הפועל ת"א 11/12: מחזיקת גביע המדינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏8/7/11.

1. Ice Cream חסה

אני חושב שהמחירים המוזלים לנשים, הם ניסיון עידוד עבורן להגיע למגרשים. מי שהולך למשחקים יודע שנשים כן סובלות במשחקים (שירותים...), ואם כמה שזה מפלה אני לא רואה בזה משהו פגום. מה גם שהמצב הוא "זה ונהנה וזה לא חסר", ואני אחד שמעדיף שלאחד יהיה טוב יותר ולאחר פחות, ולא לכולם רע באותה מידה.

2. iMadrid Member

אלי טביב ממנה מנכ"ל מכביסט להפועל. בושה וחרפה מי שהוא מינה היה מנוי לשער 8.
    טביב מנסה להרוס כמה שיותר את המועדון .

ETGOHOME

3. Raulito Madridista

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/w-248/1150265-41.Xxx

מהראן לאלא הושעה מהפועל ת"א עד להודעה חדשה. זאת עקב ההתפרצות על ניצן שירזי בסיום הדרבי אמש כאשר לא שותף. לאלא זועם גם כן ואולי בעיקר בשל היחס המשפיל שסופג מאלי טביב שמתעלם ממנו וחמור מכך - לא משלם לא. דודו של לאלא אמר בנושא - "השחקנים נמושות, הם צריכים להתאחד ולהצדיק את מהראן, הם יודעים שהוא לא היחיד שסובל".

---------------------------------

כל מילה בסלע ובגלל הדברים האלה אנחנו כל-כך רוצים שהטינופת הזאת יילך כבר. עד מתי אלי טביב? לאלא אף-פעם לא היה שחקן גדול אבל ידע להתעלות במאני-טיים ולכבוש במשחקים החשובים. בשאר המשחקים היה בועט החוצה גם ממטר, אבל תמיד נתן הכל למען הפועל ולא פצה פה. מאז הפציעה הוא מאוד חלוד גם אם לא קיבל מספיק צ'אנסים. בכל-מקרה לדעתי לא היה ממשיך אבל אפשר וצריך היה להיפרד ממנו כמו שצריך. השיר שלו רישמית היה אחד המרגשים - 'במדינת הגמדים רעש מהומה....ובראש הגדוד צועד מהראן המפקד...'

אגב, משהו לגבי העונה הגרועה הזאת - הפועל הולכת לשבור שיא של תוצאות תיקו, בטח בשנות ה-2000. כל-כך הרבה משחקי 0:0 ולא מעט יחד עם שירזי(בשליפה - 0:0 מול אשדוד, 0:0 מול סכנין ו-0:0 בדרבי). לא זוכר מתי היה לנו רצף ארוך כל-כך של משחקים בלי נצחונות בבלומפילד. שהעונה הזאת תיגמר כבר. ואין מה להיות אופטימים לגבי העונה הבאה - 'עונה פיננסית'. גם אם הבורג במוח של איגבור היה קצת פחות רופף וקליימן יהיה בשער ונעשה 'כמה לירות' על מכירת אפולה אדל.

נערך לאחרונה ב: ‏25/3/12
  4. Gaudi Member

הנה הבעלים התותח שלנו.
    תומך וקשוב לאוהדים, כמו תמיד.

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/542812_324390287621562_100001517792831_877584_1141740302_n.Xxx

5. Ice Cream חסה

6. riquelme1 Member

אביחי ידין וסלים טועמה קיבלו שניהם קנס של 30 אלף ש''ח לאביחי ידין ו20 אלף לסלים טועמה.

וכרגע יוצא לי עשן מהאוזניים, לא מספיק העונש השערוריתי של בית הדין שהרחיק את ידין ל12 משחקים על התפרצות בסה''כ ובלי שום אלימות, ואת טועמה על קללות גם הפועל ת''א מענישה אותו במקום למחות על העונש החסר כל פרופרציה.

פשוט סוחטים מהשחקנים כסף ומנצלים את ההזדמנות לסחוט אותם, במקום שיבואו לקראתם ויהיו לצידם.

איכס, מזמן לא הרגשתי כל כך גועל מהמעודן שאני אוהד, הנהלה מזעזעת ואני מקווה מאוד שיזרקו רימון לבית של טביב.

7. Ice Cream חסה

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.119016.html
    --יכול להיות שהכל פה חרטא אחת גדולה או חצאי אמיתות אז צריך לקחת הכל בעירבון מוגבל, אבל כן צריך להתייחס לזה בתור פרסום רציני--
    רשימת רכש רצינית יש להפועל...
    מדיניות הרכש של הפועל של קניית שחקנים טובים רגע לפני שהם נהיים כוכבים בשנים האחרונות הייתה מאוד מוצלחת לרוב, ויכול מאוד להיות שגם בשמות האלה היא שוב עושה את זה.
    רק דבר אחד, 170 פאקינג אלף דולר טביב לא מוכן לשלם על חלוץ ליגה מוכח יחסית? אצלנו הוא מקבל 125 אחרי שהוא קיצץ מחצית. קצת קשה לי להאמין שכבר פנו אליו והוא באמת העביר דרישות ואף אחד לא דיבר על זה, אבל אם טביב מתכוון להתחשבן על כל שקל שיוצא לו מהארנק על שחקני רכש ולחשוב שמישהו יבוא להפועל תמורת שקל עשרים- תתכוננו לעוד עמרי אטיה השנה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/4/12
  8. Gaudi Member

זה לא אתם, זה טביב.
    והוא לא מוכן לשלם. בכלל.

ואנחנו בכלל לא רוצים את טביב בהפועל, אז כל הכתבה הזאת זה קישקוש בלבוש מבחינתנו.

9. Ice Cream חסה

לטביב לא הייתה בעיה עם שחקני רכש והוא אחראי על לא מעט מהשחקנים המוצלחים שעברו בהפועל ב-5 השנים האחרונות (כשזה הוא קונקרטית, ולא מוני).

10. Gaudi Member

ועל אף אחד מהם הוא לא שילם. הפועל ת"א שילמה.

וחוץ מזה, מי רוצה בכלל את בן שושן?
    קודם שילך לעבור היטהרות במטבח של אבו-חסן, ואח"כ שישתפר קצת בכדורגל, ואז נדבר.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/12
  11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: אתה ענק!

12. Ice Cream חסה

גם עם בן שושן הוא בלוף גמור וחלוץ שלא מסוגל להבקיע, יש סביבו עדיין הילה של שחקן גדול והוא לא יעבור לשום קבוצה תמורת גרוש וחצי.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

טביב הודיע שהוא מוכר את הקבוצה, אבל לדעתי מוקדם לחגוג. לדעתי הוא ניצל כאן הזדמנות לעשות יחסי ציבור ולהטות את דעת הקהל לטובתו, הוא קושר את האירועים האלימים מאתמול עם מחאת האוהדים נגדו ויוצר אצל הציבור הרחב אסוציאציה של מחאה אלימה למרות שלא כך הדבר, בימים הקרובים אני מניח שנראה את כתבי החצר אומרים בפנים חמורות סבר ש"האוהדים האלימים של הפועל הבריחו איש יקר מהכדורגל שלנו", טביב יוצא כאן גם כלוחם גדול באלימות ומשכיח את החשדות נגדו לתקיפת נער. אחרי כל זה באופן בלתי נמנע הוא יבוא ויגיד "רציתי למכור, אבל אחרי שראיתי כמה הציבור הרחב רוצה שאני אשאר, אין לי ברירה אלא לעשות זאת".

בקיצור-תרגיל שכל יועץ תקשורת מתחיל היה מייעץ לקליינט שלו לעשות, סביר להניח שגם בעונה הבאה נראה את הניהול המופתי שלו.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בהתחלה שמחתי בשביל אלה שאני מכיר שהם אוהדי הפועל אבל ההודעה שלך עושה הרבה היגיון בראש.

זה וההודעה המגוחכת שהוא הוציא לעיתונות. איזה אדם פאטתי.

15. Ricky van Wolfswinkel Member

טביב ניסה לעשות כותרת בדיוק כמו בפעם הזו שהוא אמר שיש רוכש אמריקאי פוטנציאלי.
    נא לא להתלהב, טביב לא שונה בהרבה מאייל ברקוביץ' ומפרוספר אזגי.