הפועל ת"א 11/12: מחזיקת גביע המדינה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 8, 2011.

1. Don Joan Roman Member

מי שיקבל את האחוזים זה גל יוסף.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כמו שאני רואה את זה, עזיבה של תמוז תסלול את דרכו של בן חיים לקבוצה.

3. Lupos Member

אם זה ככה זה די יחתום את הירידה של מכבי פ"ת =) אבל השאלה אם הפועל יהיו מוכנים להוציא את המחיר המטורף שמכבי פ"ת דורשים על בן חיים (שלדעתי הרבה פחות טוב מדמארי)
    ברור שיש לו כישרון אבל הוא שחקן לא חכם, עם קבלת החלטות גרועה ודי מחמיצן

4. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אם הכסף ממכירת תמוז ישמש ככסף שעבורו יוחתם טל בן חיים - סבבה.
    טל בן חיים ועומר דמארי בחוד של הפועל זה חוד שיש לו (לדעתי) הרבה יותר פוטנציאל מחוד של טוטו-דמארי, מהסיבה הפשוטה שהם מכירים הרבה שנים ושיחקו יחד הרבה שנים. שניהם שחקנים מעולים ונכון שטל בן חיים הוא יהלום לא מלוטש עדיין אבל כשהוא יגיע להפועל גם זה יקרה.

אבל אם הכסף לא יגיע וטל בן חיים לא יגיע.. מה עוד נשאר לומר על אלי טביב?
    למרות שלא נראה לי שזה יקרה כי הקומבינות הפנימיות שלו עם משפחת לוזון הן די ברורות ובתכל'ס, הוא היה משלם לו את ה1.75 מיליון יורו שהוא רוצה גם בלי למכור את טוטו (מה שעוד יותר עצוב).

5. Raulito Madridista

כולי תקווה שתמוז יישאר אבל קשה להאמין. אולי אם המצב בהפועל היה קצת יותר טוב לא היה לו דחוף לצאת. בכל-מקרה, שום דבר לא יספק אותי בסיטואצייה הזאת. כל הכסף שיתקבל עבור תמוז לא יספיק עבור רכישתו של בן-חיים כי מכבי פ"ת חושבת שמדובר מינימום ברונאלדו. יוצא ששחקן שנותן כל עונה את המנה הקבועה שלו - 15 גולים, וכבר נחשב לשחקן בכיר כמה שנים - 'שווה פחות' מטל בן-חיים שלפני שנתיים אף-אחד לא הכיר אותו.
    שיתוף הפעולה בין תמוז לדמארי בסדר גמור. תמוז לפעמים היה אגואיסט וניסה לכבוש מזוויות לא נכונות בצדדים, אבל זה קורה. הם לא מסוכסכים ולא כלום. חלוץ צריך לחפש את השער. דמארי יותר קבוצתי וזה בסדר. בן-חיים ודמארי מכירים זה את זה על המגרש בעיניים עצומות מצד אחד, אבל מצד שני תמוז הוסיף גיוון להתקפה כמו המשחק עם הגב אל השער, הבעיטות מרחוק ועוד. בן-חיים הוא 'פאנטאזיסט' בסגנון של דמארי בערך וחסר לו את 'הרוע' וכוח ההרתעה שתמוז יצר.

6. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

החיסרון של טוטו יורגש בעיקר כי העונה הוא סחב את כל הפועל על הגב שלו. בלי טוטו אנחנו היום מקום 7, וזה ההבדל. כולי תקווה שהמחליף שלו באמת יהיה טל בן חיים ושלא נרגיש כלל שתמוז עזב.

7. riquelme1 Member

אם לטוטו היה שכל כמו רבע מהפוטנציאל שיש לו בתור שחקן, הוא כבר מזמן היה מוצא את עצמו באחד הליגות הטובות באירופה.

Last edited: Jan 23, 2012
  8. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

9. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

השחקן שווה משהו, אני רק מקווה שיתאקלם היטב כי אני לא מכיר אותו מבחינת אופי ואם צפויות בעיות במישור הזה. אגב, בניגוד למה שרשם בכתבה, השחקן (הסוכן יותר נכון כנראה) העלה את דרישות השכר בהתחלה רק בגלל הדרך שטביב/הפועל ניהל את המו"מ, הנקודת פתיחה שלהם הייתה נמוכה מה-300 א' והכל היה יכול להסגר כבר על ההתחלה (באותו סכום שנסגר בסוף) אם לא היו משחקים משחקים שלא הורידו במאומה את השכר...

Last edited: Jan 27, 2012
  11. Raulito Madridista

'זבנג וגמרנו' זה לא עובד ולכן לא אתפלא אם הארתור הזה הוא פלופ. הלוואי ואני טועה. להפועל יש גם בעייה בקישור ההתקפי, לא יכול להיות שנייצר שתי בעיטות לשער בשעתיים של כדורגל גם אם היריבה היא קבוצה מהפריימרליג, וק"ש עדיין לא ברמה הזו. האבסורד הוא שהפועל צריכה חיזוק בכל העמדות על המגרש להוציא את עמדת השוער והקשר האחורי, שם יש עומס עם 4 שחקנים טובים. ההתקפה על הנייר הכי טובה בארץ, אבל לאלא - עצוב מה שנהיה ממנו ואין לנו מחליף נורמלי. למה שלא יעלו את החלוץ ההוא מהנוער שכובש כל שבוע? שאלה טובה. שיש מאוד חלש, יש צורך בעוד בלם גם כן והצרות לא נגמרות.
    אגב, אחת הסיבות ליכולת החלשה היא חוסר 'הביחד', כל אחד 'נותן עבודה' גומר אימון והולך. השחקנים מתייחסים אך ורק לעצמם שלא נדבר על הפס שהם שמים על המועדון. הכי נוח להם להשתמש בתירוץ של הבלאגן בהנהלה. איגבור זורק זין כבר ממזמן, אבל הוא דוגמא קיצונית. ממליץ לכולם לקרוא את הדברים של תמוז אחרי ההפסד בגמר ותבינו למה אני בחיים לא אבוא אליו בטענות למרות המשחק המביש שלו נגד ק"ש. הוא היה ביום שחור. אבל כן אכפת לו. טוטו תמוז כיום אולי החלוץ הטוב בארץ, קצת ריספקט מר שלמה שרף.

12. Don Joan Roman Member

טמילה הוא הדוגמא הטובה ביותר לאחד בפה אחד בלב.
    אני מאחל לכם הרבה שחקנים ש"אוהבים את המועדון" כמו טמילה ככה מהר מאוד אתם תחזרו לימים "טובים".

13. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אין טעם להתייחס בכלל לשלמה שרף, החלאה אנטי-הפועל הזה. כל דבר שקשור להפועל הוא ישר מתחיל לזבל את השכל. אם זו המחאה נגד טביב, אם זה טוטו תמוז (שאגב, שרף ניחס לו את הצורה בפנדל בגביע הטוטו...)

העניין של הביחד זה משהו שהתרגלנו אליו בעיקר בגלל בן אדם אחד ומיוחד - אלי גוטמן. לקח את הקבוצה הזאת והפך אותה לאימפריה, אימפריה מצליחה ומגובשת בה אין דבר כזה שחקן אחד בהפועל תל אביב - יש קבוצה. קשטן הוא פחות או יותר ההפך ממנו, מאמן קשוח מדי לדעתי שלא ידע איך להרכיב את הקבוצה הזו מחדש ואת הימים הראשונים שלו בילה כבובה של טביב. והיום אני לא מצפה מניצן שירזי לעשות שום דבר בעניין הגיבוש הקבוצתי, בטח שהוא ושביט לבד במערכה.

אני לא מאשים את השחקנים בכלל. אין לי ספק שכל הבלאגן הניהולי מחלחל גם לדשא. אבל עם זאת אתה צודק, הם כשחקנים צריכים לדעת לעשות את העבודה שלהם בלי שדברים כאלו יפריעו להם. אבל ככה זה, אנחנו לא בגרמניה או ספרד. בסך הכל ליגה ישראלית, מי ישמע?

אני אחד שנותן את הצ'אנס לכל שחקן רכש שמגיע לכאן, אבל לא יכול לבנות על זה שראיתי את ארתור כובש שער יפה ביוטיוב. גם ידין כבש שערים יפים. אז מה? את הצ'אנס הוא יקבל אבל בתכל'ס, הוא לא יודע לאן הוא נכנס. מאיגייבור אני לא מחזיק בכלל, "פוטנציאל פוטנציאל" והוא לא מראה שום דבר חוץ מהופעת בכורה חלומית בליגה. מירקו אורמוש הגיע כדי לסתום פיות ומרקו שולר בינתיים נראה בלם למופת, לא? מדהים שבשנתיים הראשונות הבלם הבכיר שלנו הוא וואליד באדיר. אין לי ספק שהוא היה פורש מזמן אם היו מביאים לכאן שני בלמים ברמה. והנה בסוף העונה הוא פורש. אני תוהה מה יהיה בעונה הבאה.

בסופו של דבר, אין לנו הרבה ברירות. אין הנהלה, אין קבוצה, מה יש? בלאגן. עוד מעט גם ליהי טביב תתפטר, היא לא תשרוד עוד הרבה. ואז מה יעשה טביב? אין ברירה. אני רק מחכה שהוא ילך כבר, באמונה שברגע שהוא הולך יחזור הצבע לפנים של המועדון והכל יתחיל להשתנות לטובה.
    אה כן - אין לי ספק שביום ראשון אנחנו לא מנצחים.

*לא יודע למה אבל אני מערבב המון דברים ביחד. גם לי כבר יש בלאגן בראש מהקבוצה הזו.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

14. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

חוזרים למסלול הנכון? קשה לדעת. בינתיים הפועל מתחילה לחזור לעצמה.
    כמה דברים שיש לי לומר על המשחק:

1. שוב ההגנה שלנו מציגה יכולת מזעזעת. זה מתחיל בשער הראשון שספגנו. משהו כמו 4 שחקני הפועל באזור קו ה5 ועדיין דומיניק וואסי מצליח להוציא בעיטה\מסירה שבסופו של דבר מגיעה לגיא צרפתי שבקלות מפציץ את זה פנימה. זה ממשיך בגול השני, זה אשכרה מגוחך. בעיטה חופשית לקורה אם אני לא טועה וארמון בן נעים דוחק פנימה בקלות, בלי שאף אחד שומר עליו כשלמעשה היה זה שי אבוטבול שלא שמר טוב. עד מתי נמשיך לסבול את זה? כל מה שצריך זה בלם טוב. כמה קשה כבר יכול להיות למצוא אחד כזה ולהביא אותו?

2. עומר דמארי ממשיך עם אי היציבות שלו. אמרתי כאן כבר שהוא פשוט מעצבן אותי. משחק אחד הוא יכול לתת שלושער, במשחק הבא הוא לא מורגש. אז הנה - היום הוא לא הורגש בכלל כשלמרות שהוא פתח כחלוץ בודד ולא יכול היה לעשות הרבה ציפיתי ממנו לקצת יותר, בייחוד כשטוטו לא משחק אז הנה, כל הבמה שלך. חבל שהוא לא מנצל את זה ועוד מול יריבה שאמורה לדרבן אותו יותר..

3. מצטייני המשחק שלי הם אביחי ידין וסלים טועמה. ידין נתן משחק מצוין, תיקל בדיוק בזמן, לקח כדורים, היה מדויק וכמובן - הפציץ את הפצצה שרק הוא יודע לתת כל כמה זמן. בפעם הקודמת זה היה בקופסא מול נתניה, היום זה היה בראש הזהב. טועמה, עם כל זה שהוא כבר מבוגר (עאלק), השחקן הכי טוב בהפועל על המגרש. לא מפסיק לרוץ, נלחם עד השנייה האחרונה. מוסר טוב, מרים טוב, פשוט מעולה. חשוב לי להזכיר גם את אלרואי כהן, שפתח את המשחק לא משהו אבל כשהבקיע התחיל לשחק עם ביטחון וזה היה ניכר אצלו. בסופו של דבר אני מרוצה ממנו הערב ומקווה שהוא ימשיך לשחק עם ביטחון ולהציג את היכולת הזו.

4. ניצן שירזי עם ניצחון שני רצוף כמאמננו. בסך הכל הערב הוא ניהל את המשחק בצורה טובה, החילופים היו מאוד מוצלחים ובזמן הנכון, אמנם פתחנו לא טוב והשחקנים גם קיבלו בראש על השער הראשון שספגנו - מה שמאוד משמח אותי, דברים כאלה לא צריכים "להחליק" אפילו אם השווינו. בשבוע הבא אנחנו מארחים את אשדוד שנמצאת בתקופה לא טובה. אני מקווה שמולנו היא לא תצא מהבוץ ושנשמור על המקום השני. יאללהפועלמלחמה!

15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

http://www.ynet.co.il/PicServer2/13062011/3710228/33_gd.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx תודה! תודה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx