זו לא רק העובדה שהוא בן אדם רשע וחסר לב. שימו לב להודעה של אמיר דן בכתבה הזו, שכל זה קרה בתקופת מוני הראל. פצ'אלקה הגיע בינואר 2011, אז טביב כבר היה בעלי הקבוצה בצוותא עם מוני. אבל כשזה היה בתקופת שניהם, מוני אשם, אבל בעצם מה כולם רוצים הרי מאז שטביב הגיע יש רק הצלחות... כל יום אתה שומע על תביעה חדשה, כל יום אתה שומע משהו חדש: זה התחיל עם ההתפטרויות של ההנהלה, המשיך לכך שגברת ליהי טביב עברה לנהל את הפועל מהבית, זה המשיך עם אי הבאת רכש בינואר, אפילו מאמן הנוער התפטר. עכשיו לשחקנים אסור להגיש תביעות בוררות נגד המועדון, כי אם הם יעשו זאת הם יזומנו לוועדת משמעת ולא ישחקו עד שתתקבל החלטה. הפועל תל אביב 2012... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx
אני מכיר את שלמה שטרן ז"ל, זהו אביה של ידידה שלי ורק שתדעו שכל המשפחה מאוד פגועה מאלי טביב ומהפועל תל אביב.
שי אבוטבול לא הולך לחזור בו ויגיש ככל הנראה תביעה נגד הבעלים אלי טביב בעקבות כל הבלאגן עם החוזה שלו. לצערי זה כמובן יפגע בהפועל אבל אני במקום שי עושה את אותו הדבר, לא הייתי מתכוון לשבת בחיבוק ידיים כשאני יודע שאני לא מקבל כסף אשר מגיע לי. אם לא די בכך אז חוטבא מושך פציעה מהמשחק מול הפועל ראשון לציון וכנראה ייעדר מהדרבי כמו וואליד באדיר ועומרי קנדה שלא יוכלו לשחק בגלל כרטיסים (באדיר אדומים, קנדה צהובים). אם לא די בכך אז גם תמוז נפגע בברכו ויעבור MRI... המצב בקנטים. שבוע הבא יוצאים לפגוש את שייע.. תחושת הבטן שלי אומרת הפסד.
סלים טועמה התראיין אתמול לערוץ הספורט ואמר "המטרות שלנו העונה הן מקום שני וגביע". כמה עצוב. זה כמו שארסן ונגר אמר שהתואר של ארסנל העונה יהיה מקום רביעי.
פשוט מאוד, הוא מודע למצב. גביע הטוטו הלך, נשאר גביע המדינה ומקום שני כי את האליפות עירוני קריית שמונה תיקח וכולם יודעים את זה.
זה לא סתם כאפות אלא אגרופים של ממש. והקטע שכולם עומדים, מסתכלים ומצלמים. ואחר כך אותם אנשים באים להרצות בבית ספר שאסור להשתמש באלימות.
למרות שבאמת קשה לשפוט כי אנחנו לא יודעים מה קרה אני אדבר עכשיו רק מהבטן. לפי התגובה של קנדה לא נראה לי שהוא חשב שזה מצחיק. אנשים יכולים לקרוא לי רכרוכי, נקבה או מה לא, אבל דברים כאלה מגעילים אותי. טקסי זובור בצבא, טקסי חניכה אחרים שנועדו להשפיל אנשים מכבודם נחשבים בעיניי למעשים של ביריונות מגעילה. ההערה של עידן גם מאד נכונה. לי יש הרגשה שהדברים האלה קורים יותר מדי העונה בהפועל ת"א ולכן הקבוצה לא מגובשת. התוצאות ראינו בין היתר היום ברמת גן...
משה פרימו הבהמה המטונפת משיג את מה שהוא רוצה והרוב המטומטם מתרשם מהכותרת המפוצצת שלו, "שיא הגועל נפש", שהקשר בינה לבין הוידאו הוא לא משהו. כן, דברים כאלה קורים בין חברים. ולמישהו יש ספק שזה בצחוק? להזכירכם, מדובר בשחקני כדורגל. אם זה היה ברצינות, זה היה הופך לערימה שחקנים.
Gaudi, אין לי שום ויכוח איתך על משה פרימו, אבל צחוק בעיניי קורה כששני אנשים נהנים...לפי מה שאנחנו רואים קנדה לא ממש נהנה ממה שבאדיר עושה לו...התגוששות פיזית בין שני חברים היא דבר לגיטימי, אבל לא נראה לי שקנדה נהנה.
נו אופנס, אבל גם אתה לא תהנה אם חבר שלך יביא לך כאפה בצחוק. ושוב, מדובר על שחקני כדורגל. אם זה היה ברצינות, אף אחד לא היה נשאר אדיש והיית שומע על קטטה. אם לא שמעת, כנראה שזה היה ונשכח. אה, והממותה רושם שזה היה שבוע שעבר, אבל מי שמצולם בחולצה הכחולה עם אפודת השוער, זה גליל בן שאנן, שמינואר לא בהפועל. מי שרוצה להאמין לשרץ, שיאמין.
נראה כמו שהם עושים באופן קבוע וכנראה משום כך הצחוקים, אלא שכנראה הפעם ואליד בדיר הגזים וכנראה 'הכה' יותר מהמקובל במצבים כאלה. אגב, סגור שזה משבוע שעבר? נשמע שנורא שמח בחדר וזה לא שמצב הקבוצה בשבוע שעבר או בכלל בזמן האחרון מצדיק שמחה שכזו.