הפועל ת"א 11\2010: קשטן מאמן, עבאס ועמר דמארי חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 9, 2010.

1. Mellow29 Kopite

אפילו הדשא הוא אותו דשא, והיציעים הם אותם יציעים - והכי חשוב, המדינה עדיין קולוניה של הבריטים וכדורגלנים מתפרנסים מעבודה בקיבוץ ובמקביל מתנדבים איפשהו בפלמ"ח או באצ"ל! אגב מהשמות שציינת, רק אחד עשה את עיקר הקריירה שלו לפני קום המדינה.

אני מסוגל לחשוב על 1000 דברים יותר שפלים מזה, אבל נזרום איתך. המון דברים נחגגו בקול תרועה רמה בהיסטוריה לפני שהם הופרכו לחלוטין. תבדוק כמה תיאוריות בפיזיקה ובביולוגיה הוקמו, בוססו ואז התגלה שהן נסתרות. איזה דבר שפל זה לבטל במחי יד הישגים ותאוריות של מדען שהקדיש את חייו לכך, רק כי הן לא רלוונטיות!
    אבל זה ויכוח עקר ולא רלוונטי בכלל כי אני יודע שאני לא אשכנע אותך, למרות שאצלי בראש יושבות עוד לפחות 4 דוגמאות לדברים "שפלים" שכאלה. ביננו, שנינו יודעים שאם הניהול ב-20 השנה הבאות בהפועל ת"א, מכבי ת"א, מכבי חיפה ובית"ר ירושלים ישאר כפי שהוא היה ב-20 השנים האחרונות, זה רק עניין של זמן....כמה, 15 שנה ואתם רואים לנו את הגב במס' האליפויות?

אני פשוט תוהה מה יהיה התירוץ הבא של האימפריות מתל-אביב (בעיקר, יש לציין שהצהובים יותר שחצנים ממכם, אתם הרמתם את האף רק בשנה שעברה משום מקום) לכך שהן הן הקבוצות הכי גדולות במדינה. ובכן, במדינת תל-אביב בה הם חיים, זה אפילו נכון...

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרגע שהשתכנעתי לגמרי שאתה לא שווה תגובה רצינית היה כשניסית לצייר את התמונה כאילו אוהדי הפועל הם השחצנים. זאת מחמאה, כי הצלחת למשוך עד הפסקה האחרונה של ההודעה שלך.

3. Mellow29 Kopite

למרות שמשום מה החליטו למחוק את ההודעה האחרונה שלי (ואת שלך לא), אני אגיב שוב פעם.

אני מבין שאתה בוחר להעלב מכל עקיצה או ירידה שנזרקת לכיוונך או לכיוון קבוצתך האהודה. מזל שלא כל אלה שאתה דן איתם לא נעלבים ממך באותה מידה, אחרת היה קשה לקיים דיונים.
    אם משכתי עד השורה האחרונה, קדימה, אתה מוזמן להגיב על כל מה שנאמר לפני השורה האחרונה. אם אפילו נעלבת מזה שקראתי לכם שחצנים - בבקשה, אתם הקבוצה הכי פחות שחצנית במדינת ת"א!

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

5. Mellow29 Kopite

אם אחרי מונדיאל די טוב שלו מהבחינה האישית הוא נותר בליגה בדרום אפריקה, אני מניח שאין סיבה שהקיץ פתאום יהיה לו ביקוש גדול מדי. אני חושב שהוא קושר להפ' ת"א או מכבי חיפה גם בקיץ שעבר (אפילו עוד לפני המונדיאל). דווקא יש לי הרגשה שהוא יחתום.

שאלת תם: שחקן שהבקיע במונדיאל ומככב בנבחרת שלו מזמינים להתרשמות למרות שהוא עולה כ-מיליון יורו. שחקן שכבש צמד במשחק ידידות נגד דייגים איסלנדים ונתן חצי עונה טובה בליגת העאלק, מחתימים בלי התרשמות בעיסקה של כ3 מיליון יורו.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

Last edited: Jul 4, 2011
  6. alexshw Member

הבנאדם בן 27 ועדיין תקוע בליגה הדרום אפריקאית החלשה למרות שהיה שחקן הרכב במונדיאל. אז כנראה שהוא לא כזה עילוי גדול. בעיטה מצוינת יכולה להתלבש גם לשוקי נגר ועידן שום.
    מאמין שלליגה שלנו הוא יכול להתאים.

Last edited: Jul 4, 2011
  7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג איך הוא, אבל מה שאמרת זה מדד לכלום פחות או יותר. אם מהליגה הישראלית קשה לצאת, מדרום אפריקה זה בלתי אפשרי. גם אם אתה כוכב שם, בלי סוכן או קרוב משפחה שיממן לך טיסות למבחנים בקבוצות אוסטריות\קרואטיות\משהו בסגנון אתה לא תצא משם בחייים.

8. Ice Cream חסה

וואלה וישראל היום מתעקשים על התעניינות בברוכיאן, אז קודם כל תודה, ודבר שני עד כמה זה נכון ממי שבקיא יותר בענייני הפועל?

אבוטבול חוצפן! הוא מתייחס להפועל תל אביב כאילו היא חייבת לו שדרוג ולא מספיק שהיא מוכנה לשבת איתו ואפילו לשדרג לו את השכר ממאה אלף דולר (אפשר לחשוב שזה ממש גרושים...) ל-120. הוא רק שוכח שכשהוא שבר את הרגל מוני הראל קפץ להחתים אותו על חזוה למרות הכל ושנה הוא לא שיחק אבל איך שהוא חזר פתאום יש לו דרישות מפה ועד להודעה חדשה- פשוט מניאק! והעיקר רוכבים על זה כדי להוציא את טביב קמצן ותימני וכו' וכו'- כמו שעושים בערך מאז הסכסוך בין הראל ה"אוהד" ובינו ה"עסקן".

אם אני טביב אני מזיין את אבוטבול מכל כיוון- לא נותן לו שחרור כי הוא תיאורטית שחקן חשוב מבחינה מקצועית והפועל לא תמצא בכזאת קלות קשר במקומו, לא משדרג לו את השכר לאור היחס שלו למועדון ותוקע אותו עוד 3 שנים עד שהוא לא משפר את התנהגותו, מבהיר לו שהוא שחקן לכל דבר והוא חייב לבוא לאימונים וכן בונים עליו בתור שחקן הרכב ועם החוזה שלו מאפשר לעשות את זה אז על כל אימון שהוא מחרים לקנוס לו את האמ-אמא עד שמהמאה אלף דולר שהוא בוכה עליהם הוא ירוויח מינוס עשרת אלפים דולר בשנה.
    היום אבוטבול מחר כל שחקן שלא יהיה מרוצה מהשכר יחרים את האימונים?

Last edited by a moderator: Jul 6, 2011
  9. Mellow29 Kopite

עד כמה שאני מבין זו עונה אחרונה בחוזה של אבוטבול ואם הם רוצים להחתים אותו הם יצטרכו לשפר לו את השכר, או לאבד אותו בחינם בסוף העונה הבאה. לא מכה קשה בשוק הישראלי אמנם, אבל אני מתאר לעצמי שגם עכשיו יש להם סיכוי לא רע לגרד עליו איזה חצי מיליון יורו לפחות. בכל מקרה, יש סיבה שבעולם כמעט ולא מושיבים שחקנים ביציע אלא מנסים להגיע לפשרה או מוכרים אותם. זה נכון גם כלכלית וגם מבחינה מקצועית, למרות שזה אף פעם לא נעים להרגיש כאילו סחטו אותך. אני מתאר לעצמי שלא תהיה להם בעיה לדחוף אותו לאיזו קבוצה בינונית בבלגיה.

Last edited: Jul 6, 2011
  10. city Member

חוץ מזה שלפי הדיווחים עיקר הכעס של אבוטבול הוא בגלל שהבטיחו לו שדרוג בחוזה כבר באמצע העונה שעברה, ועכשיו מתחמקים ממנו. מעבר לשאלה האם השדרוג מגיע לו או לא, אם הבטיחו ולא מקיימים יש לו את כל הסיבות לכעוס.

11. Ice Cream חסה

ב-ONE כתוב שחור על גבי לבן שיש לו חוזה לעוד 3 שנים ואכן מוני הראל חידש איתו חוזה ל-5 שנים אחרי הפציעה הקשה והסיפור עם אוקוצ'ה...
    http://one.co.il/Article/182623.html

סיטי- כל עוד דברים לא נחתמו בחוזה אף אחד לא חייב לאף אחד כלום! חסרים מקרים שהנהלה סיכמה עם שחקן אבל הוא התחרט בסוף? זה אסור? או שטביב חייב לו יותר מה-20% שהוא הציע לשדרג לו?

12. city Member

לפי מה שאני הבנתי (ואבוטבול גם אומר את זה בכתבה שנתת מוואן) אפילו את ה-20 אחוז שדרוג לא הציעו לו. פשוט קבעו איתו פגישה ונתנו לו לחכות שעתיים, ואחרי זה אמרו לו שזה ייקח עוד שבועיים. בכללי ניסו להתחמק ממנו.
    ברור שלא חייבים לו כלום, אבל מה הם מצפים שיקרה, שהוא יגיד יפה תודה ויחזור לאימונים כאיליו כלום לא קרה?

13. Mellow29 Kopite

שיהיה 3 שנים, זה לא עקרוני, למרות שהם יכולים לייבש אותו זה לא צעד נבון מקצועית וכלכלית.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.102887.html

14. Ice Cream חסה

כן, יש לו חוזה ורק מה שרשמי ונחתם על ידי שני הצדדים תקף ואת זה הוא צריך לכבד. לא מרוצה? שיגיש הצעה על השולחן של טביב, שיישב לו בוריד עד שיקבל את השדרוג, שירטון בעדינות שהוא מאוכזב ושישפוך על הפועל כמה גורה שהוא רוצה בעוד 3 שנים. הפועל הייתה יכולה לומר לו "סורי שי, פציעה פציעה אבל אתה לא מתאים לנו מקצועית" ולשלוח אותו ללאומית- במקום זאת היא שיקמה אותו ואפילו שילמה לו מענקים. אלא אם יש חוזה "בתנאי ששי אבוטבול יחזור ליכולת המקצועית של לפני הפציעה החוזה שלו ישודרג ל-180 אלף דולר+מענקים" וכו', שיישב בשקט- כל מה שהוא מקבל הוא מגיע לו וזה שטביב מסובב אותו על האצבע הקטנה זה אולי מעליב (וזה גם עניין של מחול השדים בהפועל עם אוסידון, סידי, טביב, קצרה, הראל אחד, הראל שני וכו' שלא ברור כבר מי נגד מי...), אבל יש לו חוזה ושיכבד אותו, את מה שכתוב לו על הנייר הרשמי והוא חתם עליו, לא מה שדיברו איתו (מי אמר שהוא לא משקר?). לא צריך לייבש אותו- מבהירים לו שהוא שחקן לכל דבר והוא מחויב לבוא לאימונים ולבוא בשיא המוטיבציה והמוכנות לפתוח בהרכב כי הוא אכן מיועד לזה, לא יעשה- יקבל קנסות.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מוכן להפסיק לכתוב בכוח על נושאים שאין לך מושג בהם? הכעס מעבר לאי השדרוג זה היחס שאבוטבול מקבל, ולא רק היום. לפני שבועיים, אבוטבול ישב שעתיים כדי לחכות לפגישה עם אלי טביב, שישב איתו 3 דקות ואחרי זה הלך בלי תשובה. גבי קצרה גם הסכים לשדרוג באמצע העונה שעברה, אבוטבול התעקש שיחתמו עכשיו(מי שזוכר גם אז הוא החרים אימון או שניים, אז זה באמת היה לא בסדר) והבטיחו לו שאפשר להמתין עד סוף העונה ולא יעבדו עליו. בנוסף, אבוטבול ביקש טיפה כסף ממענקי העלייה לצ'מפיונס יותר מוקדם(אמורים להגיע בסוף העונה) כי הוא היה בחובות עם בניית הבית ולא הביאו לו אותם, למרות שהבטיחו שהוא יקבל. עד כמה שאני זוכר דין מילה כדין הסכם, לא(אני חושב שגם מבחינת בית המשפט).

אבוטבול הוא אחד השרידים היחידים שיש של שחקני בית אמיתיים. אני בערך האוהד הפועל שהכי פחות מחבב אותו שתמצא(מקצועית הוא סבבה, לא סולח לו על ההטפלות לקנדה בשנה שעברה על כלום ושום דבר, הסיפור עם הגניבת כסף מהארנק) ואני אומר בפה מלא - שי אבוטבול צודק ב100%.