הפועל ת"א 11\2010: קשטן מאמן, עבאס ועמר דמארי חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 9, 2010.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאמרתי, אני לא מצדיק את המאסר אבל זה היה כל כך שקוף שזה ייגמר ככה, האנשים האלה שרו בכוונה לעשות פרובוקציה למשטרת הכרמל, הם יכולים להאשים רק את עצמם באיך שזה נגמר. זה לא בסדר שעצרו אותם מבחינה חוקית, ולא היו צריכים להכות אותם(והכו אותם למרות שהם לא התנגדו למעצר), אבל אני כן איפשהו מבין את השוטרים שהשתן עלה להם לראש.

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כי יש גבול להטייה לטובת הפועל אפשר לעשות, תהיה בטוח שאם היה מדובר במכבי או בבית"ר זה היה כל השבוע בכותרות, כולל שרים שמביעים דיעה בנושא. ההתאחדות ? שלא נתחיל...

אין לי מה לתת דין ודברים לבנאדם שמראש קובע, בלי להכיר אותי כפי שאתה אומר, שאני לא אמין ומחליט להאמין לאחרים, מצטער.

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמשיך עם רגשי הנחיתול האלה שהיחס לקהל שלנו שונה במשהו מלקהל שלכם, אני הבאתי כבר דוגמאות שעברו חלק דרך התקשורת עם הקהל של מכבי ושלכם. תעשה לי טובה, אם באמת היו אוכפים את החוק נגד גזענות שיש גם בהתאחדות וגם באופ"א בית"ר מזמן הייתה מורחקת מכל מפעל אירופאי שהוא לכמה שנים והייתה היום בליגה הלאומית.
    וכמו שאמרתי, גם אתה היית מאמין לחברים שאתה מכיר טוב יותר מאשר למישהו שאתה מכיר דרך המסך.

ההתאחדות? באמת שלא נתחיל, סתם ספאם מיותר.

4. eran levy Member

אוי ואבוי אם ככה אתה חושב. אתה מבין את השוטרים שהשתן עלה להם לראש? הם שוטרים!! הם עובדי ציבור!! הם אמורים להגן על הציבור ולא להתחרע עליו, גם אם מקללים את המפקדת שלהם. עולה להם השתן לראש? שיספרו את זה למח"ש או שיתפטרו מהמשטרה ויהיו מאבטחים במועדון.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמרתי שאני תומך בזה, אמרתי שאני מצליח להבין את הצד שלהם. אני לא יודע בדיוק איך אני הייתי מגיב אם היו שרים על חבר טוב שלי מול הפנים שלי אחרי שהוא נפטר, אבל כנראה שזה היה נגמר כמו במקרה הזה. מה שאני טוען זה שהשוטרים לא היו צריכים להכות, אבל אני מבין מאיפה זה בא ולא מאשים אותם 100% ובהחלט גם לאלה ששרו יש חלק בזה. מילא זה לא היה בא במטרה לפגוע בשוטרים, אבל המקרה הזה בא מפרובוקציה נטו.

Last edited: Feb 3, 2011
  6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אולי הקהל היה מחוץ לכל דבר, אבל גם שלכם.
    בוא לא נשכח את הקללות שאתם מאחלים לאוהדי מכבי ולרבים טובים אחרים.
    ההתאחדות ? אל תיתמם.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקללות שאנחנו מאחלים לאוהדי מכבי ולרבים אחרים זה לא גזענות, "מוות לערבים" זה גזענות. אין אף חוק נגד הדברים האלה שאנחנו שרים, עדיין לא. ההתאחדות לא אדומה וגם לא צהובה, ירוקה, כתומה או סגולה. זה ויכוח שנטחן כאן כל כך הרבה פעמים, אם אתה רוצה תדבר איתי על זה בפרטית כי אין לי כוח שהמנהלים ייפלו עליי עכשיו כמו בעבר.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכל קהל יש כמה צדדים כפי שניתן לראות -
    http://hbs.co.il/community/showthread.php/...%A8%D7%A5/page3

עם זאת, להפועל ת"א יש גוש נפלא, מהטובים בארץ אבל גם גוש רקוב שאני לא בטוח שיש כמוהו בשאר הקבוצות בישראל.

העובדה שמדובר בקבוצה מת"א עם כוח בתקשורת מונע מהתקשורת לבצע בה לינץ בדיוק על דברים כאלה. רק לחשוב מה עשו לנו בשנה שעברה כשגיא עזורי חיפש להסיט את האש ממנו או לאוהדי בית"ר י"ם באחד מהמקרים.

9. Fanatic Member

שחם, 2 אוהדים? גזענות או לא? זה באמת משנה?

שמעתי לפחות פעמיים את כל הקהל שלכם שר "אבי כהן מת" במשחק הגביע האחרון. אבל איזכור על זה בתקשורת? ממש לא.

יפה איך שאתה מיתמם, כי הזכרונות שלי מכל דרבי חוץ זה לשמוע את כל בלומפילד שר שירים כמו "מכבי נאצים".
    אולי תעלה לנו גם תמונה של השלט שלכם על מוני פנאן? גם זה 2 אוהדים?

תגובה מצוטטת מפורום שדים:
    "מרגיש כמו באיראן, חופש הביטוי פשוט נלקח מאיתנו.

ממתי, יש לשוטר, ע"פ חוק, את הזכות לעצור ולהרחיק אוהד ששילם ממיטב כספו לראות את קבוצתו האהודה והאהובה רק בגלל שהוא אמר איזו הערה שלא מצאה חן בעיניו? לא מאמין שההתעסקות פה, באשכול היפה נפש הזהת הוא על תוכן קללות ה"נאצה", ולא על המעשה הבלתי חוקי שנגרר בעקבות קריאות אלה.

כדורגל זה ספורט עם המון תשוקה, לטוב ולרע, ואם מישהו מחליט לקחת את הסיכון ולאהוד קבוצה עם קהל אוהדים נאמן ורחב, ומחליט שהוא רוכש לעצמו מנוי עונתי למשחקיה, שיקח בחשבון שהוא ישמע דברים שהוא לא אוהב במהלך המשחק, כנ"ל גם לגבי מי שהחליט לעבוד בעבודה עם מאפיינים דומים.

אני הולך להגיד משהו שאף אחד פה לא מעז לומר- אני, בקללות "נאצה" , צועק הכי חזק, ומכל הלב. למה? כי זה עושה לי טוב, ואני באמת לא מתבאס שמוני פנאן מת, בכלל לא אפילו. כנ"ל לגבי אבי כהן, ואני אפילו מוצא את הסיפור על בנו של שורה אוברארוב משעשע מאוד, עם שיר קליט שבא בהתאמה. זה מבחינתי חלק בלתי נפרד מהאהבה הבלתי מוסברת שלי להפועל תל אביב, השנאה של היריב שלי, שהיא שנאה טוטאלית, על כל המשתמע מכך.

ואני לא חושב שזה הופך אותי לבנאדם פחות טוב ממכם, ובטח שלא לאוהד פחות טוב ממכם.

אני כבר שנתיים וחצי לוחם ומפקד בצה"ל, טוחן את התחת שלי בשביל המדינה הזאת, עברתי אירועים והרגשות שאני לא מאחל לאף אחד (בעצם, אולי לנימני.), רק בשביל שנוכל לנהל אורך חיים תקין ככל שאפשר במדינה הקשת יום שלנו.
    ובגלל שאני שר שירים , במקום היחיד שאני באמת מרגיש חופשי בו בחיים שלי, יש למדינה את הפריווליגה לעצור אותי?! מי שמע על דבר כזה?!

נכון, השירה (שהייתה) על אהובה תומר לא מצאה חן בעייני, לכן לא הצטרפתי לשירה. משטרת ישראל החליטה לקחת את החוק לידיים, ולפוצץ את אותו אוהד שפצח בשירה במכות. סתם כי זה פגע בהם אישית. ממש דוגמא נהדרת לדמוקרטיה.

המשטרה, מראה כרגיל, כמה קל להשוות אותם לכוח של משטרים שהעם היהודי היה מיודע איתם בעבר. (http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%90%D7%A6%D7%99%D7%9D

חבל ועצוב שאתם מתעסקים בטפל, ולא בעיקר- הליגטימציה שאתם נותנים למשטרה, בכך שאתם מגבים את עצירתו של אוהד כזה ואחר בעקבות שיר או משפט שיצא לו מהפה.

איראן כבר אמרתי?"

משה,אולי את השיר הזה שרו מספר מועט של אנשים, אבל בשירים מגעילים אחרים זה לא קומץ ולא נעליים, זה קהל שלם.

Last edited: Feb 4, 2011
  10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תגיד לי כל הקהל, כי זה לא. זה היה חלק מהקהל, לא רוב, והרוב כן גינה את השיר הזה. הנה, אתה רץ להביא לי תגובות מפורום שדים, אז יאללה, בוא תגיד לי איך אנשים הגיבו לבחור הזה. הנושא של התגובה שם הוא מעל 300 תגובות, רק 2 אנשים תמכו באיש הזה(ניסים והבלונדי עם הנעל האדומה). אתה גולש בפורום שדים, אז בוא תגיד לי מה הלך הרוח שם. כמה בעד האיש שכתב את התגובה, כמה בעד ה2 אוהדים האלה, כמה בעד שירים על אנשים שמתו.

כמה אוהדים שלכם שרו על אבא של נאתכו?
    על אדהם שביטה?

11. Fanatic Member

אני ממש לא גולש בפורום שדים כדי לא להגעל יותר ממה שאני נגעל מהתגובה הזו. מישהו הביא לי ציטוט של התגובה.

נדבקת דווקא לחלק של התגובה מהפורום שדים? שוב פעם אתה מיתמם.
    בלומפילד, דרבי חוץ, רוב האצטדיון אדום. ואתה באמת אומר לי שלפחות 80 אחוז מהאוהדים שלכם לא שרים שירים כאלה?
    אם אתה תגיד שלא, אתה שקרן, כי אני כבר הרבה שנים במגרשים וכל פעם אתם שוברים שיאים של גועל.
    יש לי הרבה מאוד חברים אוהדי הפועל, אף אחד מהם לא מכחיש את העובדה שהרוב שרים שירים כאלה.
    ועוד לא הזכרתי את מיטב השירים שלכם נגד בית"ר.

הגיע הזמן שמישהו ישים לכם מראה מול הפנים, כי כשלא מזכירים דברים כאלה נותנים לזה לגיטימציה. אם עכשיו פרסמו בכל התקשורת את השיר ש2 אוהדים שרו על אהובה תומר, זה מצויין ככה אולי תפסיקו עם הגועל הזה.

שירים על אבא של נאתכו ואדהם שביטה? אולי 30 אוהדים. בכל קהל יש קומץ מסריח. הבעיה היא שאצלכם זה הרוב.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה קומץ? להפועל ת"א עשרות אלפי אוהדים אולי אפילו יותר. להפועל ת"א אלפי מנוים שכל שבוע מגיעים לבלומפילד. במקרה הזה כמה עשרות אנשים או במקרה החמור מאות אנשים הם עדיין קומץ. לא משנה איך זה מצטלם.

אני לא יודע מי אותו אדם שהגיב, אבל כלוחם ומפקד לשעבר אני רק יכול להגיד שהעובדה שהוא תורם למדינה לא מאפשרת לו לעשות ככל העולה על רוחו. למה שלא יאנוס/ירצח/ישדוד? מותר לו הוא לוחם לא?
    מתבייש שאדם כזה מפקד על לוחמים ולא מבין שגם בכדורגל יש גבולות. אדם אגואיסט וטיפש שחושב שהעובדה שהוא קנה כרטיס מאפשרת לו לעשות ככל העולה על רוחו, בדיוק כמו העובדה שהוא לוחם מאפשרת לו לעשות ככל העולה על רוחו.

חבל שלא תופסים את אותם המקללים ומעיפים אותם ממגרשי הכדורגל לכל החיים, אולי ככה התופעה תפסק.

נ.ב
    לא מזמן אמרתי לדור (ראוליטו) שכותב כאן שהבעיה שלי עם הפועל ת"א שהאוהדים השפוים שלהם לא עושים כלום בנידון. בדיוק כמו שהוא היה בפאב בזמן אחד מאותם שירים דוחים ולא יצא נגדם ככה גם בבלומפילד לצערי אני בעיקר רואה אנשים שותקים או כמו שיר הקונטרה למכבי מצטרפים לשירה.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הבדל בין שירים על ירושלים וה"אדום עולה בבלומפילד" לשירים על אנשים מתים. בוא נראה בדרבי הקרוב עם 80% מהיציע ישיר על אבי כהן. אני זוכר דווקא שכל האיצטדיון עמד ומחא כפיים לזכרו נגד הפועל חיפה. "לא רוצה להיגעל"? הייתי מביא לך את האשכול אבל האדמין שם מחק אותו כבר.

עריכה:
    הוא החזיר את הנושא, בוא תגיד לי עם זה רוב או קומץ.
    http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=48421

עריכה 2:
    מחק מהנושא כמה תגובות, כולל זאת ששמת. בכל מקרה:

14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

עולם ורוד אפשר לראות רק דרך עיניים אדומות.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלישאה מקסימה, אתה בעצם טוען שלהגיד 'נאצים' זה גזענות?