הפועל ת"א 11\2010: קשטן מאמן, עבאס ועמר דמארי חתמו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏9/7/10.

1. Ampelmann Member

בבלגיה מדווחים שאנתוני ואנדן בורה חתם בגנק ולא יגיע להפועל. התל אביבים יכולים לבכות את הפספוס של אולי אחד המגינים הגדולים ביותר שהגיעו לחתום בישראל, אבל גם לשמוח על ההמלטות מהחתמה של head case רציני, אם להאמין למה שהבלגים אומרים.

2. road runner Member

אה.
    טוב, 800 אלף יורו זה לדעתי הרבה יותר ממה שהוא הרוויח בצרפת, אבל בשביל להנחית פה שחקן ברמה כזו צריך לשלם.
    היו צריכים ללכת על זה והיה להם עכשיו מגן שבהחלט מתאים לרמה של הצ'מפיונס ליג, במקום להתבחבש עם ואן דן בורה.

3. Fanatic Member

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/10
  4. eran levy Member

נכון, יוסיף המון למרקם החברתי, לחברותא.
    רגע...איך בעצם?
    בתור לרופא הוא לא יעמוד עם כולם.
    בתור למוני וטביב לבקשת שחרור הוא לא יעמוד עם כולם.
    יש לו כרטיסים ליציע הכבוד, יותר מלכולם.
    בוועדת משמעת הוא יהיה רק צופה, לא כמו כולם.
    בטח יאהבו אותו....שמיכה יעשו לו.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול בצהריים טוטו תמוז החליט להישאר בבית"ר כי הלב שלו שם(כאילו שמישהו האמין לזה), בערב הוא כבר סיכם סופית בהפועל, היום בבוקר תמוז פוצץ את המו"מ והחליט להישאר בבית"ר וכעת הוא שוב סיכם בהפועל עד לפיצוץ הבא כמובן, מה שמוכיח כמה השחקן הזה טיפש ואגואיסט ואני שמח שאנחנו כבר נפטרים ממנו(אלא אם ידרוש להכניס לחוזה סעיף שבו מוני הראל מתחייב להסיע אותו לאימון כל בוקר), כלומניק, אפס ושחקן לא מקצוען שלא שומר על אורך חיים ספורטיבי, נגד מכבי אפילו ספרינט הוא לא יכל לתת מרוב שהוא כבד, הפועל מקבלת את העול הזה ותצטרך להסתדר איתו עם אמא שלו והסוכן הנחש שלו.

6. alexshw Member

רק בשוק כל כך עלוב של שחקנים, הוא יכול להרשות לעצמו לשחק ככה עם כולם.

7. Fanatic Member

ערן לוי, זה היה בציניות כמובן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אין מצב ששום קבוצה בעולם תכניס כזה סעיף בחוזה של שחקן, ועוד תמוז?!

8. eran levy Member

ברור, רק המשכתי את הקו הציני שבו פתחת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    וסיימתי במציאות שלה היה זוכה אם, נניח, היה עושה טירונות קרבית... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bluboomteamenforcer.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/10
  9. Raulito Madridista

סיכום הרכש מבחינתי: ציון כמעט טוב - הסגל הורחב(ספסל שכולל את פרנסמן, שיש, בונדר, אבוטבול, רוקי\שיבחון, טועמה ותמוז הוא איכותי) אך לא שודרג, אף שחקן הרכב איכותי לא הגיע ואותה חבורה שניצחה את זלצבורג תנסה לעשות דברים יפים גם בליגת האלופות, כאשר גולת הכותרת היא הפספוס הגדול עם המגן הימני מבלגיה. אני מקווה שגוטמן יוכל לעשות עם תמוז את התהליך שעשה עם הרבה שחקנים - להוציא מהם את המיטב ולשדרג אותם תוך פרק זמן קצר, ודוגמאות לא חסרות - דגלאס דה-סילבה, ערן זהבי, ביבראס נאתכו...תמוז לא הגיע לכאן בשביל עונה אחת והוא יצטרך להיות הסקורר של הקבוצה אחרי ששכטר(ינואר?) ובן-סהר(יוני?) יתקדמו ויגיעו ליעדים לשם הם שואפים. אני מאוד לא בוטח בו וקצת מאוכזב מההתנהלות, רדפנו אחריו יותר מידי אבל שיהיה בהצלחה!

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. אני דווקא מעריך את ההתנהלות של גוטמן. לא התפרע, ניסה להביא מציאות (כמו הבלגי שחמק ברגע האחרון) והביא חיזוק במקומות שצריך.
    2. אנשים שוכחים שבסופו של דבר הליגה היא המשימה העיקרית של הפועל ת"א העונה.
    כולם שכחו שלמרות שהפועל ת"א הצליחה באירופה בשנה שעברה ומכבי חיפה נכשלה בליגת האלופות עד למהפך בסוף השנה כולם דיברו בעיקר על מכבי חיפה. בלתי מנוצחת, האלופה שנה נוספת, לחיפה היה דימוי מושלם בגלל היכולת בליגה.
    אני חושב כשהעשן יתפזר כולם יבינו שלמרות שלכאורה מדובר בבית קל ביחס לשאר הקבוצות שהפועל יכלה לקבל עדיין מדובר בבית שהפועל ת"א לא יכולה לעבור ממנו לשלב הבא. ואז, כשהפועל יחזרו לליגה, אז יבואו לידי ביטוי הרכישות של טועמה ותמוז.
    3. טועמה ותמוז הם שחקני ליגה טובים, כשהם בכושר אפילו שחקני ליגה מעולים.
    בסוף השנה, כשהעומס יתן את אותותיו, כששחקנים יפלו מהרגליים, כשהפציעות יגיעו, אוהדי הפועל ת"א יבינו עד כמה הרכישות האלה נכונות.

4. מישהו מאוהדי הפועל ת"א יכול לתת לי פרטים על אלירן סולימנספור, מי שהיה בשנתיים האחרונות שוער הנוער של הפועל תל אביב?

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בהפועל ת"א טוענים שכל הליקויים תוקנו, מחר מגיעים מאופ"א לבדוק... מעניין מאוד, אני באמת מקווה בשביל הפועל ת"א שיקרה נס ובלומפילד יאושר. הייתי בטוח שאין שום סיכוי לזה, וגם עכשיו נשמע לי מאוד מאוד מופרך ומוזר, אבל בהפועל משוכנעים... אז נחיה ונראה.

12. Raulito Madridista

אני מחזיק אצבעות כי אין ספק שמשחקים בבלומפילד זו אופרה אחרת לגמריי, זה יהיה פשוט חלום שמתגשם והסיכוי להוציא נקודות יגדל משמעותית - אבל אני לא תולה בזה הרבה תקוות. כל העסק הזה הוא שכונה, פשוט ככה, משום שבהנהלה אין תמימות דעים בנושא וגם אם כן אז התעוררו בשלב מאוד מאוחר.

לצערי הרב, איתי שכטר לא החלים מהפציעה והוא בספק למשחק הפתיחה בצ'מפיונס נגד בנפיקה ליסבון. חבל, הוא התחיל את העונה בצורה אדירה למרות שכבש רק שער אחד. הפציעה הזאת מתארכת וזה גורם להרגשה לא טובה. אני לא זוכר ששכטר נפצע בארבע השנים האחרונות לפני התקלה נגד הפועל-חיפה, בטח גוטמן תופס את הראש לא פחות ואף יותר מאיתנו. אגב, אני כלל לא בטוח שורמוט יותר משמעותי להפועל מאשר שכטר, ואני לא אומר זאת על-סמך המשחקים הצולעים שלנו העונה, כי השנה רק התחילה. נקווה שיהיה בסדר, נגד עכו נסתדר אבל לשחק בלעדיו נגד בנפיקה זו תיהיה מכה קשה מאוד. הוא הווינר והשחקן הכי 'אמיץ' בקבוצה, הוא לא מפחד מאף-אחד.

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/10
  13. kfiros Member

בעניין בלומפילד הפועל תל אביב כן מראה הרבה אקטיביות, היא אפילו נזכרה "מוקדם" כשדיברה על אופציית בלומפילד עוד לפני שהגיעה לזלצבורג. מי שכן לא נערכה מראש היא עריית תל אביב שבאף שלב לא הראתה נכונות לסייע להפועל תל אביב או בכלל בהתאמה של בלומפילד לתקן של ליגת האלופות.
    גם אם בלומפילד יאושר בסופו של דבר על תנאי של תיקון ליקויים, אני מניח שההוצאות פה יבואו גם מכיסם של טביב והראל.

בכל מקרה הפועל תל אביב עשתה את המקסימום כדי לארח בבלומפילד ועדיין עושה הרבה ומנדנדת לאופ"א נונ-סטופ. בסופו של דבר אני מאמין שאופ"א תאלץ להתפשר ולאשר להפועל תל אביב לארח בבלומפילד אבל זה יהיה כרוך בהשקעות של מאות אלפים ואולי מליונים בודדים בהתאמה של המתקן לדרישות הצ'מפיונס שבספק אם אפשר יהיה להספיק אותה עד המשחק הראשון בארץ.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

איתי שכטר דווקא נפצע בכל אחת מהעונות שלו במכבי נתניה ונעדר לתקופות ארוכות. הייתה לו פציעה בכתך בעונת 2007/8 שהושיבה אותו בחוץ כמעט 5 חודשים.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי ואני יגיד שוב, לטעמי נוכח היריבות, אין חשיבות לבלומפילד ורמת גן, וכל מה שהפועל תוציא בר"ג זה מה שהיא תוציא בבלומפילד, אני לא רואה אותה לוקחת מעבר ל-5 נקודות בבית הזה שזה גם יפה ומכובד, אבל הייתי אומר את זה גם על רמת גן...להפועל עם כל הכבוד, אין שום סיכוי לעבור שלב, זה לא אומר שלא צריך לפנטז (וכמובן גם אין טעםפ לפנטז על רבע כשמבטלים את השמינית גמר כאילו זה משהו שקבוצה ישראלית עושה כל שנה, שלא לדבר על שלב בתים...), צריך לבוא בגישה של אפשר, אבל לשמחתי, סיכויי הפועל גם ככה קטנים, בשביל באמת להיות בשמינית/רבע צריך או לקבל בית ממש קל, או אם מקבלים יריבות כאלה, שיהיו לך חמישה זרים דומיננטים ברמות שאין אפילו בארץ, משמע הרבה יותר טובים מדגלאס ואניימה (וכמובן שיש יותר, הם פשוט עולים יקר), בעוד בהפועל עם כל הכבוד יש 2 כאלה ועדיין הם לא ברמה של שחקני ליון/שאלקה/בנפיקה, ובשביל קבוצה שרוצה שמינית ורבע גמר, צריך 5 כאלה. המזל של הפועל זה שהיא נפלה על בית שהיריבות בו לא יריבות קשות ברמה של מה שמכבי ת"א ומכבי חיפה קיבלו והיא יכולה להוציא כמה נקודות, אבל לחשוב על עלייה בבית כזה כשממול יש לך את ליון שאלקה ובנפיקה זה פשוט זילות במפעל וביריבות של הפועל שעם כל הכבוד הם 200 דרגות מעליה. ברור שאם הפועל תוציא 0/1 נקודות זה יהיה כישלון כמו מכבי חיפה בשנה שעברה, אחרי הכל, הפועל קבוצה יותר טובה ממכבי חיפה עם שחקנים יותר טובים ומאמן יותר טוב, ובבית פחות קשה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/10