הפועל ת"א 11\2010: קשטן מאמן, עבאס ועמר דמארי חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 9, 2010.

1. eran levy Member

יצאת גדול בפסקה הראשונה, סוף סוף עוד מישהו מתייחס לעיקר - מעצר בלתי חוקי - ולא לסוג הקללות.

ואז החלטת לתת קונטרה לעצמך ויצאת די פארש.

אולי טוב יותר אם לא היית מתגאה כל כך בזה שאתה מקלל ומנאץ בצורה כזו. הרסת את התגובה הקודמת שלך ועכשיו אתה עוד אוהד חסר מוסר שמתייחס לטפל ולא לעיקר. אהדת הפועל זה לאחל מוות לשחקנים של מכבי? אם ככה אתה רואה את זה אתה לא אוהד כדורגל, כי אין לכך שום קשר לכדורגל, שנאה תהומית כזו לאנשים רק בגלל שהם משחקים במכבי ת"א...ואל תשתמש בהיותך קצין לוחם כתירוץ. זה לא נותן לך שום פריבילגיה להתנהג כמו אידיוט, כי גם קלבני"ק יכול להיות אידיוט. אתה שירתת את המדינה טוב יותר מאשר מי שלא לחם? זה נותן לך לגיטימציה לקרוא קריאות נאצה? לא מתאים לך לקלל את אהובה תומר אבל כן את אבי כהן? תסתכל במראה, תראה שם שמהקצין הלוחם נשאר רק התואר. לטחון תחת בצבא עוד לא נותן לגיטימציה להיות גס רוח.

צר לי אם זה נשמע בוטה מדי, אבל הייתי חייב לסתור דברים חמורים שאמרת. גם אני לא מתבאס ממותם של מוני פנאן או אבי כהן, אפילו לא עצוב. וכאן זה מסתיים. חופש ביטוי קיים, מותר לך לומר מה שאתה רוצה גם אם אתה לא קצין לוחם שטחן את התחת שלו, זו לא עבירה על החוק לקלל, אבל זה בטח לא מוסיף לך כאדם, ולפחות בכך אתה פחות טוב מג'ובניק (או אפילו ממשתמט משירות, ירחם השם!!)שיודע לתת כבוד לאחרים, גם אם הם משתייכים לקבוצה היריבה.

2. riquelme1 Member

אתה לא צריך להצטער, מה שהוא רשם זה בושה וחרפה ואחד ההודעות היותר מגעילות שקראתי בפורום, איכס..

אולי אתה גם שמח שאבי כהן ומוטי פאנן מתו? אנ לא ישמח לעולם, ויש להפריד בין יריבות לבין שנאה ולאחל למישו למות.

בעע...

3. Igi Member

חח זה לא הוא כתב, זה ציטוט מפורום של אוהדי הפועל תל אביב.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק אוהדי הפועל מעזים להתייייף אבל כשהם עושים דברים בתקשורת אף פעם לא מגנים...

אהובה תומר
    איחולי שואה ונאצים (בסדר זה לא גזענות...אז גם מוות לערבים זה לא גזענות)
    שמחים על זה שהסבא של בית"ר מת בפיגוע
    שמחים על מות פנאן כולל שלטים ושירים
    צלבי קרס על קבר הורי חולדאי!
    פחית בפנים של מרק רוסנובסקי
    צלבי קרס בכל מקום שהם מרססים
    דיסק על איתן טייב וכל החבר'ה
    שיר שמחה על השריפה בכרמל
    שירים על אהובה תומר
    בובה של הבן של אובארוב
    שירים על אמיר רנד האוהד של חיפה
    ועוד כהנה וכהנה....
    אבל התקשורת - מדובר בקהל מספר 1 במדינה - ליצנות

ולא זה לא קהל, זה קומץ פחחחח בכל משחק זה אלפים ששרים את ז בגאווה וגאון ושאף אחד לא יגיד לכם אחרת!!!

Last edited: Feb 4, 2011
  5. riquelme1 Member

כנראה שטעיתי, אבל בתור אוהד הפועל- גועל נפש.

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

חחחחחחחחח אלפים שרים את זה בגאווה? אני רואה את כל המשחקים של הפועל תל אביב, ושהם בבלומפילד הם כמובן הרוב. בשנתיים האחרונות לא יצא לי לשמוע בשום משחק את השירים שציינת שאלפים שרים אותם, ולעומת זאת את "בלומפילד שם ביפו" או "בכל העולם" או "הפועל היום יוצאים למלחמה" באופן קבוע אני שומע עם הד חזק ביותר ומתחיל לשיר איתם ביחד דרך הטלוויזיה.

התקשורת אדומה? אם התקשורת הייתה אדומה, שני אוהדים דפוקים ש"שרים" על אהובה תומר לא היה מגיע לכותרות בשום אתר ספורט שלא לדבר על אתרי חדשות. ומה בפועל? עשו מזה מטעמים מפה ועד הודעה חדשה, וMAKO אפילו הזדרזו לפרסם טור של לא זוכר מי על כמה שזו לא הפעםה ראשונה של אוהדי הפועל ת"א, והוזכרו שם חלק מהדברים שאתה אמרת עכשיו, אולי MAKO זה לא חלק מהתקשורת ?

הא ולגבי ההודעה בפורום 'השדים'. הרצתי חיפוש בגוגל, מצאתי את זה בכמה פורומים, כולל פורום של הקבוצה שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    בכל מקרה, אנשים מתעסקים בהודעה הארוכה שהאדון כתב, אבל יש שם 11 עמודים שחלק נכבד מאוד מהם מלא בתגובות גינוי וסלידה מהאירוע הזה. אבל חס ושלום שאת זה יכתבו בפורום אולטרס מכבי.

7. yakov_y YNWA

אפשר לחשוב שאוהדי מכבי תל אביב לא שרים על אבא של ביברס נאתכו (לא שמעתי את זה אבל ככה אמרו לי), אפשר לחשוב שאוהדי מכבי חיפה לא שרים על רובי שפירא ז"ל, אפשר לחשוב שאוהדי בית"ר ירושלים לא גזעניים.
    הקהל של הפועל תל אביב מראה צדדים מגעילים, אבל למה תמיד לא מציינים את הקהל של מכבי חיפה כמו שמציינים את הקהל של הפועל תל אביב ?!

להגיד שהקהל של הפועל לא מספר אחד במדינה זה פשע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד, אף קהל בליגה, לא של מכבי, לא של בית"ר ולא של מכבי חיפה לא מתקרב לרמות שיא הגועל נפש שאוהדי הפועל ת"א כל פעם שוברים...אם זה היה חד פעמי, באמת קומץ עוד אפשר להגיד ניחא אבל כשאיצטדיון שלם שר שתהיה שואה למכבי, אומרים מכבי נאצים, ואת כל רפרטואר הגועל!!! זה לא קומץ, זה קהל שלם...ואגב שמעתי גם במשחקים האחרונים אווו אבי כהן מת...

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

נכון שמעת במשחקים האחרונים, וגם את זה רוב אוהדי הפועל מאוד מגנים ואפשר לראות את זה באתר שבו פורסם התגובה.

אתה גם צודק שהמעשים שהקומץ עשה הם גועליים יותר ממה שהקהל הבית"רי עשה. הקהל של המכבים בכלל לא מתקרב לגועל הזה.

בכל מקרה, קומץ זה קומץ. זה לא קהל, לא כולם מזדהים עם זה. אני מאוד מפחד שבדרבי ישירו בקולי קולות "אבי כהן מת". זה דרבי, מה לעשות. גם למכבי ת"א היו פאשלות עם שירים מגעליים לכיוון הפועל, כי זה דרבי, ולדרבי חוקים משלו(=אין חוקים). אני מאוד מקווה שהקהל האדום יהיה בדיוק כמו שהוא בכל משחקי הליגה, כלומר שר בקולי קולות שירי הלל לקבוצה ולא שירי נאצה ליריבה.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נגיד את זה ככה, אם בדרבי, שבו מכבי עורכת טקס לאבי כהן, אוהדי הפועל ישירו נגדו שירים, לא משנה מה תהיה תוצאת המשחק, יש חשש אמיתי וכבד שהוא עשוי להסתיים עם פציעות קשות שלא לדבר על מוות, כי אנשים, כשאתם יודעים, מתחממים, הם לא רואים בעיניים ממטר

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

"אבי כהן מת" היה פעם אחת, לדקה בקריית אתא על ידי מעט אוהדים(בכל זאת היו שם רק 300) וגם את זה גינו באותו אשכול של 11 עמודים. מי שטרח לקרוא אותו יכול לדבר רק אחרי זה, יש שם 300 תגובות ש270 מהם בערך מגנות את מה שזה היה ועוד 30 באות מ2 אנשים שמגנים על זה+התגובה ששמו פה שבאה מאוהד שלא מגיב שם בכלל ואני לא אתפלא אם זה משתמש פיקטיבי כדי להוציא את הקהל שלנו רע. אבל כמובן שאדון עומר יתעלם מזה ויטען ש"במשחקים האחרונים שרו על אבי כהן" ויביא רשימה של דברים שהקהל שלנו עשה, למרות שכמה אוהדים כאן מציגים בפניו דברים אחרים.

עריכה:
    עאלק ייגמר במוות, אתה חי בסרט. לא יהיה כלום, בחיים לא תראה את כל שער 5 שר על אבי כהן, וכמו שכל אוהד כיבד אותו נגד הפועל חיפה ומחאו לו כפיים בלי אף מילה ככה יהיה גם בדרבי. למרות שאני לא מבין למה לעשות טקס לאבי כהן בדרבי וזאת נראית לי פרובוקציה זולה.

ד"א, שאני יזכיר לך מה היה בטקס לזכרו של רמי ארמה בדרבי טוטו האחרון?

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל מי הם אותם 300 אוהדים שנוסעים לקרית אתא? אלה משער 13? 1 ו-2? לא. אותם 300 זה אותם 300 שמקפיצים את שער 5 ו-7 כל המשחק ומחברים את כלל השירים שאוהדי הפועל שרים, הם אלה שעושים את הגועל נפש בקהל של הפועל

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאמרתי, אנשים חזקים מאוד שנחשבים להכי "דוחים" בקהל של הפועל גינו את השירים האלה(גל סוקולבסקי, פואד ועוד אנשים מהאולטראס שלנו) וגם גינו את השוטרים שהכו אוהד שלנו. ותראה את העריכה שלי. ואלה לא 300 אוהדים שרו, אולי 50 וזה היה בדיוק חצי דקה עד ששרקו בוז והשתיקו אותם.

14. Number 8 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    התגובה של אור (FANATIC).
    התגובה הכי טובה בכל הויכוח הזה.

אנשים פה מתכשחים למציאות בגלל שהיא רעה ולא מציגה את אוהדי הפועל טוב אז שימשיכו להיות בבועה שלהם, שיהיה להם בהצלחה, מציגים להם את האמת ואת העובדות מול העיינים אבל הם באים עם תירוצים אז תתנו להם להמשיך עם זה. נמאס כבר מכל ויכוחי האוהדים אבל הפעם זה פשוט שבר את גב הגמל, מגישים את העובדות על מגש ועדיין אנשים באים בתירוצים. מה אני אגיד לכם, טוב לכם ככה להתכחש אז שיהיה לכם בהצלחה. תמשיכו לחיות בבועה שלכם.

15. Fanatic Member

אין לי מה להמשיך להתווכח, מי שמגיע לדרבים יודע מה זה הקהל של הפועל. ומי שלא, ימשיך להיות מושפע ממה שכתוב בכל מקום בתקשורת ע"י אנשי הפועל.

וראיתי שכמה אנשים פה התנפלו עליי על התגובה שהבאתי מהפורום של הפועל. אני אגיד שוב, לא אני כתבתי את התגובה הזאת.