הפועל ת"א 11\2010: קשטן מאמן, עבאס ועמר דמארי חתמו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏9/7/10.

1. הרצליה Member

הגיע הזמן שהוא יילך מפה, כל עשרת החודשים האחרונים הם בזבוז זמן וכסף.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה הדיבורים על גוטמן וזלצבורג? יש ביסוס? נראה לי עוד שום דבר מוואן.

3. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מהארץ .

4. Raulito Madridista

עוד שבועיים שלי בצבא ומצד אחד קרו הרבה דברים ובעצם אין חדש תחת השמש.

הניצחון מול עכו שווה כקליפת השום אם איבדנו את איתי שכטר, אולי טוב יותר שהמשחק נערך ביום שני ולא יצא לי להגיע, כי בטח הלב שלי היה נקרע. זה כל-כך לא פייר עבורו כל הפציעות האלה, שמעתי שהוא מירר בבכי. הפועל מאבדת כוח חשוב מאוד להמשך מאבק האליפות, שכטר לא חלוץ שנותן גולים מתוך הרחבה כמו תמוז אלא אחד שיש לו השפעה עצומה על משחק ההתקפה, ההבנה העיוורת בינו לבין ורמוט היא פשוט קסומה! המעבר של שכטר לחו"ל יתעכב בצורה דרסטית והוא ייפתח גם את העונה הבאה בהפועל ת"א אבל באמת שקשה להסתכל על זה בצורה חיובית.

לא שכחתי את דגלאס שעזב כבר, שכטר כרגע מושבת והאחריות נופלת כמעט רק על גילי ורמוט שלפי מה שהבנתי כבש שער סולו אדיר נגד עכו. גילי חייב לתת מעצמו כמעט כמו בעונה שעברה כדי שהפועל תגיע לשלבי ההכרעה כשהיא עדיין חדה ומפוקסת. יש שיפור גדול ביכולת של בן-סהר וזה מעודד, המאזן שלו קפץ לשבעה שערים כלומר הוא כבש 5 בארבעת המשחקים האחרונים, אבל למרות הפורמה הטובה שלו - קשה לי להגיד שאני בוטח בו.

הנושא הבא - היה חתום תיקו על המשחק בק"ש, רק מאכזב לדעת שלא השכלנו לשמור על היתרון. פתחנו את הסיבוב השני בצורה טובה אבל טרם נתקלנו בקבוצת צמרת אמיתית. טיבעי שק"ש תיהיה יותר נמרצת מהפועל אבל עוד קצת מחוייבות מצד השחקנים בטח לא הייתה מזיקה, חבל שאיבדנו את המקום הראשון. אי-אפשר לתרץ.

מדאיגים מאוד הדיבורים על סיכום בין גוטמן לזלצבורג, אבל אני אישית בוטח בגוטמן שמתפקד תחת הנהלה שערורייתית ומראה בכל הזדמנות כמה הוא נאמן להפועל. מה שלא מובן לי הוא חוסר הטאקט של אחד מהגורמים בהנהלת הפועל שמייד אחרי שגוטמן התראיין לעיתון והביע את הנאמנות להפועל, אז מישהו מהם החליט להגיד לעיתון 'גוטמן סגור בזלצבורג'. במקום להציע לו חוזה באופן מיידי, ההנהלה משחקת איתו בקקה. אם אני במקום גוטמן אז אני מתרחק כמה שיותר מהר מהמיטה החולה הזאת שנקראת הנהלת הפועל ת"א, ופשוט מממש את האופצייה בזלצבורג בה ירוויח טוב יותר בצורה משמעותית ויהיה לו תקציב ואתגר לאמן בחו"ל. הלוואי והוא יישאר אבל קשה לי להאמין.

ומה בנוגע לחיזוק בינואר? לעזאזל! תביאו בלם כבר, כמה סחבת! ההוא מדומז'אלה נראה לי פלופ, מה זו הקבוצה המצחיקה הזאת, אבל כבר לא אכפת לי - בשביל האחוז האחד שמדובר בשחקן איכותי - שיבוא. איתמר ניצן שוער טוב ואני מקווה שהוא יהיה זה שיחליף את אניימה, אבל קשה לתת להנהלה ח"ח על השאלתו כשלא פותרים את הבעייה האמיתית. המועמדים להגיע אליינו מתחלפים כל יומיים, זה כבר ממש מביך. אני חושב שצריך להביא גם חלוץ, אבל...

5. Number 8 Member

הפועל רוצה את הבלם הזה מז'ילינה, אז זה כבר אמרת, הוא כבר היה סגור והיה בדרך לארץ אבל עכשיו יש איתו קצת בעיות, ז'ילינה מעכבת את המשא המתן ועכשיו זה כבר לא תלוי בהפועל ולא בטוח שיגיע. בנוסף, בעקבות פציעת איתי שכטר, ההנהלה אישרה לאלי גוטמן להביא חלוץ במקומו, את אדם רוני מאינברנס הסקוטית בן ה-23. הבעיה היא שהיברניאן ויאנג בויז גם רוצות אותו.

אגב, רק אני זוכר שאניימה מסיים בסיום העונה חוזה ואם הפועל לא מוכרת אותו עכשיו בינואר, בקיץ הוא יהיה שחקן חופשי? אין כמעט סיכוי שאניימה יישאר כאן עוד עונה ואם זה אכן יקרה הוא יהיה אחד השחקנים המפגרים בכדורגל, הרמה שלו מתאימה לספרד ולאנגליה, הוא היה צריך לעבור כבר מלפני 2-3 שנים אבל עדיין נשאר כאן. יכול מאוד להיות שהוא עדיין לא עבר בגלל שהפועל דרשה עליו מחיר גבוה מדי אבל עכשיו אם היא לא תמכור אותו בינואר, בקיץ הוא יוכל לעבור לכל קבוצה בכל סכום והפועל עוד לא תקבל מזה כלום.

6. Raulito Madridista

מאכזב לשמוע שגוטמן ייעדר מהמגרשים לפרק זמן רב, לטעמי מדובר בלא-פחות מאשר היעדרות של שחקן מפתח, ואם לא יותר, אבל הבריאות מעל הכל ואין.
    המקרה עם גוטמן תוקע את הפועל מהרבה בחינות - גם ככה 'ההתקדמות' בעניין הרכש הייתה ברוורס מה שנקרא, אז עכשיו בכלל אני לא רואה מצב שיגיעו שחקנים ועם הסגל הנוכחי יהיה קצת קשה לזכות באליפות. דיברו בהתחלה על בלם ששיחק בהאל סיטי, מגן ימני מצרפת, ובסוף עוברים ליא-יא פטי שהוא בלם ליגה טוב אבל לא בטוח שהוא מסוגל לעבור שידרוג דומה לדה-סילבה.
    האחריות על אבוקסיס עכשיו תיהיה גבוהה שבעתיים. הוא ינהל את הדרבי הקרוב ועוד משחקי צמרת כמו נגד מכבי חיפה. עם כל הכבוד לשביעייה מול קריית-אתא(תמיד טוב להבקיע הרבה ושחקנים כמו ויקטור מרעי ועומרי קנדה[שער בכורה בהפועל סוף-סוף!!!] מקבלים ביטחון כי אולי נצטרך אותם) - זה לא מדד. גוטמן היה מביא את האקסטרה במשחקים הגדולים והדרבי הקרוב יהיה סופר-קשה. זה יהיה המבחן של אבוקסיס בתור מאמן, הוא יצטרך להיות על תקן יותר ממוטיבטור ועוזר, ושיהיה לו בהצלחה. מקווה שתיהיה התפתחות גם בסוגיית הרכש.

לא מאמין שאני אפסיד את הדרבי ביום ראשון אבל...ככה זה בצבא, למדתי להבין.

7. Igi Member

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

2 אוהדים, זה הכול.
    כשאלפי אוהדים שלכם שרים על רובי שפירא ניחא, כשאלפי אוהדי מכבי שרים בדרבי על אבא של נאתכו ניחא, כשאלפי אוהדי בית"ר שרים על ערבים ניחא, אבל כש2 אוהדי הפועל(עלובים, אבל 2 אוהדים) שרים על אהובה תומר זה בושה וחרפה! עוכרי ישראל! להגלות אותם מהארץ! לסרס את כל הקהל שלהם! לתת להם עונה שלמה בלי קהל!

Give me a Break.

9. Igi Member

אני לא מצליח להבין איך אתה יכול להרגיש כל כך מותקף בכל פעם שמדברים על משהו שקשור אליך גם אם לא ספציפית ויש לך את הצורך הזה ישר להתגונן עם ההתקפות נגד האלה.
    שואלים מה ניסגר עם העלובי נפש בקהל שלכם, שלא ברור בכלל מה הקשר ומה יש להם מאהובה תומר , מה קשור עכשיו רובי שפירא וערבים מה?!

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מותקף? הבאת כן ידיעה מביכה, על 2 אוהדים ששרו משהו על אהובה תומר, במקרה בזמן משחק של הפועל. אם הייתי מספר בדיחת שואה בזמן שאני בקהל, הייתה כותרת כזאת? זה בדיוק אותו דבר. אהובה תומר לא עשתה שום דבר לקהל שלנו, להפך, היא דאגה לנו כשנסענו לקריית אליעזר ומנעה מיסמניקים להכות אוהדים שלנו, אין לנו שום סיבה לשנוא אותה והרבה אוהדים "בכירים" שלנו שהכירו אותה אישית לקחו נורא קשה את המוות שלה.

תשאל מה נסגר עם עלובי הנפש במדינה שלנו, לא עם הקהל של הפועל, כי 2 האנשים האלה(לא אחד יותר) לא מייצגים שום דבר מהקהל של הפועל. מצד שני, האלפים ששרים על אבא של נאתכו ועל רובי שפירא הם "עלובי נפש" לפי ההגדרה שלך, ובכל זאת לא אני ולא אף אחד כאן צייץ אחרי איזה דרבי תל אביבי או חיפאי ששרו את השירים האלה.

11. Charlton Member

יש קשר
    הקהל שלך(ולא קומץ של 5 איש) igi שר על רובי שהוא בגיהנום!!
    מה ההבדל ביניה לבין הנבלות ששרים על אהובה?

12. Igi Member

לא צ'רלטון אין שום קשר כי אני לא מגנה את הקהל של הפועל אלא רוצה לדעת על עלובי נפש מהקהל שלהם ששרו את זה ואין לי שמץ של מושג למה ומאיפה הם הביאו לשיר לה שירי נאצה.
    זה כמו שתיתפרסם כותרת על שירי נאצה של אוהדי ג'ת נגד ג'ון לנון, מה הקשר? אז תפסיקו לנסות לחפש ריבי תיסכול בכל היזדמנות קיימת שנראית לכם נכונה.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין משהו אתה.
    אתה שם ידיעה על 2 אוהדים ששרו נגד אהובה תומר בנושא של הפועל תל אביב, ואז אנחנו מחפשים ריבים? זה לא משנה אם זה קרה במשחק של הפועל תל אביב או בהפגנה ליד המשטרה, כל כך רוצה לדבר על זה? שים את זה כאן:
    http://www.asoccer.co.il/index.php?showtopic=27476&st=7750

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/11
  14. eran levy Member

אתם מתווכחים פה על שטויות - כמה אמרו, כמה באמת מתכוונים לזה, שניים או עשרים - ואתם לא שמים לב שפתאום אסור לקלל. נהיינו דיקטטורה? קודם זה לא בסדר שקיללו את רבין, אח"כ לא בסדר שמקללים את מוחמד, אח"כ "סתם" ערבים, אח"כ גם את לוזון אסור לקלל,ועכשיו אסור לקלל שוטרים שמתו. ומתי יאסרו לקלל סדרנים במגרש? ומתי ייאסר לקלל אפסנאים? יש חופש דיבור במדינה, וחופש דיבור כולל גם קללות. זה לא יפה, זה לא מנומס, זה גם לא אתי לקלל אישה שמתה תוך מילוי תפקידה, אבל לאסור?!?! תדונו במה שחשוב, בזה שסותמים לכולם את הפה, כל פעם מסיבה אחרת, במקום לדון איזה קהל אידיוטי יותר.

15. Igi Member

חלאס עם המשפטים הפלצניים שלך ("אין משהו אתה"). כתבתי את זה בדיון של הפועל לא בשביל להתגרות, אלא כי פה הסיכויים הכי גבוהים שמישהו ידע מה פשר הקריאות דווקא נגד אהובה תומר אז תפסיק לקחת כל דבר כתקיפה.