הפועל ת"א 11\2010: קשטן מאמן, עבאס ועמר דמארי חתמו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏9/7/10.

1. riquelme1 Member

אם בנזמה שווה 35 מיליון יורו, ומקבל משכורת של למעלה מ5 מיליון יורו בעונה, אז גם קולאטי שווה את הכסף שהוא מקבל.

אולי הסכום על קולאטי מוגזם, אבל מוקדם לדעתי להספיד אותו, קולאטי עשה משהו בכדורגל והוא חלוץ עם רקורד מוכח, לדעתי הוא לא פוגע גם בגלל המצב של מכבי העונה, הוא עוד יתרום להם.

2. Number 8 Member

אני לא ייכנס איתך לויכוח על מדוניאנין כי זה דיון של הפועל וגם כי אתה לא אובייקטיבי ולא משנה מה אני אגיד מבחינתך. מדוניאנין שחקן ענק, אחד הזרים הטובים שהיו פה, הבעיה שלו היא שהוא זורק לפעמים זין אבל ברגע שנמני הלך, שוב ראינו כמה שחקן גדול הוא וזה בעיקר שהוא משחק מקדימה מאחורי החלוץ.

אלרואי כהן המלך!!!!!!!!!!!!!!111

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן, גם בדרבי הוא שיחק כמו קשר אחורי...גם אחרי שנמני הלך הוא עושה את זה, זה לא קשור לנמני, זה האופי של השחקן, איטי, משחק אחורה מדי, ולא סתם ואן חאל באלקמאר ובויאדוליד, לא ספרו אותו, והוא הגיע לליגה הישראלית, לא משנה כמה כישרון יש לו. שחקן ענק כהגדרתך, לא יגיע לפה מליגה הולנדית/ספרדית, פשוט לא.

4. Don Joan Roman Member

שחקן ענק זה ז'רום לרואה, שחקן ענק זה דרק בואטנג, שחקן ענק זה ז'וטאוטאס, שחקן ענק זה קנדאורוב, שחקן ענק זה אונישנקו, מדוניאנין לא שחקן ענק ולא נעליים, הוא שחקן טוב, שום דבר מעבר.

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/11
  5. Raulito Madridista

אלי גוטמן חגג במתחם חודרוב יום-הולדת 53 לאחר חודש היעדרות

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/w-248/938720-41.Xxx

המאמן שב לראשונה למתחם חודרוב מאז שפונה למיון וכינס מסיבת עיתונאים בה דיבר על מצבו הגופני(המשתפר משמעותית), על התמיכה הרבה שקיבל, על עוזרו יוסי אבוקסיס(גוטמן ממש לא הביע כעס על ההתבטאויות של אבוקסיס) וגם על משחק העונה הקרוב(החמיא למכבי חיפה ואמר שהטבלה לא משקרת). השורה התחתונה: "אני מתרגש ומודה לאלוהים שאני יושב פה היום". המאמן הביע התרגשות רבה מהיחס של אנשי המועדון, השחקנים והאוהדים ואמר שלמרות שהיעד מבחינתו הוא לעמוד על הקווים במשחק נגד בני-סכנין בעוד קצת יותר משבועיים, אם כי הוא לא פוסל אפשרות שייאמן כבר במשחק נגד מכבי חיפה.

-------------------------------------------------
    כבר הרבה זמן שחיכיתי לשמוע למוצא פיו. עדיין קיימת בי תיקווה קטנה בלב שגוטמן יפתיע את כולם ויעמוד על הקווים במשחק נגד מכבי חיפה - עם כל הכבוד לאבוקסיס, כשגוטמן בשטח אני פחות במתח. הוא בכל-זאת בעל הבית וההשפעה שלו על השחקנים עצומה. הוא תמיד מביא את האקסטרה במשחקים הגדולים. מה שכן, הבריאות מעל הכל ואם הוא צריך עוד זמן - שלא ימהר לחזור. מרגש לקרוא איך הוא מדבר על הפועל, הקהל ועוד. הייתי מחתים אותו לכל הקריירה. יום-הולדת שמח כמובן! בדרבי ציפיתי מהשחקנים לטרוף את הדשא בשבילו וזה לא קרה. שישחקו בשבילו נגד מכבי חיפה.

בנוגע לפיצוץ המשא-ומתן בין טביב ואבוטבול: איזה דרעק האלי טביב הזה, עדיף שהיה נשאר בחו"ל וזהו. מתסכל(אבל לא מפתיע) לראות איך משחקים עם אבוטבול שהוא שחקן בית שתמיד נתן מעצמו מאה אחוז, לעומת הנדיבות המוגזמת אפילו בכל הנוגע לשכר של שחקנים אחרים. אביחי ידין אחלה אבל הוא מרוויח 220 אלף דולר וזה נראה לי הזוי ששי ירוויח מחצית ממנו. ידין השחקן הכי גרוע בהפועל מפתיחת העונה, דרך-אגב. בושה שטביב מתנער מההסכמים, שיתחלק עם מוני חצי-חצי וזהו. מאמצע הסיבוב הראשון ועד הסיבוב השני - שי היה השחקן הכי טוב בקבוצה. היום המצב כבר שונה לגמריי, הוציאו לו את הרוח מהמפרשים.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/11
  6. Don Joan Roman Member

דרעק דרעק אבל אם אין טביב אז אין דגלאס דה סילבה, אביחי ידין(שאשתקד נתן עונה גדולה) וסמואל יבואה בלי כסף, אין שכטר, אין דאבל, אין צ'מפיונס ליג, אין בן סהר, הכסף של טביב עזר להפועל תל אביב מאוד אבל אני מסכים שהיחס לאבוטבול הוא מחפיר.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/11
  7. alexshw Member

רצית לומר אם אין קיזוז...

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/11
  8. Don Joan Roman Member

בלי טביב גם אם היו מקזזים רק למכבי חיפה את הנקודות הפועל לא הייתה זוכה באליפות.

9. Raulito Madridista

הבאנו ארבע עליהם

http://www.red-fans.com/newuploads/2(89).Xxx

קצת נתונים ומספרים:

* הפועל ת"א השלימה ניצחון שלישי ברציפות על מכבי חיפה עם יחס שערים 7:1.
    * הפעם האחרונה בה הפועל ת"א ניצחה 4:1 את מכבי חיפה הייתה באוקטובר 1951 - יהושוע זילברשטיין כבש שער מהיר כבר אחרי 4 דק', דניאל ילובסקי כבש צמד תוך דקה(14, 15) ומשה רסקין הוסיף את הרביעי סמוך לסיום.
    * השער הרביעי שכבשה הפועל ת"א לרשת של מכבי חיפה היה השער הראשון שכובש טועמה נגד מכבי חיפה בקריירה שלו.
    * פחות מדקה היה צריך בן-סהר כדי לכבוש את השער הראשון אמש - השער המהיר ביותר שכבשה הפועל ת"א נגד מכבי חיפה. במקום השני - השער של ג'ימי טורק נגד מכבי חיפה בשנת 1985(3:2) שהובקע אחרי שלוש דקות.
    * אתמול אמנם יוסי אבוקסיס היה זה שניהל את המשחק, אך בכל-מקרה הפועל השיגה אתמול את ניצחון הליגה ה-70 שלה בעידן גוטמן(מתוך 114 משחקים). המאזן המלא - 70 נצחונות, 25 תוצאות תיקו ו-19 הפסדים. יחס שערים - 223-101.
    * בתום 24 מחזורי ליגה להפועל ת"א יש מס' נקודות זהה לעונה שעברה - 55. אז המאזן של הפועל היה 16-7-1 והיא דורגה במקום השני כמובן.

דבר התקשורת:

ידיעות אחרונות - "ליגת האלופה" - הפועל ת"א, עם אבוקסיס על הקווים, פירקה את מכבי חיפה 4:1 בקונצרט שייכנס לפנתיאון, הוכיחה מי הקבוצה הטובה בארץ ועלתה למקום הראשון. גוטמן, הפסדת חתיכת ניצחון.

מעריב - "בומבי" - סהר, זהבי, תמוז, טועמה. בראש, בעונשין, מקרוב, ממרחק. הפועל ת"א הפעילה את כל הכלים, מחצה את מכבי חיפה בתצוגת תכלית קטלנית ותפסה את הפסגה. וזה עוד בלי גוטמן.
    אביעד פוהירלס - "גדולה בשלושה מספרים"; אבי רצון - "תצוגת אופנה".

תמונות נוספות למזכרת:

http://www.red-fans.com/newuploads/6(88).Xxx
    אדום עולה

http://www.red-fans.com/newuploads/1(67).Xxx
    גם בלי גוטמן הקבוצה מתפקדת. תודה לך יוסי

http://www.red-fans.com/newuploads/12(35).Xxx
    טירוף אוחז בשחקנים אחרי אחד הגולים

http://www.red-fans.com/newuploads/11(26).Xxx
    אניימה מודה לקהל אחרי יום משעמם מבחינתו

http://www.red-fans.com/newuploads/3(84).Xxx
    משפריצים קצת מים אחר-כך

http://www.red-fans.com/newuploads/31(14).Xxx
    התפאורה המדהימה של הקהל

http://www.red-fans.com/newuploads/13(36).Xxx
    איזה ווינר - זהבי חוגג את הגולאסו שלו בבעיטה חופשית

תגובות בקצרה:

אלי גוטמן:"גאה באבוקסיס ובשחקנים. המשחק חייב לשמש לנו פלטפורמה".
    יוסי אבוקסיס:"הניצחון הזה מוקדש לגוטמן ואני בטוח שהמשחק הזה יעשה לו הרגשה יותר טובה".
    ערן זהבי:"אנחנו הקבוצה הטובה בארץ אבל לא נסתנוור מהניצחון".
    וינסנט אניימה:"היה משחק גדול שלנו, אנחנו פייבוריטים לאליפות".
    בן-סהר:"לא חלמנו אפילו על תוצאה כזאת - היינו מצויינים ומגיע לקהל הזה".
    גילי ורמוט:"יש אדרנלין שלא נותן לנו להירדם, הגול המהיר והתמיכה של הקהל".
    אמיר לובין:"היה כיף להיות אתמול אוהד הפועל ת"א".
    מוני הראל:"אני רק יכול להגיד שאני מאושר, אנחנו מדהימים".
    יניב קטן:"הפועל נתנה לנו בראש וכל הכבוד לה"

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לרגל החזרה לטדי היום, אני פתאום נזכר בשאלה שרציתי לשאול כבר הרבה זמן - האם יש סרטון מהקהל של גול האליפות של זהבי? או של החגיגות שנייה אחרי זה?

הכי קרוב שמצאתי זה קליפ שONE עשו משולב בין הקהלים של חיפה בבלומפילד ושל הפועל ת"א בטדי, ואני מניח שאם היה משהו כזה ביו טיוב כבר הייתה רואה אותו. אולי באחד מאתרי האוהדים? אולי מישהו העלה להורדה, לפייסבוק?

11. alexshw Member

אניימה נבחר לשוער השנה בניגריה. בהחלט מגיע לו. שנה ענקית הייתה לו והוא גם ספורטאי גדול.

12. JackSparrow Member

אניימה שוער גדול, אבל יש לו בעיה גדולה של התנהגות, הוא מקבל מהר מידי עצבים וזו בעיה איתו, כמו בדרבי עם עטר שהוא החליט לצאת מהרחבה ופשוט עמד במקום עם הכתף לעברו של עטר בכדי לפגוע בו (ראו בבירור שהוא לא יצא לכדור כי אחרכך הוא פשוט עמד למקום עם הכתף לכיוונו של עטר והקשה את הגוף)

13. Number 8 Member

די ברור שאניימה יעבור בקיץ לקבוצה באירופה, החוזה שלו בהפועל נגמר והוא לא האריך אותו, אבל השאלה הגדולה היא לאיזה מועדון הוא יגיע. לפי דעתי הוא יתאים בול לספרד, מודל קימאני באספניול, הם גם מזכירים אחד את השני. באנגליה אין לו הרבה סיכוי כי הוא לא יוצא לכדורי גובה ובפריימרליג הרבה מהמשחק מתבסס על כדורי גובה.

באמת מגיעה לו קבוצה גדולה, שוער ענק, הביא להפועל כל כך הרבה נקודות ונצחונות שזה לא יאומן. מה שכן, הוא גם יעזוב את הפועל והיא תיחלש והעזיבה שלו תבוא לידי ביטוי מיד וגם הפועל לא תרוויח מההעברה שלו כלום.

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/11
  14. alexshw Member

כנראה שזו תהיה ליל.

15. Don Joan Roman Member

ליל, אוקזר, ברצלונה, ריאל מדריד, סולנה, לא משנה מי, רק שייקחו אותו מפה כבר נמאס ממנו.