בסה''כ נמכרו לנאמן שיוציא את הפועל ת''א למכרז עד ה1.8,מי שישלם 18 מיליון שקל יקבל את הקבוצה. אין פה שום מכירה.
אופירע חושבת שהמאזינים שלה מטומטמים, האזנתי לה במהלך ההליכה היומית שלי והכותרת שלה הייתה שהפועל נמכרה ב-18.5 מיליון למוזר כדי שהוא ימכור עוד חודש באותו מחיר. אפילו ברקוביץ שהאזין לה בחצי אוזן צחק עליה ואמר שכל הידיעה הזאת בולשיט. למה שמישהו יקנה מוצר וימכור אותו בעוד חודש בהפסד של כמה מיליונים? אין פה שום מכירה, הכל פארטיה של אופירע
http://www.one.co.il/Article/201492.html מזל טוב, נפטרתם מהמחלה ואולי עוד תצליחו להציל את המצב בעונה הקרובה זה רשום בכל אתר ספורט, ככה שכנראה זה כן הולך להתבצע
הדבר היחיד שהולך להתבצע זה שבעצם טביב נתן למשהו אחר לנהל את המכירה של הקבוצה, זה לא שעורך הדין מוזר יהיה הבעלים של הקבוצה והיו"ר שייתן את הכסף מהבית. למעשה, אין כאן כלום. טביב לא התכוון לשים שקל ולמכור את הקבוצה, כעת משהו אחר יחפש משקיע. אוהדי הפועל רחוקים מלהיות רגועים.
טביב עשה מעשה גיידאמק כמו שכל האש הופנתה לקורנפיין בשנים האחרונות למרות שהוא היה רק שליח שממלא הוראות מהביג בוס ככה כל האש תופנה עכשיו למוזר הזה טביב נשאר בחוץ ולא ישים שקל, הכי מצחיק אותי שמדברים על כך שכל הסגל נשאר אבל בפועל בשביל להכניס כסף יצטרכו למכור את רוב השחקנים כמו מעשה בית"ר בשנים האחרונות
אף אחד לא יודע שום דבר בוודאות. לפי מה שאני מבין, הבשורה של היום זה שזכויות המכירה של המועדון אמורות לעבור למוזר. אם זה נכון, טביב סופית מחוץ לעסק. הנה הודעת מטה המאבק בנוגע להתפתחויות היום. אם הם אופטימיים, אני אופטימי.
טביב מבריק, גם נתן את הקבוצה לנאמן וגם קבע תג מחיר של 18.5 מיליון שקל, ז"א שהוא מנותק מהפועל לגמריי והפועל חייבת לו בעצם 18.5 מיליון שקל, בין אם יימצא רוכש ובין אם לא יימצא רוכש, גאון.
כשהוא יבוא לבית"ר הוא כבר לא יהיה גאון לא? מהלך מבריק ללא ספק אם לא יימצא רוכש תוך חודש טביב יהיה בעלים לעוד שנה שלמה מבלי להיות בעלים. כל האש תלך למוזר ושלא יהיה לכם ספק שטביב יהיה זה שמחליט בפועל. מוזר לא יכול לקנות את הקבוצה והודיע שאין לו כוונה להיות בעלים בשום שלב מהלך פשוט גאוני.
נראה לי שאתה קצת מזלזל באינטיליגציה שלנו. תקרא את הודעת מטה המאבק. כבר לא קונים אותנו בכותרות בעיתונים.
לא מזלזלים באינטיליגנציה של אף אחד אבל זה ברור לעין שזו המטרה של טביב וכרגע הוא מאחורי הקלעים אבל עדיין מחזיק בקבוצה שפשוט חייבת לו 18 וחצי מיליון ש"ח שאם לא ישולמו אז אף אחד לא יוכל לקנות. קרייזי בלו: במה שאמרתי לא התכוונתי לעקוץ, עם כל השנאה לנבלות האדומים ויש הרבה אני לא מסכים עם דרכו של טביב כפי שאינני מסכים עם דרכו של ארקדי.
בקיצור, חרטא דומה מאוד למכתב של ארקדי לבית"ר. אין מכירה ואין בטיח, רק התרחקות כלכלית, ובריחה מהאוהדים. שני השקרנים רשומים בהתאחדות בכבעלי הקבוצות, וחוץ מיחסי ציבור, שום דבר מהותי לא השתנה. השאלה רק מי יקנה את שפע השחקנים שייזרקו עכשיו לשוק, למרות שמחיריהם יהיו מחירי "סוף עונה". מכבי ת"א בצימצומים, גם מכבי חיפה, הסגל של קרית שמונה סגור. מה נשאר? בלגיה? פולין?