הפועל ת"א 11/12: מחזיקת גביע המדינה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 8, 2011.

1. Number 8 Member

2. uriazu Member

הפועל מחברת שלושה ניצחונות ליגה רצופים, כאשר בשניים האחרונות רמת המשחק אכן עולה ביחס לתחילת העונה.
    אמנם נגד באר שבע התקשינו בסופו של דבר אבל היה משחק לא רע של הפועל, בעיקר מחצית ראשונה, זה נראה כאילו זה מתחבר לאט לאט והציוות של נוסא עם ידין ככל שהעונה תתקדם ימשיך לתת את פירותיו לדעתי.
    נראה לי שהוכח סופית שלא טועמה ולא אבוטבול צריכים להיות שחקנים פותחים בהרכב של הפועל, אורמוש ועבאס רעבים ונמרצים והקישור סוף סוף מניע כדור דרך ידין ונוסא (שמוכיח הוא טוב בהגנה). בלי להסתנוור ברור לי שהיכולת ההתקפית הזאת לא תספיק ושצריך להעלות את הקצב משחק בהתקפה אבל יש סימנים מעודדים, ההגנה שלנו נראיתה לא פגיעה לחלוטין בשתי המשחקים האחרונים כמעט לאורך כל ה90 הדקות (אני לא מחשיב את ה10 דקות האחרונות כחלק מהמשחק אתמול).
    אבוטבול וטועמה יכולים להוסיף למשחק רק כשהם עולים מהספסל במשחק לחוצים שבהם אי אפשר לפצח את ההגנה אלא בעזרת מצב נייח, מאוד מקווה שקשטן ראה את זה שמהרגש שבוצעו החילופים המשחק של הפועל הדרדר לרמת משחק של הכח רמת גן אבל המזל היה איתנו ולא יחשוב שהוא הוסיף משהו למשחק.

3. סטפן שאלוי Member

טביב הצליח לקבל מה FBI מעין "תעודת-יושר", מה שיאפשר את רישומו הרשמי בהתאחדות כבעלים הרשמי של הפועל תל-אביב.

ביי ביי במבי הראל. מוני&נטלי.

4. Raulito Madridista

גם במשחקים החלשים שלנו בפתיחת העונה ובטח אחרי שאורמוש הגיע - אני ממשיך לטעון שיש לנו סגל שחקנים טובים והעסק צריך להתחבר. אבל אסור לשכוח שגם מכבי חיפה ביצעה מהפכה בסגל וגם מכבי היא לא בידיוק אותה קבוצה מהעונה שעברה. והכי חשוב - האופטימיות שלך מפורזת.
    מול רוב קבוצות הליגה החרא הכדורגל הירוד שהפועל מראה עכשיו יספיק - אבל אני חושב שהשנה האליפות תוכרע במשחקים בין הקבוצות הגדולות. מכבי אוגרת נקודות בקצב טוב גם היא ואסור לפסול בכל-זאת את מכבי חיפה. לוח המשחקים שלנו היה קל. אני לא בטוח שאפילו נגד מכבי חיפה שנראית הכי רע מבין כל קבוצות הצמרת - היכולת הזאת תספיק. אני חושב שאם איגבור ישחק בכנף אנחנו נשתפר. הוא משחק לאט מידי בשביל מרכז השדה ולא התרשמתי ממנו בעמדה הזאת. יש לו אחד על אחד מצויין מה שיכול ליצור תחכום במשחק האגפים של הפועל. אנחנו מוסרים כל הזמן הצידה אבל מהמגנים לא תגיע הישועה.
    לגבי טועמה ואבוטבול - כרגע הם לא נכללים ב-11 וזה בסדר. אבל לא הייתי מכליל בצורה כזאת. טועמה סיים את העונה שעברה מצויין עם שני בישולים בדרבי ושער שהביא את הגביע. וגם המצבים הנייחים זה משהו שצריך לחשוב עליו. שי נמצא בתקופה איומה בה הוא לא מצליח למסור גם על 5 מטר אבל בעונה שעברה הוא היה אחד מהמצטיינים ולא כל שחקן מגלה את אותה הקרבה ונחישות כמוהו.

5. סטפן שאלוי Member

הפועל ת"א של אחרי לגיה וורשה:

אנחנו הרי כבר כולם מכירים את טביב. התימני הקמצן והנקמן לא יעבור על התוצאות המחפירות בשתיקה, ונראה של שמי שישלם על כך הוא בעיקר הפולני היקרן, שגם מהאוהדים לא מלקק דבש.

6. Ice Cream חסה

מזל שג'ורג' אמסיס שחקן חופשי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

7. Mr Mahamid Member

כנראה שידין בדרך החוצה מהפועל! לא יודע מה קרה לקבוצה הזאת..
    בעידן גוטמן הייתה אחת הטובות בכדורגל הישראלי מאז קיום המדינה. אומנם היה כוכבים שעזבו לאירופה! אבל מי עשה מהם כוכבים?..
    עם כל הכבוד לקשטן, הוא לא האיש המתאים במקום המתאים, יש לו נסיון גדול אבל לקבוצה שרוצה להיות במקומות 3-5 או משהו, לא לקבוצה שרוצה להגיע לתארים!
    דיברו הרבה על דמארי? אבל נו באמת מה הוא עשה עד עכשיו? וגם דיברו על עזיבת טועמה לפ"ת! וטועמה מאז חזר לסגל מגלה יכולת מצוינת..
    לדעתי אם הפועל ת"א תמשיך עם אותו סגל או /ו עם אותו מאמן אז היא לא תזכה בכלום בעונה הזאת

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קשטן מאמן רק לקבוצות במקום 3-5 ולא לקבוצה שרצה לאליפות?
    זאת האחת האמירות מהיותר מטופשות ששמעתי.

9. Raulito Madridista

לפני יום כיפור רציתי להביא לכאן אוסף ציטוטים לכאורה בומבסטים מצד ההנהלה, משהו כמו "זהו, הקייטנה הסתיימה. עד עכשיו ההנהלה לא יתערבה וכעת השחקנים יישאו בתוצאות"(לאחר ההפסד נגד מכבי נתניה), או קשטן שאמר לשחקנים "אתם מבזים את הסמל"(בגלל ההדלפות) - אבל ויתרתי. חבל על הזמן שלי.

בכל-מקרה - האווירה בהפועל רקובה מבחינה חברתית וככה אי-אפשר להצליח. אין שום שמחת חיים ומוטיבצייה קבוצה הזאת, הפועל שלי נעלמה. לא נגעלתי ככה מהפועל גם בעונה עם לוזון שבכל שבת היינו מפסידים גם בבלומפילד ומסיימים משחק עם 2 בעיטות לשער. אולי מהסיבה שהקבוצה ההיא הייתה נכה, ידעתי שלא מסוגלים לכלום. הקבוצה הזאת מסוגלת לקצת יותר. קשטן לא עושה סדר בקבוצה אלא מעכיר את האווירה עוד יותר. אחרי אבוטבול, טועמה, ידין(דווקא אחרי שהוא משגר פצצה לרשת של נתניה וחוזר להתעסק בכדורגל?) - מי יהיה הקורבן הבא? זאת השאלה.

10. Mr Mahamid Member

הלוואי שיקח את האליפות ויוכיח ההפך! אבל עד עכשיו, לצערי! האמירה הזאת אינה מטופשת!

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מה הוא מאמן שנה אחת שהוא צריך להוכיח שהוא מתאים לקחת קבוצה לאליפות?
    מה, מה שהוא עשה עם הפועל נשכח כלא היה? 6 האליפויות לא מספיקות?
    אלו לא דברים ששוכחים.

12. ~Omri~ Member

13. LIVERPOOL87 Member

אפשר לחשוב שאתה אוהד את הכח רמת גן.

זה לא שאני מגן עליהם, אני מכביסט, שונא הפועל תל אביב.
    אבל הקומץ שם לא מעיד על רוב הקהל שלהם.
    גם לכם יש שפע של גזענים, שונאי אדם, חובשי כיפות רוצחים וגנבים.

מקווה שיתפסו את הפושעים האלו ויעמידו אותם לדין.

14. ~Omri~ Member

אוהדי הפועל חצו כל גבול אפשרי, ואין זו הפעם הראשונה שהם יורדים לרמות כאלה (מקרה אהובה תומר ז"ל למשל). מה כבר עשו אוהדי בית"ר שיכול להשתוות לזוועות של אוהדי הפועל? התפרעו? קיללו?

לא סתם הפועל היא קבוצה השנואה במדינה.

15. LIVERPOOL87 Member

ביזוי דקת דומייה לזכר יצחק רבין ז"ל?
    ראש ממשלה שנכשל, לא לבד אלא אם תמיכת ממשלתו.
    ביזוי דקת דומייה לזכר לוחם צה"ל שעבר בכל תפקיד שיש ונלחם במלחמות הכי קשות?

פעמיים במשחקים נגד בית"ר קיבלתי מכות על זה שהלכתי עם צעיף של קבוצה יריבה.
    למה? לא עשיתי שום דבר חוץ מללכת על המדרכה.
    גם לכם לא חסר גועל נפש כזה או אחר.