הפועל ת"א 11\2010: קשטן מאמן, עבאס ועמר דמארי חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 9, 2010.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אותי מעניין איך קשטן נכנס פה לכל התמונה, כי הרי הוא האחרון שאפשר להגיד שלא מקצועי. אם יש משהו שקשטן תמיד עמד מאחוריו זאת עבודה קשה, והכל לפי הספר. אם הבלאגן בקבוצה הזאת לא יירגע, וכל אחד יחליט בכל פעם משהו אחר, אני לא אתפלא אם בשלב מסויים קשטן יידרוש הבהרות לגבי ההמשך, ואם גם הן לא יגיעו אז הוא ירים ידיים. באמת שבסביבת עבודה כזאת קשה לעבוד.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכשיעקב שחר אומר "רפאלוב יישאר פה בכל מחיר" הוא גאון כדורגל שצריך ללמוד ממנו איך לנהל קבוצה והלוואי שהיו כאן עוד 30 כמוהו.

אבל תאכל כמו שמנה שיושבת מול צלחת סטייקים את כל הידיעות והטורים מחר בעיתונים שאלי טביב הוא חלאה שהוא לא משחרר את שכטר ואת כל הידיעות שקוראות לשחרר אותו. אבל כשזה רפאלוב אסור. אז מה אם שכטר נתן להפועל עונה אחת ורפאלוב לחיפה חמישה עונות.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

שחר אמר את הדברים האלו מיד בסיום העונה כשעדיין לא הייתה אף הצעה על ליאור.
    מאז, החלו להגיע הצעות, ואחרי שליאור גם דיבר איתו, אם לא ייקרה משהו יוצא דופן הוא גם ייתן לו את השחרור המיוחל. לשכטר בניגוד אליו כבר יש הצעה רשמית, כבר מתכנן לטוס לשם להתחיל את האימונים, הסיפור לא בדיוק דומה.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שקשטן יודע מצוין איזה בלאגן יש בקבוצה, הוא לא אידיוט. כנראה שהוא פשוט החליט לעמוד לצד אחד הבעלים ויהיה מה שיהיה. אולי הוא הרגיש שבבני יהודה הוא לא יצליח להגיע להשגים ולכן מיהר להגיד כן לג'וב אצל האדומים. לי ברור שקשטן מזוהה היום לגמרי עם טביב והיה שותף לתרגיל מלוכלך שעשו לאבוקסיס.

שחם, גם יעקב שחר יבין שאין ביכולתו להחזיק ברפאלוב. כמו ששי אומר, הדברים נאמרו לפני שהגיעו הצעות. אם זכרוני טוב יש כבר מו"מ בין מכבי חיפה לברוז וסלטיק. שחר דחה בנתיים את ההצעות, אבל ברגע שהוא יקבל את מבוקשו (מספיק כסף), הוא יצטרך לשחרר את רפאלוב. הצעה שלי? רפאלוב עוזב.

Last edited: Jun 16, 2011
  5. alexshw Member

בסדר אז בסוף תתקעו עם שחקן עם מוטיבציה בגובה של ים המלח ובלי כסף עליו.
    לא רואה מצב ששכטר משחק בהפועל. גם אם כן, אז בהפועל סביר להניח עוד יצטערו שלא נתנו לו ללכת.

ליאור לא קיבל הצעה מבונדסליגה.

6. riquelme1 Member

אני לא קורא, ולא מעניין אותי מה אומרים. שכטר מת לעזוב את הפועל והרצון של השחקן הוא הדבר החשוב ביותר, עם שחקן רוצה לעזוב קבוצה הוא צריך ללכת, וצריך לאפשר לשכטר להגשים את חלומו ולשחק בגרמניה, אני גם רוצה שהוא ישאר אבל אני אוהד הפועל ולא ממש אוביקטיבי.

אין שום טעם להשאיר שחקן ממורמר בכוח שמת לעזוב, גם עם יעקב שחר עושה את זה, ולא ורפאלוב בניגוד לשכטר לא הראה רצון עז לשחק באירופה, בלי שוםקשר כמה זמן הוא נמצא במועדון.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חאלס, שכטר נתן להפועל תל אביב בדיוק עונה אחת והוא חייב להישאר לפחות עוד שנה, אם הוא יתחיל לבכות ולצאת בשביתות והחרמות אימונים זה יהיה מעליב פתטי ויבזה אותו. אם הוא יעשה דבר כזה, אני מאחל לו שבתור צעד ראשון אלי טביב יושיב אותו ביציע עד סוף החוזה שלו(יש לו עוד 3 שנים, כאילו שהוא לא ידע כשהוא חתם עליו) ואחרי זה שירושש אותו עד שלא יישאר לו איפה לגור.

אני גם כן לא מאמין ששכטר יישאר בארץ, כמו שלא האמנתי שרפאלוב יישאר כששחר יצא בהצהרה הזאת, אבל זה בדיוק אותו דבר, חוץ מהעובדה שרפאלוב נתן לחיפה 5 עונות ושכטר להפועל עונה אחת.

8. Mellow29 Kopite

לשניהם אין מה לחפש בליגת הפח הזאת, זה מגוחך למנוע מהם קידום מקצועי וכלכלי. בסופו של דבר ההבדל הוא שיעקב שחר בסופו של דבר יתן לרפאלוב ללכת בלי הרבה בלאגן, ואצל טביב העסק נעשה מאוד מכוער. יתכן שזה יגיע לבוררות בפיפ"א, אני מקווה שהם ידפקו את הערס הזה כמה שיותר חזק.

9. alexshw Member

רגע, לשכטר אין איזה סעיף יציאה לאירופה?

10. riquelme1 Member

זה לא אותו דבר, אנשים כאן מסבירים לך ואתה עדיין בשלך. יעקב שחר הצהיר שרפאלוב נשאר שלא היה שום הצעה עליו, וזה היה עוד בסיום העונה, כרגע יש הצעות עליו ועם שחר יקבל את הכסף שהוא רוצה הוא ישחרר אותו, לשכטר כרגע יש הצעה רישמית מקייזסלאורטן שרוצה אותו מידיית, וטביב לא נותן לו.

אין שום סיבה להשאיר שחקן בכוח טוב ככל שיהיה, כמו שאמרתי אני גם רוצה ששכטר ישאר, אבל כל עוד לשחקן יש הצעה מהבונדסלייגה והוא לא מעוניין להשאר, אין שום טעם להשאיר שחקן בכוח שהוא יהיה בלי מוטבציה כל העונה, ויעשה שביתה איטלקית, שכטר לא מבזה את עצמו ולא נעליים, הוא היה שנתיים בהפועל ולצערו הוא נפצע בעונה שעברה, שלא באשמתו כמובן, זה הזמן להפרד יפה ולתת לו להמשיך הלאה ולהתקדם.

טביב ממשיך להוציא להפועל שם רע להפועל, ההתנהלות שלו היא שערורייה, הפרדה מיוסי אובקסיס שהייתה מבזה, יוסי היה הראוי ביותר לקבל את מסרת האמון בהפועל, ולדעתי אבוקסיס לא נשאר מהפועל כי טביב פשוט לא רצה אותו וזה לא היה קשור להצעה המגוכחת שהוא נתן לו.

דני בונדר, זהבי, כל מי שעוזב את הפועל מרגיש הקלה, בגלל טביב שעושה את המוות לשחקנים ומוציא להפועל שם רע.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלי טביב דרש מהגרמנים עוד 500 אלף יורו(ובצדק), שבועיים הם לא הסכימו לזה, שיקפצו לי, אף אחד לא חייב להם שום דבר.

12. Mellow29 Kopite

ברור שאתם לא חייבים להם כלום, אפשר גם לייבש את שכטר על היציע, פשוט זה לא כ"כ פרקטי לשלם משכורת לעובד ממורמר במקום לגזור קופון די שמן (ו2 ומשהו מיליון יורו זה אחלה מחיר לשחקן שהיה פצוע כמעט שנה). אם להסתכל על זה מבחינת עסקים - כמו שברור שטביב מסתכל על כל הביזנס שנקרא הפועל ת"א - הוא עושה פה טעות חמורה. הסיכויים שהוא יקבל על שכטר מחיר כזה גם בעונה הבאה הם מאוד מאוד נמוכים.

13. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אני גם לא מבין מה הדחף להכניס את חיפה לכל נושא שקשור להפועל ולהשוות ביניהם... חוץ מזה שגם רפאלוב נתן לחיפה סוג של עונה אחת שבאמת שווה לזכור לו ועל-פיה לבקש ממנו להישאר עוד עונה, כך שאין כזה הבדל בינהם אם כבר נכנסו לזה.

14. Muurad Member

טביב טיפש ורק פוגע בהפועל, הרבה יותר מאשר שהוא עוזר לה עם ה-100-150 אלף דולר הנוספים שהוא מתעקש עליהם עפ"י שחם.

המוניטין של הקבוצה, לא רק עם שכטר אלא עם כל אחד ואחד מהשחקנים שיצאו מהפועל (דה סילבה, אניימה, שכטר, בונדר, זהבי וכו' וכו') ייפגע בצורה דרסטית.

כשרונות שאולי היו בוחרים להגיע להפועל בגלל המוניטין שאלי גוטמן בנה לה בזמן האחרון, בסופו של דבר ינפנפו את הפועל בשנייה וייבחרו במקום את חיפה או מכבי כשהם רואים את התלאות ששחקן צריך לעבור כדי לקבל שיחרור ולצאת לאירופה אחרי שתרם למועדון, סוכנים של אותם שחקנים יעדיפו להעביר אותם למקום אחר, כי ההתעסקות עם טביב זה כאב ראש אף אחד לא רוצה על עצמו.

בקיצור - יופי של עבודה של טביב, הורס את הפועל מבפנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

15. riquelme1 Member

כל מילה בסלע מוראד, טוב שיש אנשים כמוך גם בפורום.