בנוסף, אתמול אוהדי סכנין תלו שלט שלא קשור לקבוצה שלהם: http://images.one.co.il/Images/Packages/17699/557_372/IMG_1354.Xxx ממש אחוות הפועלים.
טוטו תמוז ייצא לחתום במונאקו http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...=115007&lang=HE מעניין איך הפועל תסתדר בלעדיו ומעניין איך דמארי ייסתדר בלעדיו. שניהם הבקיעו ביחד 26 שערים מתוך ה-44 של הפועל שזה יותר מחצי. מהארן להלה לא יכול לתפוס את מקומו ולפי דעתי הפועל תביא את טל בן חיים אבל מכבי פ"ת לא פראיירית והיא יודעת כמה הפועל צריכה חלוץ אז היא תסחוט עוד כסף. אגב, לא יאומן איך הפועל הפכה מההגנה הטובה בליגה לבינונית ביותר. היא ספגה 8 שערים ב3 המשחקים האחרונים.
אין קשר בין טב"ח לתמוז. נתחיל בזה שטב"ח הוא יותר קיצוני מאשר חלוץ רחבה. גם ביכולת ההבדלים ביניהם הם אסטרונומיים. עד עכשיו טב"ח כולו רעש וצלצולים, כשפעם בכמה משחקים יש לו הברקה. כרגע הוא לא תחליף מספיק טוב לתמוז, ובטח ובטח לא שווה את הסכום שלוזון דורש עליו.
אולי השנה להלה יספיק כי גם ככה הפועל לא תזכה באליפות ותסיים מקום שני בגלל חולשת הליגה אבל הפועל חייבת לחפש מחליף מתאים.
כל הזוכות באליפות אולי ב 7 שנים האחרונות עשו זאת בגלל החולשה בליגה. אם זה קצת מקל לך מהכאב שזו לא מכבי שיודעת להיות החזקה מבין אותן החלשות, אז לבריאות.
לא מסכים הפועל עצמה הוכיחה בקמפיינים האירופים שלה ב2010 ו2011 שהליגה לא היתה כנראה כ"כ חלשה. אותו הכנ"ל לגבי עונת 06-07. חיפה עשתה קמפיין אדיר באירופה וסיימה רק חמישית! זה אומר שהליגה היתה לא רעה בכלל. הדעיכה התחילה העונה, עם בריחת כשרונות המונית לאירופה. את התוצאות ראינו בשלב הבתים האירופי, כשאף קבוצה לא השיגה תוצאות טובות
אני חושב ואני אומר את זה בצער רב שעזיבה של טמילה תעשה רק טוב להפועל תל אביב, יותר לא יהיה מי שיסכסך בין המאמן לשחקנים, יותר לא יהיה לעמרי קנדה שותף להדלפות קבועות מחדר ההלבשה, יותר לא יהיה לשי אבוטבול שותף בכיר לליכלוך על הבעלים ואולי להפועל ת"א יהיה קצת מהשקט שאפיין אותה בשנים האחרונות בגזרה המקצועית. וכמובן אני מקווה מאוד שאטעה והעזיבה של טמילה תחליש אתכם עוד יותר.
http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/3/276103.Xxx תמוז יישאר בהפועל עד לסיום העונה. החלוץ שכבר היה סגור במונאקו החליט לוותר על התענוג - "בחרתי בדרך המקצועית ולא הכלכלית". תמוז שהסתנוור תחילה מהשכר הגבוה שהוצע לו במדי מונאקו(800 אלף יורו) עשה שיקול נוסף ולא רצה לשחק בליגה השנייה בצרפת, בתקווה שבקיץ יגיעו הצעות טובות יותר. מה גם שחשש שמונאקו תדרוש עליו סכום גבוה הרבה יותר בניגוד להבנות שסוכמו מראש. ------------------------- אז תמוז עושה פניית פרסה ברגע האחרון ואני מרוצה - חדשות טובות. קשה עד בלתי-אפשרי היה למצוא לו מחליף בפרק הזמן שנותר. תמוז השתלב בהפועל מהר מאוד והוא מספק את הסחורה. אנחנו לא עיוורים ויודעים שלא אכפת לו מהפועל יותר משחקנים אחרים למשל והוא ממש לא נשאר כי 'הפועל הצילה לו את הקריירה' או משפטים בסגנון. פשוט ההצעה לא הייתה באמת כל-כך אטרקטיבית. יגאל אנטבי ביקש לעזוב את הפועל פ"ת! אני כבר מתחיל להזיל ריר. זה סמל. בכל-מקרה הנושא עוד לא סגור כך שנמתין עם פרץ הרגשות. מה שבטוח שהוא יותר טוב משיש בטווח הקצר.
קשה לי להאמין שטוטו בעצמו ויתר על זה בסוף עוד יתגלה שמונאקו ויתרה עליו או שמשהו בין הצדדים נכשל מאז שהוא נחת בצרפת
יש מצב שאני לא אמור להיות מרוצה מהמעבר של אנטבי להפועל ת"א כי זאת פגיעה מקצועית מאוד קשה בהפועל פ"ת אבל זה מאוד מרגש אותי לראות שחקן שחוזר לחצי עונת פרישה בקבוצה שהוא כל כך אוהב גם אחרי שדיברתי עם אנטבי באימון וראיתי כמה הוא רוצה לעזוב אני לא יכול להגיד שזה לא ריגש אותי.
הווא התחרט כי הם רצו להכניס סעיף שחרור של 10 מיליון יורו ותמוז כמובן יודע שהוא לעולם לא יימכר במחיר כזה ולכן זה לא משתלם לו לעבור לקבוצת ליגת שנייה בצרפת, חוץ מזה שהוא קיבל מידע שיש סיכוי גדול שהוא יגיע לקבוצת ליגה ראשונה בצרפת/גרמניה בתום העונה.