הפועל ת"א 11\2010: קשטן מאמן, עבאס ועמר דמארי חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 9, 2010.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רוצה לסנגר כאן על טוטו אבל...שריקי בן 29, טוטו בן 22, שריקי יעלה 650 אלף דולר, טוטו עלה 500 אלף דולר, שריקי מגיע מהלחץ של אשדוד, טוטו מגיע מהלחץ של בית"ר, מבחינת כדאיות טוטו לוקח אם הבחירה היא בינו לבין שריקי, אבל אני בכלל לא מבין למה הפועל צריכה חלוץ ועוד במחיר כזה שהיו מביאים איזה דובב גבאי או מישהו כזה ב-50 אלף דולר לעונה וזהו.

תמוז לא שווה את הסכום הזה בטח שיש לו עוד שנה אחת בחוזה אבל הפועל בפאניקה וזה עבד לטובת בית"ר, הפועל בונה סגל עמוק והאמת אחרי שראיתי את מכבי אתמול ואת חיפה בכלל העונה אני לא רואה מצב שאיזה קבוצה יכולה לקחת להם את האליפות אלא אם יקרה משהו ממש ביזארי כמו לקזז את הנקודות בחצי אחרי סיום הליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. Raulito Madridista

אתם לא יודעים כמה אני מאוכזב, איזו עיסקה מגעילה של הפועל, זו פשוט עיסקה שמראה על זילות בכל הקשור לקהל ולהערכים. במקום להשקיע ולהביא חלוץ רציני, הפועל הולכת על האופצייה הקלה ביותר(מה עם שריקי, דמארי, חלוץ זר?). מה אנחנו צריכים את הרפש הזה, שחקן שבית"ר מתה לבעוט אותו החוצה ועוד משלמים מחיר יפה מאוד לאדון קורנפיין הנחש שעשה לנו תרגיל מסריח עם ברק יצחקי?(במקום שאנחנו ננצל את המצב של בית"ר קרה הפוך, אני מרגיש שאנחנו כל-כך מטומטמים); תמוז דורך במקום כבר כמה שנים, יש בו יותר מידי אגו והוא כאילו עושה לנו טובה שהוא מגיע, איזה חוצפן, עאלק דורש הבטחה להיות שחקן הרכב. פתחנו את היום עם דיבורים על המגן ההוא מבלגיה וחתימה של טועמה ובסוף אף עיסקה מהשתיים טרם נסגרה ודווקא תמוז נוחת. נו טוב, שיהיה בהצלחה. נקווה שבקבוצה חדשה הוא יפגין יותר נחישות, מוטיבצייה ואנרגיות.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

Nigel de Jong - המשוואה שלך אולי נכונה אם היינו מדברים על הקיץ ואם הפועל תל אביב הייתה רוצה לבנות קבוצה לאליפות. עכשיו המצב הוא שהקיץ הסתיים ולקבוצה נפצע אחד החלוצים והיא צריכה עוד אחד לסגל. ה-150K שמפרידים בין טוטו תמוז לעידן שריקי הם כסף קטן והם לא אמורים להוות שיקול מבחינתה של הפועל תל אביב, שמכוונת לגבהים שבהם הסכום שצוין קודם לכן הוא באמת זניח.
    גם הגיל, לטעמי, לא משחק תפקיד. הפועל תל אביב לא מחפשת חלוץ לשנים הבאות והיא לבטוח לא חושבת שטוטו תמוז הוא חלוץ העתיד שלה. היא צריכה מישהו שיענה על צורך מסוים בעונה הזו בלבד. עידן שריקי מספיק טוב לעשות את זה גם בגיל 29, שהוא לא מתקדם במיוחד.
    הדבר היחידי שאולי עשוי לעבוד לטובתו של טוטו תמוז זה שהוא מגיע מקבוצה שידעה לחצים מהסוג שמרגישים בהפועל תל אביב בזמנים אלה, אבל שוב, זה לא שטוטו תמוז סחף או הוביל את ביתר ירושלים להצלחות. יכול להיות שלעידן שריקי יש את זה ואנחנו לא יודעים, כי זה אף פעם לא נעמד למבחן.

במצב העניינים כיום, אני חושב שהפועל תל אביב לקחה החלטה שגויה. ימים יגידו.

4. eran levy Member

מסכים איתך, את תמוז עוד אפשר לשייף, ואת האגו שלו אפשר לצמצם. חוץ מזה שבמצב הנוכחי של הפועל אפילו דובב גבאי היה עולה יותר מחמישים אלף דולר. פחות משש ספרות אף קבוצה לא היתה מדברת בכלל עם הפועל ת"א.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין מה טועמה נותן להפועל? הבן אדגם לא נגע בכדור שנתיים ולא בגלל פציעה, פשוט לא נגע בכדור. אין לו הרכב, את מי הוא יחליף ובמקום מי ישחק? הוא נמצא בירידה מתמדת, כבר עבר את גיל 30, זנדברג 2.

6. eran levy Member

בשבוע האחרון של ההעברות שאלקה מביאה את הונטלאר, ליון את פאפה דיאקטה והפועל ת"א את טועמה. ושימשיכו לדבר על רבע הגמר.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב הם סומכים על אניימה ודה סילבה שיהיו קיר בטון לבדם...

הם כנראה שכחו שאניימה בטיול האחרון בגרמניה אכל רביעייה, ודה סילבה כשמגיע מולו שחקן שהוא קצת יותר טוב מטוטו תמוז, גם הוא לא מסוגל לסגור אותו (ולא אני לא מתכוון לשחקן ברמה של זאראטה, אלא לשחקן ברמה של קארדוסו, הונטלאר, פרפאן, ראול גם היום, ליסאנדרו, גומיס)

8. alexshw Member

חושבים שזה ליגה אירופית(ולא שבעונה שעברה הפועל הגיעו שם לרבע).
    מה שאני כן יכול לציין, שהם עושים את כל המאמצים להתחזק לפני האלופות, במגבלות שיש(בעיקר בגלל מגבלת זרים).
    דבר שמה שמכבי חיפה לא התייחסה ברצינות ובעצם לא כיבדה בכך את המעמד.

Last edited: Aug 31, 2010
  9. eran levy Member

מה שמכבי חיפה עשתה דגל בסלוגן "העיקר ההשתתפות" ממנו מתחיל הספורט הישראלי להשתחרר עם טניסאי צמרת, השגי שחיינים, ג'ודו, כדורסל ושיט. לאט לאט זה מחלחל, ומה שחיפה עשתה בעונה שעברה היה צעד גדול אחורה. הפועל ת"א מגיעה עם מטרות אחרות. בחיפה לא היה אחד שהיה מדבר אפילו על מקום שלישי. הפועל ת"א, לפחות על הנייר, מנסה להתחזק לקראת הצ'מפיונס, אבל כשאלי טביב, איש הצומי, עומד בראש המערכת לא פלא ששמינית הגמר פתאום ריאלית. עלק...

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד, טוטו תמוז וטועמה זה לא חיזוק לליגת האלופות - זה בדיחה!

אנטוני ואן דן בורה יכול להיות שכן אבל אף אחד מאיתנו לא יודע מה הרמה שלו כרגע...

11. eran levy Member

עומר, אני חושב כמוך, אבל צריך להיות ריאלים. את מי יכולים להביא בהפועל? רק דמי העברה על הונטלאר הם 13 מיליון יורו, אתה רואה איזושהי קבוצה ישראלית משלמת סכומים כאלו? אפילו התקציב העצום של מכבי ת"א מעט גבוה יותר מהעלות הכוללת של הונטלאר, וזה עוד שחקן שלא עשה את המצופה ממנו בריאל ומילאן. אי אפשר להביא שחקני על אירופיים בארבע מאות אלף דולר, את טוטו תמוז אפשר.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אף אחד לא ציפה שינחיתו כאן את הונטלאר או כל שחקן על אירופאי אחר, אך עצם הבאתו של תמוז היא הסתפקות בבינוניות מצד הנהלת האדומים, יש מציאות יותר טובות בשוק, גם אם זה אומר שהראל את טביב יצטרכו להכניס את היד עמוק יותר לכיס.

13. alexshw Member

לצורך העניין, בבית שקיבלנו היינו ממילא מסיימים מקום 4 עם כל חיזוק, אבל עדיין שחר מקבל את ההישגים האחרונים כאילו זה איזשהו בונוס ובזבז את ההשתתפות לחלוטין.
    היינו אמורים להיות עכשיו במקום אחר לחלוטין וגם מבחינת המעמד וחוזק הסגל.
    ה"שפיות" הלכה רחוק מדי ועברה להיות קמצנות פשוטה, דווקא בגלל אותו אוגוסט 2009.
    אך יחד עם זאת במציאות של ליגת לוזון אנחנו עדיין יכולים להיאבק על אליפות בתקווה ששחר יחזור להגיון ולהישגיות.

מילא באוגוסט, אבל גם בינואר ישנו. הסתנוורו מהמאזן הכמעט מושלם והתעלמו לחלוטין מעייפות ומקיזוז.

14. Carlo Zampa Member

אין שום סיבה שהפועל ת"א תנחית שחקנים מדרג ג' של אירופה, כי כך או כך הם הולכים להיבעט מאירופה. סתם מיותר. כל מה שהם רוצים זה שחקנים שיצרו עומק בסגל שיספיק להתמודדות בליגה ובאירופה והם עשו חכם...

15. Fanatic Member