אז בסופו של דבר חן עזרא לא יגיע להפועל תל אביב, הכל כבר היה סגור אבל הפועל איחרה לרשום אותו והעסקה התפוצצה. השכונה בהפועל ממשיכה.
יגאל אנטבי שוב אדום http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/6/276436.Xxx בהתחלה הדבר עלה בתור בדיחה והלצה, אחר-כך העניין התחיל לחמם ובסופו של יום אני מבסוט. הוא לא זוהר כמו אבוקסיס או אלימלך אבל יגאל אנטבי הוא אחד הסמלים הגדולים ביותר של הפועל ת"א בזמן הזה. האדישות או החולמנות שכאילו מפגין כלפי חוץ הן רק מיסווה. מרגש לשמוע איך הוא מדבר על הפועל, זה עשה לי צמרמורת. תענוג לראות את אנטבי משחק כיום - שומר על עצמו כמו ספורטאי אמיתי ולא נראה כמו אחד שאוטוטו מסיים את הקריירה. אף אחד בהפועל לא באמת חושב לטווח הארוך כך שגם החזרנו סמל וגם שיפצנו את עמדת המגן השמאלי, לבטח מבחינה התקפית, לפרק הזמן הקרוב. באמת מתרגש לקראת המשחק הקרוב נגד אשדוד כשנוכל שוב לחזור לשיר ליגאל את השיר שלו: בוקר רענן שמש אין ענן יגאל-יגאל אנטבי בועט ברגל שמאל מבקיע את הגול יגאל-יגאל אנטבי מילה על חן עזרא - הפתעה שהמגעים עם נתניה בכלל עלו שלב היום. מרגיש פספוס כי הוא שחקן ענק - אני בטוח משום מה שהיה מצליח יותר מאלרואי כהן ובגדול, אבל העונה הזאת גמורה. החובבנות בהפועל לא מפתיעה אותי. אולי אם העסק נפל על דברים כאלה בכל-זאת מישהו השתפן.
לא, גם לו כמו לרוב הכפר-סבאים מאותה עונה (גם ישראלביץ' ומליקסון, למשל) נגמר החוזה והם עזבו בלי תמורה. אי אפשר להאשים עכשיו כל פעם ששחקן טוב עוזב בלי תמורה שהבעלים רצה לעזור לקבוצה אחרת על חשבון הקבוצה שלו... גם אם לוזון היה מחוקק חוק שלכל קבוצה באדום מכפילים בתום העונ הרגילה את הנקודות פי 2 ולשאר מחלקים פי 3, בלי ורמוט ושכטר הפועל לא הייתה לוקחת את האליפות ההיא. חד וחלק. לטביב יש כל כך הרבה רווחים על שחקנים שהגיעו בסכומים מצחיקים יחסית, שגם החתמה אחת לא טובה לא הורגת אותו. וגם המשכורות אצלו אגב, הן מאוד שפויות. אלרואי כהן למשל, מרוויח 150 אלף דולר.
איזה נגמר החוזה? הם עברו להפועל תל אביב בעסקה מפוקפקת תמורת סכום שלא ידוע אם בכלל עבר לכפ"ס עד היום (כנראה שלא), ובמקרה כמה חודשים אחרי זה טביב נכנס להפועל ת"א... (צינון אעלק)
לא נגמר להם החוזה, טביב טען שהוא הבעלים של כרטיסי השחקן ולכן הוא יכול לעשות איתם מה שהוא רוצה. זה היה במקום כסף כדי להכנס בתור בעלים למועדון.
צינון לא מאפשר לבעלים להעביר כסף, אבל זה לא מונע ממנו להעביר את הכסף הזה דרך מקורב שלו. כך שהחוק הזה הוא לפרוטוקל בלבד.
מהלך מתבקש. אני לא מכיר שום ארגון בעולם שאחד העובדים בו היה יוצא בצורה כזו על הבעלים ולא היה נזרק מכל המדרגות. לטוטו תמוז יש חוזה ולכן זה בלתי אפשרי להיפטר ממנו בצורה שכזו, אבל אם הקבוצה מחליטה שהיא מוכנה לספוג את הנזק המקצועי היחסי באי שיתופו, זו זכותה המלאה. טוטו תמוז הוא התגלמות כל הדברים המכוערים בכדורגלן הישראלי. אני מייחל להיום שהוא יצא לאירופה ולא אצטרך לסבול אותו כצופה.
אני דווקא מכיר אחד, קוראים לו כנסת ישראל ועובד שם קוראים חנין זועבי. למה זועבי עדיין שם? כי אין לכם שום זכות להעיף אותה בגלל שזהו חופש הביטוי. ככה גם זה אצל טוטו, טביב דפק אותו אז הוא מלכלך ואז פתאום טביב הפאשיסט מחליט שמי שמלכלך עליו לא ישחק, זו פגיעה בחופש הביטוי.
חנין זועבי היא נבחרת ציבור (שמנצלת בתבונה את פריצות בחוק). טוטו תמוז הוא שכיר. אין כאן מקום להשוואה. טוטו תמוז, ברוב טפשותו, החליט להשמיץ את האדם שמעסיק אותו ומשלם לו ביד נדיבה - ועוד לא הזכרנו את זה שמדובר באיש שהביא אותו להפועל תל אביב ואולי כך הציל לו את הקריירה. טוב מאוד שהוא מושעה.
אני שמח שהחרא שיש בשחקן הכי עלוב מבחינה אישית בכדורגל הישראלי מתחיל לצאת החוצה והלוואי שלא יראה מגרש.
ראיתם את אשתו של טביב באולפן שישי? הראו קטע שלה מלפני כשבועיים, אמרה על זריקת הרימון ש"האוהדים חצו קו אדום", לא חלפה חצי שנייה וראו אותה חוצה קו אחר, קו לבן עם מפלצת הדלק הנובורישית שלה. חוץ מהקטע המשעשע הזה-כלום, מאכזב לראות כמה התקשורת מתרפסת בפני האיש המסוכן הזה. כאילו שלא למדו כלום מימי גיידמאק.