אורמוש לא הוכיח כלום. שחקן מרגש והכל, אבל עם כל הכבוד לגול בגמר, שחקן בינוני. קליימן לא פחות טוב מאדל. לגבי פצ'אלקה אין לי מושג. ורשמתי כמובן בעולם מושלם, כי במציאות כל עוד טביב יהיה כולם יעזבו, ושנה הבאה אנחנו נתגעגע לזרים הבינוניים האלה.
באתי לכתוב שפצ'אלקה לא שייך להפועל, אבל בדקתי באינטרנט וראיתי שהוא מושאל לסלובן ברטיסלבה עד יוני הקרוב. אז לשאלתך, הוא כן שייך להפועל.
בדקתי ופצ'אלקה חתם לעונה וחצי בהפועל, כך שהחוזה שלו כן נגמר. ואם כמה שקליימן טוב, לוותר בשבילו בשלב הזה על אדל זה טמטום. רק אם תבוא עליו הצעה...
הזר האחרון שהיה באמת עילוי בהפועל ת"א - נמניה ווציצ'ביץ'. מאז - נפילה רצינית. גוטמן, קשטן וגם שירזי. אם מביאים שחקן זר הוא כן צריך להיות ברמה אחת לפחות מעל השחקן הישראלי. במידה והולכים לעונה פיננסית - למה לא למכור את אדל ואיגבור כדי להכניס מזומנים? איגבור הוא מותג הרבה יותר מאשר שחקן. לא בונה על זה שיפרוץ אצלינו. לא חושב שיש זר שבאמת צריך להילחם עליו, אורמוש ושולר השתפרו אבל זה לא מספיק. מחלקת הנוער של הפועל אולי פח אבל צריך להשתמש במה שיש בנוסף לרכישת שחקני ליגה לא רעים שיכולים להשתדרג, לא כאלה עם תג מחיר מפוצץ. מדברים על עדן שרם הרבה זמן - חלוץ טוב מהנוער, יאללה שישחק. בקבוצה בוגרת היחס הוא אחר, לא כל מיש מצליח בקבוצה בוגרת היה עילוי בנוער.
אתר ONE: טביב הודיע על מכירת חיסול - כל השחקנים למכירה אלי טביב מזכיר לי את המשחק 'מי מפחד מהדוב הגדול'(ההוא שמשחקים בגן) ואז כולם אומרים - שיתפוס. נראה אותו מוכר את כולם, יאללה. הסגל של הפועל הוא שקר, שחקנים טובים רק על הנייר. עומר דמארי וגורדנה יהיו אבידה גדולה ואנחנו מחוברים גם לסלים ואנטבי שהם סמלים וכמובן אבוטבול, אבל אני בספק כמה הצעות יהיו לגביהם(נתעלם לרגע משי). באמת שאני לא זוכר מצב בו שהייתי אדיש לגבי שחקנים בקבוצה איגבור ואדל ילכו? מעולה, נכניס כסף. ואם לא אז הקבוצה תיהיה מושתת על שחקנים מקבוצת הנוער, מדברים על עדן שרם. עם איך שתמוז נראה העונה אולי הוא יותר טוב ממנו.
אני הייתי פחות אדיש ויותר מפחד. טביב עכשיו יעשה מכירת חיסול ויחתים את הבת שלו על שכר של מיליונים בשנה...
אז נכון שאני לא כל כך מעודכן בסמלים בהפועל, אבל בכל זאת אדם שעבד 15 שנים במועדון, בטוח קשור אליו בצורה די חזקה. משה לוינקוף בן 57,, רופא הקבוצה, החליט שמאס בהתנהלות של המועדון והתפטר מתפקידו. זאת הסיבה להתפטרותו: "המועדון שפעם היה אהוב וגדול הפך להיות שנוא ורדוף כותרות. בשנה האחרונה פשוט התפוצצתי בתוכי והרגשתי שככה אני לא יכול להמשיך לעבוד. בכל יום כותרת אחרת וכל הכותרות קשות, מלאות בשנאה ובתביעות בלתי פוסקות נגד המועדון. זו לא הפועל ת"א שצמחתי בה".
הטור שפורסם ע"י רון עמיקם בעיתון "מעריב" הבוקר טומן בחובו אמירה נוקבת ונכונה (לטעמי, כמובן) בנוגע לאופן בו נתפסה המחאה נגד טביב בקרב מרבית אמצעי התקשורת וחלק מציבור חובבי הכדורגל השונים. מסתבר שרואי השחורות, אשר צפו התנהלות שכזו מצד טביב עוד בתחילת כהונתו כבעלי הקבוצה, צדקו בכל מילה.
מישהו באמת חשב (מלבד כל העיתונאים) שמתנכלים לטביב בגלל שהוא תימני? למה תמיד להזכיר את זה? למה לשאול את לוזון אם הביקורת עליו זה בגלל העדה שלו? אין לאנשים מה לעשות בחיים?
אין ברירה, להקים קבוצה בליגה ג' מחוז תל אביב ולשחק משחקי עונה מול בית"ר עזרא. אין ברירה אחרת. עדיף מאשר לספוג תבוסות בדרבים.