת זכויות עובד בסיסיות. זה הרבה מעבר ל"לא נראה טוב".
    ומילא זה היה רק זה, אבל ההתנהלות בהפועל כאילו מתעלמת מעניין ומדברים על רכש בסכומים גבוהים.
    זה לא שמטפטפים על זה כהטרלה, זה הדבר הראשון שצריך לדבר עליו בהקשר של הפועל. לא מבין את עצימת העיניים והמחשבה שזה נטו משנאת הפועל לא מובנת לי.
    ואף אחד לא היה מגרש אותך אם הייתי מדבר על דברים שראוי לדבר עליהם בדיון של מכבי או בית"ר, לא זכור לי שזה קרה אי פעם.

EO11 אוהב/ת את זה.
  13. amn Member

תשווה את הדיון שלכם לדיון של נתניה. שם היה לפחות דיון ער בין האוהדים שתומכים בהנהלת הקבוצה ובאוסידון, לבין המבקרים. פה? זה עובר כאילו לא מדובר באחד המועדונים הגדולים והאהודים בארץ, שהמוניטין שלו הולך ומתדרדר על הבטחות שווא.
    אז נכון, את ה"סימפטיה" שנתניה מקבלים כקבוצה פחות גדולה, ולבטח פחות "מאיימת" (גם אם כרגע הפועל לא מהווים איום מקצועי על קבוצות הצמרת), הפועל לא הייתה מקבלת, אבל כן, היה פה דיון יותר ענייני אולי, אם היה מתנהל פה אחד כזה.
    בינתיים, זה באמת נראה שכולכם טומנים ראש בחול. אני לא יודע אם זה כי ההורים לא עובדי מועדון, או אני לא יודע מה, אבל שוב, גם אם המצב של מכבי נתניה קשה יותר משל הפועל תל-אביב, אני לא יכול שלא להשוות את שני הדיונים. פה? כאילו הקבוצה בדרך לעונה של מאבקי צמרת עם סיכוי לגנוב את האליפות.

אני חושב שאם הייתם מציפים את הבעיות האלה, או רוצים להתדיין עליהם כמו שצריך, אף אחד לא היה מגיע לכאן כדי "להטריל". עד אז, כשנראה (ומרגיש) שרמת המודעות העצמית של אוהדי הפועל בפורום היא פחות או יותר לא קיימת, אז כן, כחלק מהיריבות (של מכבי ושל בית"ר) - זה כיף להקניט. בדיוק כמו שאוהדי הפועל וחיפה כאן תמכו בב"ש במאבק האליפות לא בגלל הכדורגל היפה והסוחף של ברק בכר ושחקניו.
    כמו שאני נוהג, תמיד כשיש כאן שביב או זיק של דיון אמיתי, אני לוקח בו חלק רציני ואמיתי. כשיהיה פה אחד כזה, אני מבטיח שאקח בו חלק באותה רצינות שבה אני כותב את מרבית ההודעות שלי.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני חושב שאוהדי בית"ר פה הוכיחו שאפשר לדבר איתנו ושכשצריך אנחנו הראשונים להיכנס בקבוצה שלנו ובטח שבבעלים שלנו, ובאותה מידה לפרגן לאחרות. ברור שיש יריבות והרבה יותר קל לפרגן למכבי חיפה מאשר להפועל או מכבי ת"א, אבל אם צריך אז גם לאלי טביב, שאותו אני שונא יותר מהכל, אני אפרגן. סך הכל יש אובייקטיביות והעברת הנושא זה לא תירוץ לסוג של עצימת עיניים של רוב אוהדי הפועל במה שמתרחש במועדון.

amn אוהב/ת את זה.
  15. סמואל אטו Member

כשבית״ר נתקלו בבעיה של תשלום משכורת הדבר הראשון שהיינו צריכים לסבול זה שמועות ומועמדויות של מיטב השחקנים לקבוצות אחרות. יצחקי, אייבינדר, אלבארז, טוטו וכו׳.

בהפועל לא משלמים משכורות ומדברים על צירוף של שחקנים כמו עזרא ודמארי.

orimor2212 ו-amn אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.