הפועל ת"א 11\2010: קשטן מאמן, עבאס ועמר דמארי חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 9, 2010.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן אני לא רואה עם זה בעיה...

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איך אמר גבי קצרה?
    "הפועל ת"א גאה ...".
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם הירוק הזוהר שהיה צבע התלבושת שלנו בעונה שעברה היה קרוב מאוד לצבע הצהוב ועדיין זה הכעיס אותי לראות את השחקנים עולים איתו.
    הפועל תל אביב צריכה לעלות אך ורק באדום כל זמן שהיא לא אורחת של יריבה באדום. המועדון קודם כל מחוייב לקהל, שאני בטוח שלא יגיע לבוש בורוד למשחק.

Last edited: Oct 29, 2010
  4. Fanatic Member

אני בטוח שלחלק משחקני הפועל זה לא מפריע...
    http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/0/193260.Xxx

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אפשר להירגע, זה יקרה רק במהלך החימום. אם כך אז כמובן שמדובר במהלך מבורך.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יש דברים חשובים יותר מצבע החולצה, בטח שזה חד פעמי ולמען מטרה של הצלת חיים. אין בכך שום פגיעה במחוייבות המועדון לאוהדיו.

מילא אם היו מתכננים לעלות עם צהוב הייתי מבין מרמור והתנגדות, אבל וואלה, משחק אחד עם ורוד (בסוף רק חימום) למען מטרה של הצלת חיים...מי ישמע...

7. Raulito Madridista

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/8/Black354X281/193528.Xxx

שכטר ישחק בכל-זאת נגד שאלקה? בהפועל משדרים אופטימיות זהירה לנוכח מצבו של החלוץ איתי שכטר שחזר מטיפול אצל המכשפה מסרביה. שכטר שוחח עם ראשי הקבוצה והפגין שביעות רצון מהטיפולים ואף אמר כי הוא מרגיש טוב יותר בצורה משמעותית. כך שבניגוד לההערכות הפסימיות שהיו תחילה, יש תקווה בהפועל. בעקבות השיפור במצבו, נראה שסיכוייו לשחק נגד מכבי חיפה ביום שני התחזקו בצורה משמעותית.

שמחתי לקרוא את הידיעה הזאת, אבל עוד מוקדם מאוד לקבוע. כמוכן, צריך להיות זהירים כלפי שכטר, קודם כל חשובה הבריאות שלו וגם כמובן הצלחת הקבוצה. אני מפחד שבמשחקים אינטנסיבים כאלה כמו שצפויים לנו, הוא עלול להחמיר את הפציעה וממכה כזאת הפועל תתקשה להתאושש. והיום בלי שכטר, חייבים לנצח את באר-שבע.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

9. Number 8 Member

הפועל "הרוויחה" מהשחרור הזה. גם שיחררה זר שהיה על הפנים, גם תוכל להחתים במקומו זר בינואר שאמור לשדרג אותה וגם קיבלה את שי אבוטבול בחזרה. כולם זוכרים את היכולת המצויינת שלו מלפני שנתיים ואת הפציעה הקשה שלו, מאז הוא לא הצליח לחזור עד לחודש האחרון, היה מצויין בדרבי ונגד שאלקה ביום רביעי, כך שכביכול הפועל יצאה מורווחת מהסיפור הזה.

10. שער 7 Member

11. Number 8 Member

ענק? פשוט פאתטי ועלוב. סהר מחפש סיבות למה הוא לא מצליח עד עכשיו אז הוא בוחר להפיל את ה"אשמה" על השם שלו במקום על עצמו ולעבוד קשה יותר. במקום לקחת כדור, להתאמן יותר, לבעוט יותר לשער, להאמין בעצמו יותר, הוא מבזבז את הזמן בשיחות עם אנשי דת על מנת לשנות את השם שלו כי זה מה שלא נותן לו להצליח, זה מה שתוקע אותו.

אלוהים, כל כך עלוב... שקראתי את הסיפור הזה היום בבוקר, לא ידעתי אם לבכות או לצחוק.

Last edited: Nov 5, 2010
  12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לירן, אני פונה בזאת, בבקשה צרף כפתור "לייק" לאייסוקר, יש תגובות שמגיע להן, כמו זו למשל. מהלך פתאטי ומפגר כשלעצמו.

13. Raulito Madridista

אם אני צריך לסכם את מסע הרכש של הפועל הקיץ:

שיבחון - מצויין - תורם הרבה לקבוצה כי הוא בנוגע לשחקנים רבים בהפועל, יודע לשחרר כדור בנגיעה והוא משקיע הרבה. צריך לזכור שהוא בא בחינם.

תמוז - טוב מאוד - אני מסיר את הכובע בפניו על היכולת עד עכשיו. היה הכי קרוב לכבוש שער שדה בצ'מפיונס עד לפוקס של שכטר, מצא את הרשת כבר ארבע פעמים במסגרת הליגה ונראה שהוא מממש את הפוטנציאל שתמיד היה לו. המחיר בו נרכש מבית"ר לפתע נראה בגדר מציאה.

טועמה - הפתיע בצמד המשחקים האחרונים, אולי הגיע לא רק לשם 'סגירת חובות עבר'. תמיד נותן את הלב וקטלני במצבים נייחים.

בן-סהר - בינוני - יש לו פוטנציאל עצום ורבים ראו בו כחלוץ הכי טוב בשוק פרט לברק יצחקי כך שאני עדיין לא רוצה לסתום את הגולל בקשר אליו. אין ספק שהוא מאכזב נכון לעכשיו.

פרנסמן - חלש - בושה שמכבי נתניה הוציאה מאיתנו 600 אלף דולר על השחקן הזה. הוא כנראה רגיל לשחק רק כבלם שלישי ואחרת הוא לא מסוגל לתת כלום. חוץ ממשחק גובה אין לו כלום. מקווה שישתפר לפחות במעט. זה מי שהפועל רצו שיחליף את דה-סילבה?

רוקי - גרוע - אמרו עליו במחנה האימונים שהרשים לטובה. לא ראיתי ממנו שום דבר בהפועל - לא הגנה ולא התקפה, רחוק מאוד מהמחליף הדרוש לביבראס. היה ברור שישוחרר כי אבוקסיס וגוטמן שעוד ניסו לשבח את פרנסמן ואמרו שהם בטוחים שהוא ישתפר - לא שקלו מילים כשדיברו על רוקי ואמרו שהוא אכזבה ענקית ושהוא יעזוב אולי אפילו לפני ינואר.

לא הביאו אף תותח אמיתי שיהיה שווה הרכב בליגת האלופות אלא רק עיבוי את הסגל לקראת עונה ארוכה.

לפחות לי יש דילמה לגבי הרכש שצריך להגיע בינואר.
    החלום בצ'מפיונס עוד מעט יסתיים ואת המקום השלישי לא ניקח גם ככה - כלומר נישאר רק עם הליגה, אז אולי אין צורך לרכוש קשר אחורי בתקווה שידין ואבוטבול לא יפצעו. אולי אפשר לקחת אליפות בארץ גם עם זהבי\שיבחון כמחליפים במידת הצורך.
    בנוגע לעמדת הבלם - השאלה אם מסתמכים על באדיר שימשיך את היכולת מהמשחקים האחרונים פרט למשחק בגרמניה ואם מאמינים בפרנסמן. אפשר גם להסתכל לגבי העתיד ולסמן בלם כמחליף של דה-סילבה בקיץ.
    מה לגבי עמדת המגן הימני? בונדר גורם לתהיות שהוא יכול לקחת פיקוד בעקבות המשחקים הטובים שלו בצ'מפיונס. רק שיישפר קצת את ההרמה ושתמיד יהיה שחקן איתו יחד על הקו. אולי יהיה בסדר איתו.
    צריך לזכור שהשוק בינואר הוא לא מציאה לרוב.
    אני מאמין שגוטמן יילך על קשר אחורי כי בכל-זאת פרנסמן עלה הרבה מאוד כסף. יגיע חיזוק לעמדה אחרת רק במידה וגוטמן יבחין בשחקן שפשוט יהפנט אותו.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך הוא מממש את הפוטנציאל שתמיד היה בו? בשערים נגד עכו, נתניה וב"ש?
    הבישול בדרבי לזהבי הייתה פעולה לא צפויה אבל היו לו גם כאלו פעם ב- שהיה בבית"ר, והיה לו כמה דקות אח"כ מצב מצוין למסור לשכטר והוא העדיף ללכת עם הראש בקיר, ותוסיפו למשל את ההחמצה המדהימה מול שאלקה, ככה שלטעמי ההתלהבות ממנו מוגזמת, כי ככל שיעבור הזמן הפועל יגלו באיזה שחקן באמת מדובר: אגואיסט, עצלן, שמן, משחק ראש עלוב, מחמיצן כרוני וטכניקה נמוכה.
    גולים הוא ייתן עוד השנה כמו שנתן בבית"ר ופ"ת כי יש לו בעיטה חזקה וכוח פריצה שאין להרבה שחקנים כאן אבל אם לא היה את כל הסיפור בקיץ עם קורנפיין אז התקשורת לא הייתה מתלהבת כ"כ מטוטו, עכשיו נוח לעשות ממנו קדוש מעונה כי שלחו אותו להתאמן עם הנוער אבל גם את האופי המחורבן שלו יגלו בהפועל בקרוב.

(ואחרי כל מה שכתבתי ברור שהוא הולך לכבוש מולנו עוד שבוע וחצי)

15. Number 8 Member

שיבחון מצויין? מלבד הברקות פה ושם, בדיוק כמו שעשה במכבי, הוא לא עשה כלום, לפחות במשחקים שאני ראיתי וראיתי כמעט את כולם. זה שהוא עשה פעולה טובה נגד שאלקה או שעבר 2-3 שחקנים נגד באר שבע ובעט למסגרת, לא עושה אותו מצויין. הוא שחקן מחליף בהפועל ובצדק, ממש לא מגיע לו הרכב ראשון באף קבוצת צמרת, שחקן בינוני שיודע לשים גולים מדי פעם והברקה פה ושם, לא יותר. לקח לנו, אוהדי מכבי, להבין זאת אחרי שנתיים שלו אצלנו ובשנתיים הבאות רק סבלנו ממנו(קשר יצירתי אמור לעשות יותר מלהבקיע גול פה ושם או פעולה טובה פה ושם), אתם גם תבינו זאת בקרוב.

דווקא באמת טוטו תמוז די מפתיע בנתיים, לא חשבתי שהוא יצליח בהפועל אבל עד כה הוא עושה עבודה טובה, למרות שהוא חייב לשפר את אחוזי ההצלחה שלו מול השער כי הוא מחמיץ יותר מדי.

LIKE בפייסבוק מקביל לGOOD POSTING באייסוקר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx