אה באמת, אתה לא לוקח לאף אחד הישגים מהעבר? צ'לסי אולי המועדון הכי טוב בלונדון, לא הכי גדול. מכבי חיפה אולי המועדון הכי טוב בארץ, לא הכי גדול. מבחינת קבוצה, אני לא בטוח שהפועל תל אביב קבוצה פחות טובה ממכבי חיפה. ב3 שנים האחרונות היא לא הייתה באף שנה, גם לא שנה שעברה. נכון, זה יהפוך אותה לקבוצה טובה יותר משאר הקבוצות בליגה. הפועל תל אביב אחת מ2 הקבוצות הכי גדולות בארץ לא בגלל האליפות ההיא ב2009\2010, אלא בגלל מסורת הרבה יותר גדולה משל כל קבוצה בארץ כמעט.
מבסוט מהרכש! ברוך הבא עומר דמארי! סוף-סוף קצת צבע לפנים בחלון ההעברות המשעמם והמתסכל הזה - השחקן שהכי רציתי שיגיע להפועל בין כל המועמדים. שמנו את היד על החלוץ הכי טוב בארץ בהתחשב בפציעה של ברק יצחקי ואני באמת חושב שיש בו משהו מיוחד. אני מאוד מקווה שעכשיו הרכש הזה יפתח את הדלת עבור שחקנים אחרים שקודם חששו להגיע להפועל בגלל הבלאגן הניהולי שעוד ישנו ובגדול. עומר דמארי לא סתם מבקיע אלא עושה זאת בקלאסה, יש לו ברגליים טכניקה פנומנלית, יציאה מהמקום - האיש הכי מתאים לרשת את המשבצת של איתי שכטר. יאללה, ממשיך את המסורת ועושה מנוי!(מן הסתם הייתי קונה מנוי לעונה הבאה גם אם דיאמנט היה הרכש היחיד) כן, הסכום ששולם מגוחך(בטח בהשוואה למה שנקבל על שכטר), בחישוב פשוט אנחנו לא נרוויח עליו אגורה גם אם ימכר לאירופה בסכום דימיוני של 3 מיליון יורו, הפועל לא יודעת לנהל משא ומתן. אין לי כח לחשוב על זה אפילו...בהצלחה לעומר דמארי!
הסכום אכן דמיוני אבל יש לקחת בחשבון שגם מכבי חיפה חפצה מאוד בשרותיו.. בתקופה הנוכחית שהשוק דל מאוד בחלוצים ישאלים איכותיים ושיש שתי קבוצות שמאוד מאוד רעבות להחתמה של אחד כזה (מכבי חיפה משיקולי אירופה, הפועל תל אביב עקב עזיבת שכטר הצפוייה) לא היתה להפועל תל אביב הרבה ברירה. זה מיליון וחצי או שדמארי במכבי חיפה/אירופה.
מיותר להשוות את כמות האליפויות מול התל-אביביות. הם תמיד ישלפו לנו "הוכחות" שהיה כאן כדורגל בתקופת הרומאים והם שלטו בליגה.
לבטל תארים ואליפויות של קבוצות בגלל שעברו שנים מאז, שאלפי ועשרות אלפי אנשים חגגו זה אחד הדברים היותר שפלים שאפשר לעשות.
לא אומר לבטל, אבל אליפויות של שנות השלושים רלוונטיים לשאלה מי שולט כאן בשני העשורים האחרונים בכדורגל בערך כמו שמתן וילנאי רלוונטי לתפקיד רה"מ. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
מי פאקינג אמר שזה רלוונטי? סה"כ אמרתי שגודל של מועדון נמדד ביותר מ20 השנים האחרונות, יש לך ויכוח עם זה?
שיואו, איזה דיון מעניין. תמשיכו. תמשיכו. אני לא יכול לחכות להודעה הבאה. אני במתח שיא. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx לא יודע עד כמה העסקה משתלמת להפועל תל אביב ברמה העסקית, אבל אין ספק שברמה המקצועית מדובר בחיזוק מצוין. עומר דמרי הוא חלוץ שיכול להצליח בכל קבוצה בארץ ויש לו את כל מה שצריך. השאלה היא כמה יתנו לו וכמה הוא יקח.
הנתונים שלך ממש לא מדויקים זה המדויק: מכבי תל אביב: 20 הפועל תל אביב: 13 מכבי חיפה: 12 בית"ר: 6 הפועל פ"ת: 6 להפועל יש גם 9 גביעים יותר משל מכבי חיפה ככה שברור מי קבוצה יותר מעוטרת כאן.
ובכמה אליפויות זכתה המשטרה הבריטית? וכמה מהגביעים של הפ' ת"א הם מהגביע הארצישראלי? אני לא יודע, יש לי משהו נגד לחשב כל מיני אליפויות שקרו עוד לפני שהיה פה כדורגל מקצועני וכששיחקו בתוך ארגזי חול במקרה הטוב. אולי זה רק אני, אבל צריך לראות מתי התחילו לשחק פה כדורגל באמת, ונראה לי שקום המדינה ותום המנדט הבריטי זו נקודת ציון היסטורית ראויה יחסית.
אתה מודע לזה דרך אגב, שההתאחדות היא אותה התאחדות? אתה מודע לזה דרך אגב, שהאיצטדיונים הם אותם איצטדיונים? אתה מודע לזה דרך אגב, שהשחקנים הם אותם שחקנים, כולל כאלה כמו יעקב חודורוב, לוניה דבורין, האחים מרימוביץ', מנצ'ל וכו'?