הפועל ת"א 11\2010: קשטן מאמן, עבאס ועמר דמארי חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 9, 2010.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כל הטררם ובסוף הוא עובר לזלצבורג?! זלצבורג? באמת איזו שטות. מינשגלבאך, ליל .. בסוף זלצבורג.

לא נורא, לפחות יבקר בישראל בעונה הבאה.

2. שגיא Guest

אני באמת לא מבין מה עבר בראש של דה סילבה. מצד שני, אפשר להבין שהדבר היחיד שכנראה מעניין את הבחור זה כסף. כי רד בול זלצבורג כבר שנתיים מודחת על ידי ישראליות למרות המדיניות הפזרנית שלה. דה סילבה, לדעתי בכל אופן, גדול עם זלצבורג והבחירה בא לא מהווה שום קידום מקצועי.

אני בטוח שאוהדי הקבוצה עוד יותר לא מבינים את המהלך הזה של דה סילבה שכנראה ממש רוצה לעזוב.

3. alexshw Member

כמו במקרה של טישיירה. רק כסף.
    מקווה שהוא הראשון בשורה ארוכה של שחקנים שיצאו.
    יאללה מכירת חיסול.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יגיע לליגה טובה באירופה? וואלה. איך אתה קובע את זה אדון סקאוטר? הליגה האוסטרית היא כבר ליגה יותר טובה מהישראלית עם הרבה יותר חשיפה כמובן ומשם להגיע לליגה יותר טובה באירופה הרבה יותר קל. עובדה שאין שום הצעה על אדון שחקן השנה בעולם גילי ורמוט שנכשל כישלון חרוץ בגנט!!!! וכרגע גם לא על שכטר ולא על אניימה ולא אף אחד משום ליגה גדולה...

רד בול זלצבורג לא יותר טובה מהפועל ת"א? על סמך 2 משחקים זה אולי נכון...אבל גם בשנה שעברה כשמכבי חיפה עברה אותה, כולנו זוכרים איך היה הקמפיין של חיפה ואיך היה הקמפיין של זלצבורג בליגה האירופאית וכולחם אמרו שהיא קבוצה יותר טובה...

קיצר די לבלבל את השכל, כל מועדון שדגלאס עובר אליו זו התקדמות, ומבחינתו רד בול זלצבורג היתה האפשרות היחידה! כי בצרפת שום מועדון לא היה לוקח אותו כי הוא כבר החתים שחקנים, וכנראה שגם לא היתה עליו הצעה משום מועדון אחר ביבשת, מה זה כנראה, בטוח שלא היתה עליו הצעה ממועדון אחר ביבשת (אנגליה שמנגליה וכל הארצות האחרות) אחרת הוא היה עוזב גם ב-2 מיליון או אפילו פחות...

בלם מצוין, אבל השנה ראינו גם שעם כל הכבוד, העונה שעברה היתה קיצונית מדי ליכולת שלו...הוא עשה יותר מדי טעויות השנה, עלה להפועל בלא מעט נקודות, וגם בצ'מפיונס הוא לא היה בדיוק אלסנדרו נסטה בשיאו, בטח בסיבוב הראשון. הפסד של הפועל? לא בטוח. 2.8 מיליון יורו, אני לא חושב שהם היו מקבלים משום מועדון...והשחקן גם ככה רצה ללכת, אז מה ההפסד פה?

Last edited: Dec 18, 2010
  5. alexshw Member

עומר אין ויכוח שזלצבורג פחות טובה מהישראליות הבכירות.
    יש שם בעלים אידיוטיים שסתם מפזרים כסף.
    מה אתה משווה בין ליגת האלופות לליגה אירופית.
    הבדל תהומי.
    שחטאר לקחו את המפעל הזה ב - 2009 וכמה חודשים אחר כך הודחו במוקדמות של אלופות.
    זניט העונה הודחה מול אוקזר בצ'מפיונס ועשתה שש משש בליגה אירופית.

6. Raulito Madridista

כמו תמיד עומר - הרבה רוח, מעט מלל. כנראה שאתה לא מסוגל ליותר.
    כל קבוצה שדגלאס יעבור אליה זו התקדמות? ואם הוא היה עובר לליגה הלטבית?
    למי אכפת שזלצבורג מפוצצת בכסף? בשורה התחתונה למרות הבזבזנות הקבוצה לא מגיעה לשום מקום.
    למה אף קבוצה בצרפת לא הייתה לוקחת אותו, אדון סקואטר? יש לך קשרים עם ליל או בורדו?
    אולי דגלאס כן יגיע לליגה בכירה באירופה אבל הוא היה יכול לעשות זאת דרך הפועל. המעבר הזה טוב מבחינה כלכלית בלבד.
    באמת צריך להסביר לך למה זה הפסד שהוא עוזב? הפסד מקצועי, לא כלכלי. עכשיו הפועל צריכה לשבור את הראש כדי להביא בלם בפגרה כשעמדת הקשר האחורי זועקת גם היא לגיבוי. רוב הזרים שמגיעים לכאן באמצע העונה הם נפילה. לו דגלאס היה נשאר עד סוף השנה הסיכוי שלנו לזכות באליפות היה גבוה בהרבה.
    מה אתה מנפנף לי כל פעם בזה שאין הצעות על אניימה, שכטר ו-ורמוט...אני מבסוט מזה, שיישארו בקבוצה שלי לעולם. אני אוהב אותם אבל טובת המועדון מעל הכל. ורמוט קיבל הצעה מסוסיאדד בקיץ ודחה אותה. אתה רומז שהם "לא כל-כך גדולים" והם ניפוח של התקשורת? אז אתה ליצן.

רציתי לא להתייחס אבל נשברתי. כתבת שתי הודעות טובות אבל היית חייב להרוס, לא נורא.
    משעשע אותי לראות איך בכל משחק שלנו בצ'מפיונס החזקת אצבעות שנפסיד ו...התאכזבת.
    לא פחות משעשע לראות איך אתה מת שיעזבו אותנו שחקנים בכירים. כי אתה יודע שאם הסגל הנוכחי של הפועל נשאר - אין לכם סיכוי.

7. alexshw Member

גם בסגל הנוכחי של הפועל יש לנו סיכוי עם חיזוק נכון.
    וחוץ מזה מכירת חיסול היא דבר בלתי נמנע ופועל יוצא מהצלחה באירופה.
    למה שרק אנחנו נשחרר שחקנים לאירופה?
    רק שלנו יש בסיס ולכם אין. ככה שתחזרו מהר מאוד לאמצע הטבלה.
    עם כל המאורעות של הקיץ האחרון אצלינו, הפועל היו עכשיו מקום 5.

עם כל הסגל ה"אדיר" שלכם עוד לא הצלחתם לעקוף אותנו בנקודות באף אחת מהעונות שהסגל הזה קיים.
    רק לגנוב אתם יודעים.

אתם רועדים ממכבי חיפה גם במצב של היום ואין ספק בכלל.
    רואים את זה בכל ראיון שלכם וגם בהצבעה לטובת הקיזוז.
    מכבי חיפה היית ותשאר הסיוט שלכם.

8. Raulito Madridista

אני דווקא רואה שאתה זה שמחטט אצלינו כל הזמן, בודק. אז אבוקסיס אמר מילה-שתיים על מכבי חיפה. זה אומר שאנחנו מתעניינים בכם? אלישע לוי היה זה שניסה כל הזמן לגמד בשנה שעברה את ההצלחה של הפועל באירופה בטענה שהליגה האירופית לא כל-כך פופולארית.
    מעניין מה שאתה אומר. אני דווקא זוכר שני נצחונות אדירים של הפועל בקרייה, סליחה, בקללת אליעזר. אחד מהם במשחק העונה ששינה את כל התמונה, והשני שאנחנו ללא שלושה שחקנים סופר-חשובים - דה-סילבה, ידין ושכטר. העובדה ששיחקנו עם עשרה שחקנים לאורך שעה שלמה רק מעצימה את ההישג.
    ודאי שמכירת חיסול היא דבר בלתי-נמנע אבל היא לא חייבת להתבצע תוך חודש אחד. חלק אפשר לשחרר באמצע העונה, חלק בסוף העונה, חלק בעונה שנה כמו ערן זהבי למשל שמעניין מה יהיה הסטטוס איתו. הוא תמיד מגיע במאני-טיים אבל קשה לי להגיד שהוא מתאים לאירופה.
    הסגל של הפועל ראוי לקבל את הכותרת "אדיר" רק מהעונה שעברה. לפניכן לא היינו רחוקים מאליפות, אבל היה סגל פחות טובה. ביבראס עוד לא הבשיל, היה חסר את התחכום של שכטר בהתקפה, שלא נדבר על ורמוט. אתה תמשיך לבכות על הקיזוז כי אתה הבכיין הראשי של הפורום.
    ודבר אחרון - כל האימרות בסגנון "תחזרו למרכז הטבלה" הן מגוחכות וטיפשיות עוד יותר מהרמה הרגילה שאתה מפגין כאן. מכבי חיפה המועדון הבולט בישראל בעשור האחרון אבל מי מזדנבת אחריה? הפועל ת"א. אין מה להשוות בעניין התארים אבל הצלחנו באירופה לא פחות ממכם. ב-11 השנים האחרונות הפועל זכתה בשני דאבלים, שני גביעים, והייתה קבוצת צמרת 8 שנים. פעמיים הסתבכנו וכמעט ירדנו ליגה ועונה אחת הייתה סתמית במקום החמישי. כמו מכבי חיפה בשנים 2006-2008. לפתע נכנס שחקן חדש לזירה וכל "הבסיס" של מכבי חיפה ירדה לטימיון ולא ידעו שם איך להתמודד עם ארקדי. אז תקלוט, באמת תשתדל לקלוט - הפועל ת"א קבוצת צמרת, אחת מארבע הגדולות. יום טוב.

9. alexshw Member

ראיתי איך הפועל התמודדה עם ארקדי.
    גם בעונות הכי גרועות שלה מכבי חיפה בדרך כלל היית מעל הפועל ת"א.
    אתם טובים בלגנוב כבר 25 שנה. תפנים את זה.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אישית ממש לא מבין את דה סילבה, אבל לדעתי הליגה האוסטרית כליגה בהחלט יותר טובה מהליגה הישראלית. רק תשוו בין המתקנים ותראו שיש הבדל רציני בין שתי המדינות. העניין הוא רק שזלצבורג עפה פעמיים מול האלופה הישראלית וללא ספק מכבי חיפה והפועל ת"א הראו שזלצבורג איננה קבוצה יותר טובה. מבחינה אישית דה סילבה טועה אלא אם כן הוא רק דואג לחשבון הבנק שלו...

דבר שאתם פה לא מדברים עליו, ואני רוצה מאד לשמוע את דעתו של דור, הוא ההתנהלות בהנהלה. כרגע נראה שטביב עובד לבד ומעביר שחקנים על דעת עצמו. אם הראל באמת הולך לטרפד את העסקה הזאת אנחנו עוד נראה המון דרמה אצל האדומים. בעיניי הפועל ת"א עוד עלולה לאבד המון מכוחה אם המריבות ימשיכו!

11. riquelme1 Member

נו, וזה שיש באוסטירה מתקנים טובים יותר אומר שהיא ליגה טובה יותר? בפורטגל יש מתקנים טובים יותר מאיטליה וספרד אפילו, אז היא ליגה טובה יותר מהם?

מבחינת רמת כדורגל, הליגה האוסטרית בחיים לא טובה יותר מהליגה הישראלית, רד-בול זלמבורג קבוצה פחות טובה מהפועל ת''א, מכבי ת''א ומכבי חיפה, לא בגלל שהם לא ניצחו אף קבוצה ישראלית ב-4 משחקים ומתוכם הפסידו 3, יצא לי לראות אותם גם בליגה האירופאית והם קבוצה סופר מוגבלת.

החלטה מטופשת של דגאלס דה-סילבה שיש לו מקום בכל ליגה בעולם, לפי דעתי יש לו אפילו מקום בקבוצה כמו אתלטיקו מדריד או אספניול, אפילו בהרכב הפותח.

החלטה הזוייה לחלוטין.

12. kfiros Member

מסכן דה סילבה. באמת..

נקלע קורבן לסכסוך בין טביב להראל. כל הסיכום הזה בזלצבורג לפי הפרסומים זה נטו מזימה של אלי טביב שדה סילבה נקלע אליה בעל כורחו. הפועל תל אביב (או ליתר דיוק אלי טביב) תשלשל לכיסה סכום נאה מאוד. דה סילבה ישלשל לכיסו משכורות עתק בזלצבורג וגם יתקרב גיאוגרפית לליגות הבכירות יותר (באוסטריה סקאוטינג קצת יותר חזק ממה שבארץ) למרות שהוא יגיע לקבוצה קטנה מהפועל תל אביב ויגיע לליגה שלא עולה על טיבה על פני הליגה הישראלית.
    ברור שמקצועית אין פה שום התקדמות ואפילו נסיגה בלעבור מקבוצה טובה יותר שגם משחקת בליגת האלופות ובעלת פוטנציאל להמשיך שם בשנה הבאה לקבוצת צמרת בליגה האוסטרית שלא ידועה כליגה מי יודע מה..
    כמובן שכל הסיטואציה כתוצאה מההתנהלות של אלי טביב שמעבר לזה גם עשה את הכל מאחורי הגב של כולם ועוד בלי שמשה הראל יודע על כך.
    אלי טביב רוצה להפגין קצת fuck the system כדי להשאיר חותם יפה על המערכת לפני שהוא עוזב..

13. riquelme1 Member

אלי טביב הוכיח כבר מזמן שרק הכסף מדבר עליו, הוא בהפועל ת''א רק בגלל אינטרסים בדיוק ההפך ממוני הראל שאוהב את המועודן כמו את החיים שלו, התימני השחום מעניין רק הכסף.

דגלאס טיפש שהוא הסכים למהלך כזה, אין כאן שום התקדמות, אפילו ירידה.

דגלאגס דה-סילבה שחקן לרמות הגבוהות לא לזלצבורג, איזה הפסד.

14. alexshw Member

טביב זה שהביא את דה סילבה איתו, אז הוא מחשיב אותו כשחקן הפרטי שלו.
    הכדורגל האוסטרי יותר חלש משלנו כבר יותר מעשור לפחות. אינני זוכר כל כך הרבה קבוצות ממדינה אחת שנוצחו והודחו ע"י הקבוצות הישראליות.
    את דה סילבה מעניין רק הכסף, כמו שאת טישיירה. פשוט.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הטרארם סביב דה-סילבה זה הכי טוב שהוא יכל? רדבול זלצבורג שהפועל ת"א בעצמה ומכבי חיפה ניערו אותה בדרך לשלב הבתים?
    אם אכן היו מעוניינות בו עוד קבוצות אז הבחירה הזאת לא מובנת לי ואם רק זלצבורג הייתה הרצינית היחידה זה רק אומר כמה הוא כבר רצה לעוף מכאן, והיו עוד כאלו שרצו שיאזרחו אותו כדי שישחק בנבחרת רק כי הוא יודע כמה מילים בעברית,בלם מצוין לליגה שלנו אבל בליגות הרציניות של אירופה יש דרישות גבוהות יותר מבלמים מה גם שבצ'מפיונס דה-סילבה לא הצטיין גם במשחקים הטובים של הפועל.

הבעיות בניהול בהפועל ת"א והפרשיות שלא מסרבות להיפסק לא מפתיעות אף אחד, זה התחיל מסריח מלכתחילה כאשר אלי "תקופת צינון" טביב הגיע כאשר הוא בכלל מזוהה עם הפועל כפ"ס ולא באמת בא להפועל מתוך אהדה לקבוצה כמו למשל מוני הראל, ושתחברו את האגו של שניהם היה ידוע שפיצוץ יגיע מתישהו ועכשיו כל החרא מתחיל לצוף למעלה עם התרגיל שעשו לאלונה ברקת בהעברה של סוארז לב"ש, הכספים שלא הגיעו לבית"ר אלא הלכו לגאידמק ועכשיו ההעברה של דה-סילבה כאשר ההראלים לא רוצים למכור את הברזילאי ולהזכיר לכם שמהתחלה המעורבות של טביב בקבוצה הייתה אסורה ע"פ התקנון, זה עניין של קארמה.

עזוב אתלטיקו ואספניול שמעתי כבר שריאל וברצלונה בדקו אופציה לצרף אותו והמאמן של נבחרת ברזיל יעקוב אחריו באופן אישי כי הוא בונה עליו על חשבון לוסיו וטיאגו סילבה הגרועים לקופה אמריקה בקיץ, דה-סילבה וורלד קלאס!!!!111