טביב משתמש בשלושה טריקים שעשו בזמן האחרון ובכלל בעולם: 1) להביא סמל לצוות המקצועי. 2) להביא סמל שסילקו אותו חזרה לקבוצה. 3) לפתוח המשחק לנשים וילדים. כל זה בשביל לנסות לשקר לנו, אבל מה לעשות, אנחנו לא אוהדי יונייטד, אנחנו לא אוהדים קבוצה שמייצגת רובע מסויים בעיר עצומה ושים את שביט כעוזר מאמן זה לא מה שירצו אותנו.
טוטו היה פשוט נוראי במשחקים האחרונים, ספק אם הוא זה שהחליט להשאר ולא מונאקו שויתרו עליו. העונה הזאת אבודה, ואם הוא היה עוזב הפועל היו עוד יותר בקרשים. פשוט אין כלום מהפועל העונה, הגנה בדיחה, אין קישור(!) והתקפה צולעת. מה יהיה?
בפשוט נוראי במשחקים האחרונים אתה מחשיב את השלושער מול נתניה או את הגול שלו מול עכו? יש לו 5 שערים ב 6 המשחקים האחרונים. יכול להיות שמונאקו החליטה לבסוף לא להחתימו, בהחלט ייתכן, כיבוש השערים שלו, שזה מה שצריך לעשות חלוץ, הוא לא אחת הסיבות לכך.
והנה כבר מגיעים הדיווחים שטוטו לא היה זה שוויתר על המעבר סיבוכים בהגעת השחרור שלו גרמו למונאקו לוותר..
http://www.one.co.il/Article/194669.html קשה לדעת למי ולמה להאמין אבל בפירוט שכזה ועם העבר של הפועל וטביב נראה לי שאפשר להגיד שזה מדוייק. שערורייה מארץ השערוריות - איך טביב יכול להפר את הסכם הבוררות ואת סעיף השיחרור בצורה כזו בוטה?
העיקר טוטו מיהר להוציא הודעה שהוא זה שוויתר על המעבר והראש שלו כולו בהפועל ת"א ובהצלחה מקצועית ולא בכסף.... זבל של בנאדם.
אם אכן יתנו להפועל לבצע את עסקת עזרא, הרי שמדובר בעוד צעד התאבדותי של טביב שממשיך לזרוק כסף חסר פרופורציה, הפעם על שחקן שעבר שני ניתוחים בברך. לעטר מנגד נראה לי כבר לא הכי אכפת ממכבי נתניה.
אני לא יודע למה תמוז אמר שהוא זה שהחליט להישאר בהפועל, כבר אחרי שאמר את זה, היה ברור לכולם שיש פה משהו מסריח, אולי ייאמו עליו, אני לא יודע אבל עכשיו כל הכביסה המלוכלכת יוצאת, בעצם ממשיכה לצאת ואלי טביב ממשיך בהריסת הפועל תל אביב.
אפשר לומר הרבה דברים על טביב, אבל עם רכש הוא אחד הטובים וכל מי שהוא התעקש עליו הביא תוצאות יפות: את אביחי ידין ודאגלס דה סילבה שהיו שני צעירים בינוניים הוא הפך לשחקן מוביל בהפועל ו-2.7 מיליון יורו בהתאמה, את שכטר שנחשב לעצלן ומתחזה ושחקן בעייתי מאוד אצל מתאוס הוא קנה בחצי מיליון יורו ומכר ב-2.5 (מי שזוכר, באותו קיץ גם חיפה רצתה אותו אבל זה ירד מהר מאוד), הוא הביא את בן דיין בשיאו בהעברה חופשית, הוא התעקש על תמוז תמורת נזיד עדשים (ושלא יהיה ספק, אני עד היום מאוד שמח על זה שנפטרנו ממנו דאז), הוא הנחית את דמארי בהפועל כמעט במו ידיו- ורואים היום כמה שזה משתלם, הוא היה נחוש להחתים את אפולה אדל, את אלרואי כהן הוא התעקש להביא (והנה היום הוא פורט את השטרות) וגם את ורמוט הוא היה זה שהחזיר מבלגיה (שחקן העונה בעונת הדאבל, להזכירכם). הדיווחים על עסקת חן עזרא משתנים כל 5 דקות, אז רק אחרי שהעסקה תחתם אפשר יהיה להגיב על זה.
אביחי ידין ודה סילבה זה כנראה אחת השערורייות הכי גדולות בכדורגל הישראלי. תשאל את אוהדי כפר סבא (ואת אוהדי הפועל ת"א שעכשיו מבינים מה נכנס אליהם). לגבי חן עזרא, פשוט עצוב לראות עד כמה לשחקנים לא אכפת מכלום חוץ מכסף, והם לא רואים מה קורה לחבריהם. שיפגוש את טביב בבוררות בשנה הבאה.
גם המעבר של חליל אלטינטופ מבאיירן לריאל מדריד זו שערוריה? ואני חושב שכל שחקן בליגה מוכן לפגוש בעוד שנה את טביב בבוררות על תג המחיר שלו לאירופה...
הכפר סבאים זו באמת שערוריה. בקשר ליתר הם לא הביאו לו עוד אליפויות מעבר לאליפות שלוזון הביא להם. הסכומים שהוא משלם מופרכים והפועל תשלם על כך ביוקר בעתיד.