הפועל ת"א 11/12: מחזיקת גביע המדינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏8/7/11.

1. אלי מתחן Member

מי חושב שזה בגלל שהוא תימני?

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

עמנואל רוזן ובן כספית, ה"אוהדים" הנפלאים שדאגו להכפיש את חבריהם ליציע. כספית אמר שמתנכלים לטביב כי הוא לא "בשר מבשרה של הפועל", כאילו שי אבוטבול, ערן זהבי ואביחי ידין גדלו על גולאש ועל שירי ויסלבה שימבורסקה.

(מה גם שאחוז האשכנזים בקרב אוהדי הפועל הרבה יותר נמוך ממה שנהוג לחשוב).

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/12
  3. Ice Cream חסה

להיות איש הפועל לא אומר להיות אשכנזי, ואלי טביב הוא באמת לא איש הפועל, הוא איש עסקים- וכנראה שגם אידיוט, והוא הורס את המועדון הזה מהר ובטוח (ברצינות נראה שהפועל תלחם על ירידה בעונה הבאה), אבל פייר- גם האוהדים הביאו את זה על עצמם. נראה לי שטביב התחיל במסע הטמטום שלו (המנכ"לית לענייני נייר טואלט ליהיא טביב...) אחרי שהאוהדים התחילו להיכנס בו.
    למה הם נכנסו בו? באתר של המאבק שלהם בעמוד של עשרת הדיברות (אין לי כוח להביא קישור...) הדיבר הראשון הוא משהו בסגנון "תהייה איש הפועל ברמ"ח איבריך, לא תגיע לנוקיה בחמישי, לא תיצור כל קשר עם משהו שנראה או מזכיר את מכבי". פעם ראשונה שאני זוכר שבעלים עשה משהו רציני נגד אוהדים שמכפישים את השואה, הוא העיז לצאת נגד האולטראס... ומניסיון אני יודע מה קורה לבעל הבית שיוצא נגד הקומץ החזק ביציע.

4. אלי מתחן Member

אלי טביב לא איש הפועל, הבנאדם היה הבעלים של הפועל כפ"ס ואני לא אתפלא אם יהיה הבעלים של קבוצה אחרת בעתיד.
    אלי זאת איזה דרך של אנשים להתחמק מביקורת, אפילו את אמא של לוזון שאלו במעריב היום אם זה בגלל העדה שלהם, כאילו לא רוב המדינה פה מזרחים. אם זה מעניין מישהו, היא אמרה שאין לזה קשר.

5. Gaudi Member

זה דרך של מזרחים להתחמק מביקורת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. שער 7 Member

גאודי (איני יודע מה שמך האמיתי), נתת לו קטנה והכנסת לי בגדולה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. Gaudi Member

אהוד.

אל קפיטן, קיסר ההגנה- מחר אולי משחק אחרון.
    http://img29.imageshack.us/img29/2663/2372050923.Xxx

8. Ricky van Wolfswinkel Member

היום אנחנו מציינים שנתיים מאז אותו יום קסום בטדי ובבלומפליד.
    תודה לכם עידן טל, ערן זהבי, לירוי צעירי, גילי ורמוט וכמובן לרן קדוש!

ולסיום: ''ורמוט... הרוש עודף... והכדור ברשת! הכדור בפנים! האם זהו שער האליפות של הפועל תל אביב?!''

איפה אותם ימים?

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברכות על הגביע שלכם. מתי לאחרונה לא הפסדתם לנו בעונה שלמה?
    מה שכן, אני יודע שלא תאהבו לשמוע את זה, אבל מבחינה מקצועית אין לכם כרגע קייס נגד טביב. אתם שוב סיימתם שני ושוב לקחתם גביע. מבחינת כדורגל נטו טביב לא 'מחריב את הקבוצה'. אם יש לכם טענות אחרות כלפיו זה כבר הסיפור שלכם, אבל מבחינה מקצועית התוצאות לא פחות גרועות מלפני שנה.

10. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

T.T GO HOME.

כתבה קצרה וקולעת תוצרת חמי אוזן, אשר מסכמת היטב את דעתי על ההתפרצות של טוטו תמוז בסיום גמר הגביע. מה אתם חושבים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/5/12
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהלך נוסף שרק מעצים את הסלידה מהשחקן. עזבו את זה שאלי טביב הציל לו את הקריירה - אלי טביב הוא האיש שמשלם לו את המשכורת! למנהל מחלקה שלי לא הייתי מעז לפנות בצורה הגסה והמכוערת הזו, אז בטח שלא למנכ"ל, הנשיא או הנוטריון. מאיפה החוצפה להשתין בצורה שכזו ישר לתוך הבאר שינקת ממנה שמפניה בשנתיים האחרונות?

מסוג השחקנים שגורמים לאוהדים לשנוא אותו ולרצות בנפילתו. עם התנהגות כזו הוא לעולם לא יהיה כוכב. מקסימום גיבור של קבוצה כזו או אחרת של אוהדים ואולי אפילו גם זה הוא לא בעיניי אוהדי הפועל תל אביב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/5/12
  12. Gaudi Member

כל היוצא על הנוכל הרי זה משובח.

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/12
  13. Raulito Madridista

בשעה טובה תמה לה עונת 2011-12 והגיע זמן הסיכומים:

http://img513.imageshack.us/img513/586/hapoel1112.Xxx

זו הייתה עונה ארוכה ומתישה, עונה שכאילו נמשכה כמה שנים, כמו עונת הדאבל אבל בידיוק הפוך. עונה שהתחילה עם שאיפות ואמונה שאפשר לקחת אליפות על-אף עזיבת שחקני המפתח היות והליגה הייתה חלשה והיה את קשטן על הקווים – אבל הסדקים התגלו מהרגע הראשון. באמצע היה משבר עצום שספג אם חווה המועדון, בדמות קרב רע בין הקהל לבעלים. היו כמה מקרים שממש הרחיקו אותנו, האוהדים, מהדבר שאנחנו כל-כך אוהבים – הפועל ת"א. וגם בעונה פח כזו זכינו בגביע(שלישי ברצף – תקדים), סיימנו במקום השני והראנו עד כמה המועדון הזה חזק.

השחקן המצטיין: עומר דמארי תג המחיר שלו היה צורם לעין אך בכל-זאת היה שווה כל שקל. הבקיע הרבה שערים(25) למרות 'האין-קישור' של הפועל(ובישל 11!), הפגין הרבה מחויבות לקבוצה. מבין השחקנים הבודדים שכדאי לקנות כרטיס למשחק כדי לצפות בהם – מהיר, טכני, חכם, יש לו הכל(השחקן היחיד מהפועל הנוכחית ששווה מקום בסגל של קבוצת הדאבל). הלוואי ויישאר. עוד שחקנים שהיו בסדר – אדל, באדיר, אבוטבול וגורדנה(נגיע אליו בהמשך)

http://img848.imageshack.us/img848/1301/damari.Xxx

המשחק הטוב ביותר: הפועל ת"א מפרקת 3:0 את מכבי חיפה בבלומפילד, כל זה אחרי ניצחון בדרבי. הפועל העפילה למקום הראשון, חשבנו שאנחנו על הגל. בלומפילד מלא, הקהל דוחף, השחקנים בטירוף, כדורגל לא רע בכלל וגולים יפים של אלרואי(וואו), דמארי(אומן) ותמוז(מהלך קבוצתי). נכון שחיפה הייתה קבוצה חלשה וצריך לשים הכל בפרופורציות, אבל המשחק הזה היה מבין הבודדים שהביא לאוהדים נחת העונה. במקום השני – התיקו 3:3 באיינדהובן בליגה האירופית.

התגלית: רועי גורדנה. שחקן אחד טוב מקבוצת הנוער הבינונית שלנו. מנק' האור הבודדות העונה. הרשים מאוד ביחס לשנה ראשונה כשחקן הרכב, בעיקר התלהבתי מהביטחון שהפגין. צריך לשפר את קבלת ההחלטות ואת הכושר הגופני המביך(איך תמיד בדקה ה-60 אין לו אוויר?) אבל מדובר ביופי של שחקן, מכדרר נהדר.

שער העונה: אלרואי כהן נגד מכבי חיפה, בלי מתחרים(גם כי לא היו הרבה כאלה). הילד שבדרך-כלל מוסר לשוערים – מניף את הרגל מחוץ לרחבה ותוקע את הכדור בחיבור של שראנוב בגול שספק אם ישחזר גם בעוד עשר שנים.

השחקן המאכזב: אלרואי כהן אם בעונה שעברה היה נחשב לשחקן נחוץ ומיעט לשחק בגלל שהסגל של הפועל היו עמוס בשחקנים מנוסים ומוכשרים ממנו – העונה קיבל קרדיט רחב, שותף בכל המשחקים וממש לא עמד בציפיות – להוציא תקופה טובה בין סוף אוקטובר עד תחילת דצמבר, כשבזמן הזה כבש בדרבי ונגד מכבי חיפה. חסר ביטחון, לא חד, לא מסוכן. לא טוב.

הזוועתון: ואדוז ואקראנס בעיקר, מי האמין שנפסיד לדייגים האלה, אבל היו הרבה כאלה. הפסדים שפגעו במאזן של הפועל באירופה שלפחות עד העונה היה נטול בושות.

הרגע הקשה: ההפסד בדרבי מה לעשות, אנחנו לא רגילים, ובמשחק ההוא שיחקנו טוב דווקא.

הרגע המרגש: אחד בשביל כולם, כולם בשביל אחד. גביע שלישי ברציפות, וואליד באדיר שעומד לפרוש מניף את הגביע כשלצידו יגאל אנטבי – סמל אדום, ושי- הנשמה של הפועל.

שלושה אחרונים:

ניצן שירזי - הרבה רואים בו כמאמן פרווה במקרה הטוב ובובה במקרה הרע. כנראה הוציא את המקסימום מהפועל, ניסה לגרום לסביבה טובה יותר בהפועל עם כמה שפחות שערוריות. מגיעות לו מחמאות על הזכייה בגביע והיות ואף מאמן יותר טוב לא יקח את הסיכון לבוא ולאמן בהפועל – בהחלט ראוי לצ'אנס.

נוסא אייגבור - אולי התעלומה הגדולה ביותר של העונה הזו. נתן משחק בכורה מהסרטים מול מכבי פ"ת, הרשים גם במרכז הקישור וגם בכנף עם פריצות סולו ודריבלים סוחפים. אבל רוב העונה היה מאוד בינוני, לא אכפתי, שיחק בהליכה. למרות השיפור הגדול ביכולת שלו ועל הכישרון שלו אין עוררין – מקווה שהפועל תמכור אותו אחרי שער הניצחון בגמר הגביע, זו תיהיה פרידה הולמת. לא כל-כך מתחבר אליו, הוא גרם להמון רגעי תסכול העונה. ברור שאם הוא יאסוף את כל הברגים שחסרים לו אז מדובר בשחקן שיכול להפוך הפועל בינונית להפועל טובה – אבל לא הייתי בונה על זה.

אלי טביב - תלך מפה, אתה מכביסט, בית"ריסט, כל דבר אחר. כל-כך הרבה שחקנים, מאמנים, אנשי מקצוע ואוהדים – לא טועים.

http://img832.imageshack.us/img832/6373/ultrashapoel.Xxx

נתראה בעונה הבאה.
    יאללה הפועל!

14. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

כל מילה בסלע, דור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    האמת שיש שער שלדעתי נותן פייט לשער של אלרואי כהן מול מכבי חיפה וזה השער של ידין בקופסא, כשהפסדנו שם בסיבוב הראשון. גם הגול של אלרואי בקופסא בגביע גול אדיר.

בסך הכל יצאנו מהעונה הזאת מחוזקים. טביב ילך בסוף, הוא לא יישאר כאן לנצח, נסבול, נמחא, ייקח כמה שייקח. אחרי הדרבי שהפסדנו אני חושב שהקבוצה התגבשה הרבה יותר, למרות כל הבלאגן מסביב, כל העונשים וכו', נראה היה שיצאנו משם לדרך חדשה לגמרי. מקום שני וזכייה בגביע בעונה כזו זה מעולה ואני שמח שלפחות סיימנו ככה ולא בצורה מבאסת ומתסכלת. לגבי ניצן שירזי, הוא עדיין בובה של טביב אבל מגיע לו כל הכבוד על שעשה עם הקבוצה העונה וגם מברוק על הזכייה בתואר ראשון בקריירת האימון שלו.

15. Gaudi Member

בעולם מושלם, איגיבור זה הזר היחידי שצריך להשאיר.