הפועל ת"א 11\2010: קשטן מאמן, עבאס ועמר דמארי חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 9, 2010.

1. Vatos Member

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4043138,00.html

בושה... פשוט בושה
    זה למה הכדורגל שלנו נראה ככה, מתעסקים בהכל חוץ מבכדורגל.

רק דבר אחד לא מובן לי, באתר הימורים לא מחייבים כרטיס אשראי?
    ואיך ידעו שזה הוא?

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי כנראה שההימורים האלה לא היו בדיוק ווינר...

פשוט בושה, אני לא אתפלא אם הוא הימר על משחקים גם של הקבוצה שלו (גם אם זה על זה שינצחו).

3. Vatos Member

את זה הבנתי
    אבל כנראה שהוא ממש טיפש, לפחות ממה שאני יודע אתרי הימורים באינטרנט לא מחייבים להזדהות בצורה מלאה.
    לדעתי אם כל הצער שבדבר שסחטו אותו ולמרות שהוא מפגר לא מובן לי, הפועל מגבים אותו?! הם צריכים להשעות אותו!

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

די לדבר כשאין לכם מושג ולעשות רעש על כלום.
    האישיו פה זה לא שקנדה הימר כי זה ידוע כבר שנה, הוא סיפר על זה בריאיון לספורט 5 שהוא נקלע לחובות בלי קשר להפועל כמובן(על איזה משחק אתה יכול להצביע שהוא מכר נגדנו?)

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=85412&lang=he

5. Muurad Member

אני מכיר את מי שהוא היה חייב לו כסף(לפחות אחד מהם, ממה שהבנתי היה עוד כמה) וגם נפגשנו פעם אחת, לא ראיתי אותו מהמר, אבל זה לא היה על משחקים אלא יותר פוקר וקלפים לפחות ממה שאני הבנתי בעניין.

ואגב לפחות ממה שחבר שלי אמר הוא לא ממש הפסיק עם ההימורים, לא באותם סכומים אבל עדיין, הוא גם לא נראה או נשמע כמישהו עם עמוד שדרה מי יודע כמה מתי שפגשתי ושמעתי אותו.

Last edited: Mar 16, 2011
  6. Raulito Madridista

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/f-466/930554-5.Xxx

"קיבלתי יריקה בפנים". דני בונדר מתראיין לראשונה ושופך את הכל: ההשפלות מההנהלה שהציעה לו חוזה נמוך מאוד בגובה 30 אלף דולר למרות היותו שחקן חופשי(בונדר ששוחח עם אבוטבול ואמר לו ששניהם באותו הסירה), חוסר הפירגון מצד הקהל(תוקף את היושבים בשערים 2 ו-13 שמבקרים אותו על כל איבוד כדור) והתקשורת וגם על התוכניות שלו לעתיד(לעזוב את הפועל אלא אם כן יקרה משהו חריג - אפילו לקפריסין). ומי העניק לו את הביטחון הדרוש? לואיס פרננדז.

לפחות בראיון בונדר מראה שהוא יודע לתקוף. ועכשיו ברצינות - בונדר ממורמר כבר זמן רב וזה ידוע. אני זוכר שלפני שלושה חודשים בערך העתקתי לכאן ראיון שלו למוסף העיר. בונדר צודק בכל מילה לגבי ההנהלה של הפועל - מדובר שם ברפש אחד גדול ואני מבין למה בונדר לקח קשה. הוא צודק גם בנוגע לקיפוח מצד הקהל(אם כי הפירוט היה מאוד מיותר, זה לבטח לא ייתן לו נקודות זכות, היה עדיף לו היה שומר על איפוק). קנדה אולי טוב יותר אבל בטח לא בהרבה. בונדר הציג משחקים נהדרים בליגת האלופות והוא תמיד נתן אלף אחוז למען המועדון מה גם שהוא שחקן בית. צורם שורמוט מרוויח בערך פי 10 ממנו למרות שבכל קבוצת כדורגל יש פערים - זה מוגזם. רק כשבונדר יעזוב אנשים יתחילו להעריך אותו. אגב, בקשר לתרומה ההתקפית - מה מצפים, שהוא יחרוש אגף שלם כמו מאייקון או אם נתייחס לליגת העל - פיטר מסיללה? אני מתערב אם ישחק איתו צמוד באגף שחקן נוסף, נניח ורמוט(נמאס שכולם נכנסים לאמצע כל הזמן וזה פוגע לא רק במגנים אלא בכל משחק ההתקפה) - בונדר יוכל לתת יותר.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלום לאוהדי הפועל ת"א.
    אני כותב סמינריון בנושא צרכני ספורט ומחפש לדעת מה קרה לאחר המשחק שבוטל מול בני יהודה?
    האם נכנסתם עם הכרטיס הישן למשחק החוזר? האם נתתם את הכרטיס הישן ל"לאן כרטיסים" וקיבלתם חדש? מה בנוגע לאלה שלא שמרו את הכרטיס? מה בנוגע לבעלי המנוים שכבר ניקבו להם את המנוי?

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכנסו עם הכרטיס הישן, אלה שיש להם מנוי ניקבו להם בלמעלה של המנוי. אני לא זוכר מה עשו עם מי שזרקו את הכרטיס בכניסה אבל אני חושב שגם לזה היה פיתרון.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו, שחשוב לי לדעת מה קרה לאוהדים שלא שמרו את כרטיס הכניסה...

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדים נכנסו רק בהצגת כרטיס משחק. מי שזרק אסף מהרצפה אחרי ההודעה במחצית שבוטל.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בית הדין של ההתאחדות לכדורגל החליט להשעות את ערן זהבי למשחק אחד בפועל ושלושה על תנאי בעקבות עבירת המשמעת שביצע. אני חייב לציין שאני כבר הרבה זמן צופה וחובב את המשחק, לא זכור לי בארץ ששחקן קיבל עונש של הרחקה ממשחקי ליגה בגלל שאיחר לאימון במדי הנבחרת. אני חושב שהדחה מהסגל בעקבות האיחור הזה, היה מספק, ואם בכל זאת רוצים להעניש אז קנס כספי היה מספק. לתת לשחקן שרוצה לפרוץ לא לשחק במשחקים המכריעים של הנבחרת זה עונש מספק לדעתי.

13. קרלס פויול5 Member

ו"דון קסקט" גם אחראי להרחקת טיישירה ל6 משחקים שנה שעברה נכון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הקשר בין שחקן שמקלל ונוגע בשופט לבין שחקן שמאחר לארוחת בוקר של נבחרת, שהוא בכלל לא מחויב לשחק בה והוא עושה את זה בתור התנדבות? מה הקשר בין הנבחרת לליגה? שירחיקו אותו ממשחקים של הנבחרת, לא ממשחקים של הפועל. עוד מעט גם יביאו לכם בונוס נקודה על זה שרפאלוב בישל.

15. קרלס פויול5 Member

לא אמרתי שההחלטה בסדר, רק אמרתי שהניסיון להקביל כל דבר לשחר הוא פתטי. עוד מעט גם תאשים אותו בפציעה של שכטר או בזה שאניימה עוזב בסוף העונה.